- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.661
Selam kizlar, haftaya 3 bebekle ucaga biniyorum ayni gun iki ucaga biri 4 saat . tavsiyeleri alayim kizlar 3 aylikken bindim sorun cikmadi ama simdi bebek 3 aylik ve kizlar 16 aylik ne yapicam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar, haftaya 3 bebekle ucaga biniyorum ayni gun iki ucaga biri 4 saat . tavsiyeleri alayim kizlar 3 aylikken bindim sorun cikmadi ama simdi bebek 3 aylik ve kizlar 16 aylik ne yapicam
Bu konuya Japon kaldım canım aydınlatılmak isterim ne olduKizlar dualarınızı eksik etmediniz Allah razı olsun iki günde hayatım 180 derece değişti resmen
Hımmm o zaman her eve lazım bir betüşAy huzur olsun da gerisi hiç önemli değil
Evde ahtapot gibi her şeye elinin yetişmesini aynı işleri bi de ise giderken yapmaya kesinlikle tercih ederim
Bir anda hem evde oturup hem bu isleri yapacak birkaç kişiye maaş bağlayacak kadar zengin olabilir miyiz o da şüpheli
evet aplam gelicek bizi almaya sirf ucakta biri daha olsun diye3 kişi misiniz? Her bebeğe 1 insan istiyordu
Bolca oyuncak, kitap, abur cubur tavsiye edebilirim oyuncaklar mümkünse uzun süredir oynamadıkları olsun. Şu vakum moleküller baya oyalıyıcı. Puzzle seviyorrlarsa o da oyalar. Bol şansSelam kizlar, haftaya 3 bebekle ucaga biniyorum ayni gun iki ucaga biri 4 saat . tavsiyeleri alayim kizlar 3 aylikken bindim sorun cikmadi ama simdi bebek 3 aylik ve kizlar 16 aylik ne yapicam
evet aplam gelicek bizi almaya sirf ucakta biri daha olsun diye
ucak sabahin 7 sinde temekli gittigimiz icin yerimizde hic yok ama bulucam artik biseyler ya .En usluydu eşine ver gerisini 2 kadın halledersiniz
Hep uyku zamanına denk getirin diyorlar katılmıyorum ben ona. Uyuyamadıkları için benimkiler eziyet etmişlerdi. Bence uyku ve yemek zamanı yerine oyun zamanına denk getirip oyuncaklar filan oyalamak daha kolay oluyor
zor olucak vallah yerimiz hic yok ama baska carede yok mecbur oyuncak lazim . bide yan yanada oturamiyacsklar 2 yasindan kucuk olduklari icinBolca oyuncak, kitap, abur cubur tavsiye edebilirim oyuncaklar mümkünse uzun süredir oynamadıkları olsun. Şu vakum moleküller baya oyalıyıcı. Puzzle seviyorrlarsa o da oyalar. Bol şans
ThinkMaster Vakum Molekül 27 Parça Master Molecules 6 Figür Yapı TaÅları Duyusal EÄitici Oyuncak Popit Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ThinkMaster Vakum Molekül 27 Parça Master Molecules 6 Figür Yapı TaÅları Duyusal EÄitici Oyuncak Popit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ucak sabahin 7 sinde temekli gittigimiz icin yerimizde hic yok ama bulucam artik biseyler ya .
zor olucak vallah yerimiz hic yok ama baska carede yok mecbur oyuncak lazim . bide yan yanada oturamiyacsklar 2 yasindan kucuk olduklari icin
Yanyana oturmaya izin vermiyorlar mı ?Evet ya o yanyana oturamama sıkıntısı bizi mahvetmişti Havadan bebe değiştirmek zorunda kaldık eşimle
Yanyana oturmaya izin vermiyorlar mı ?
canım yaş kıyamam ..ben bu ara yazdan sadece zıbınla gezen civcivlerimi giydirme işkencesi yaşıyorum asla istemiyorlarAh çok şükür
Kuzu şuanlık o minnakların yüzünden çok senin minnakların yüzü gözünün önüne gelsin Yenileride yerlerini boş bırakmaz zaten
Demek hala dua hakkımız var Dur o zaman bol para istiyorum hepimiz için Bakıcımız, temizlikçimiz, aşçımız, şoförümüz filan olsun Bezdum artık
canım yaş kıyamam ..ben bu ara yazdan sadece zıbınla gezen civcivlerimi giydirme işkencesi yaşıyorum asla istemiyorlar
O işkenceyi ben de yaşıyorumcanım yaş kıyamam ..ben bu ara yazdan sadece zıbınla gezen civcivlerimi giydirme işkencesi yaşıyorum asla istemiyorlar
Merhaba benim de 3 aylık ikizlerim var . 32+4 haftalık doğdular . Oğlumun beslenmesinde sorun yok cok şükür . Ama daha düşük kilo doğan kızımı beslerken cok sıkıntı çekiyorum.Mamayı yedirmek tam bir saatimi alıyor . Ağla , dur , uyu derken bazen 1.5 saati de bulduğu oluyor hatta . Ağzının kenarından da sürekli akıtıyor.
Benzer sorunları yaşayan var mı ? Bir de hangi mamayı kullanıyor sunuz ? Teşekkürler
Valla kuzu is güç ve bebelerle koşuşturmaca. Soruna gelecek olursak hava degisikligi bile etkilet gibi geliyor çocuklari. Bizimkilerin rutini bir bozulsa hemen hastalar insallah sorunsuzca geçer hastalanmazlar çok soğuk bir yerse baya kalın giysiler al yanına belki gideceginiz evde ısınma sorunu olabilir kendi evimiz gibi olmayabilirPek sessiz buralar Napıyonuz bacılar dökülün
Ben bir halt yiyecem onun stresine girdim şimdiden. Aralık ayında 10 gün güzide bir İçanadolu şehrimize gideceğiz Sizce yollarda bebeleri hasta etmeme ihtimalim yüzde kaç Bu arada 1, 5 saat uçak ardından 1,5 saat araba yolculuğu ilen gidilecek
Benimde kızımda hep bu sorunu yaşadım. Ek gıdaya geçene kadar böyle devam edebilir. Bizimki ek gıdayı mamalardan daha cok sevdi hatta şuan komple mamasını bıraktı oglum icmeye devam ediyor mesela. Biz ara ara mamasını degistirdik acaba sevmiyor mu diye belki ufak kutulardan baska mamalari deneyebilirsinizMerhaba benim de 3 aylık ikizlerim var . 32+4 haftalık doğdular . Oğlumun beslenmesinde sorun yok cok şükür . Ama daha düşük kilo doğan kızımı beslerken cok sıkıntı çekiyorum.Mamayı yedirmek tam bir saatimi alıyor . Ağla , dur , uyu derken bazen 1.5 saati de bulduğu oluyor hatta . Ağzının kenarından da sürekli akıtıyor.
Benzer sorunları yaşayan var mı ? Bir de hangi mamayı kullanıyor sunuz ? Teşekkürler
Valla kuzu is güç ve bebelerle koşuşturmaca. Soruna gelecek olursak hava degisikligi bile etkilet gibi geliyor çocuklari. Bizimkilerin rutini bir bozulsa hemen hastalar insallah sorunsuzca geçer hastalanmazlar çok soğuk bir yerse baya kalın giysiler al yanına belki gideceginiz evde ısınma sorunu olabilir kendi evimiz gibi olmayabilir