- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Benimde umudum verifi testinde onun sonucunda x veya y diye yazıyomuş genelde çoğu arkadaşım öyle öğrendi.Benim biri erkek 13 te belli oldu diğeri çok nazlı bakalım bu kontrolde gösterecek mi
Olma ihtimali var ama yine de bazen kan yaniltiyo.8.gün test 461
10.gün 1109 bugün acaba ikiz olabilir mi
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahOlma ihtimali var ama yine de bazen kan yaniltiyo.
10.gun 524 12.gun 2664 idi benim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
AminnnAmin çok teşekkür ederim...Allahım tüm hamileleri sağlıkla kavuştursun evlatlarına.
Merkezden ziyade firma yetkilisi özgür beyle görüştük %99.9 dedi bize.Umit hoca da ikizlerde en güvenilir test tavsiye ederim dedi sadece.yesim35_88 Ismail Bey yaptirma konusunda cok israr edince dun aksamustu geldim verdim kani bende hayirlisiyla, insallah iyi sonuclar gelir. Bayagi gorustuk merkezle de ikizler de bunda da algoritma daha zor calisiyor tabi dedi. Cok da fark yok gibi sanki ikiliden. Ikizin her seyi daha zor zaten.
Amin insallah bende merkezle gorustum incik cincik ne varsa sordum. Onlarin verdigi bilgi. Validasyon yapamadigi icin algoritmayi zorlayabiliyor, tekrar calisilma durumu artiyor ikizlerde ama sonuclarinin guvenilirliginde bir degisiklik olmuyor dedi. Evet 10 is gunuymus benim bugun gidecek daha, bir dahaki randevuya yetismez diye dusunuyorum. Koronadan dolayi 12 is gununu buldugu oluyor dedi ama biz elimizden geldigince hizli sonuc almaya calisiyoruz dedi. Artik hayirli sonuclar. Hic stres yoktu, kan verince stres oldum bendeMerkezden ziyade firma yetkilisi özgür beyle görüştük %99.9 dedi bize.Umit hoca da ikizlerde en güvenilir test tavsiye ederim dedi sadece.
Sırf içimiz rahat etsin diye yaptırdık bizde.
Benim 7.gunu bugün h.sonlari sayılmiyomus yarın bı soracağım inşallah temiz çıkar ve bu stres bitergüzel sonuçlar alalım canım.
Aynen canım 26 sında verdim bekliyorum o günden bugüne huzurlu uykum yok inanki.Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi.Amin insallah bende merkezle gorustum incik cincik ne varsa sordum. Onlarin verdigi bilgi. Validasyon yapamadigi icin algoritmayi zorlayabiliyor, tekrar calisilma durumu artiyor ikizlerde ama sonuclarinin guvenilirliginde bir degisiklik olmuyor dedi. Evet 10 is gunuymus benim bugun gidecek daha, bir dahaki randevuya yetismez diye dusunuyorum. Koronadan dolayi 12 is gununu buldugu oluyor dedi ama biz elimizden geldigince hizli sonuc almaya calisiyoruz dedi. Artik hayirli sonuclar. Hic stres yoktu, kan verince stres oldum bende
Ben 22. Haftaya aldım 24 e kadar cekiliyo dedilerDetaylı için gün aldınız mı kızlar doktorla görüştüm en ideali 21. Hafta dedi 20 ile 22 arası yaptırırsan iyi olur dedi
Benim de pazartesi kontrolüm var bakalım kendi doktorum ne diyecekBen 22. Haftaya aldım 24 e kadar cekiliyo dediler
Haber var mi testten? Beklemeye devam miAynen canım 26 sında verdim bekliyorum o günden bugüne huzurlu uykum yok inanki.Rabbim evlatlarımızla imtihan etmesin hiçbirimizi.
Canım sordum bugün bi kaç gün gecikme olabiliyor sabah gelen listede sizin sonuç yok dediler.Cuma tam 10 gün olacak h.sonları hariç.Tekrar soracağım...Bi çıksa güzel haber alsak.Haber var mi testten? Beklemeye devam mi
Benim daha erken 24 de kendi hocamda randevum var.O zaman yönlendirir sanırım perinatoloğa.Detaylı için gün aldınız mı kızlar doktorla görüştüm en ideali 21. Hafta dedi 20 ile 22 arası yaptırırsan iyi olur dedi
Benim de 12 sinde randevum büyük ihtimal bir sonraki kontrole ona yönlendirirBenim daha erken 24 de kendi hocamda randevum var.O zaman yönlendirir sanırım perinatoloğa.
Sizinkine gore bende benimki ne zaman gelir onun hesabini yapayim dedim. Bizim daha sali sabah gitti ustelik. Gunleri saymaktan yoruldukCanım sordum bugün bi kaç gün gecikme olabiliyor sabah gelen listede sizin sonuç yok dediler.Cuma tam 10 gün olacak h.sonları hariç.Tekrar soracağım...Bi çıksa güzel haber alsak.
Çıktığında mutlaka haber veririm yaptıran arkadaşın h.sonlari hariç 10.gunde gelmistiSizinkine gore bende benimki ne zaman gelir onun hesabini yapayim dedim. Bizim daha sali sabah gitti ustelik. Gunleri saymaktan yorulduk