- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
Kaçıncı denemende oldu ikizlerinMasallah ☺
Benim maşallah şuana kadar hiç kanamam olmadı canımHanımlar hepimize güzel bi süreç sağlıklı doğumlar diliyorum. Ben 6+3 teyim, tüp bebek. Kanama olmayan var mı aranızda. Bunu bekliyorum ve endişeden yorgun düştüm. Biliyorum olsa da bebekleri etkilemeyebiliyor ama tüp bebek sürecinde öyle yıpranmışım ki.. korkum büyük.. daha yolun çok başı onu da biliyorum
Insallah hic olmaz cok sevindimBenim maşallah şuana kadar hiç kanamam olmadı canım
4. Denemede. İlk ikisi negatif, 3. Kimyasaldı. Doktor önlem amaçlı her gün progesteron iğne vermişti bıraktığım gün yani dün akşam bir nokta şeklinde kan vardı peçetedeKaçıncı denemende oldu ikizlerin
Sizin de inşallah sorunsuz geçer hamilelik süreciniz canımInsallah hic olmaz cok sevindim
Yaz canım belki devam ettirir iğneye4. Denemede. İlk ikisi negatif, 3. Kimyasaldı. Doktor önlem amaçlı her gün progesteron iğne vermişti bıraktığım gün yani dün akşam bir nokta şeklinde kan vardı peçetededevamı gelmedi. Karnımda regl hisleri var ama sancı ağrı yok. Yazsam mı doktora yoksa ciddi bişey mi beklesem.
Canım benimde. deneme de tuttu pcos vardı bnde de.İkizlerde erken doğumu da engellemek için doğuma kadar pruloton depot vurunuyorum haftalık.İlk .haftamıza kadar hergün prolutex yapıyodum göbekten.Sonra prulotona geçtik haftalık.Bence iğneni bırakmamalısın doktorunla pruloton konusunu konuş etkisi hafta süren bi iğneymiş.İkiz gebelikte riskimiz katı biliyosun.4. Denemede. İlk ikisi negatif, 3. Kimyasaldı. Doktor önlem amaçlı her gün progesteron iğne vermişti bıraktığım gün yani dün akşam bir nokta şeklinde kan vardı peçetededevamı gelmedi. Karnımda regl hisleri var ama sancı ağrı yok. Yazsam mı doktora yoksa ciddi bişey mi beklesem.
canımm bayagı yogun olmus senınde benımde 6.haftadan beri lekelenmem var bazen cok ozur dilerim kahverengi bazen cok acık parlak pembe, ama progeston kullanıorum gunde 3 tane. doktora normal korkma dedı . aynı endıse bazen bana da oluyor. yarın kontroüm var bakalım ne dıyecekCanım korkma daha hiç keselerini dahi görmeden 6+3 te adet gibi kanamam oldu yarım gün sürdü afedersin yattığım yere dahi ped den geçiyodu.Koşturduk doktora gittik ikisininde kalp atışı vardı kanama alanım olduğu söylendi o günden snra kesildi ve bebekler büyüdükçe kanama alanı yok olmuştu.Lütfen sakin kal ben o gün ağlamaktan bi tansiyon yükselttim ondan beri ilaç kullanıyorum tansiyon için.
Evet cnm baya yoğun oldu tüp bebek doktorumda kalp atışı ve kese bir görünsün diye geç çağırmıştı daha herşey belirsizken bu kanama olunca mafoldum o korkuyu asla unutamıyorum...İnşallah seninde geçer lekeler bir daha kanama vs yaşamayalım.Allahım korusun yavrularımızıcanımm bayagı yogun olmus senınde benımde 6.haftadan beri lekelenmem var bazen cok ozur dilerim kahverengi bazen cok acık parlak pembe, ama progeston kullanıorum gunde 3 tane. doktora normal korkma dedı . aynı endıse bazen bana da oluyor. yarın kontroüm var bakalım ne dıyecek
İyi ki size yazmışım sakin olcam die doktora yazmayım diodum. Yazdım bir kutu daha progestan iğneye devam edelim dedi. Gittim vuruldum. Morluktan vuracak yer zor buldularCanım benimde. deneme de tuttu pcos vardı bnde de.İkizlerde erken doğumu da engellemek için doğuma kadar pruloton depot vurunuyorum haftalık.İlk .haftamıza kadar hergün prolutex yapıyodum göbekten.Sonra prulotona geçtik haftalık.Bence iğneni bırakmamalısın doktorunla pruloton konusunu konuş etkisi hafta süren bi iğneymiş.İkiz gebelikte riskimiz katı biliyosun.
Sen dedin diye yazdım iğnelere devam edelim dedi önlem amaçlı çok saolunYaz canım belki devam ettirir iğneye
Bebekler büyüdükçe kanama alanı yok oluyo.8+4 te hala vardı 12+4 de bebekler yok etmişti
MerhabaSelam arkadaşlarAllahım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsinBanada yardımcı olursanız sevinirim... ikiz hamileliğinizi öğrendiğiniz zaman doktorunuz hangi islçları azalttı yada arttırdı? Ekstra eklenen ilacınız oldumu?
Canım prulotonu bence doğuma kadar haftalık yaptır.İkizlerde kullanılıyo bu konuda doktorunla yüzyüze konuş mutlaka.Bi sağdan bi soldan yaptır iğneni yoksa zor oluyo haklısın.Ne demek istediğin zaman sorabilrsin.Ama endişe etme strese girme herşeyin çözümü var.İyi ki size yazmışım sakin olcam die doktora yazmayım diodum. Yazdım bir kutu daha progestan iğneye devam edelim dedi. Gittim vuruldum. Morluktan vuracak yer zor buldularya ben 4. Haftanın sonundan beri her gün vuruluyorum. Vurulmasam hemen sıkıntı mı olacak bilmiyorum pozitifliğe devam iyi olucaz ☺♥ Sanırım senin pruloton dediğin iğne de düşük riskinde veriliyor değil mi duymuştum. İlerde verir bana da haftalık şu günlük kısmını bi atlatayım da
Kanama alanı varsa mutlaka haftalık iğne kullanınMerhaba
İlaçlar derken hamilelikten önce kullanılan ilaçlar mı yolsa tedavi ile hamile kalındığı için mi ben şahsen tam olarak anlayamadım?
folik asitten başka birşey kullanmıyorum önceden de hiç kullanmadım benim doğal gebelik şimdi sadece kanama alanı oluştu diye progestan kullanıyorum
Tüp bebek mi sizinki?8+4 te gittiğimde estrofem ve prednolu kesti.10.hafta bitiminde progestan kesildi fitil. prolutulex günlük iğnem haftalık prulotona döndü.Oksapar ve ecoprin devamSelam arkadaşlarAllahım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsinBanada yardımcı olursanız sevinirim... ikiz hamileliğinizi öğrendiğiniz zaman doktorunuz hangi islçları azalttı yada arttırdı? Ekstra eklenen ilacınız oldumu?
Anladım tüp bebek ile hamile kalanlarda ilaç ektra veriliyor ya ikiz gebelikler olunca onu merak ettim.Merhaba
İlaçlar derken hamilelikten önce kullanılan ilaçlar mı yolsa tedavi ile hamile kalındığı için mi ben şahsen tam olarak anlayamadım?
folik asitten başka birşey kullanmıyorum önceden de hiç kullanmadım benim doğal gebelik şimdi sadece kanama alanı oluştu diye progestan kullanıyorum
Ne demek canım şifa olsun bunu doğuma kadar kullanan varSen dedin diye yazdım iğnelere devam edelim dedi önlem amaçlı çok saolun
Evet benim tüp bebek anladım çok trşrkkürler yardımcı olduğunuz için... benim doktorum 4+4 te çağırdı kese görülünce prolutexi üç günde bire indirdi. Estrofermi azalttı. Kafam karıştı çok erken değilmi?Tüp bebek mi sizinki?8+4 te gittiğimde estrofem ve prednolu kesti.10.hafta bitiminde progestan kesildi fitil. prolutulex günlük iğnem haftalık prulotona döndü.Oksapar ve ecoprin devam