- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.621
Geçmiş olsun canım çok zor olduğunu duydum hastalığın hay allahArkadaşlar çocuklarınızı tatilde asla havuza sokmayın . Tatilden Nur topu gibi el ayak hastalığı ile döndük . Ve çok sancılı bir hastalık . Özellikle çocuk havuzları pislik dolu resmen . Bizimkilerin toplamda durması 5dk bile değildi ona rağmen aldı biri . Diğerine geçmesin diye dua ediyorum . Çünkü ağlamasından düşmeyen ateşten sinirim bozuldu .
Pasta fiyatlarını görünce üzerine ne yazılacağını hiç düşünmedim açıkçası . Kız sizin oralarda nasıl fiyatlar . 10 kişilik pasta 600 TL diyor . Bana yetmez o kadar küçük pasta . Zaten çocuklar tek başına 12 tanelerKizlar dogum gunu pastasını üzerine ne yazdirsam önerileriniz var mi
Nosking Kuzum varya ucuncu trimestir da hic yuzum gulmedi hayirlisiyla bir dogursaydim zamanindaNaystı evet ama kilya perişan oldu konestazdan onu hatırlıyorum
Magnifiaque hayırdır minik kuşum yaa ikizler seni çok yordu daha doğurmadan
Son durum ne nasılsın şimdi?
Ay Kuzum ya Peki zor oldumu cok bekledilermi kuvozde felanHaklısın bende son haftalarda kol uyuşması olmuştu. Ama öyle böyle değil. Uyutmuyodu. Ağladığım zamanı hatırlıyorum. Zaten 31+4 te doğurduminşallah senin kuzular zamanında gelir.
Cansin ok yunKilya var çok çekmişti kuzum. Biri daha vardı hatırlayamıyorum çıksın ortaya. Nosking bacooo sen bilirsin herşeyi bildiğin gibi Gel yardım et. Magnifiaque nin sıkıntısı var
Aynen yan yana diziyorum onları bi ona bi digerine ...Genelde Sen mi yediriyorsun canım
Geçmiş olsun canım bilirim nasıl bir illet olduğunu ama olunca da oluyor işte . Bizim oğlanada okuldan geçmişti . Deli gibi kaşınıyordu ayak altları . Elinde saç fırçası ile dolaşıyordu . En kısa zamanda geçmesi ümidiyleArkadaşlar çocuklarınızı tatilde asla havuza sokmayın . Tatilden Nur topu gibi el ayak hastalığı ile döndük . Ve çok sancılı bir hastalık . Özellikle çocuk havuzları pislik dolu resmen . Bizimkilerin toplamda durması 5dk bile değildi ona rağmen aldı biri . Diğerine geçmesin diye dua ediyorum . Çünkü ağlamasından düşmeyen ateşten sinirim bozuldu .
Bizim deri testinde hemen yumurta sarisi beyazi arpa yulaf bugday badem alerjenleri kabartti derisini yaHah işte yaptırsam kesin arpa yada yulaf çıkacak bende deOnun içinde ayrı olarak yemediği bir onlar var.
Canim ya senin isin de zor. Ben de hamileylen surekli kizimla ilgileniyordum dinlenmeye firsat olmuyodu. Nasil yorgunsundur...Aynen yan yana diziyorum onları bi ona bi digerine ...
Böyle olacağını bileydim doğurmadan alır saklardım aşıları
Bizim deri testinde hemen yumurta sarisi beyazi arpa yulaf bugday badem alerjenleri kabartti derisini ya
Zamanla alışırlar ama bu aylar öğğrenmeleri açısından çok tavsiye ediliyor bence ısrarla dene. Muz kayısı falan dene bence yerler. Hatta kaşığı kendi tutabilirler artık diyorlar bu aylarda, ona geçemedim bi türlü ama yaparsak olur. Benim yeğenim 13 aylıkken kaşıkla kendi yiyebiliyordu mesela.
Arkadaşlar çocuklarınızı tatilde asla havuza sokmayın . Tatilden Nur topu gibi el ayak hastalığı ile döndük . Ve çok sancılı bir hastalık . Özellikle çocuk havuzları pislik dolu resmen . Bizimkilerin toplamda durması 5dk bile değildi ona rağmen aldı biri . Diğerine geçmesin diye dua ediyorum . Çünkü ağlamasından düşmeyen ateşten sinirim bozuldu .
Kaç haftalık oldun canım şimdi?Nosking Kuzum varya ucuncu trimestir da hic yuzum gulmedi hayirlisiyla bir dogursaydim zamaninda
Test sonucu beklerken arastiriyorum bir yandan cilt doktoru ariyorum randevu icin korktum biraz erken dogum bebek olumu felan okuyunca
Suan doktor ilac verdi onu ictim biraz az kasiniyor ama oda tum gun uyutuyorsaf gibi oldum Valla bilmiyorum napcam
Off insallah kolestaz cikmaz ya Kuzum hastanede kalmak beni cok geriyor 31+3 olduk 3-4 hafta daha dayanmak istiyordum fazlasini yapacak gucum kalmadiKaç haftalık oldun canım şimdi?
Kilyanın doğum haftasını hatırlamıyorum ama uzun zaman hastanede kalmıştı kolestazdan dolayı
Burda ilk doğum yapanlardan da biri vardı nickini hatırlamıyorum ama son evreye gelmeden bebeklere müdahale edilmemişti onun kolestaz tedavi edilmeye çalışılmıştı
Dogurursam ne yaparım diye panik yapma canım Allahın izniyle sağ salim kavuşacaksınız vakti geldiğindeOff insallah kolestaz cikmaz ya Kuzum hastanede kalmak beni cok geriyor 31+3 olduk 3-4 hafta daha dayanmak istiyordum fazlasini yapacak gucum kalmadi
Ay bizim gecirdigimiz en zor hastalıklar arasına girer. Yaklaşık 1 ay önce geçirdik. İlk önce kızım iki gün ateşlendi. İki gün ne gündüz ne gece uykusu. Döküntüleri başlamamısti. Sonra doktora götürdüm. Goturdugum gün oğlum ateşlendi. Doktor boğaz enfeksiyonu falan dedi. Döküntüleri sonradan başladı. Baya zor bir hastalık. Allah yardımcın olsun. Sanırım bende geçirdim bende de döküntüler oldu. Hoş ben sivrisinek falan soktu sandım ama çocuklarınkiyle aynıydı. Birde ikiz olunca tam biri iyileşti derken diğerine bulaşıyor. Nöbet bitmiyor. Sabaha kadar agladiklarini biliyorum. Ne zaman dolven veya calpol versem ( ateşi yokken ağrısı varsa geçsin diye ) o zaman uyudular. Normalde kolay kolay ilaç kullanmam. Ama mecbur kalmıştım.Arkadaşlar çocuklarınızı tatilde asla havuza sokmayın . Tatilden Nur topu gibi el ayak hastalığı ile döndük . Ve çok sancılı bir hastalık . Özellikle çocuk havuzları pislik dolu resmen . Bizimkilerin toplamda durması 5dk bile değildi ona rağmen aldı biri . Diğerine geçmesin diye dua ediyorum . Çünkü ağlamasından düşmeyen ateşten sinirim bozuldu .
Evet illaki o dönem zor geçti. Baya bekledik. Kızım 38 gün oğlum 32 gün kaldı. Son hafta da emme refleksinin gelişmesini bekledik. Ben ilk girdiklerinde çok uzulmemistim. Kendimi hazırlamıştim. Ama tabi ki girip dokunmamak ve hastanede kalma süresi uzadıkça insan çok kötü oluyor. Sonrası nasıl geçti bilmiyorum. 14 ay oldu. Bazen çok hızlı geçmiş gibi bazen çok yavaş geçiyor gibiAy Kuzum ya Peki zor oldumu cok bekledilermi kuvozde felan
Cansin ok yun
Kilya Acil dahiliye bekleniyorsun
Insallah cicegim ya 32 gormek icin cabaliyorum valla ama bilmiyorum nolacakDogurursam ne yaparım diye panik yapma canım Allahın izniyle sağ salim kavuşacaksınız vakti geldiğinde
İlaç işe yaramazsa yine doktoruna haber ver vücudunu gozlemle kendini dinle
Yolunda gitmediğini düşündüğün bir şeyde hemen doktoruna ulaşabiliyor olmalısın
Sen elinden geleni yaptın bak bu zamana kadar gelmiş minikler
Bu haftadan sonra gelmek isteseler hayata tutunacaklar Allahın izniyle
Masallah rabbim korusun onlariAy bizim gecirdigimiz en zor hastalıklar arasına girer. Yaklaşık 1 ay önce geçirdik. İlk önce kızım iki gün ateşlendi. İki gün ne gündüz ne gece uykusu. Döküntüleri başlamamısti. Sonra doktora götürdüm. Goturdugum gün oğlum ateşlendi. Doktor boğaz enfeksiyonu falan dedi. Döküntüleri sonradan başladı. Baya zor bir hastalık. Allah yardımcın olsun. Sanırım bende geçirdim bende de döküntüler oldu. Hoş ben sivrisinek falan soktu sandım ama çocuklarınkiyle aynıydı. Birde ikiz olunca tam biri iyileşti derken diğerine bulaşıyor. Nöbet bitmiyor. Sabaha kadar agladiklarini biliyorum. Ne zaman dolven veya calpol versem ( ateşi yokken ağrısı varsa geçsin diye ) o zaman uyudular. Normalde kolay kolay ilaç kullanmam. Ama mecbur kalmıştım.
Bütün salgınlar dan nasibimizi alıyoruz biz.İnşallah kardeşine bulaşmaz.
Evet illaki o dönem zor geçti. Baya bekledik. Kızım 38 gün oğlum 32 gün kaldı. Son hafta da emme refleksinin gelişmesini bekledik. Ben ilk girdiklerinde çok uzulmemistim. Kendimi hazırlamıştim. Ama tabi ki girip dokunmamak ve hastanede kalma süresi uzadıkça insan çok kötü oluyor. Sonrası nasıl geçti bilmiyorum. 14 ay oldu. Bazen çok hızlı geçmiş gibi bazen çok yavaş geçiyor gibi
Amin. Rabb im hepimizin yavrularını korusun.Masallah rabbim korusun onlari
28. Haftadan beri benim boyle bir Tehlikem var zaten yatiyorum ama riskte hemen kalkmiyor maalesef insallah da birae daha gidebilirim
Elo 31 haftalık dogum yapmıştı canımMasallah rabbim korusun onlari
28. Haftadan beri benim boyle bir Tehlikem var zaten yatiyorum ama riskte hemen kalkmiyor maalesef insallah da birae daha gidebilirim