2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hic stres yapma hatta dedigim gibi oh be dunya varmis tek uykuda diceksin
Suan bizim tuvalet egitimi yukleniyor bakalim 2 yastan sonra insallah yavas yavas yoklamayi dusunuyorum popolarini

Hic stres yapma hatta dedigim gibi oh be dunya varmis tek uykuda diceksin
Suan bizim tuvalet egitimi yukleniyor bakalim 2 yastan sonra insallah yavas yavas yoklamayi dusunuyorum popolarini

Demaaaa Demaaaa tuvalet eğitimi en korktuğum. Ama en çok istediğimde Bez fiyatlarını durduramıyoruz. Bir aldığımda keşke daha fazla alsaymışım diyorum her seferinde
Tek uykuda rahatlıyacağıma da eminim en azından uzun süre uyanık kalacakları için hayata karışabilirim o aralarda. 2 uykuda sürekli gelen bir uyku saatleri nedeniyle kılımı kıpırdatamıyordum. Gidersem dönene kadar uyku saatini kaçırırım tüm uyku düzeni etkilenir mantığında tıkılıp kalıyordum. Şimdi rahat rahat alır dışarı çıkarım Benim derdim öğle yemeği sabah kahvaltısı saatlerini tutturamıcamdı. Onda da kahvaltı saatini uzatmayı aklıma getirememişim Siz söyleyince dank etti iyi oldu

Aynen disari cikabilmeye basliyosun resmen
Uyaninca mama icmeyi birakti benimkiler kendiliginden gece mamasi devamke

Canım bizimkiler tek uykuya 13 ayda düştüler . Asla 2. Öğle uykusunu uyumuyorlardı çok direndim, ağlattım olmadı . Tabi 1 ay bocalama onlarda yaşadı sonra düzen oturdu ve en güzeli sabah 6 da kalkan çocuklar 7.30 - 8 gibi kalkmaya başladı. Öğlen 12-12.30 gibi yatar 2-2.5 saat uyurlar ortalama ama bu bazen 1.5 saatte oluyor . Gece uykusu 8.30 başlıyor .

Ben bu dediğin olayla tek uykuya geçmiştim
15.ayda geçti benimkiler sabah yarım saat bile uyusa bi tanesi öğlen asla uyumuyordu
3 gün gozlemleyip 4.gun tek uykuya geçirdim

Benimkilerin hiç değişmedi ya uyanma saatleri delirecem
Sabit her sabah ayni
Dün sabah 8.30da eşim uyandırdı kalk bakıcı gelecek diye bi panikleyip bebeleri yokladım yaşıyorlar mi diye
Uzun zamandır bu kadar çok uyumamıştım yüzüm gözüm şişmiş düşün sanırsın öğlen 1de uyanmışım

Ben bu dediğin olayla tek uykuya geçmiştim
15.ayda geçti benimkiler sabah yarım saat bile uyusa bi tanesi öğlen asla uyumuyordu
3 gün gozlemleyip 4.gun tek uykuya geçirdim

Ulaaaa bir ben mi kalmıştım iki uykuda debelenip duran. Alçak arkadaşlar
İnternette 8-10 gün gözlemle diyor ama benimkiler nettir böyle konularda ortalama 4 gündür böyleler geçireyim gitsin
Bugün ilk defa 7:30'da kalktılar şoktayım. Yarım saat uyku bana nasıl iyi geldi

Her bebek farklı ki
12.ayda geçen de duydum 18.ayda geçen de
Benim niyetim 18e kadar zorlamaktı aslında bebeler uyanıkken denizde kumları supuruyormus gibi hissediyorum

Ya bizim doktor gitti yeni bi tanesine gittik mecbur, o da dank diye böyle siyince moralimi bozdu. Halbuki ben de ufak tefek biriyim ilkokula kadar cılızlıktan ölüyordum

Her bebek farklı ki
12.ayda geçen de duydum 18.ayda geçen de
Benim niyetim 18e kadar zorlamaktı aslında bebeler uyanıkken denizde kumları supuruyormus gibi hissediyorum

Vallaha benim niyetimde 15.aydı ama kısmet 13.aydaymış Biz istediğimiz kadar zorlayalım ne isterlerse onu yapıyorlar ve her seferinde de bunu bize hatırlatıyorlar. Sen 2 uykuya fitsin ben tek uykuya Artık özgür olmak istiyorum
Ama şuda var Allahtan birbirlerinden farklı hareket etmiyorlar. Ya biri 2 uyku isteyip biri tek isteseydiyi düşünmeden edemiyorum. Kabus olurdu

Ya bizim doktor gitti yeni bi tanesine gittik mecbur, o da dank diye böyle siyince moralimi bozdu. Halbuki ben de ufak tefek biriyim ilkokula kadar cılızlıktan ölüyordum

Eh işte biz neyiz ki bebelerimiz ne olsun. Demir'in mesela vücut tipi aynı babası sıska bacaklar, uzun boy, sayılan kaburgalar Defne'de aynı ben kalın basen, kısa boy, koca çıkık popo ve önden giden bir göbek Oğlan daha fazla yiyor oysaki Bi ara bizim ebede öyle birşey yumurtladıydı bana 6 aylık gibilerken doktorumuz sağolsun bak işine dedi. Bende aynını sana söylüyorum. Bak işine

Sansına kuzum ya tam evden ayrılicakken bu iyi olmadı. Simdi gittiginz yerdekiler ayy ne huzursuz cocuklar diyecekler biraz deneme yapmaya calis bakalım dedigin saatlere kdar uyutmamaya calis oyala falan

Kuzu dun mesela bizim sıpalar o tek uykuyuda yapmadılar dün perisan oldum resmen. Ama su 2 3 haftadir saat 12 den 2 ye kadar uyuyorlar sonra ögle yemegi aksam yemegi oyun falan derken 9 bucuk gibi aksam uykusuna gecirmeye calisiuorum ama bnm gibi uykusuzlar saat 10 a kadar direniyorlar uyumamak icin

Yiyorlar da noluyor kilolar hep az hep az. Dün doktor da az buldu canımı sıktı. aynen aç arayı bence oturur düzen zamanla. Ben de bu düzeni tutturana kadar baya bişey denedim
Kac kg geldiler. Henuz goturmedim benmkileri oglan cok hateketli diye daha zayf geliyor gözüme Benim minik cadi biberon mamayıda birakti hem minnos hem de mama yemeyi reddediyor Mi-Ok Yun

Kac kg geldiler. Henuz goturmedim benmkileri oglan cok hateketli diye daha zayf geliyor gözüme Benim minik cadi biberon mamayıda birakti hem minnos hem de mama yemeyi reddediyor Mi-Ok Yun

Bizde de oğlan reddediyor ama anası inatla içirmeye çalışıyor Ev savaş alanı

Atak dönemlerimi dicem Bu ara benimkilerde pek huysuz. Uykuya yordum bakalım tutturabilirsek. Ama senin kuzular biraz aşmış kendilerini. O kadar saat uyumamak ne demek

447 gun nasil 13 ay oluyor beni bi aydinlat kiz matematigim kotu de bu kadar mi kotuymusum

Yok ben pes ettim hero baby nin kaşık mamasını yedi onu veriyorum aksam en son gece uyurken zorluyorum onda bile anlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…