2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kuzu büyük ihtimalle sen de sancı yoktu açılma yoktu rahim boyunda iyiydi doktor erkek doğum riski görmesinde mi yapmadı acaba Aklıma başka bir şey gelmiyor ama ilk kızımda ben 38+3 te planlı sezeryan oldum onun öncesinde çocuğun kilosu zayıf diye bana yapmışlardı doğumdan 4 gün önce

Zararı olan bişey olsa benim doktorum kesinlikle yapmazdı canım.En az benim kadarnkizlarimin doğmasını çok istiyor tüm çabası bu yönde.
Canım zararı var yok değil ama kar zarar ilişkisine bakınca vurulmak daha ağır basıyor yoksa o iğnenin de yan etkileri var ben de olmadı ama başkalarında yan etki olabilir bazı yerlerde o iğnenin erken doğuma sebep olduğu yazıyor ama çocuğun ciğer gelişimi ben de daha ön planda

Canım doktorun çok rahatı da iyi değil bizim gelinin hiç sancısı yoktu hiç hissetmiyor du nst de öyle sancısı çıkıyordu ki doktorun ağzı açık kalıyordu ben çok güvenme derim sen tedbirini al takdir Allahtan 34 te nst bana göre İkizde özellikle çok geç oluyor sen onu dinleme başka yerde çektir gerekirse

Ben hiçbir yerde erken doğuma sebep olduğunu okumadım görmedim aksine vurulan tetanoz aşıları sebep oluyormuş erken doğuma.Organ gelişimini desteklemek için yapılan bı iğne doğumu nasıl tetikleyebilir ki
Bebekler doğsa Allah korusun entube olsa kuvezde daha kötü
Benim doktorum muhteşem bı insan asla zararı olan hiçbir şeyi yaptırmaz ne dediyse şimdiye kadar hep uyguladım çok güveniyorum ona.

Canım tamam güveniyorsun tabiki ben de yaptıracam ama zararı olan kişiler var bunu inkar edemeyiz bu yüzde 10 luk bir kesim diyelim ha şunu unutma bütün ilaçların zararı var progestanın bile ama kar zarar ilişkisine bakıp kullanıyoruz mecbur ben de kullandım 10 hafta şimdi verse yine kullanırım ama zararı illaki var zaten seninle aynı fikirdeyim entübe vs yazdın ya ha işte demek istediğim o kar zarar ilişkisine bakarak oluyoruz

En basitinden tüp bebek iğneleri ilaçları çok zararlı ama ne yapıyoruz mecbur kullanıyoruz onun gibi düşün

Aynen kizlar kar zarar iliskisine bakiliyor bu igne icin bilgim yok ama en masum parolun bile yan etkisi var insallah olmaz hic kimseye hic bir yan etki o ayri mesela ama kar agir basiyosa uyguluyor doktorlar. Benim sanci icin nidicard mesela tasikardi yapiyo 130lara cikiyo nabzim ama kullanacaksin dedi

Aynen canım bunu demek istiyorum bak nabız 130 lara çıkıyor ama mecbur kullanıyorsun yapacak bir şey yok son virajdayız artık rabbim korusun hepsini

Canım ne oldu şeker vs kontrol nasıldı

Kızlar ciğer geliştirici iğne erken doğum riski olan hamilelere yapılıyor. İğnenin erken doğuma sebep olduğunu hiç sanmıyorum zaten mantıken riskli durumda olanlara yapıldığı için iğneden hemen sonra erken doğum olması nornal. Bu iğne bebeklerin ciğer gelişimini sağlıyor neticede.Ayrıca tetanoz aşısınında erken doğuma sebebiyet verdiğini okumuştum KK de. İnanın 28.haftaya kadar öteledim iğneyi olmamak için. Kendi doktoruma aile hekimime bir kaç defa sordum. Yaptırmalısın cevabını aldım her seferinde. Hatta 28.haftamda aynı gün tetanoz aşısı+proluton iğne+ciğer geliştirici iğneyi oldum. Bir de tetanoz aşısının çok ağrı verğini yazmışlardı. Benim anlatıldığı gibi ağrım olmadı bazen abartanlar oluyor. Ciğer geliştirici iğneyi 2 doz oldum çünkü rahim boyu kısalmıştı Dr önlem amaçlı yaptı hatta 2 hafta sonra yine yapalım dedi ancak 2 hafta sonra ki randevum da rahim boyu uzadığı için gerek görmüyorum demişti.

Kızlar merhaba, bugün 6+2 de doktor kontrolüne gittik ve sonuç ikiz bebişler varmışş bitanesinin kalp atışını duyduk, diğerinin yolk kesesi oluşmuş haftaya nasipse onunda kalp atışını duyarız dedi çok karmaşık duygular içindeyim. Pırtılaşma sorunum var iğne kullanıyorum nasip kısmet herşey ❤

Canım zararlı veya değil mecbur doktorların dediğini yapıyoruz yapacak bir şey yok her kafadan bir ses çıkıyor aşı için bile binbir şey söyleniyor ama şu bir gerçek iğne ilaç ne olursa olsun tabiki az da olsa zararı var

Hayırlı olsun canım

Cidden geçiyor ama ben önce hamilelik takvimine bakar ya aramızda 10 gün varmış az derdim şimdi o 10 gün bir uzun geliyor ki
Evet demi birak 10 gun bir hafta bile oo ne kadar ileri benden oluyor suan aramizda 10 gun varmis senle buarada
Serviks boyu kac mm suan canim
Hayirli olsun canim masallah kuzulara igne ben de kullaniyorum

Kızlar bisey sormak istiyorum , karin çatlakları için ne kullandınız? Krem kullanmanıza rağmen çatladı mi yine de karniniz ? Bir de hangi aydan itibaren kullanmaya başladınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…