- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.921
Zeytinyağınıda bi deniyeyim canım çok sağolMasallah kuzucuklara kocaman olmuslarben zeytinyagi kullaniyorum canim bi de onu dene istersen
Tutmuyolar mi memeyi civcivler
Korse çatlaklara fayda edermi bilmiyorumki doğumdan sonra çatlak için lazere gitmeyi düşünüyorum8
maasallah canim miniklere kocaman olmuslar cok sukur. en zor zamanlarin, az daha sabirkarnin buyudukce daha cok gerilip kaşınıyor, ben de hindistan cevizi yagi suruyordum ama yine fena kaşınıyordu. karnimin her yerinde catlak dalgalı dalgalı gorunuyordu tenimin rengi ,cozumunu bulamadim. ama simdi o catlaklar minik cizgiler, kirmizi lekeler gibi ufak ufak gorunuyor canim, o kadar da rahatsiz etmiyor goruntusu, hamilelikteki gibi degil.karnimin alt kisminda gobek deligimin asagisi, orda biraz buruş buruş olmus derim, korse daha cok sıkıştırır iyice burusturur diye kullanmadim da, dogru mu yaptim bilmiyorum ama.
30 a kadar hiç çatlağım yoktu bi anda oldu gün geçtikçe çok arttıCanım ne güzel herşey yolundaymis
Kaç haftadan snra çatlamaya başladın
Bende hindistan cevizi yağı ve incia krem kullanıyorum.
Canım senin bebikolar nasıl:) birşey cıktı mı doktorun ağzından?8
maasallah canim miniklere kocaman olmuslar cok sukur. en zor zamanlarin, az daha sabirkarnin buyudukce daha cok gerilip kaşınıyor, ben de hindistan cevizi yagi suruyordum ama yine fena kaşınıyordu. karnimin her yerinde catlak dalgalı dalgalı gorunuyordu tenimin rengi ,cozumunu bulamadim. ama simdi o catlaklar minik cizgiler, kirmizi lekeler gibi ufak ufak gorunuyor canim, o kadar da rahatsiz etmiyor goruntusu, hamilelikteki gibi degil.karnimin alt kisminda gobek deligimin asagisi, orda biraz buruş buruş olmus derim, korse daha cok sıkıştırır iyice burusturur diye kullanmadim da, dogru mu yaptim bilmiyorum ama.
Dün oğlan tutmuyordu daha doğrusu cok uykucu olduğu için çekemediMasallah kuzucuklara kocaman olmuslarben zeytinyagi kullaniyorum canim bi de onu dene istersen
Tutmuyolar mi memeyi civcivler
Benimde şimdiye kadar olmadı hiç herhalde olmayacak derkenZeytinyağınıda bi deniyeyim canım çok sağol
Korse çatlaklara fayda edermi bilmiyorumki doğumdan sonra çatlak için lazere gitmeyi düşünüyorum
30 a kadar hiç çatlağım yoktu bi anda oldu gün geçtikçe çok arttı
Oy minis agizlilarDün oğlan tutmuyordu daha doğrusu cok uykucu olduğu için çekemedibugün de oğlan çekiyor fazlasıyla kız zorlanıyor uğraşıyoruz öyle
Benimde şimdiye kadar olmadı hiç herhalde olmayacak derkendemekki son haftalarda oluyo
Evet son haftalarda kilo alıyolarya daha çok oyuzden heraldeDün oğlan tutmuyordu daha doğrusu cok uykucu olduğu için çekemedibugün de oğlan çekiyor fazlasıyla kız zorlanıyor uğraşıyoruz öyle
Ya yerim onları benDün oğlan tutmuyordu daha doğrusu cok uykucu olduğu için çekemedibugün de oğlan çekiyor fazlasıyla kız zorlanıyor uğraşıyoruz öyle
Siz iyi olunda canım çatlak kilo vs önemli değil ben de bugün sağlık ocağına gidip idrar kan tahlili verdim kiloma baktı 10 kilo almışım toplam şuana kadar hedefim toplamda 15Bu zamana kadar sadece 7 kilo alan ben son 10 gün içinde 2600 almışım. 0 çatlak var derken 10 günde birden geldi. Sadece aşağılarda şimdilik. Ama umrumda değil. Ablam mustela nin oluşan çatlaklar icin olan serumunu almış. Onu kullanmaya başladım bakalim etkin edecek mı?
Doğumdan sonra karın inerken oldu benim biliyor musun sağlık olsunBenimde şimdiye kadar olmadı hiç herhalde olmayacak derkendemekki son haftalarda oluyo
Doğrudur canım.Doğumdan sonra karın inerken oldu benim biliyor musun sağlık olsun
Bnde 13 almışımSiz iyi olunda canım çatlak kilo vs önemli değil ben de bugün sağlık ocağına gidip idrar kan tahlili verdim kiloma baktı 10 kilo almışım toplam şuana kadar hedefim toplamda 15
Evet canım 34,35 arası bitiyor kilo alımı bizim yani 1 ay önemliBnde 13 almışımson 1 aydır izlemde hiç kilo farkım çıkmadı.Bundan sonra olur ama yavrularin kilo alımı hızlandı artık.
Aynen canım yarın suyuna ve rahim ağzına bakacakDoğrudur canım.senin kontrol yarın miydi?
Kızlar doğum sonrası korse için ne düşünüyorsunuz owli ye iyi diyolar ama kararsız kaldım almakta.
Yamuna düşünüyorum canım ben korse deDoğrudur canım.senin kontrol yarın miydi?
Kızlar doğum sonrası korse için ne düşünüyorsunuz owli ye iyi diyolar ama kararsız kaldım almakta.
Slip şeklinde olandan mi?canım.Yamuna düşünüyorum canım ben korse de
yok cnm, bu aksam uzeri gidecek esim konusmaya, insallah iyi haberler aliriz. telefonla hemsirelerine ulasabildim, o da bir sorun yok, ayrintili bilgiyi doktordan alabilirsiniz diyor, ahh dedim bi de telefonla ulasabilsek ya kendisineCanım senin bebikolar nasıl:) birşey cıktı mı doktorun ağzından?
Evet canım Yamuna da ölçüler oluyor ölçüp beden söyleyince tutma olasılığı daha yüksek canımSlip şeklinde olandan mi?canım.
Korsede de beden tutturup almak mesele iade de mümkün olmuyo pek.
Sezeryan da korse kullanılır mı ki ben olmaz diye hiç düşünmedim korseyiDoğrudur canım.senin kontrol yarın miydi?
1 hafta/10 günden sonra kullanıldigi söyleniyor toparlamak için.Bende kararsız kaldım açıkçası.Sezeryan da korse kullanılır mı ki ben olmaz diye hiç düşünmedim korseyi