-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.901
Ben yaptirmak iatemiyorum ama esim yapalim ve bir sorun varsa aldiralim diyor bile bile bebegimzi buna yapmayalim . Tup bebek ile hamile kaldim zaten 5 gun embryosu saglikli bilmiyorum cok kararsizisim . digerler ilk basta yapmak para tuzagi gibime geliyorpİkili testi onermiyolar canim ikizlerde ben de yaptirmadim diger testi de yaptirmadim Rabbim saglikli omur versin insallah yavrularimizi sadece detayli ultrason yapildi. Ama tabiki sen ne dusunuyosun icin ne sekilde rahat edecek en iyi sen karar verebilirsin
Cok hassas bi konu canim ne desek yanlis olur tabiki sizin karariniz insallah Rabbim saglikli olarak dogmalarini nasip ederBen yaptirmak iatemiyorum ama esim yapalim ve bir sorun varsa aldiralim diyor bile bile bebegimzi buna yapmayalim . Tup bebek ile hamile kaldim zaten 5 gun embryosu saglikli bilmiyorum cok kararsizisim . digerler ilk basta yapmak para tuzagi gibime geliyorp
Amin inshallah hepimiz saglikla aliriz kucagimizaCok hassas bi konu canim ne desek yanlis olur tabiki sizin karariniz insallah Rabbim saglikli olarak dogmalarini nasip eder
Hem sana hem bebislere yazik annesi uzme kendini ki ortada bise yokken hemde. Burun ense olcumleri yapildi miAmin inshallah hepimiz saglikla aliriz kucagimizaben bekleyip uclu testi yaptiricam ozaman en iyisi bu galiba , erkenden yapip cok fazla strese girmeye gerek yok bebislere zarar veriyorum 1 haftadir gece gunduz bunu dusune dusune
Doktorum daha hic bisey yapmadi ki her gittigimde tup bebek dontorum (baska sehirde) onuda bilgilendiriyorum . 4 haftada keseyi, 6 haftada kalp atislari 8 haftada kontrole gittim cuma gunu boyu 3cm dedi hersey yolunda dedi baska birsey demedi .Hem sana hem bebislere yazik annesi uzme kendini ki ortada bise yokken hemde. Burun ense olcumleri yapildi mi
Canim ikili tarama testi yapilma zamaninda burun kemigi ve ense kalinligi olcumu de yapilir.elbette hic bir testin yuzde yuz guvenirligi yok ancak onemli fikirler verir bu olcumlerDoktorum daha hic bisey yapmadi ki her gittigimde tup bebek dontorum (baska sehirde) onuda bilgilendiriyorum . 4 haftada keseyi, 6 haftada kalp atislari 8 haftada kontrole gittim cuma gunu boyu 3cm dedi hersey yolunda dedi baska birsey demedi .
Bunlari normal ultrasound da bakiyor doktor degilmi , illaki ikili test yapmama gerek yok .Canim ikili tarama testi yapilma zamaninda burun kemigi ve ense kalinligi olcumu de yapilir.elbette hic bir testin yuzde yuz guvenirligi yok ancak onemli fikirler verir bu olcumler
Evet canim normal ultrason ikili testten bagimsizBunlari normal ultrasound da bakiyor doktor degilmi , illaki ikili test yapmama gerek yok .
anladim cok saolasin icimi rahatlattinEvet canim normal ultrason ikili testten bagimsiz
Rica ederim ne demek herzaman sorabilirsin burdaki arkadaslarin hepsi gercekten cok iyi insanlar elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz. Rabbim gonlunu ferahlatsin korktuguna ugratmasinanladim cok saolasin icimi rahatlattiniyiki rastladim bu gruba
Çok saolun , inşallah sağlıkla dünyaya getiririz.hayrli olsun insallah sizinde bebisleriniz sag saglim kucagimiza almayida nasip etsin allahim. Diger topiklerde arkadaslarm var fakat ikiz gebeliklerle ilgili merak ettigim seyleri cewaplayacak kimse yok tu
Merhaba benim hem doktorum hemde perinatoloğum bu testi önermedi mesela...doğru çıkmıyor diye...iyi gecelerr herkezeinshallah hepimiz saglikla aliriz bebislerimizi kucaklarimiza yeni denk geldim bu grupa , bende 10+5 ikizlere hamileyim . Sizlerinde fikrini almak isterim bir konuda cok cok kararsizim . Doktorum dediki 2 haftaya sorna bir test yapalim 2 secenek var .. ikili tarama testi ucuz ama ikizlerde 50% dogruluk oayi var dedi . Digeri daha pahali ama 90%+ dogruluk payi var dedi . sizler hangisini yaptiniz nasil ilerlediniz
Günaydın canım iyiyiz şükür meme savaşındayız
Masallah kuzucuklara kocaman olmuslarKızlar bende bugun muayene oldum 33+4 çok şükür bebeişler iyimiş bebişlerin boyları 45/46 gibi kilolarıda biri 2400 biri 2600 olmuş bana çok ağır geliyo zaten taşımakda çok zorlanıyorum. Bide benim karnım aşırı ama aşırı çok kaşınıyo tavsiye edeceğiniz bişey varmı hindistancevizi yağı,bio pil,lierac kullanıyorum ona rağmen çok çatladım
Tutmuyolar mi memeyi civcivlerGünaydın canım iyiyiz şükür meme savaşındayızYarın olacağız inşallah kuzum
maasallah canim miniklere kocaman olmuslar cok sukur. en zor zamanlarin, az daha sabirKızlar bende bugun muayene oldum 33+4 çok şükür bebeişler iyimiş bebişlerin boyları 45/46 gibi kilolarıda biri 2400 biri 2600 olmuş bana çok ağır geliyo zaten taşımakda çok zorlanıyorum. Bide benim karnım aşırı ama aşırı çok kaşınıyo tavsiye edeceğiniz bişey varmı hindistancevizi yağı,bio pil,lierac kullanıyorum ona rağmen çok çatladım
Canım ne güzel herşey yolundaymisKızlar bende bugun muayene oldum 33+4 çok şükür bebeişler iyimiş bebişlerin boyları 45/46 gibi kilolarıda biri 2400 biri 2600 olmuş bana çok ağır geliyo zaten taşımakda çok zorlanıyorum. Bide benim karnım aşırı ama aşırı çok kaşınıyo tavsiye edeceğiniz bişey varmı hindistancevizi yağı,bio pil,lierac kullanıyorum ona rağmen çok çatladım