2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ay hemen gecsin ikisi birden krizlere girince cok zor oluyor ya. Ayni anda kucak diye agliyolar elim ayagima dolaniyo, ayrılık kaygisi da basladi odadan ciksam zirzirlar. Sipalar ya.
Azalıyor zalim yavaş yavaş
Ama 4 yaşa kadar dönem dönem kucak krizleri olacak sanırım

Ay hemen gecsin ikisi birden krizlere girince cok zor oluyor ya. Ayni anda kucak diye agliyolar elim ayagima dolaniyo, ayrılık kaygisi da basladi odadan ciksam zirzirlar. Sipalar ya.

Azalıyor zalim yavaş yavaş
Ama 4 yaşa kadar dönem dönem kucak krizleri olacak sanırım

Yine bana kızacaksınız ama benim bebeler niye hiç kucak istemiyor Hatta alınca kucağa çıldırıyorlar İnsan sevmek için kucağına gelsinler istiyor arada. Ama tık yok biraz Demir iyi bu konuda. Yinede kucağa alınca yeni tutulmuş balık gibi çırpınıp yere indirtiyorlar kendilerini Şu güvenli bağlanma şeysi olmadı galiba bizde

Kuzum bizde tek uykuya gectik 2 3 haftadır onun vermis oldugu husursuzluk gece ağlamaları falan var bu sıra. Ne yaptiysam döndüremedim 2 uykulu sistemimize

Kuzum bizde tek uykuya gectik 2 3 haftadır onun vermis oldugu husursuzluk gece ağlamaları falan var bu sıra. Ne yaptiysam döndüremedim 2 uykulu sistemimize

Yahu tamda evden 15 gün ayrı kalıcaz bebelerin yaptığına bak 2 uyku uyumuyorlar zaten tek uyku uyuyorlar kaç gündür ya sabah 10-11,30 arasını yada 3-4,5 arasını pas geçiyorlar. Ha geceyi bozmuyor bu yaptıkları ama madem 1 uyku uyuyacaklar 11-1 arasına alayım demiştim.

Bizimkiler de geçti canım tek uykuya 2-3 haftadır. 15-18 ay arası önerilen ama 1 yaşından sonra da düşen çok var.

Aynen de oyle diyolar kuzum ve de zamani oglen 12 yle 1 arasına sabitlemeye calis uykularini baslarda biraz zorlanacak ama kisa surede alisacaklar ve cok daha rahat oldugunu goreceksin tek uykunun sormak istediklerini sor tek uykuyla alakali malum iki tane birden tek uykuya gecince prof oluyosun

11 1 arasi uygun olmaz aksam uykusuna kadar cok zor dururlar suan benimkiler bile zaman zaman zorlaniyor eger 2den once uyanirlarsa

11 1 arasi uygun olmaz aksam uykusuna kadar cok zor dururlar suan benimkiler bile zaman zaman zorlaniyor eger 2den once uyanirlarsa

Şey düşünüyordum Masalım 11-1 arası 2 saat uyusunlar akşamda 7'ye çekerim 8 olan uykularını. Gündüz uykusu 3 saatti ya öğlen 2 saat akşamda gece uykusuna 1 saat eklersem sıkıntı çıkarmazlar gibi geldi.
Benimkiler uykusuz uzuuuuuun süre durabilmek yetisine sahip galiba Bunu bu hafta gösterdiler. Sabah uykusunu 11,30 da tamamlayıp akşam saat 8'e kadar cin gibi durup üstüne gık demeden uyuyorlar kaç gündür

O zaman soruyorum yeme saatleri ve uyuma saatleri şuan sizlerde kaç? Öğle yemeği ve akşam yemeği saatlerini bir türlü tutturamıcam gibi geliyor.

Bizimkiler de geçti canım tek uykuya 2-3 haftadır. 15-18 ay arası önerilen ama 1 yaşından sonra da düşen çok var.

Kuzu Regen_ ve seninle benim yaklaşık aynı gidiyordu zaten siz geçtik diyince emin oldum zamanı gelmiş
Ama bana saat yazın tutturamıcam sanki şuan öğle yemeğini 1'de akşam yemeğini 5,30-6 gibi yiyorlar Bu saatleri aynı devam ettirebilmem lazım Yarım saat ileri-geri oynasa yeme problemimiz çıkıyor ortaya

Bebito ben şöyle yapıyorum. Sabah 8-9 gibi kahvaltı. 11.30 çorba 12 de uyku, 2.30 öğle yemeği, 18 civarı akşam yemeği. Aç olunca da uyumuyorlar çünkü

Bebito ben şöyle yapıyorum. Sabah 8-9 gibi kahvaltı. 11.30 çorba 12 de uyku, 2.30 öğle yemeği, 18 civarı akşam yemeği. Aç olunca da uyumuyorlar çünkü

Allahım esirgesin o kadar öğün yiyorlarsa maşallah paşalarıma
Ama bende sabah mama yedirip sonra kahvaltı yaptırıyorum. Olmazsa kahvaltı saatini biraz açayım Belki kahvaltıyı ondan az yapıyorlardır

Yiyorlar da noluyor kilolar hep az hep az. Dün doktor da az buldu canımı sıktı. aynen aç arayı bence oturur düzen zamanla. Ben de bu düzeni tutturana kadar baya bişey denedim

7 bence erken ay ilerledikce ileri atman gerekebilir bu da yeni bir duzen demek benim tavsiyem 12 2 cok cok daha uygun bir saat tek uyku boyunca sabitlenebilecek bir saat ama tabiki once cocuklarin sonra senin kararin
O zaman soruyorum yeme saatleri ve uyuma saatleri şuan sizlerde kaç? Öğle yemeği ve akşam yemeği saatlerini bir türlü tutturamıcam gibi geliyor.
Sabah 8 9 arasi muz ya da süt
11 civari kahvalti
13 civari uyku bir saate indi uykulari 14 gibi uyaniyolar
15 ana yemek
18 aksam yemegi ama ana öğün gibi yemiyolar
Yatana kadar da ufak tefek seyler atistiriyolar
Öğünlerde cok cok az yiyolar yatarken mama iciyolar o yüzden

Yiyorlar da noluyor kilolar hep az hep az. Dün doktor da az buldu canımı sıktı. aynen aç arayı bence oturur düzen zamanla. Ben de bu düzeni tutturana kadar baya bişey denedim

Hiçte deneme zamanımda değildik oysaki Bu bebeler bana gol atmayı çok seviyorlar
Senin doktor genetik diye bişey var biliyor değil mi Yani benim oğlanda bir tık zayıf ama boyu uzun. Babasının aynı Banada doktor en son sorduğumda babasını gösterip ne bekliyorsun Michelin reklamındaki boğumlu tipi mi. Ediniz budunuz belli sizden başkası çıkmazdı zaten dedi. O saatten sonra sustum.

Tamam az çok kuracağım sistem şekillendi. Bizimkiler 7-7,15 de kalkıyorlar hala o yüzden 7, 30'da mama veriyorum. Normalde 9'da kahvaltı yaptırıyorum ama daha acıkmadıkları için binbir eziyetle onu biraz ileri atıcam 10-10,30 arası olur kahvaltı. 11, 11-30 gibi yatırsam 2-2,5 saat hala garanti uyuyorlar 1,30 gibi öğle yemeği yediririm arada meyve veriyorum sonra 5,30-6 gibi akşam yemeği 7-7,30 arası uyku gece 10-11 arası mama ve kapanış Şuanlık yapabilecekleri bu gerisi ilerleyen günlere kalmış Yaşayıp görücez yine
Allah razı olsun kızlar aşırı stres yapmıştım. Şimdi oturdu herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…