2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Evet benim tüp bebek anladım çok trşrkkürler yardımcı olduğunuz için... benim doktorum 4+4 te çağırdı kese görülünce prolutexi üç günde bire indirdi. Estrofermi azalttı. Kafam karıştı çok erken değilmi?
Evet biraz erken riske atmış doktorunuz

Tüp bebek mi sizinki?8+4 te gittiğimde estrofem ve prednolu kesti.10.hafta bitiminde progestan kesildi fitil. prolutulex günlük iğnem haftalık prulotona döndü.Oksapar ve ecoprin devam
Siz prolutexi 10. haftaya kadar kullandınız yani? Günlük iğne değil mi o da progesteron içeriyormuş. Ben de günlük progestan oluyorum ya fazla değil normal demek ki die düşündüm

Siz prolutexi 10. haftaya kadar kullandınız yani? Günlük iğne değil mi o da progesteron içeriyormuş. Ben de günlük progestan oluyorum ya fazla değil normal demek ki die düşündüm
Prolutex kullaniyodum 10.haftaya kadar hergun.Sonrasinda prolutex e geçtik haftada 1 doğuma kadar.Fitil ayrıca 4 tane kullaniyodum 10.haftada kesildi

Prolutex kullaniyodum 10.haftaya kadar hergun.Sonrasinda prolutex e geçtik haftada 1 doğuma kadar.Fitil ayrıca 4 tane kullaniyodum 10.haftada kesildi
Rahatladım çok saolun demek böyle oluyor 🙏🏻 İçime su serpildi. Doktorum da kanda progestana baktı iyi çıkınca keselm dedi ama demek ki daha gerekiyor bana da. Rahatladım valla ☺️

Şimdi özet geçelimmi çok karıştı 10. Haftaya kadar prolutex kullandınız 10. Haftadan sonra sanırım kalp atışından sonrada puroluton deport iğnemi kullandınz? Fitil derken? Ben günde iki tane crinone jel kullwnıyorum oda progesteron doktorum prolutexi üç günde bire indirdi.şimdi gerçrkten korkuyorum hergün devam edersem prolutexe sakıncası olur mu? Yada zararı nedir?daha çok yeniyiz kalp atışı bile olmamış 4.5 haftalık

Son düzenleme:
Şimdi özet geçelimmi çok karıştı 10. Haftaya kadar prolutex kullandınız 10. Haftadan sonra sanırım kalp atışından sonrada puroluton deport iğnemi kullandımız? Fitil derken? Ben günde iki tane crinone jel kullwnıyorum oda progesteron doktorum prolutexi üç günde bire indirdi.şimdi gerçrkten korkuyorum hetgün devam edersem prolutexe sakıncası olur mu? Yada zararı nedir?daha çok yeniyiz kalp atışı bile olmamış 4.5 haftalık
Daha çok yenisiniz prolutex'in hiçbir zararı olmaz.Pahalı olduğu için 10.haftadan snra pruloton'a geçtik mg yüksek olduğu için hafta da 1 yapılıyo.Progestan 200 mg ı 2'şerli şekilde sabah akşam fitil olarak kullandım jel yoktu.

Daha çok yenisiniz prolutex'in hiçbir zararı olmaz.Pahalı olduğu için 10.haftadan snra pruloton'a geçtik mg yüksek olduğu için hafta da 1 yapılıyo.Progestan 200 mg ı 2'şerli şekilde sabah akşam fitil olarak kullandım jel yoktu.
Çok teşekkürler aynen bende kullanmayı düşünüyordum içimi rahatlattınız🙏❤️

Şimdi özet geçelimmi çok karıştı 10. Haftaya kadar prolutex kullandınız 10. Haftadan sonra sanırım kalp atışından sonrada puroluton deport iğnemi kullandınz? Fitil derken? Ben günde iki tane crinone jel kullwnıyorum oda progesteron doktorum prolutexi üç günde bire indirdi.şimdi gerçrkten korkuyorum hergün devam edersem prolutexe sakıncası olur mu? Yada zararı nedir?daha çok yeniyiz kalp atışı bile olmamış 4.5 haftalık
Eğer herhangi bir lekelenmeniz olursa doktorunuzu bilgilendirin. Ben öyle başladım iğnelere. Miktarı da azdı yine de ikizlerde önlem amaçlı dedi. Belki sizde hiç kanama lekelenme olmaz.

Her tedavi her hamilelik farklıdır buradaki kimse kendini başkasıyla kıyas görmesin bence tecrübe anlamında fikir alışverişi olabilir ama sizin için en iyisini doktorunuz bilir onun söylediklerini harfiyen uygulayın kafanız karışır ve aklınızda soru işareti oluşursa yine doktorunuza danışın sonuçta bunlar kolay elde edilen gebelikler değil sizin 3 günde bir iğne ihtiyacım vardır benim belki 2 günde bir o yüzden daha yolun çok başında iken endişe kaygı stres yüklemeyin bünyenize umarım anlatabilmişimdir. Sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi dilerim:)

Herkese merhaba. Uzun zamandir girmedim. Burda yazilan her sey insani etkiliyor. Allaha sukur her sey iyi gidiyor. Daha cinsiyet ogrenemedik ama cumartesi ogreniriz belki. Ben daha genetik test vermeye karar veremedim. Cok kafam karisik. Benim karnim daha cok aksamlari cikmis gibi oluyor sanki. Ama grnel olarak karin bolgemde gerginlik var. bakalim Cumartesi kontrol insallah her sey yolundadir 😊

Herkese merhaba. Uzun zamandir girmedim. Burda yazilan her sey insani etkiliyor. Allaha sukur her sey iyi gidiyor. Daha cinsiyet ogrenemedik ama cumartesi ogreniriz belki. Ben daha genetik test vermeye karar veremedim. Cok kafam karisik. Benim karnim daha cok aksamlari cikmis gibi oluyor sanki. Ama grnel olarak karin bolgemde gerginlik var. bakalim Cumartesi kontrol insallah her sey yolundadir 😊
Seninle aynıyız:) ben de çarşamba günü gittim ama cinsiyet için erken dedi bakalım sağlıklı olsunlar da 10 gün sonra yeniden çağırdı o zaman bir sorun görürsem dna bakarız dedi inşallah müdahale gereken bir sorun olmaz ikiz hamilelik hep risk :KK43:

Seninle aynıyız:) ben de çarşamba günü gittim ama cinsiyet için erken dedi bakalım sağlıklı olsunlar da 10 gün sonra yeniden çağırdı o zaman bir sorun görürsem dna bakarız dedi inşallah müdahale gereken bir sorun olmaz ikiz hamilelik hep risk :KK43:
Bizim randevular yolunda gittihi surece 15te 1 olacak sanirim. Cinsiyette Kesin tani koymak icin erkendir ama tahminleri olabiliyor sanirim bu haftalarda. Ara ara bel agrim oluyor. Kasiklarimda degisik agrilar sizilar oluyor ama herhalde normaldir 2 tane bebek yer aciyo kendine diye dusunuyorum icimi rahatlatiyorum. Ozledik arrik minnoslari yarin olsa da gorsek 😊

Bizim randevular yolunda gittihi surece 15te 1 olacak sanirim. Cinsiyette Kesin tani koymak icin erkendir ama tahminleri olabiliyor sanirim bu haftalarda. Ara ara bel agrim oluyor. Kasiklarimda degisik agrilar sizilar oluyor ama herhalde normaldir 2 tane bebek yer aciyo kendine diye dusunuyorum icimi rahatlatiyorum. Ozledik arrik minnoslari yarin olsa da gorsek 😊
Bizim de 15 günde bir demişti bu defa 10 gün sonra gelin dedi. Ağrı olması normal sonuçta hamileyiz:) cinsiyet tahmini için bebeklerin en azından 65 mm olması lazım dedi bizimkiler 60 in altiydi bekleyeceğiz artık:)

Ben şuan 6+3 daha kalp atışını duymadık haftya gidicez inşallah başka kimler ikiz annesi olacak
Kalp atışını ne zaman duydunuz siz? Bende 6+2 de duymadım yolk sac kesesi vardı fetüste belli belirsiz vardı. Yarın tekrar gideceğim inanılmaz heyecanlıyım. Benimde tüpbebek. Çift konuldu ama tek kese gördük.

Nerelerdeydin merak ettim seni.Ben geçen c.tesi verdim verifi testini sonucun eli kulağında yakında gelir haberi ben fazlasıyla endişeliyim.Size de verifi mi önerildi ne söyledi ismail bey?ölçümler iyi çıktı bizim ümit hoca tavsiye ederi kafamızın rahat olması için dedi.Ben zaten hep korku içindeyim :olamaz:

Nerelerdeydin merak ettim seni.Ben geçen c.tesi verdim verifi testini sonucun eli kulağında yakında gelir haberi ben fazlasıyla endişeliyim.Size de verifi mi önerildi ne söyledi ismail bey?ölçümler iyi çıktı bizim ümit hoca tavsiye ederi kafamızın rahat olması için dedi.Ben zaten hep korku içindeyim :olamaz:
Biri kotu bir sey yazdiysa diye girio bakasim gelmiyor, etkilenececim diye 😂 hicbir sey okumadan gecirmeye calisiyorum. Sadece hafta hafta gelismeleri takip ediyorum. Olcumleri yarin yapar diye dusunuyorum. Ona gore karar verecegim sanirim yaptirip, yaptirmamaya. Diyorum randevuyu cumartesiye alacagima cumaya alsaymisim keske 😂😂 bugun gormus olacaktim, simdi yarin taaaa 2’ de

X