2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canım benim 31 de çıktı 35 e kadar yattım ilaç serum derken sürekli yükselmeye devam etti enzimlerim deli gibi kaşıntılar hiç rahatlamadı arttı. Bir ara durakladı sancım çıkmaya başladı magnezyum dayadılar. Diğer ilaçlara devam. Tedavisi yok açıkçası. Ama bazılarında ilaç rahatlama sağlıyormuş. Duraklayınca doktor 36 tamamlamak istedi ama bir gün yine değer yükselişe geçti sancı da çıkınca bende artık yeter diye ortalıkta dolaşıyordum. Hayırlısı öyle imiş. Bana hemşireler kuvez de mi kalsınlar sabret filan dediler bende biliyorum elbette bir gün içerde kalsalar kar kardır ama çook ilaç aldım korkuyordum artık bir şey olacak diye. Sonra bebişler doğdu şükür iyilerdi ama aldığım ilaçların bebeklere geçtiğini söyledi çocuk doktoru. Normalde sorunları yok ama kan tahlilleri kötü geldi. Düzelmeden bırakmayız dediler üç gün filan hep birlikte yattık hastanede düzelince değerler şükür taburcu olduk. Sonuçların çıktı mı ?

Oyy neler yasamissin cok cok gecmis olsun
Bende daha 31deyim ya
Daha sonuclarim cikmadi Yarin arayim tekrardan ah o kasintilar mahvediyor sen ne kadar cok yatmissin hastanede cok sukur ki ilaclar bebeklere kotu etki etmemis ama gecmesi bile korkutucu
Peki kasinti sirasinda hic boyle kucuk kabarik izler sivilce kizarma Veya kasidikca kanama felan oluyormuydu

Ellerine alıp içindekilerin hepsini mama sandalyesine döktükten sonra kabı önce mama sandalyesine sonra birbirinin kafasına birkaç defa vurup yere atıyorlar
Sapasağlam çatlamadi bile
Bende gidip markalara bi dünya para verecektim. Umarım vardır Burdakı a101 lerde. Bide tabagı yere falan attıklarında devam ediyor musun ek gıdaya hiç yemeseler bile

Yapıyorum canım oda olmadı.

Bende gidip markalara bi dünya para verecektim. Umarım vardır Burdakı a101 lerde. Bide tabagı yere falan attıklarında devam ediyor musun ek gıdaya hiç yemeseler bile
İlla ki yedikleri bir şey oluyor
Öğünlerde tek çeşit vermiyorum
Birazdan yemek yedircem mesela sarma koycam önlerine tarhana var biraz da peynirli gözleme yapmıştım
Hamur işini kesin yerler de sarmayla tarhanayı bilemiyorum
Fasulye pilav veriyorum mesela
Bamya makarna veriyorum
Birini yemezlerse digerini mutlaka yiyorlar

Anladım. Cok sagol canım. En kısa sürede tabak işini halletmem lazım. O zaman. Çorbayada küçük kase gibi saklama kapılarından mı aldın

Anladım. Cok sagol canım. En kısa sürede tabak işini halletmem lazım. O zaman. Çorbayada küçük kase gibi saklama kapılarından mı aldın
Çorbayı ellerine vermiyorum canım ben
Kaşıkla da veremiyorum gerçi yemiyorlar
Pilav makarna falan veriyorum tabakla birkaç defa döktüler şimdi alıştılar
İçinden avuç avuç alıp yiyorlar
İri parçalı şeyleri de direkt mama sandalyesinin üzerine koyuyorjm

Sağ ol kuzum çok şükür işte doktorlar o takibi yapıp o noktada alıyorlar doğuma sanırım. Kanama kabarıklık oluyordu bende. Ama bu şekilde anlaşılması kolay değil önemli olan kan tahlilinde karaciğer değerlerin. Hemen çıkan bir test neden gecikti ki

Insallah pozitif olmaz ya cok endiseleniyorum hastane icin bizim hastanemizde kalamam 32 hafta olmadan beni bir saatlik baska hastaneye transfer ediyorlar orasida bana cok uzak geliyor
Bende anlamiyorum ilk yaptiklari testte 3 saatte cikmisti simdi iki gunu gecti haber yok
Yarin bir arayim sorayim
Ay dedigin kanama kabariklik var Evet

Çok sagol

6 ay daha sabir kuzum hatta tam olarak yurumeye baslayinca isler kolaylasiyor epeyce
Bana da öyle geliyor , büyüdükçe kolaylaşıyor. Emeklemeye başlayınca bile daha rahatladık. Kızım da popo üstü gidiyor. Ikisi serçin içinde gezinip dolap xekmece karıştırıyorlar. Ay geçende rendeydi almaya çalışırken elini kesmiş oğlan. Görsen ortalık kan revan oldu şip siP damlıyor kanlar esin korkup 112 yi çağırmış. Acile bile gittiler küçücük kesi için. Ama çok fazla kanadı, çocukların çok kanarmış.
Kizlar göğüs ucu ağrısından duramıyorum emerken ikiside ısırdı ve kanattilar
Ay benim de ısırıyorlardı ilk dişleri çıkmaya başladığında çok acitiyorlardi . Ikisinin de birer tarafta dişleri yoktu ben de o taraftan emzirdim hep. Şimdi uzadı baya issirmiyorlar artık.

Tabiki illaki zorlugu oluyor ama dedigim gibi yuruduklerinde cok daha rahat olacaksin ortamdaki tehlikeyi minimuma indirdigin zaman ozellikle rahatliyosun. Allah esirgesin hepsini ufak tefek buyuk kucuk kazalar atlatiyolar. Onla gecmis olsun canim

İnşallah değildir canım kaşıntının çok sebebi okuyor diyelim ki var kolestaz da herkeste kötü ilerlemiyor iyi olur inşallah. Belki safra asitlerine bakmışlardır o biraz geç çıkıyor. Karaciğer hemen çıkar çünkü

Nosk bence de büyüdükçe evet bakım yönünden biraz rahatlıyorsun dillerini çözmeye başlıyorsun filan ama sürekli yüksek tempo bu kezde. Yorgunluk açısından daha da yorucu her geçen gün

Kızlar merhaba. Bugün doktora gittim 4 haftalık olduğumu söyledi.1. Keseyi net gördü. İkinci bi kese gördüğünü söyledi ama tam net değil dedi kese de olabilir sıvı da olabilir dedi. İki hafta sonra tekrar bakmak istedi. Kafam karıştı biraz. Böyle bir durum yaşayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…