2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yok ya mama gunduz icsinler istemiyorum ki muz kek süt gibi seyler oluyor uyandiklarinda kahvalti önü gibi ,uyumadan once ve gece ictikleri mamalar yeter 2 yaşa 3 aylari kaldi dana kadar oldular😂

Uyumadan önce içirdiğin 1 öğün uykuda ki 1 öğün zaten 😂 2 öğün iyi oluyormuş ondan dedim seninki zaten iki öğünmüş 😂 Bizim o gece ve sabah. Yatarken istemiyorlar bişey. D vitamini su ve yatış 😬

Son durum güncelleme 😂
Bugün tek uyku uyudular.
11'de yatırdım 12:25'te uyandılar akşamda 7'de yatıp 7:15 gibi sızdılar 😂
Tüm gün dışarı attım kendimi. Uzun süredir gitmediğim alışverişe gittim. Keşke gitmeseymişim o fiyatlar ne 🤦🏼 Kendime bir boğazlı kazak aldım 300 TL 😲 Eve gelip öğrenmesem koyardım yerine 🙄 Sabaha kadar güzel uyur ve sabah çok erken kalkmazlarsa olur bu iş 🥱

Selam güzel anneler. 14+2 ikizlere gebeym. 2 gündür sadece peçeteye gelen kahverengi akıntım var çok çok az başta sivilce patladı o kanıyor falan sanmıştım. Ara ara sırt ve bel ağrısı kasık ağrısı da oluyor. Böyle şeyler yaşayan oldu mu aranızda?

Selam güzel anneler. 14+2 ikizlere gebeym. 2 gündür sadece peçeteye gelen kahverengi akıntım var çok çok az başta sivilce patladı o kanıyor falan sanmıştım. Ara ara sırt ve bel ağrısı kasık ağrısı da oluyor. Böyle şeyler yaşayan oldu mu aranızda?

Progestan kullanıyor musunuz? Çoğumuz hamilelikte böyle akıntı yaşadık yinede doktorunuza bilgi verin kesin 👍

Hepimiz nerdeyse yaşadık ama kanamayi ihmal etmemelisin cok cok buyuk ihtimal biseycik olmayacaktir ama tedbiri elden birakmamak gerek

Son durum güncelleme 😂
Bugün tek uyku uyudular.
Tüm gün dışarı attım kendimi. Uzun süredir gitmediğim alışverişe gittim. Keşke gitmeseymişim o fiyatlar ne 🤦🏼 Kendime bir boğazlı kazak aldım 300 TL 😲 Eve gelip öğrenmesem koyardım yerine 🙄 Sabaha kadar güzel uyur ve sabah çok erken kalkmazlarsa olur bu iş 🥱
Benımkıler 7 de yatsa 4 te ayaktalar. Merak ettım kacta kalkacak seninkiler 😁

Progestan kullanıyor musunuz? Çoğumuz hamilelikte böyle akıntı yaşadık yinede doktorunuza bilgi verin kesin 👍
Kullanıyorum başından beri günde 2 kere fitil şeklinde. Yarın akşama bi randevu buldum gideceğim hemen.
Hepimiz nerdeyse yaşadık ama kanamayi ihmal etmemelisin cok cok buyuk ihtimal biseycik olmayacaktir ama tedbiri elden birakmamak gerek
İnşallah sağolunn yok ihtmal etmem kesinlikle 12. Haftada da yaşadım hemen acile gitmiştim bu daha az ve kahve olunca yarına gitmeye karar verdim

Kullanıyorum başından beri günde 2 kere fitil şeklinde. Yarın akşama bi randevu buldum gideceğim hemen.

İnşallah sağolunn yok ihtmal etmem kesinlikle 12. Haftada da yaşadım hemen acile gitmiştim bu daha az ve kahve olunca yarına gitmeye karar verdim
Kahve rengi evet daha az endise verici eski bir kanama alanindan geliyor muhtemelen saglikla dogsun minikler cinsiyet tahmininde bulundu mu doktor

Benımkıler 7 de yatsa 4 te ayaktalar. Merak ettım kacta kalkacak seninkiler 😁

Hemşerim senin için cevap veriyorum ve güncelleme yapıyorum. Bu ara diş sıkıntımız yok atak pataktada değiller o yüzden gece uyku düzenleri iyiydi. Arada gaz için mıkkırdansalarda uyanıp gecemi zehir etmediler. Sabahta 6:45'te kalktılar. Normalde 7:15'ti. Yarım saat fazla uyudular oda sabah 1,5 saat uyuduklarını tamamladı sayıyorum🤦🏼

Hemşerim senin için cevap veriyorum ve güncelleme yapıyorum. Bu ara diş sıkıntımız yok atak pataktada değiller o yüzden gece uyku düzenleri iyiydi. Arada gaz için mıkkırdansalarda uyanıp gecemi zehir etmediler. Sabahta 6:45'te kalktılar. Normalde 7:15'ti. Yarım saat fazla uyudular oda sabah 1,5 saat uyuduklarını tamamladı sayıyorum🤦🏼
Anaaaam MaşaAllah. Benımkıler 21- 21:30 uyuturum 6.30 da kalkarlar
Hep böyle. Bu saatte kalktıklarına dua ediyorum. Tek uykuda cift uykuda böyle. Dinlenmeye zaman kalmıyor.

Benimkilerin hiç değişmedi ya uyanma saatleri delirecem
Sabit her sabah ayni
Dün sabah 8.30da eşim uyandırdı kalk bakıcı gelecek diye bi panikleyip bebeleri yokladım yaşıyorlar mi diye
Uzun zamandır bu kadar çok uyumamıştım yüzüm gözüm şişmiş düşün sanırsın öğlen 1de uyanmışım 🤣
Hahaha 😂 İnşallah hep hep böyle uyusunlar ,keşke hep 8.30a kadar yatsalar, ya bizimde hala gece uykularımız düzelmedi 4e kadar saat başı su içmeye kalkıyorlar . Deli olacağım . Ne suyu bu kadar , içleri mi yanıyor anlamadım 😂

Ulaaaa bir ben mi kalmıştım iki uykuda debelenip duran. Alçak arkadaşlar 😂
İnternette 8-10 gün gözlemle diyor ama benimkiler nettir böyle konularda ortalama 4 gündür böyleler geçireyim gitsin 😂😂
Bugün ilk defa 7:30'da kalktılar şoktayım. Yarım saat uyku bana nasıl iyi geldi🥱
Ay var ya o 7.30-8 arası uyanmak müthişko, bak düzene girdikçe biraz daha ileri atacaklardır . Ama bizimkiler gece 5 gibi mama içmezlerse max 7.15 uyanıyorlar . Bir türlü mamayı boşlayamadık. Gündüz ve akşam uykusuna yatarken biri hiç içmiyor diğeri bir 30 cc çekiştirmeyi seviyor . Ama gece içmezlerse 8i göremiyoruz .

Son durum güncelleme 😂
Bugün tek uyku uyudular.
Sen 11 uykusunu 12ye çek yavaş yavaş . 7de uyuyunca kaçta kalkıyorlar .

Sen 11 uykusunu 12ye çek yavaş yavaş . 7de uyuyunca kaçta kalkıyorlar .

Dün ilkti biraz zaman geçsin ileri atıcam zaten gece uyku yatma saatide tekrar 8'e alırım 😂 Sabah uykusuna daha düşkün oldukları için hemen 2 saat açamadım 1 saat şimdilik oyalamak daha kolay. Öğleden sonra her türlü duruyorlar. 7'de uyudular dün 6:45 uyandılar. Ama ne diş krizimiz var ne atak krizimiz herşey süt limanken böyle yaptılar. İlerleyen günlerden korkuyorum 😬

Ay var ya o 7.30-8 arası uyanmak müthişko, bak düzene girdikçe biraz daha ileri atacaklardır . Ama bizimkiler gece 5 gibi mama içmezlerse max 7.15 uyanıyorlar . Bir türlü mamayı boşlayamadık. Gündüz ve akşam uykusuna yatarken biri hiç içmiyor diğeri bir 30 cc çekiştirmeyi seviyor . Ama gece içmezlerse 8i göremiyoruz .

Beni arada uyandırmasınlar da ben 7:15'e fitim 😂 Uykum açıldığı zaman saat kaç olursa olsun uyuyamıyorum. Sonra salak gibi geziyorum tüm gün 😬 Benim kızda bişey içmeden yatmıyor mamasını yarısını o zaman içiyor ama uyanmasın diyede oğlana verdiğim gece mamasında kızın kalan yarısını yapıp veriyorum. Beraber acıksınlar diye 😒 Bi bıraksa rahatlıcam ama içmeden uyumadığını anladım artık el mecbur veriyorum.

X