2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Masalim01 senin yorumlarına denk geliyorum bazen topiklerde burda ki yorumlarinda hep böyle insanı sakinleştiren düzgün cevaplar veriyosun. Kendin de normalde baya sakin bir insan mısın sakin insanlara acayip imreniyorum bir de yaşını çok merak ettim eğer özel değilse.

Beni basindan beri sakinlestiren psikologum kendisi

Bence en az 35 haftalık olur sonrada hemen evinize döneceksiniz inşallah ben çantayı 28 haftalık hazırlamıştım sonrasında ağırlaşıyor insan ütüler falan yorucu...
Bende cok pisman oldum hep 30 Haftadan sonra baslamak istemistim
28 haftada rahim kalinligi azalînca erken dogum riskinden hastaneye yattim o zaman aklim basima geldi
Herseyi aldim netten sadece yikamak utulemesi kaldi halledim bari onuda artik ne olacagi belli degil sanki insallah 35 haftalik olur

Saol canım cidden sokmamak lazım bizde biraz alışsınlar demiştik denizde çok ağladıkları için . Çok çok zormuş cidden acı çekiyor resmen çocuk .

Saol canım , hep bahsedilirdi ama böyle zor olduğunu hiç duymamıştım . Diğeri covid oldu hastanede yattık çok ağırdı ama bu onu BİLE geçti .

Geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah bir daha olmayın artık inşallah..
Amin amin her hastalıkta huy değiştiriyor bebeler bir de , inşallah 3. Defa olmayız bu illet hastalığı.
Yeniden yasaklar falan gelebilir diyorlar ama sanmıyorum ben pek. Kimse önemsemiyor eskisi kadar. Ama hala tehlike devam ediyor gerçekten insanı surunduruyor öldürmese bile.
Biz 50 günlükken sunnet ettridik çok rahat geçmişti. Seninkiler de daha çok büyük değiller , bence çabuk iyilesirler. Zaten gerçekten çok hızlı iyilesiyor. Bi tek sünnet esnasında tutmak zor olabilir, ama o da bayıltıp yapıyorlardır belki.
600 muu nasıl pasta ki o . Gram altın mi dikecekler üstüne acaba :) aman herşey pek pahalı ya. Biz de bugün iyiki doğdun yazısı, 14 balon ve balon standı aldik 136 tl tuttu. Balondan 1 sayisi alalım dedik 60 tl dedi. Anam bu ne yaw. Ciddi ciddi asgari ücrete varacak,konsept falan dusunsek.
Pasta da sorduk normal 10 kişilik 150 tl. Resimli 200 kusur biseyler dedi ama ben kopmuşum sonrasında. Herşey çok çok pahali.

Anasınız sadece denizdi zaten soktuk çok ağladılar bizde iki dk havuza sokalım bakalım alışsınlar biraz dedik demez olaydık. Toplamda 10 dk durmadılar çıkarttık . Ama kapmış o anda demek ki . Parklardanda çok bulaşıyormuş bu hastalık . Tek duam diğerine geçmesin . Cidden bünyem kaldıramayacak artık. B12 kimde yerde değil ki . Geçen kargoya iade ürün verilecekti kocaya vermeyi unuttum adam geldi öğlen geldi markete gittik çantama koydum onuda vereyim diye çantamda geri benimle gelmiş

Aha biz 6. Hastalık , covid ve şimdi bu . Viral her şeyi yaşıyoruz maşallah . Dediğin gibi sadece calpol aferin vs verince sakinleyip uyuyor ve onlarda tam ateş düşürmüyor . Valla bende ilaç vermeyi sevmiyorum ama resmen ilaç saati gelsin diye bekliyorum. O ağlamalar artık beni yordu bir ara koyup kendimi alıp çıkasım geldi

Karşısına geçil sürekli çiğneme hareketi yapmayı denedin mi ? Yemeğe birlikte oturun sizin ne şekilde yediğinizi izlesin . Yaklaşık 2 aydır tamamen çiğneyerek yiyor bizimkiler . Ben çok çiğneme hareketi yaptım önlerinde belki o etkiledi eminde değilim

Biz birlikte oturuyoruz , genelde kendileri yiyor eğer yememe durumu varsa ben veriyorum hala yemiyorlarsa yemiyorlar o öğünü ardından tekrar hazırlamıyorum .

Vallaha o fiyata bulduysan ne güzel . Aha pasta bu dediğin gibi altın fiyatına . Malzemeleri alıp kendim yapmaya karar verdim çok daha az maliyete kapatacağım . Çok abartılı bir şey olmamasına rağmen fiyat bu maalesef

Eklentiler

• 3B238912-0590-44C7-8FAB-862EB5EF894E.png
    386,4 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…