- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #4.221
Esim sagolsun yardim ediyo bide evde kucuk cocuk olmayinca genelde oturarak uzanarak vakit geciriyorum canimKızlar evde günlük iş yapıyor musunuz? Nasıl dikkat ediyorsunuz sürekli yatıyor musunuz
Aynı cümleler yemin ediyorumAynı benimki. Sanırsın 1 çocuk var karnımda. Perinatolog çok rahat. Durur neden durmasın neden sürekli kuvez diyerek kendini hazırlıyorsun? Neden bu kadar çok ılaç kimyasal takviye etmek istiyorsun vücuduna diyor. Hayret ediyorum biz mı abartıyoruz nedir ben hiç anlamadım. Normal kadın doğum doktorum da 36 ya kadar kalırsan benim için gayet yeterli rahim de iyi ciger gelistiriciyi neden vuralım dedi. Ya acaba bunun kötü etkisi de olabilir mi ki yoksa bunlar neden vurmak istemesin. Bilmiyorum ki kaldım arada.
Hiç. 0. Oturuyorum yatıyorum annem ve ablam var akşam eşim var sağolsunlar birşey yaptirmiyorlar bende sadece bebek odasi ile ilgileniyorum.
Valla ben perde asma ve cam silme dışında yavaş yavaş yapıyorum. 3 saatlik işi 1 haftada yapıyorum ama eşimin yaptığından daha iyidir diye düşündüğümden. Becerebilse ne yemek yaparım ne ütü ne temizlikKızlar evde günlük iş yapıyor musunuz? Nasıl dikkat ediyorsunuz sürekli yatıyor musunuz
Hangi şehirdesiniz? Bir de şunu merak ediyorum bebişler haftası ile uyumlu muydu gelişim olarak? 24 haftalık doğup hayatta sağlıklı kalan da var 32 haftalık doğup aylarca küvezde destek alan da ... Zaten hepimiz ikiz gebe olarak bu endişelerle geçiriyoruz hamileliğimiziKızlar erken doğumu bilmiyorum ama benim doktorum iğneyi yaparken enfeksiyona sebep olabiliyor demişti. Benim ikinci tetenozu yaptırmadı mesela 32 den sonra olsan da olur demişti nasip olmadı tabi
Ben de aynıyım canım yapıyorum da doğru mu yapıyoruz bilmiyorum bundan sonra yatmak mı lazım mı kiValla ben perde asma ve cam silme dışında yavaş yavaş yapıyorum. 3 saatlik işi 1 haftada yapıyorum ama eşimin yaptığından daha iyidir diye düşündüğümden. Becerebilse ne yemek yaparım ne ütü ne temizlik
Aynen canım bana da tetanozu tek doz yapıyor yeterli dedi tek doz yaptırdımSelam kızlar.
*Ben ilk kızımı 35+0da doğum yaptım. Öncesinde ciğer geliştirici yapılmıştı. Solunum cihazına hiç bağlanmadi faydası oldu bence. Zararı var mı konusu illaki yan etkileri vardır ancak yarar zarar ilişkisi gözetiliyor.
*Tetenoz aşısını benim iki doktorum da bugüne kadar ciddi bir yan etkisini görmedik yaptırabilirsin dedi. Sadece bir tanesi geç yaptırmami tavsiye etti öyle yaptım ben de.
Ben yemek yapıyorum eşim evi süpürğyor siliyorum çamaşır seriyorum kızım var o zorluyor birazEsim sagolsun yardim ediyo bide evde kucuk cocuk olmayinca genelde oturarak uzanarak vakit geciriyorum canim
Kaç haftalık canım seninBu arada ben zayıfım diye mi bilmiyorum ama benim karnım zaten hep çok gergin ve sert bu sebeple benim için bu belirti sayılmayacak, karnım çık aya başladığından beri sertti hep
bugün 25 e girdim canım, hiç kilo alamadım hiperemezistim 20. Haftaya kadar sürekli kustumKaç haftalık canım senin
Canım kilo almamak çok daha iyi emin ol kusmak tabi kolay değil neyseki geçmiş canım sağ salim hepimiz inşallah bu günleri geçelimBugün 25. Haftamın ilk günü, ben de en azından 30. Haftaya sağlıkla ulaşırsam biraz daha rahatlayacağım inşallah, keşke evham yapmasak
bugün 25 e girdim canım, hiç kilo alamadım hiperemezistim 20. Haftaya kadar sürekli kustum
Galiba öyleHayırlı olsun canım burda en erken haftada olan ikimiz varız sadece galiba. Beni ilerde neler bekliyor diye sadece okuyorum sohbetlere dahil olamıyorum
Çok teşekkür ederim. Hiç beklemediğim bişeydiEvet demi birak 10 gun bir hafta bile oo ne kadar ileri benden oluyor suan aramizda 10 gun varmis senle buarada
Serviks boyu kac mm suan canim
Hayirli olsun canim masallah kuzulara igne ben de kullaniyorum
Evet canım haftasıyla tam uyumluydu. Bu biraz Rabbimin nasip ettiği ömürle alakalı Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömür nasip etmiş olsun. Aynı karında büyüyen evlatlarımın düşün ki birinin ciğeri hiç gelişmemiş Rabbimin taktiri işteHangi şehirdesiniz? Bir de şunu merak ediyorum bebişler haftası ile uyumlu muydu gelişim olarak? 24 haftalık doğup hayatta sağlıklı kalan da var 32 haftalık doğup aylarca küvezde destek alan da ... Zaten hepimiz ikiz gebe olarak bu endişelerle geçiriyoruz hamileliğimiziBu arada bilgilendirmeleriniz için de çok teşekkür ederiz size, bebişinizin evinize geldiği haberini heyecanla bekliyoruz hepimiz
Gerçekten de öyle canım benim, Allah'ım bizlere hayırla sağlıkla nasip etsin yavrularımızı söylediğin gibi hiçbir matematiği yok bu durumun, kısmeti olan nefesi olan geliyor ki senin diğer kızçen de bir an önce kucağına gelicek inşallahEvet canım haftasıyla tam uyumluydu. Bu biraz Rabbimin nasip ettiği ömürle alakalı Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömür nasip etmiş olsun. Aynı karında büyüyen evlatlarımın düşün ki birinin ciğeri hiç gelişmemiş Rabbimin taktiri işte
Dogal gebelik o zamanÇok teşekkür ederim. Hiç beklemediğim bişeydi
Ben 30. Haftada 7 kilo aldim. Herkese göre değişen birşey. Evham yapma ben 12 ye gelir mı düşer mi diye korkuyordum çok şükür Allahım yardım etti.Bugün 25. Haftamın ilk günü, ben de en azından 30. Haftaya sağlıkla ulaşırsam biraz daha rahatlayacağım inşallah, keşke evham yapmasak
bugün 25 e girdim canım, hiç kilo alamadım hiperemezistim 20. Haftaya kadar sürekli kustum
Basın sağolsun arkadaşım ama bak bir bebeğin daha var sağlıklı çok şükür. Ama şunu merak ettim 29. Hafta 1100 gram doğdu demistin değil mi? Haftasına göre normal mi? Birde neden 25 de ciğer geliştirici vuruldu? Ben hep 28 30 gibi vurulur bir sorun yoksa diye biliyorum.Evet canım haftasıyla tam uyumluydu. Bu biraz Rabbimin nasip ettiği ömürle alakalı Rabbim evlatlarımıza hayırlı ömür nasip etmiş olsun. Aynı karında büyüyen evlatlarımın düşün ki birinin ciğeri hiç gelişmemiş Rabbimin taktiri işte
Doğal dimi beklemiyorum dedin deGaliba öylebizde bilgileri öğrenmiş oluruz burdan rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim. Hiç beklemediğim bişeydi
Doğal o yüzden beklemiyorumdumDoğal dimi beklemiyorum dedin de
120 lik cam olandan aldım mamaları için .Bebek kendi tutmaya başlayınca Pp den alicamKızlar avent biberon alanlar hangi model aldınız? Alan varsa resim atabilir mi? Trendyol da indirim var Pp olanlar da 125 ml lik mi alsam başta diyorum. Cam.olanlar evet sağlıklı.deniliyor da kızımda kullandım ağır oluyor ve düşünce kırılıyor.