2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Peki bu travel sistem arabaların liderleri oto koltuğu olarak da kullanılabiliyor mu? Bi fikriniz var mı acaba bu konuda?
Benimki daha erken ama kararsız olduğumu bildiğim için şimdiden araştırmaya başladım.

Aynisi bende de var canim. Hatta bugun sagima yatmisim saga toplanmislar sag bobrek agrisi yasadim yururken alttan tutuyorum tutanlara kizardim sanki ne olacak derdim oluyomus valla

Aynisi bende de var canim. Hatta bugun sagima yatmisim saga toplanmislar sag bobrek agrisi yasadim yururken alttan tutuyorum tutanlara kizardim sanki ne olacak derdim oluyomus valla
Geçtiğimiz iki hafta boyunca hiç kilo almamıştım bu hafta birden üç kilo almışım bebisler aldı da o mu etkiliyo anlamadım çok fazla yamuluyo korkuma yatamıyorum

Geçtiğimiz iki hafta boyunca hiç kilo almamıştım bu hafta birden üç kilo almışım bebisler aldı da o mu etkiliyo anlamadım çok fazla yamuluyo korkuma yatamıyorum
Bi tarafa yigilma bende de son 1 haftadir var hele oglan sag bobrege yanasiyo kiz ortada sol bos evladim solu da degerlendirin diyorum bazen

Allah yardimcin olsun canim sorunlarimiz haftalar ilerledikce artiyor Allah hepimize zamaninda saglikli dogumlar nasip etsin
Çok âmin.
Cok şükür çok. Belki ben kilolu olarak hamile kaldım ondan bu kadar zorladı beni bilmiyorum. iş falan hiç yok bende. Sürekli annem ablam eşim yardımcı oluyor. Bende de aynı biliyor musun sezeryan korkusu neymiş. Doğum korkusu falan yanıma yaklaşmadı daha. Aklımda fikrimde sagliklilar mı boy kiloları iyi mı kuvezde kalmamaları için ne yapabilirim safi bunlar var. Ne doğum şekli kendim.korkusu hicnirsey yok. zaten bilsem sağlıklı olacaklar neden korkayım ki. Doğum bir kavuşma değil mi zaten?
Ben seni o kadar düşünüyorum ki bu 2 haftadır. Diyorum bak o ne kadar pozitif ne kadar iyi bebekleri MAŞALLAH ne kadsr sağlıklı çok şükürler olsun. Şunları yazman bile beni ne kadar mutlu etti senden Allah razı olsun. Zaten ağlaya ağlaya seviyorum 2 gündür görsen. Cok teşekkür ederim çok güzel moral verdin bana Allah razı olsun senden

Canım önlü arkalı olanlarda zaten arkadaki öncekini tekmeliyormus almayın diyorlar :) travel da zaten nereye çıkartacağız Kovid var arabaya yüklenmesi de zor. Bende hiç tercih etmiyorum travel.
Işte aynısı. Yatamıyorum onları huzursuz edeceğim diye. Aslan resmen sağ bibregimin orda oluyor sağa yatınca:)
Bende öyle. Bu hafta birde 2.600 almışım. Bebeklerden.
Bi tarafa yigilma bende de son 1 haftadir var hele oglan sag bobrege yanasiyo kiz ortada sol bos evladim solu da degerlendirin diyorum bazen
Aynısı:) kız orta arkada. Oğlan sagda. Sol boş:)

ben bebeklere aldığım slingi kullanıyorum evde iş yaparken . Göbeğin altından geçirdim sırtımdan çapraz bağladım, sanki önden yükü azalttı gibi. Artık öne doğru tren gibi uzuyor göbek taşımak zor geliyor ayakta

Ayy çok mantıklıymış bende hamile korsesi almıştım bebekler aşağı inmiş birinin kafası çok aşağıda onu ezerim diye takmıyorum artık

Kızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür Küveze girmedik
Maşallah maşallah çok sevindim bugün tam kaç hafta kaç günlük dün bide bebeklerin kiloları ultrasona göre nasıl farklı çıktımı senin ağrın falan varmı nasıl hissediyorsun kendini

Kızlar anca yazabiliyorum çok şükür herşey çok güzel geçti. Oğlum 2.800 kızım 2.400 doğdu sağlıklılar çok şükür Küveze girmedik
Canım benim
Nazar boncuğumuz sensin maşallah inşallah hepimiz arkandan senin gibi geliriz sırayla
Gözün aydın ömürlü evlatların olsun,rabbim acılarını göstermesin hiçbir zaman.
Ne güzel hepimizin hayali küveze girmeden doğum yapıp evimize dönmek inşallah bizimde öyle olur.Seninle birlikte bizlerde çok mutluyuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…