- Konu Sahibi incikartanesi
Yaaaa iki paşa gözün aydın canım sağlıkla gelsinler inşallah:)yesim35_88 Allah’ a şükür iyi haberlerle geldim hatta cinsiyet bile öğrendik. 2 erkek geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa iki paşa gözün aydın canım sağlıkla gelsinler inşallah:)yesim35_88 Allah’ a şükür iyi haberlerle geldim hatta cinsiyet bile öğrendik. 2 erkek geliyor
Amin inşallahYaaaa iki paşa gözün aydın canım sağlıkla gelsinler inşallah:)
Sırtını dayadığı zaman sert gelir sırtını belinize doğru döndüğü zaman boşluk olur bide şuan çok küçükler bir sürü alanları var sürekli yer değiştirirler büyüdükçe daha net anlarsın burası kafası burası sırtı falan diyeKızlar günaydın. Birşey soracağım ya. Bebeklerinizin karninizdaki yerini net şekilde farkedebiliyor musunuz. Benim karnımın sağ tarafı bomboş orta ve sol dolu idi. Ama bugün orta taraf da elime boş geliyor. Bu arada uzulecegim büyük olaylar yaşadım her gün stres ve üzüntü içindeyim birşey mi oldu acaba Allah korusun diye endişelendim. Randevuma da var daha Perşembe günü...
İlk ne zaman test yaptırdınız ve değeri kaçtıBugün doktara gttim.iki.keseyide gördük.degerim 3043 çok şükür ama bni o kaşık ağrıları korkutuyor
down sendrom ıcıngünaydın kızzzlarrr benımde cuma gunuydu kontrolum cok sukur bebekler cok ıyı bu kontrolde ıcıme bırı erkek bırı kız olacagı dogdu bakalım bılecek mıyım:)2.5 hafta sonra tarama var , doktor seceenek sundu bırı ense ve burun seklıyle bellı olan dıgeri de fetal dna o ingltereye gidyomuss. aama kesin sonucmus hemde erken cinsiyette biliniyormus sadece kan alıp yolluıyorlarmıs
Canımmmm çok sevindim hadi gözün aydın sağlıkla gelsin oğluşlar.Test işini ne yaptın karar verdin mi?yesim35_88 Allah’ a şükür iyi haberlerle geldim hatta cinsiyet bile öğrendik. 2 erkek geliyor
Günaydın canım bizim ölçümler vs çok iyi çıkmasına rağmen amerika'ya 600 dolara giden verifi testini doktorumuz önerdi yaptırdık sonuç bekliyoruz.İkili test hatalı çıkıyomuş ikizlerde.günaydın kızzzlarrr benımde cuma gunuydu kontrolum cok sukur bebekler cok ıyı bu kontrolde ıcıme bırı erkek bırı kız olacagı dogdu bakalım bılecek mıyım:)2.5 hafta sonra tarama var , doktor seceenek sundu bırı ense ve burun seklıyle bellı olan dıgeri de fetal dna o ingltereye gidyomuss. aama kesin sonucmus hemde erken cinsiyette biliniyormus sadece kan alıp yolluıyorlarmıs
canım hadı yaa yanlış mı çıkıyomusss , doktorumda karar sızın bu tamamen maddi bi karar dedi galba bizde ingiltreye göndericezz 400£ dedi bize deGünaydın canım bizim ölçümler vs çok iyi çıkmasına rağmen amerika'ya 600 dolara giden verifi testini doktorumuz önerdi yaptırdık sonuç bekliyoruz.İkili test hatalı çıkıyomuş ikizlerde.
İkizlere fetal dna testi yapılıyor mu? Doğruluk payı % 99 mu?Günaydın canım bizim ölçümler vs çok iyi çıkmasına rağmen amerika'ya 600 dolara giden verifi testini doktorumuz önerdi yaptırdık sonuç bekliyoruz.İkili test hatalı çıkıyomuş ikizlerde.
yapılıyormuş canımm benım doktorum yüzde 99.9 dediİkizlere fetal dna testi yapılıyor mu? Doğruluk payı % 99 mu?
evet canım yapılıyo daha çok ikizler için öneriliyormus zaten araştır istersen verifi testiİkizlere fetal dna testi yapılıyor mu? Doğruluk payı % 99 mu?
Doktorun nerde canım?izmirde irenbe de benim hocam.Tavsiye ederim içimiz rahat olur dedi.Ben zaten hep korku içindeyim bu sebeple yaptırdık.türk parasıyla 4500 tl tuttu.Tek temiz çıksın da gerisi teferruat.canım hadı yaa yanlış mı çıkıyomusss , doktorumda karar sızın bu tamamen maddi bi karar dedi galba bizde ingiltreye göndericezz 400£ dedi bize de
Teşekkürler canım bakacamevet canım yapılıyo daha çok ikizler için öneriliyormus zaten araştır istersen verifi testi
Çok iyi bir rakam inşallah brnde o günleri görürüm daha yolun çok başındayım en yrniniz benim sanırımyapılıyormuş canımm benım doktorum yüzde 99.9 dedi
istanbulda canım benım doktorumDoktorun nerde canım?izmirde irenbe de benim hocam.Tavsiye ederim içimiz rahat olur dedi.Ben zaten hep korku içindeyim bu sebeple yaptırdık.türk parasıyla 4500 tl tuttu.Tek temiz çıksın da gerisi teferruat.
Aynen bende öğrenemedim yavrularım diye sevmeye devamBu haftada cinsiyet öğrenemeyen ben kaldım galiba
Benim biri erkek 13 te belli oldu diğeri çok nazlı bakalım bu kontrolde gösterecek miAynen bende öğrenemedim yavrularım diye sevmeye devam