- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Anladım canım hayırlı haberle inşallah.Biri kotu bir sey yazdiysa diye girio bakasim gelmiyor, etkilenececim diyehicbir sey okumadan gecirmeye calisiyorum. Sadece hafta hafta gelismeleri takip ediyorum. Olcumleri yarin yapar diye dusunuyorum. Ona gore karar verecegim sanirim yaptirip, yaptirmamaya. Diyorum randevuyu cumartesiye alacagima cumaya alsaymisim keske bugun gormus olacaktim, simdi yarin taaaa 2’ de
Beşinci haftada keseyi gördüm yedinci haftada kalp atışını duydumKalp atışını ne zaman duydunuz siz? Bende 6+2 de duymadım yolk sac kesesi vardı fetüste belli belirsiz vardı. Yarın tekrar gideceğim inanılmaz heyecanlıyım. Benimde tüpbebek. Çift konuldu ama tek kese gördük.
m yaşıyorumKızlar bende araniza yeni katıldım daha çok küçükmüş minikleri 5+3le 5+1 dedi çarşamba kontrole gittiğimde doktor adetten saydigimda 1 hafta geri oluyo bunun sıkıntısı olmaz demi. Kalplerini hissediyorum ama haftaya gel dinleyelim dedi . Hem endişe hem sevinç çok değişik duygularmış bunlar.
Kanama alanınız geçti mi. Ya 2 hafta önce küçük bir alan vardı haftalık pruloton verdi bugün kontrol vardı kanama alanı büyümüş dedi 3 günde 1 yapmaya başla dddi. Yalnız salı yapmıştım birde bugün yaptım sorun olmaz inş. kanamam yok ama korkuyorum bebek gelişiminde sıkıntı yok şükür 04 Oksopar +coraspin alıyorum. Sat göre 9+2 ultrason göre 10 +2 geçti mi sizin kaçıncı haftada geçtiTüp bebek mi sizinki?8+4 te gittiğimde estrofem ve prednolu kesti.10.hafta bitiminde progestan kesildi fitil. prolutulex günlük iğnem haftalık prulotona döndü.Oksapar ve ecoprin devam
Ben 12+4 te gittim o zmaan geçmişti kanama alanı.Ama pruloton a bağlamayın bebekler büyüdükçe yok ediyo vucud emiyor demişti doktorum.İnsallah sizinde geçer.Kanama alanınız geçti mi. Ya 2 hafta önce küçük bir alan vardı haftalık pruloton verdi bugün kontrol vardı kanama alanı büyümüş dedi 3 günde 1 yapmaya başla dddi. Yalnız salı yapmıştım birde bugün yaptım sorun olmaz inş. kanamam yok ama korkuyorum bebek gelişiminde sıkıntı yok şükür 04 Oksopar +coraspin alıyorum. Sat göre 9+2 ultrason göre 10 +2 geçti mi sizin kaçıncı haftada geçti
Ya 7 haftalık iken alan küçüktü şmdi gittim alan büyümüş dedi doktor yüzde 40 risk dedi.Ben 12+4 te gittim o zmaan geçmişti kanama alanı.Ama pruloton a bağlamayın bebekler büyüdükçe yok ediyo vucud emiyor demişti doktorum.İnsallah sizinde geçer.
Aklına kötü bişey getirme bebeklerim yenecek hayata tutunacaklar de kalben inan buna.Ya 7 haftalık iken alan küçüktü şmdi gittim alan büyümüş dedi doktor yüzde 40 risk dedi.
İnşAllah cnmAklına kötü bişey getirme bebeklerim yenecek hayata tutunacaklar de kalben inan buna.
İkizler topigi olunca öyle sandım pardonİnşAllah cnmtek bebek ikiz değil benim
Yok konu gördüm die sormak istedimİkizler topigi olunca öyle sandım pardon ☺
Normal merak etme ara ara olucak kanamaların benim beşinci haftada üç dört gün süren kanamam olmuştu. Geçmiş yazılanları okursan çoğu kişinin kanaması olmuştur.doktoruna şöyle düşük önleyici iğne ilaç verirKızlar acil yardım ben tam 5 haftalık ikiz hamileyim kese ve yolk sac gördük sabah uyandığımda koyu kırmızı kanamam olmuş çok faxla değil ama şimdide yok gibi ama adet ağrısı gibi hafif ağrım var olağan bir durummu yoksa düşükmü yapıyorum...
Tamam çok teşekkür ederim bakıyordum bende yazılara içime su serptiniz Allah razı olsun sonra oldumu kanamanız? Vajinal muayane etse şimdi gitseö sıkıntı olur mu benim için?Normal merak etme ara ara olucak kanamaların benim beşinci haftada üç dört gün süren kanamam olmuştu. Geçmiş yazılanları okursan çoğu kişinin kanaması olmuştur.doktoruna şöyle düşük önleyici iğne ilaç verir
Evet oldu daha sonrada vajinal muayene etmez. Beni hiç etmedilerTamam çok teşekkür ederim bakıyordum bende yazılara içime su serptiniz Allah razı olsun sonra oldumu kanamanız? Vajinal muayane etse şimdi gitseö sıkıntı olur mu benim için?
Benim de kanama alanim var 9.haftada basladi. Ama kanamam yok şükür . 2 doktora gidiyorum. Ben de pruluton yaptiriyorum 3 güne bir. Ama her iki doktorum da oksapar ya sa coraspin kullanma dedi biraktirdi ara verdikKanama alanınız geçti mi. Ya 2 hafta önce küçük bir alan vardı haftalık pruloton verdi bugün kontrol vardı kanama alanı büyümüş dedi 3 günde 1 yapmaya başla dddi. Yalnız salı yapmıştım birde bugün yaptım sorun olmaz inş. kanamam yok ama korkuyorum bebek gelişiminde sıkıntı yok şükür 04 Oksopar +coraspin alıyorum. Sat göre 9+2 ultrason göre 10 +2 geçti mi sizin kaçıncı haftada geçti
Ya 2 kaybım var şmdi kalp atımı olunca dr bna dün iyiki başladık ilac lara dedi yani kesmeyi akıl ederdi acaba riskli mi buldu kesmeyi. Çok korkuyorum ilk defa kalp sesi duyunca Oksopar kan sulandırıcı lara bağladım olayı. Tabi dr bırak dese bırakırım da bilemedimBenim de kanama alanim var 9.haftada basladi. Ama kanamam yok şükür . 2 doktora gidiyorum. Ben de pruluton yaptiriyorum 3 güne bir. Ama her iki doktorum da oksapar ya sa coraspin kullanma dedi biraktirdi ara verdik