-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.761
Yolculuk ne zaman Mı hangi araç ile gideceksiniz?Beni arada uyandırmasınlar da ben 7:15'e fitimUykum açıldığı zaman saat kaç olursa olsun uyuyamıyorum. Sonra salak gibi geziyorum tüm gün Benim kızda bişey içmeden yatmıyor mamasını yarısını o zaman içiyor ama uyanmasın diyede oğlana verdiğim gece mamasında kızın kalan yarısını yapıp veriyorum. Beraber acıksınlar diye Bi bıraksa rahatlıcam ama içmeden uyumadığını anladım artık el mecbur veriyorum.
Yolculuk ne zaman Mı hangi araç ile gideceksiniz?
O deliksiz uyku modu bizimkilerde bir türlü açılmadı .Beni arada uyandırmasınlar da ben 7:15'e fitimUykum açıldığı zaman saat kaç olursa olsun uyuyamıyorum. Sonra salak gibi geziyorum tüm gün Benim kızda bişey içmeden yatmıyor mamasını yarısını o zaman içiyor ama uyanmasın diyede oğlana verdiğim gece mamasında kızın kalan yarısını yapıp veriyorum. Beraber acıksınlar diye Bi bıraksa rahatlıcam ama içmeden uyumadığını anladım artık el mecbur veriyorum.
İyiyiz ballı sen nasılsın?Nasılsıniz kızlar
Anjiyo oldu annem cnm cuma günü kontrolü var bakalım Dr ne diyecek kalbinde kireclemede çıktı 1 tane tehlikeli bir yerdeymis hayatına alışkanlıklarına ve beslenmesine dikkat edecek rabbim korusunİyiyiz ballı sen nasılsın?
Annen nasıl oldu?
Anjiyo oldu annem cnm cuma günü kontrolü var bakalım Dr ne diyecek kalbinde kireclemede çıktı 1 tane tehlikeli bir yerdeymis hayatına alışkanlıklarına ve beslenmesine dikkat edecek rabbim korusun
Amin cnm çok saolGeçmiş olsun güzelim Allah beterinden saklasın
İyiyiz kuzum siz nasılsınız ?Nasılsıniz kızlar
Çok şükür cnm idare ediyoruzİyiyiz kuzum siz nasılsınız ?
Bebeleri yatırdım uzanıyorum çay içmeye bile mecalim yokNerelerdesiniz kizlar
Afiyet olsun cnm bende regl sancısı çekiyorumBebeleri yatırdım uzanıyorum çay içmeye bile mecalim yok
Sen nerelerdesin ne yapıyorsun canım?
Kosusturmaca devam canim cok sukur iyiyiz cok gecmis olsun anneneNerelerdesiniz kizlar
Çok geçmiş olsun canımAfiyet olsun cnm bende regl sancısı çekiyorumilk gün ve kızlara kuduruk ful enerji kıvrılıp sancimi çekmeme bile fırsat yok annem kalp krizi geçirdik anjiyo oldu şuan iyi çok şükür sallan sullan yaşıyoruz cnm kızlar nasil
Çok saol cnm teşekkür ederim dinlenmek için sıcak bir yatak arıyorumKosusturmaca devam canim cok sukur iyiyiz cok gecmis olsun annene
Sen napiyosun
Cok şükür daha iyi cnm cok teşekkür ederim bu arada annemin selamı var geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyormuşÇok geçmiş olsun canım
Şimdi nasılsın iyi mi?
Sağ olsun canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değilCok şükür daha iyi cnm cok teşekkür ederim bu arada annemin selamı var geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyormuş
Kesinlikle cnmSağ olsun canım sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Canlari sagolsunÇok saol cnm teşekkür ederim dinlenmek için sıcak bir yatak arıyorumkızlarımin canı saolsun fırsat vermiyorlar simdi uyutmaya çalışıyorum sen neler yapiyosn cnm