- 1 Aralık 2019
- 5.646
- 22.780
- 30
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.841
Su gibi inişli çıkışlı koca bir yıl geçti nasil geçti curcunali anlayamadimAh ne heyecanli
Cok teşekkür ederim ameliyathanede olcak anestezi verilecek de ikiside olcak olunca tedirgin oldum çok zor olur mu acaba diyeAmin amin her hastalıkta huy değiştiriyor bebeler bir de , inşallah 3. Defa olmayız bu illet hastalığı.
Yeniden yasaklar falan gelebilir diyorlar ama sanmıyorum ben pek. Kimse önemsemiyor eskisi kadar. Ama hala tehlike devam ediyor gerçekten insanı surunduruyor öldürmese bile.
Biz 50 günlükken sunnet ettridik çok rahat geçmişti. Seninkiler de daha çok büyük değiller , bence çabuk iyilesirler. Zaten gerçekten çok hızlı iyilesiyor. Bi tek sünnet esnasında tutmak zor olabilir, ama o da bayıltıp yapıyorlardır belki.
600 muu nasıl pasta ki o . Gram altın mi dikecekler üstüne acaba :) aman herşey pek pahalı ya. Biz de bugün iyiki doğdun yazısı, 14 balon ve balon standı aldik 136 tl tuttu. Balondan 1 sayisi alalım dedik 60 tl dedi. Anam bu ne yaw. Ciddi ciddi asgari ücrete varacak,konsept falan dusunsek.
Pasta da sorduk normal 10 kişilik 150 tl. Resimli 200 kusur biseyler dedi ama ben kopmuşum sonrasında. Herşey çok çok pahali.
Cok teşekkür ederim ameliyathanede olcak anestezi verilecek de ikiside olcak olunca tedirgin oldum çok zor olur mu acaba diye
Gerçekten inanılmaz ama fiyatlar maalesef içimi acıtıyor650 tl istediler
Vaovv 6ayda o kadar artti mi ya ben doneme gore uyguna yaptirmistim ama suana gore bedava kaliyor650 tl istediler
Şimdiden denemeye başlayayımYa becerirsin cnm benim kendine haksızlık etme
1 gün huzursuz olurlar en fazla, sünnet yeri çabuk iyileşiyor, karton bardak kesip koyarsın birkaç güne iyileşir. Büyüyüp kendini bilince daha zor olur bence.Cok teşekkür ederim ameliyathanede olcak anestezi verilecek de ikiside olcak olunca tedirgin oldum çok zor olur mu acaba diye
3 haftadır sürüyor olması bana da garip geldi . Ağrı filan yapamıyor mu nos . İstersen doktora bir yaz numarası varsa ona göre gider görünürsün ihmal etme bence3 hafta kesilmeyen ara kanama hiç duymadim ama o yüzden düşündürdü
Neredeyse bu ay tamamen regldim
Ben de senin gibi düşünüyorumAralar bizim doğum günü pastasını halam yaptı çok mütevazi bir pasta
Ha o yapmasaydı da özel yaptırmazdım
Dediğin gibi balonu süsü ıvır zıvır asgari ücret
Bir menenjit aşısı olmuş 900 tl
Evde ufak bi pasta alıp fotoğraf çekmekti niyetim pasta dışında da öyle yaptık
Zaten oldum olası o tarz kalabalık organizasyonları sevmiyorum
Emin olmamakla beraber acaba kist falan mı vardı patladı ?Kizlar size bir sorunum sorum olacak
Ben 6 aydır yasmin kullanıyorum
Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım saati geldi hapı aldım aranın 2.veya 3.gununde adet oldum her şey gayet normaldi
Bu ay yine aranın 3.gunu adet oldum 7.gun tekrar ilaca başladım
İlaca geri başladıktan bir hafta sonra tekrar adet oldum lekelenme falan değil baya şarıl şarıl kanama yani
Hala bitmedi 3 hafta oluyor
Geçen hafta birkaç gün lekelenmeye döndü iki gündür yine adet gibi bi kanama
Doktora gidicem ama neden olmuş olabilir diye sürekli düşünüyorum
Başına böyle bir şey gelen oldu mu hiç?
Suan çok ara bir donem maalesef gec bir donem kendi tecrubemden biliyorum ya cok erken donemde aliyolar egitimi ya da hadi artik yataga denince anladiklari zaman yani senin yine sansin var ama ben halen ana kucaginda sallayarak uyutuyorum yataklarina sonra alıyorum, benimkiler sanirsam 2 yasa dogru yatakta uyumaya alisacakBiz bu uyku eğitimini başaramayacağız sanırım aşırı direnç var bugün 1 saat ağladılar artık sabrım tükeniyor . Geri kaldırdım getirdim . Bilerek yere emziklerini atıyorlar gelip vereyim diye . Uykusuzluk vuruyor biliyorum ama direniyorlar . Hastalık sonrası geri başladığmızın 3. Günü ilk kez bu denli ağladılar . Bilmiyorum erken mi sizinkilerde böyle yaptı mı ? Dayanmam mı lazım .
Doktora yazdım izinliyim demişti geçen hafta3 haftadır sürüyor olması bana da garip geldi . Ağrı filan yapamıyor mu nos . İstersen doktora bir yaz numarası varsa ona göre gider görünürsün ihmal etme bence
Ondan suphelenmistim ben deEmin olmamakla beraber acaba kist falan mı vardı patladı ?
3.gün ve 10.gün pik noktası mariBiz bu uyku eğitimini başaramayacağız sanırım aşırı direnç var bugün 1 saat ağladılar artık sabrım tükeniyor . Geri kaldırdım getirdim . Bilerek yere emziklerini atıyorlar gelip vereyim diye . Uykusuzluk vuruyor biliyorum ama direniyorlar . Hastalık sonrası geri başladığmızın 3. Günü ilk kez bu denli ağladılar . Bilmiyorum erken mi sizinkilerde böyle yaptı mı ? Dayanmam mı lazım .
Yelkenleri şuta indirme hemen . Başaracaksın sakın bırakma . Başlarda öyle oluyor evet ama bir kaç gün sonra alışacaklar . Erken diyede düşünme ben 6. Ayda başladım 7. Ayda tamamen alıştılar . Kendine ve çocuğuna yapacağın en büyük iyiliktir uyku eğitimi.Bir alışsınlar ne demek istediğimi anlayacaksın . Emziklerini de maske lastiği ile bağla boynundan geçir bakayım nasıl atacaklar sıpalarBiz bu uyku eğitimini başaramayacağız sanırım aşırı direnç var bugün 1 saat ağladılar artık sabrım tükeniyor . Geri kaldırdım getirdim . Bilerek yere emziklerini atıyorlar gelip vereyim diye . Uykusuzluk vuruyor biliyorum ama direniyorlar . Hastalık sonrası geri başladığmızın 3. Günü ilk kez bu denli ağladılar . Bilmiyorum erken mi sizinkilerde böyle yaptı mı ? Dayanmam mı lazım .
Bende geç kaldığımı düşünüyorum, dişti vs bir şeyler girdi araya hep . Bakalım devam direnmeyeSuan çok ara bir donem maalesef gec bir donem kendi tecrubemden biliyorum ya cok erken donemde aliyolar egitimi ya da hadi artik yataga denince anladiklari zaman yani senin yine sansin var ama ben halen ana kucaginda sallayarak uyutuyorum yataklarina sonra alıyorum, benimkiler sanirsam 2 yasa dogru yatakta uyumaya alisacak
Birinci sorun uyku saatleri sürekli ileri atıyor çünkü 30 dk -45 dk buluyor uyumaları . İkincisi tek uykuya geçme istekleri bugün sabah 10.30 da çok güzel uyudular 10dk içinde ikisi de uykuya geçmişti ama 15.30da tam 1 saat ağladılar ve artık kaldırdım getirdim oturma odasına akşama kadar dayandılar . 19.45de gittik uyumaya 20.10da uyudular . Aslında sorun birazda birbirlerini çığlıkları ile uyutmamaları.Doktora yazdım izinliyim demişti geçen hafta
Yarın tekrar sorayim
Ondan suphelenmistim ben de
Miokyun da öyle tahmin etti bakalım çıkar yarın gitmeyi düşünüyorum bir aksilik olmazsa
3.gün ve 10.gün pik noktası mari
Sönme patlaması diyoruz eğitimde de
Bir davranışı yapmayı bırakmadan önce hiç olmadığı kadar şiddetli yapıyorlar bütün cocuklarda ve hemen hemen her konuda bu böyle
Sadece uykuya mahsus degil
Ya nosada yazdım uyku saatleri ileri atıyor sürekli , ilk kez bugün ikindi uykusunda bu kadar ağladılar gözyaşları burun filan aktı ağlamaktan . Çok ağladıklarında aldım kucağıma yapışıp asla bırakmadılar . 1 saatin sonunda çıkardım geri oturma odasına götürdüm akşama kadar sabah Kİ 1 saat uykuları ile durdular .Yelkenleri şuta indirme hemen . Başaracaksın sakın bırakma . Başlarda öyle oluyor evet ama bir kaç gün sonra alışacaklar . Erken diyede düşünme ben 6. Ayda başladım 7. Ayda tamamen alıştılar . Kendine ve çocuğuna yapacağın en büyük iyiliktir uyku eğitimi.Bir alışsınlar ne demek istediğimi anlayacaksın . Emziklerini de maske lastiği ile bağla boynundan geçir bakayım nasıl atacaklar sıpalarMüziği seviyorlarsa o da sakinleştirici bir uyarıdır .
Kesinlikle oyle canim. 1 saat aglayan cocuklari da sakinlesir ya diye birakamiyosun iste birakmadigini bildikleri icin de devam ediyolar dedigim gibi biz ancak 2 yasa yakin destegi birakiriz gibi canlari sagolsun demekki boyle ihtiyac duyuyolarBende geç kaldığımı düşünüyorum, dişti vs bir şeyler girdi araya hep . Bakalım devam direnmeye