- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.701
1 yas civarı bi kriz geliyor bebelere canım geçici bir durumAy herkesin bebisi nasio buyumus, telefon elime alamaz oldum, oğlum kucak delisi, indigi an agliyor yahu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yas civarı bi kriz geliyor bebelere canım geçici bir durumAy herkesin bebisi nasio buyumus, telefon elime alamaz oldum, oğlum kucak delisi, indigi an agliyor yahu.
Ay hemen gecsin ikisi birden krizlere girince cok zor oluyor ya. Ayni anda kucak diye agliyolar elim ayagima dolaniyo, ayrılık kaygisi da basladi odadan ciksam zirzirlar. Sipalar ya.1 yas civarı bi kriz geliyor bebelere canım geçici bir durum
Zamanlar azalacak sadece sabirAy herkesin bebisi nasio buyumus, telefon elime alamaz oldum, oğlum kucak delisi, indigi an agliyor yahu.
Azalıyor zalim yavaş yavaşAy hemen gecsin ikisi birden krizlere girince cok zor oluyor ya. Ayni anda kucak diye agliyolar elim ayagima dolaniyo, ayrılık kaygisi da basladi odadan ciksam zirzirlar. Sipalar ya.
Ay hemen gecsin ikisi birden krizlere girince cok zor oluyor ya. Ayni anda kucak diye agliyolar elim ayagima dolaniyo, ayrılık kaygisi da basladi odadan ciksam zirzirlar. Sipalar ya.
Azalıyor zalim yavaş yavaş
Ama 4 yaşa kadar dönem dönem kucak krizleri olacak sanırım
Kuzum bizde tek uykuya gectik 2 3 haftadır onun vermis oldugu husursuzluk gece ağlamaları falan var bu sıra. Ne yaptiysam döndüremedim 2 uykulu sistemimize
Kuzum bizde tek uykuya gectik 2 3 haftadır onun vermis oldugu husursuzluk gece ağlamaları falan var bu sıra. Ne yaptiysam döndüremedim 2 uykulu sistemimize
Bizimkiler de geçti canım tek uykuya 2-3 haftadır. 15-18 ay arası önerilen ama 1 yaşından sonra da düşen çok var.
Aynen de oyle diyolar kuzum ve de zamani oglen 12 yle 1 arasına sabitlemeye calis uykularini baslarda biraz zorlanacak ama kisa surede alisacaklar ve cok daha rahat oldugunu goreceksin tek uykunun sormak istediklerini sor tek uykuyla alakali malum iki tane birden tek uykuya gecince prof oluyosun
11 1 arasi uygun olmaz aksam uykusuna kadar cok zor dururlar suan benimkiler bile zaman zaman zorlaniyor eger 2den once uyanirlarsaYahu tamda evden 15 gün ayrı kalıcaz bebelerin yaptığına bak 2 uyku uyumuyorlar zaten tek uyku uyuyorlar kaç gündür ya sabah 10-11,30 arasını yada 3-4,5 arasını pas geçiyorlar. Ha geceyi bozmuyor bu yaptıkları ama madem 1 uyku uyuyacaklar 11-1 arasına alayım demiştim.
11 1 arasi uygun olmaz aksam uykusuna kadar cok zor dururlar suan benimkiler bile zaman zaman zorlaniyor eger 2den once uyanirlarsa
Aynen de oyle diyolar kuzum ve de zamani oglen 12 yle 1 arasına sabitlemeye calis uykularini baslarda biraz zorlanacak ama kisa surede alisacaklar ve cok daha rahat oldugunu goreceksin tek uykunun sormak istediklerini sor tek uykuyla alakali malum iki tane birden tek uykuya gecince prof oluyosun
Bizimkiler de geçti canım tek uykuya 2-3 haftadır. 15-18 ay arası önerilen ama 1 yaşından sonra da düşen çok var.
Bebito ben şöyle yapıyorum. Sabah 8-9 gibi kahvaltı. 11.30 çorba 12 de uyku, 2.30 öğle yemeği, 18 civarı akşam yemeği. Aç olunca da uyumuyorlar çünküKuzu Regen_ ve seninle benim yaklaşık aynı gidiyordu zaten siz geçtik diyince emin oldum zamanı gelmiş
Ama bana saat yazın tutturamıcam sanki şuan öğle yemeğini 1'de akşam yemeğini 5,30-6 gibi yiyorlar Bu saatleri aynı devam ettirebilmem lazım Yarım saat ileri-geri oynasa yeme problemimiz çıkıyor ortaya
Bebito ben şöyle yapıyorum. Sabah 8-9 gibi kahvaltı. 11.30 çorba 12 de uyku, 2.30 öğle yemeği, 18 civarı akşam yemeği. Aç olunca da uyumuyorlar çünkü
Yiyorlar da noluyor kilolar hep az hep az. Dün doktor da az buldu canımı sıktı. aynen aç arayı bence oturur düzen zamanla. Ben de bu düzeni tutturana kadar baya bişey denedimAllahım esirgesin o kadar öğün yiyorlarsa maşallah paşalarıma
Ama bende sabah mama yedirip sonra kahvaltı yaptırıyorum. Olmazsa kahvaltı saatini biraz açayım Belki kahvaltıyı ondan az yapıyorlardır
7 bence erken ay ilerledikce ileri atman gerekebilir bu da yeni bir duzen demek benim tavsiyem 12 2 cok cok daha uygun bir saat tek uyku boyunca sabitlenebilecek bir saat ama tabiki once cocuklarin sonra senin kararinŞey düşünüyordum Masalım 11-1 arası 2 saat uyusunlar akşamda 7'ye çekerim 8 olan uykularını. Gündüz uykusu 3 saatti ya öğlen 2 saat akşamda gece uykusuna 1 saat eklersem sıkıntı çıkarmazlar gibi geldi.
Benimkiler uykusuz uzuuuuuun süre durabilmek yetisine sahip galiba Bunu bu hafta gösterdiler. Sabah uykusunu 11,30 da tamamlayıp akşam saat 8'e kadar cin gibi durup üstüne gık demeden uyuyorlar kaç gündür
Sabah 8 9 arasi muz ya da sütO zaman soruyorum yeme saatleri ve uyuma saatleri şuan sizlerde kaç? Öğle yemeği ve akşam yemeği saatlerini bir türlü tutturamıcam gibi geliyor.
Yiyorlar da noluyor kilolar hep az hep az. Dün doktor da az buldu canımı sıktı. aynen aç arayı bence oturur düzen zamanla. Ben de bu düzeni tutturana kadar baya bişey denedim
7 bence erken ay ilerledikce ileri atman gerekebilir bu da yeni bir duzen demek benim tavsiyem 12 2 cok cok daha uygun bir saat tek uyku boyunca sabitlenebilecek bir saat ama tabiki once cocuklarin sonra senin kararin
Sabah 8 9 arasi muz ya da süt
11 civari kahvalti
13 civari uyku bir saate indi uykulari 14 gibi uyaniyolar
15 ana yemek
18 aksam yemegi ama ana öğün gibi yemiyolar
Yatana kadar da ufak tefek seyler atistiriyolar
Öğünlerde cok cok az yiyolar yatarken mama iciyolar o yüzden