2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar günaydın. Birşey soracağım ya. Bebeklerinizin karninizdaki yerini net şekilde farkedebiliyor musunuz. Benim karnımın sağ tarafı bomboş orta ve sol dolu idi. Ama bugün orta taraf da elime boş geliyor. Bu arada uzulecegim büyük olaylar yaşadım her gün stres ve üzüntü içindeyim birşey mi oldu acaba Allah korusun diye endişelendim. Randevuma da var daha Perşembe günü...

Sırtını dayadığı zaman sert gelir sırtını belinize doğru döndüğü zaman boşluk olur bide şuan çok küçükler bir sürü alanları var sürekli yer değiştirirler büyüdükçe daha net anlarsın burası kafası burası sırtı falan diye

günaydın kızzzlarrr benımde cuma gunuydu kontrolum cok sukur bebekler cok ıyı bu kontrolde ıcıme bırı erkek bırı kız olacagı dogdu bakalım bılecek mıyım:)2.5 hafta sonra tarama var , doktor seceenek sundu bırı ense ve burun seklıyle bellı olan dıgeri de fetal dna o ingltereye gidyomuss. aama kesin sonucmus hemde erken cinsiyette biliniyormus sadece kan alıp yolluıyorlarmıs

down sendrom ıcın

Günaydın canım bizim ölçümler vs çok iyi çıkmasına rağmen amerika'ya 600 dolara giden verifi testini doktorumuz önerdi yaptırdık sonuç bekliyoruz.İkili test hatalı çıkıyomuş ikizlerde.

Günaydın canım bizim ölçümler vs çok iyi çıkmasına rağmen amerika'ya 600 dolara giden verifi testini doktorumuz önerdi yaptırdık sonuç bekliyoruz.İkili test hatalı çıkıyomuş ikizlerde.
canım hadı yaa yanlış mı çıkıyomusss , doktorumda karar sızın bu tamamen maddi bi karar dedi galba bizde ingiltreye göndericezz 400£ dedi bize de

İkizlere fetal dna testi yapılıyor mu? Doğruluk payı % 99 mu?

canım hadı yaa yanlış mı çıkıyomusss , doktorumda karar sızın bu tamamen maddi bi karar dedi galba bizde ingiltreye göndericezz 400£ dedi bize de
Doktorun nerde canım?izmirde irenbe de benim hocam.Tavsiye ederim içimiz rahat olur dedi.Ben zaten hep korku içindeyim bu sebeple yaptırdık.türk parasıyla 4500 tl tuttu.Tek temiz çıksın da gerisi teferruat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…