- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.641
Ayy insallahAmin. Rabb im hepimizin yavrularını korusun.
İnşallah zamanın da hayırlısıyla sağlıkli bir şekilde kucağına alırsın. Ama artık riskli dönemi atlatmışsın. Biraz hastanede kalırlarsa da kucağına alırsın Allah in izniyle.
Ah iste nasipElo 31 haftalık dogum yapmıştı canım
Kuvoz olayı da tamamen nasip aynı donem transfer olduğumuz bir arkadaş tekli gebelikte 41 haftalık doğum yaptı bebeğini kuvöze aldılar
Benimkiler 34 haftalık doğdu biri girmedi diğeri 7.gün taburcu oldu
Kuzu çataldan yiyorlar da kendileri tutup saplama olayı çatal için 60lı haftalarda kaşıkla besleme becerisi 40lı haftalarda başlıyor.Nice kaşık değilde çatala ilgileri var benimkilerin önce onun üstüne git istersenBazen elimden çatalı kapıp kendileri ağızlarına sokuyorlar. Bazende diğer eliyle çatalın ucundan yürütüyorlar
Ay bizim gecirdigimiz en zor hastalıklar arasına girer. Yaklaşık 1 ay önce geçirdik. İlk önce kızım iki gün ateşlendi. İki gün ne gündüz ne gece uykusu. Döküntüleri başlamamısti. Sonra doktora götürdüm. Goturdugum gün oğlum ateşlendi. Doktor boğaz enfeksiyonu falan dedi. Döküntüleri sonradan başladı. Baya zor bir hastalık. Allah yardımcın olsun. Sanırım bende geçirdim bende de döküntüler oldu. Hoş ben sivrisinek falan soktu sandım ama çocuklarınkiyle aynıydı. Birde ikiz olunca tam biri iyileşti derken diğerine bulaşıyor. Nöbet bitmiyor. Sabaha kadar agladiklarini biliyorum. Ne zaman dolven veya calpol versem ( ateşi yokken ağrısı varsa geçsin diye ) o zaman uyudular. Normalde kolay kolay ilaç kullanmam. Ama mecbur kalmıştım.
Bütün salgınlar dan nasibimizi alıyoruz biz.İnşallah kardeşine bulaşmaz.
Evet illaki o dönem zor geçti. Baya bekledik. Kızım 38 gün oğlum 32 gün kaldı. Son hafta da emme refleksinin gelişmesini bekledik. Ben ilk girdiklerinde çok uzulmemistim. Kendimi hazırlamıştim. Ama tabi ki girip dokunmamak ve hastanede kalma süresi uzadıkça insan çok kötü oluyor. Sonrası nasıl geçti bilmiyorum. 14 ay oldu. Bazen çok hızlı geçmiş gibi bazen çok yavaş geçiyor gibi
Kuzu çataldan yiyorlar da kendileri tutup saplama olayı çatal için 60lı haftalarda kaşıkla besleme becerisi 40lı haftalarda başlıyor.
Kaşıkla beslenme becerisinden kasıt halı, üst baş, karşıdakinin yüzü ve mama sandalyesine yakın her şeyin beslenmesi mi oluyor acabaKuzu çataldan yiyorlar da kendileri tutup saplama olayı çatal için 60lı haftalarda kaşıkla besleme becerisi 40lı haftalarda başlıyor.
Kaşıkla beslenme becerisinden kasıt halı, üst baş, karşıdakinin yüzü ve mama sandalyesine yakın her şeyin beslenmesi mi oluyor acaba
Tabi ki de ya ne olacaktıKaşıkla beslenme becerisinden kasıt halı, üst baş, karşıdakinin yüzü ve mama sandalyesine yakın her şeyin beslenmesi mi oluyor acaba
Tabi ki de ya ne olacaktıya ben buna taktım baya ama hiç bir çabaya girişemedim. Benim ilk yeğenim 7 aylık kreşe başlamıştı. Bi sürü şeyi çokzel öğretmişler şümdi dönüp dönüp bakıyorum. Bi makarna yiyişi var kaşıkla(13 aylıkken), ondan istiyorum
Ciddi misin kızA101 plastiği
Kıyafet değiştirmekten çamaşır yıkamaktan ve çıkmayan lekelerden bıktımBence buİmkansıza yakın çünkü ağız hariç heryerde oluyor kaşığın içindeki
Bakıcı aramayı bırakıp kreş arama perileri geldi sen şimdi bunu deyinceTabi ki de ya ne olacaktıya ben buna taktım baya ama hiç bir çabaya girişemedim. Benim ilk yeğenim 7 aylık kreşe başlamıştı. Bi sürü şeyi çokzel öğretmişler şümdi dönüp dönüp bakıyorum. Bi makarna yiyişi var kaşıkla(13 aylıkken), ondan istiyorum
Ellerine alıp içindekilerin hepsini mama sandalyesine döktükten sonra kabı önce mama sandalyesine sonra birbirinin kafasına birkaç defa vurup yere atıyorlarCiddi misin kız
Kıyafet değiştirmekten çamaşır yıkamaktan ve çıkmayan lekelerden bıktım
Önlük de tutmuyor benimkiler uzerlerinde
Bi de yağlı ellerini saçlarına yüzlerine boca etmeleri var valla ömür törpüsü
Anne miyiz çamaşırcı mıyız belli değil
Açıkçası yemek ,uyku ve alt değiştirme benden en pratik olduğumdan ama oyun gezme vs ilgi ... Eşim ,kv, görümce yarın annem babam ve kardeşim geliyor eylüle kadar kalacaklar... destek oluyorlar..arada akşamları çıktım arkadaşlarımla buluşup çay kahve alışveriş ... birde köydeyim serin serin oturuyoruz.. asıl bundan sonrası için hazırlıklı olmam gerekiyor sanki..Canim ya senin isin de zor. Ben de hamileylen surekli kizimla ilgileniyordum dinlenmeye firsat olmuyodu. Nasil yorgunsundur..
Bilgim yok kuzu ama tahlil mi yapildi kolestaz sebebiyle miymis kasintinMerhaba Kizlar
Yardiminiza ihtiyacim var
Aceba gebelikte kasindiginizda kolestaz veya alerji oldugunuzu ogrendiginizde ne gibi belirtileriniz vzrdi
Ornegin kolestaz varken yara felan oluyormuydu kasidiginiz yer
Para dedin mi orda duuuuur
Yapildi ama daha sonu cikmadi KuzumBilgim yok kuzu ama tahlil mi yapildi kolestaz sebebiyle miymis kasintin
İnsallah negatiftir kuzum ama pozitifse bile gözetim altinda olacaksin allahin izniyle biseycik olmaz 32 oldunuz muYapildi ama daha sonu cikmadi Kuzum
Sonuc pozitifse yatis hastaneye
Negatifse cilt doktoru
Simdi ilac verdi sonucu bekliyorum
Hayir daha Kuzum 31+3 oldukİnsallah negatiftir kuzum ama pozitifse bile gözetim altinda olacaksin allahin izniyle biseycik olmaz 32 oldunuz mu
Olacaksınız inşallah... içinizi ferah tutunHayir daha Kuzum 31+3 olduk
Insallah negatiftir ya valla hastanede kalma korkusu bile yetiyor bana
En az 34 olsaydim bari