- 29 Haziran 2010
- 1.129
- 598
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.941
Değil değil. Yeterki sağlıklı olsunlar. 10 kilo 15 kilo süper. Tek gebelikte 20 altında alan tanıdığım olmadı :)Siz iyi olunda canım çatlak kilo vs önemli değil ben de bugün sağlık ocağına gidip idrar kan tahlili verdim kiloma baktı 10 kilo almışım toplam şuana kadar hedefim toplamda 15
Dün annemle ablam almış. 130 lira peki sanırım adı bilmiyorum net. Geri iade ettirdim. Ölçüler tutmuyor bize. 36. Haftadan sonra olan karin ölçüsünden 8 12 çıkarıp uygun beden bulun yazıyor. Sorun 1 36 yi gorsek daha ne zaten. Sorun 2 iki bebek var nasıl bileceğiz kaç cikartacagimizi? Ama konseyi çok beğendim. Doğum sonrası ölçüp alacağım inşallah.Doğrudur canım.senin kontrol yarın miydi?
Kızlar doğum sonrası korse için ne düşünüyorsunuz owli ye iyi diyolar ama kararsız kaldım almakta.
Anayım ben ana de gir içeri:) ya cidden esin bir gitse görüşse. Ben çatladım burda.yok cnm, bu aksam uzeri gidecek esim konusmaya, insallah iyi haberler aliriz. telefonla hemsirelerine ulasabildim, o da bir sorun yok, ayrintili bilgiyi doktordan alabilirsiniz diyor, ahh dedim bi de telefonla ulasabilsek ya kendisine