2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar bisey sormak istiyorum , karin çatlakları için ne kullandınız? Krem kullanmanıza rağmen çatladı mi yine de karniniz ? Bir de hangi aydan itibaren kullanmaya başladınız?
Ben saf zeytinyagi kullaniyorum canim iyice belirginlesince kullanmaya basladim krem taraftari degilim pek ne kadar dogal da dense tabi tercih meselesi
Masalim01 son 1 aydır vajinal kontrol de 31mm çıkıyor. Haftaya bakalım kaç olacak?
Gayet iyi canim haftana gore masallah

Selam kızlar.
*Ben ilk kızımı 35+0da doğum yaptım. Öncesinde ciğer geliştirici yapılmıştı. Solunum cihazına hiç bağlanmadi faydası oldu bence. Zararı var mı konusu illaki yan etkileri vardır ancak yarar zarar ilişkisi gözetiliyor.
*Tetenoz aşısını benim iki doktorum da bugüne kadar ciddi bir yan etkisini görmedik yaptırabilirsin dedi. Sadece bir tanesi geç yaptırmami tavsiye etti öyle yaptım ben de.

Acınızı tahmin dahi edemiyorum ve söylenecek söz yok, Allahım bugünlerinizi unuttursun yavrunuzla inşallah 28 haftadan sonra yaşam şansı çok yüksek diyorlar ben anlamıyorum ki bebeğin kendi kaderi ve takdiri ilahi sanırım hiçbir matematiği yok, Rabbim evlatlarımızı sağlıkla bize bağışlasın inşallah

Çok geçmiş.olsun canım. Benim ilk kızımda 35+0da 1580 Gr 43 cm doğmuştu. Emme refleksi yoktu o da gelişti sonrasında. 21 gün kuvozde 4 gün uyum odasında kalmıştık toplam 25 gün hastanedeydik. Sütün sagdikca gelir inşallah. Benim elektirkliydi sağma makinem hemen gelmişti onunla saginca. Sen de inşallah kısa zamanda sağlıkla evine getirirsin yavrularını. Seni çok iyi anlıyorum onları hastanede.birakmak gerçekten zor ama önemli olan sağlıkları. Geçiyor bu günler. Ben bile diyorum ilkinden tecrübeliyim felan ama yine yaşasam yine çok zor olacak biliyorum. Sağlık olsun da hepsi geçip gidiyor.

Kızlar avent biberon alanlar hangi model aldınız? Alan varsa resim atabilir mi? Trendyol da indirim var Pp olanlar da 125 ml lik mi alsam başta diyorum. Cam.olanlar evet sağlıklı.deniliyor da kızımda kullandım ağır oluyor ve düşünce kırılıyor.

Bnde 30 hafta dolunca yaptıracağım canım ikinci dozum eksik ilk dozum 3 yıl öncesinden varmis

Kızlar erken doğumu bilmiyorum ama benim doktorum iğneyi yaparken enfeksiyona sebep olabiliyor demişti. Benim ikinci tetenozu yaptırmadı mesela 32 den sonra olsan da olur demişti nasip olmadı tabi

Bir de belirti konuşulmuş doğum yaptığım gün doktor karnıma baktı iyi iyi sertlik yok dedi akşamına doğum yaptım. Bir de 3 gün de rahim ağzı inceledi benim doktorum 1 saatte bile incelir dedi. Yanlış anlamayın ne olur amacım asla korkutmak değil sadece her durumda takipte olun diye yazdım. Benim son 2 gün bi rahatlama olmuştu ağrım azalmıştı meğer bebek iyice aşağı indiği içinmiş

Hayırlı olsun canım burda en erken haftada olan ikimiz varız sadece galiba. Beni ilerde neler bekliyor diye sadece okuyorum sohbetlere dahil olamıyorum

Ben e bebekten aldim canim avent pp 125 ml. Cam agirligindan dolayi tavsiye eden pek olmadi yoksa cam alacaktim ama vazgectim
Her an tetikte olmak gerek bu surec bizi biraz yoracak ama insallah hayirlisi sagliklisi olsun hepimiz icin canim. Korkutmak asla degil tavsiyelerini dikkatle dinliyorum canim bizimle paylastigin icin tesekkurler

Bu sanırım kader kısmet artık kuzum cidden bir anda her şey olabiliyor

2 tane 125 li pp 2 tane 230lu olandan aldım canım

Aynı benimki. Sanırsın 1 çocuk var karnımda. Perinatolog çok rahat. Durur neden durmasın neden sürekli kuvez diyerek kendini hazırlıyorsun? Neden bu kadar çok ılaç kimyasal takviye etmek istiyorsun vücuduna diyor. Hayret ediyorum biz mı abartıyoruz nedir ben hiç anlamadım. Normal kadın doğum doktorum da 36 ya kadar kalırsan benim için gayet yeterli rahim de iyi ciger gelistiriciyi neden vuralım dedi. Ya acaba bunun kötü etkisi de olabilir mi ki yoksa bunlar neden vurmak istemesin. Bilmiyorum ki kaldım arada.
Kızlar evde günlük iş yapıyor musunuz? Nasıl dikkat ediyorsunuz sürekli yatıyor musunuz
Hiç. 0. Oturuyorum yatıyorum annem ve ablam var akşam eşim var sağolsunlar birşey yaptirmiyorlar bende sadece bebek odasi ile ilgileniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…