2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Masallah kuzucuklara kocaman olmuslar ben zeytinyagi kullaniyorum canim bi de onu dene istersen

Tutmuyolar mi memeyi civcivler
Zeytinyağınıda bi deniyeyim canım çok sağol
Korse çatlaklara fayda edermi bilmiyorumki doğumdan sonra çatlak için lazere gitmeyi düşünüyorum
Canım ne güzel herşey yolundaymis
Kaç haftadan snra çatlamaya başladın
Bende hindistan cevizi yağı ve incia krem kullanıyorum.
30 a kadar hiç çatlağım yoktu bi anda oldu gün geçtikçe çok arttı

Canım senin bebikolar nasıl:) birşey cıktı mı doktorun ağzından?

Masallah kuzucuklara kocaman olmuslar ben zeytinyagi kullaniyorum canim bi de onu dene istersen

Tutmuyolar mi memeyi civcivler
Dün oğlan tutmuyordu daha doğrusu cok uykucu olduğu için çekemedi bugün de oğlan çekiyor fazlasıyla kız zorlanıyor uğraşıyoruz öyle

Benimde şimdiye kadar olmadı hiç herhalde olmayacak derken demekki son haftalarda oluyo

Bu zamana kadar sadece 7 kilo alan ben son 10 gün içinde 2600 almışım. 0 çatlak var derken 10 günde birden geldi. Sadece aşağılarda şimdilik. Ama umrumda değil. Ablam mustela nin oluşan çatlaklar icin olan serumunu almış. Onu kullanmaya başladım bakalim etkin edecek mı?

Siz iyi olunda canım çatlak kilo vs önemli değil ben de bugün sağlık ocağına gidip idrar kan tahlili verdim kiloma baktı 10 kilo almışım toplam şuana kadar hedefim toplamda 15

Siz iyi olunda canım çatlak kilo vs önemli değil ben de bugün sağlık ocağına gidip idrar kan tahlili verdim kiloma baktı 10 kilo almışım toplam şuana kadar hedefim toplamda 15
Bnde 13 almışım son 1 aydır izlemde hiç kilo farkım çıkmadı.Bundan sonra olur ama yavrularin kilo alımı hızlandı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…