2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

kizlar bu sabah soktora gittim acilma yok suyum halen var ama cati kemigi agrisi okadar cokki yuruyemiyorum . doktora bebek baski yapmis dedi persembe gunune kadar bekleyek dedi bakalim almaya getek yok daha . her hafta kilosu farkli cikiyo gecen hafta 2900 du bu hafta 2750 . 36 haftayiz diye cikti . ciger ignesi yaptik birinide yarin yapicaz bakalim nolcik

Cok teşekkür ederim ameliyathanede olcak anestezi verilecek de ikiside olcak olunca tedirgin oldum çok zor olur mu acaba diye

Cok teşekkür ederim ameliyathanede olcak anestezi verilecek de ikiside olcak olunca tedirgin oldum çok zor olur mu acaba diye

Mesajını görmemişim benimki 5 aylıktı sünnet olduğunda ameliyathaneye aldılar narkoz vermişler maskeyle. Ameliyathaneyede almadılar tabi bizi. Çıkınca ayıkmaları biraz sancılı geçiyor yaklaşık 2-3 saat ağlıyorlar, mızıldanıyorlar ama artık pansumansız yaptıkları için iyileşme süreci çok hızlı oluyor. 2 gün zorladı beni. Zorladı dediğimde uykudan uyandı, iştahsızdı, mızmızdı sonra hiç yokmuş gibi hayatına devam etti 2 haftada tamamen iyileşiyor yarası. Çok zorlu değildi.

1 gün huzursuz olurlar en fazla, sünnet yeri çabuk iyileşiyor, karton bardak kesip koyarsın birkaç güne iyileşir. Büyüyüp kendini bilince daha zor olur bence.

Ben de senin gibi düşünüyorum ama gel gör ki etrafın beklentisi çok yüksek herkes haber bekliyor onlara kalsa bahçede parti yap diyorlar da maalesef o kadara giremem . Maddi manevi çok yük kendileri yapsınlar artık öyle bir organizasyon. Akıllılık edip pastayı böreği onlara yükledim herkes bir çeşit yapacak ben de salata falan yapacağım ama her sene bunu kaldıracak gücüm yok açıkçası ilk yaş günlerine özel sadece

Emin olmamakla beraber acaba kist falan mı vardı patladı ?

Biz bu uyku eğitimini başaramayacağız sanırım aşırı direnç var bugün 1 saat ağladılar artık sabrım tükeniyor . Geri kaldırdım getirdim . Bilerek yere emziklerini atıyorlar gelip vereyim diye . Uykusuzluk vuruyor biliyorum ama direniyorlar . Hastalık sonrası geri başladığmızın 3. Günü ilk kez bu denli ağladılar . Bilmiyorum erken mi sizinkilerde böyle yaptı mı ? Dayanmam mı lazım .

Suan çok ara bir donem maalesef gec bir donem kendi tecrubemden biliyorum ya cok erken donemde aliyolar egitimi ya da hadi artik yataga denince anladiklari zaman yani senin yine sansin var ama ben halen ana kucaginda sallayarak uyutuyorum yataklarina sonra alıyorum, benimkiler sanirsam 2 yasa dogru yatakta uyumaya alisacak

Kızlaaar menenjit aşısı yaptırdı mı herkes bir de hangilerini yaptırdınız? Çok gerginin yarın olacaklar üstüne kanda alınacak

3 haftadır sürüyor olması bana da garip geldi . Ağrı filan yapamıyor mu nos . İstersen doktora bir yaz numarası varsa ona göre gider görünürsün ihmal etme bence
Doktora yazdım izinliyim demişti geçen hafta
Yarın tekrar sorayim
Emin olmamakla beraber acaba kist falan mı vardı patladı ?
Ondan suphelenmistim ben de
Miokyun da öyle tahmin etti bakalım çıkar yarın gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa
3.gün ve 10.gün pik noktası mari
Sönme patlaması diyoruz eğitimde de
Bir davranışı yapmayı bırakmadan önce hiç olmadığı kadar şiddetli yapıyorlar bütün cocuklarda ve hemen hemen her konuda bu böyle
Sadece uykuya mahsus degil

Yelkenleri şuta indirme hemen . Başaracaksın sakın bırakma . Başlarda öyle oluyor evet ama bir kaç gün sonra alışacaklar . Erken diyede düşünme ben 6. Ayda başladım 7. Ayda tamamen alıştılar . Kendine ve çocuğuna yapacağın en büyük iyiliktir uyku eğitimi.Bir alışsınlar ne demek istediğimi anlayacaksın . Emziklerini de maske lastiği ile bağla boynundan geçir bakayım nasıl atacaklar sıpalar Müziği seviyorlarsa o da sakinleştirici bir uyarıdır .

Bende geç kaldığımı düşünüyorum, dişti vs bir şeyler girdi araya hep . Bakalım devam direnmeye

Birinci sorun uyku saatleri sürekli ileri atıyor çünkü 30 dk -45 dk buluyor uyumaları . İkincisi tek uykuya geçme istekleri bugün sabah 10.30 da çok güzel uyudular 10dk içinde ikisi de uykuya geçmişti ama 15.30da tam 1 saat ağladılar ve artık kaldırdım getirdim oturma odasına akşama kadar dayandılar . 19.45de gittik uyumaya 20.10da uyudular . Aslında sorun birazda birbirlerini çığlıkları ile uyutmamaları.

Ya nosada yazdım uyku saatleri ileri atıyor sürekli , ilk kez bugün ikindi uykusunda bu kadar ağladılar gözyaşları burun filan aktı ağlamaktan . Çok ağladıklarında aldım kucağıma yapışıp asla bırakmadılar . 1 saatin sonunda çıkardım geri oturma odasına götürdüm akşama kadar sabah Kİ 1 saat uykuları ile durdular .

Bende geç kaldığımı düşünüyorum, dişti vs bir şeyler girdi araya hep . Bakalım devam direnmeye
Kesinlikle oyle canim. 1 saat aglayan cocuklari da sakinlesir ya diye birakamiyosun iste birakmadigini bildikleri icin de devam ediyolar dedigim gibi biz ancak 2 yasa yakin destegi birakiriz gibi canlari sagolsun demekki boyle ihtiyac duyuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…