- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #7.001
Canım benim ya çok geçmiş olsun kaç çıktı tansiyon son zamanlarda çürüdük iyiceM Muallimezzz canım aklimdasin unuttum sanma şükür iyi geçmiş kontrol un.
Bugün benim de tansiyonum çok yükseldi evde de tektim eşim okuldaydi.Limon iç tansiyon haplarina yüklen derken yeni kendime geldim.
Kuvöz ister özel ister devlet olsun ücretsiz diye biliyorum canım benSağol canım ilaç vermedi rahim ağzı kapalı bu uzunluk aksi bir durum olmadıkça 37 ye götürür dedi . Zaten en baştan beri progestan ı da erken kesmişti pek sevmiyor benim doktor galiba ilacı
Doktorumdan çok memnunum aslında ama çok uzak evime ve doğum için iki hastane ile çalışıyor ikisinin de sgk anlaşması yok bu da hem fiyat olarak fazla hem de verdiği raporları geçersiz yapıyor . Bir de her ne kadar istemesek de ola ki çocuklar kuvöz e ihtiyaç duydu sgk anlaşması olmadığı için hastane ücret alacak . O yüzden evime yürüme mesafesinde özel bir hastaneye gittim 30. Hafta raporu için doğumu da orda düşünüyorum. Kendi doktoruma da arada gideceğim yine
Sağol canım benimCanım benim ya çok geçmiş olsun kaç çıktı tansiyon son zamanlarda çürüdük iyice
Şekerli su yap canım o durumda hemen dengeler. Eğer imkanın varsa da sağlık ocağında idrarda proteine baktır canımSağol canım benim
14/10 idi tansiyonum ilk farketmemde küçük tansiyon 9 olmasın dedi hep doktorum özellikle uyardı.Zar zor kendime geldim.
Sağol canim.Çok geçmiş olsun canım
İdrarda protein çıkmadı hiç çok bakıldı.Şekerli su yap canım o durumda hemen dengeler. Eğer imkanın varsa da sağlık ocağında idrarda proteine baktır canım
Bana 2 hasftaya bir bakılıyor canım neden canın sıkıldı canım az kaldı üzme bebişleri boşver sıkıntılarıİdrarda protein çıkmadı hiç çok bakıldı.
Bugün biraz canım sıkıldı ağladım falan sıkıntıdan oldu.
2 ay oldu kızların odasına gardrop aldık hatta H Hugul biliyo aldığım zamani.Bana 2 hasftaya bir bakılıyor canım neden canın sıkıldı canım az kaldı üzme bebişleri boşver sıkıntıları
Sana ne kadar dediler canim fiyat?Bu arada özele giden arkadaşlar ikiz doğum için benden 2 katı ücret alınıyor sizinde öyle mi
Canım benim ya kötü olmuş cidden marangoz inşallah erken yapar2 ay oldu kızların odasına gardrop aldık hatta H Hugul biliyo aldığım zamani.
Teslimat 40 gün dediler oldu 2 ay üretilmedi sevkiyat olmadı pandemi o bu hep bı bahane ki aldığımda heryerde şubesi olan bı firma.Bugun sözde gelecekti yine aradım sevkiyat tırları dolmamış onun dolması bekleniyomus.
Eşimde aradı sinirlendi iptal ettirdi
Çok begenerek içime sinerek almıştım rezil ettiler bizi.Sonra dolap arayışına başladım aradığım her mobilyacı en erken teslim 1 ay diyolar.Hersey ortada kaldı içim sinerek kızlarımın gardrobunu hazırlayamadım.
Herşey küçük hurclarda o halde bekliyo.
Durum bu yaniyarın marangoza sipariş verecek eşim rastgele bişey beğendik marangoz ne zamana yapar bilmiyorum.
Normalde 3 bin tek çocuk ikiz olunca 6 binSana ne kadar dediler canim fiyat?
6 bin yine iyiNormalde 3 bin tek çocuk ikiz olunca 6 bin
Normalde 3 bin tek çocuk ikiz olunca 6 bin
Kesinlikle kuzu para almak için yer arıyorlar hiç sorma eline mi yapışacak ikisini de çıkarOysa tek hamlede çıkarıyorlar ikisini
Yani bı bebeği çıkartıp dikse sonra tekrar açsa diğerini çıkarsa dersin iki kere işlem yaptı bu işin şakasıama gerçekten özeller para kırmak için her şeyi yapıyor
Canım seninki farktan ziyade sancı ne açılmadan dolayı sanırım alındıKızlar maşallah hepinize bende 500 e kadar normal biliyordum ilk 500i fark çıkınca zaten profun kararı ile erken doğum alınmıştı belki benim tek yumurta olduğu için bekletmediler çünkü Besin kaynakları tek eşti.boyle siz farkları söyleyince bende acaba benimkiler de beklense ne olurdu diyorum ama bu kadar ayrıntılı incelenen bı yer ve riskli gebelerde kimse keyfi hareket edemez diye içimi rahatlatiyorum
Benim doktor zaten orda olduğu için kuzu dışardan gelmiyor6 bin yine iyidoktor dışardan gelince hem doktora hemde hastaneye ameliyathane yatak ücreti vs ayrı ödüyorsun benim öyle olacak.
Benim gittiğim.doktorun biri kliniği vardı özel hastaneyle anlaşması vardı hem kendi hem.hastane alıyordu 7 bin dediler bence çok fazla. Şimdi memlekette özel.hastaneye gidiyorum. İkiz olarak sormadık 3300 dediler ücret. İkizde iki kat olması saçma geldi bana ama.Bu arada özele giden arkadaşlar ikiz doğum için benden 2 katı ücret alınıyor sizinde öyle mi
İkiz olunca değişiyor burda kuzu belki orda değişmiyordurBenim gittiğim.doktorun biri kliniği vardı özel hastaneyle anlaşması vardı hem kendi hem.hastane alıyordu 7 bin dediler bence çok fazla. Şimdi memlekette özel.hastaneye gidiyorum. İkiz olarak sormadık 3300 dediler ücret. İkizde iki kat olması saçma geldi bana ama.