2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Geçmiş olsun canım çok zor olduğunu duydum hastalığın hay allah
İnşallah diğerine bulaşmaz çabucak kurtulursunuz
6 ay öncesi denize, 1 yas öncesi havuza sokmayın diyorlar zaten tatile gidecekler aman dikkat

Kizlar dogum gunu pastasını üzerine ne yazdirsam önerileriniz var mi
Pasta fiyatlarını görünce üzerine ne yazılacağını hiç düşünmedim açıkçası . Kız sizin oralarda nasıl fiyatlar . 10 kişilik pasta 600 TL diyor . Bana yetmez o kadar küçük pasta . Zaten çocuklar tek başına 12 taneler balonu süsü diğer ıvır zıvırıda eklediğimde bir asgari ücrete yaklaşıyor . Altı üstü bir doğum günü yani . Yapmasam mı acaba Ya da babaannesine kitlesem pastayı Yarın doğum günümüz ama ben biarz gecikmeli yapacağım herkes tatilde. Şu an aklıma geldi üzerine de kesmeye kıyabilecek miyiz yazasım geldi

Naystı evet ama kilya perişan oldu konestazdan onu hatırlıyorum
Magnifiaque hayırdır minik kuşum yaa ikizler seni çok yordu daha doğurmadan
Son durum ne nasılsın şimdi?
Nosking Kuzum varya ucuncu trimestir da hic yuzum gulmedi hayirlisiyla bir dogursaydim zamaninda
Test sonucu beklerken arastiriyorum bir yandan cilt doktoru ariyorum randevu icin korktum biraz erken dogum bebek olumu felan okuyunca
Suan doktor ilac verdi onu ictim biraz az kasiniyor ama oda tum gun uyutuyor saf gibi oldum Valla bilmiyorum napcam

Haklısın bende son haftalarda kol uyuşması olmuştu. Ama öyle böyle değil. Uyutmuyodu. Ağladığım zamanı hatırlıyorum. Zaten 31+4 te doğurdum inşallah senin kuzular zamanında gelir.
Ay Kuzum ya Peki zor oldumu cok bekledilermi kuvozde felan
Cansin ok yun
Kilya Acil dahiliye bekleniyorsun

Geçmiş olsun canım bilirim nasıl bir illet olduğunu ama olunca da oluyor işte . Bizim oğlanada okuldan geçmişti . Deli gibi kaşınıyordu ayak altları . Elinde saç fırçası ile dolaşıyordu . En kısa zamanda geçmesi ümidiyle

Bizim deri testinde hemen yumurta sarisi beyazi arpa yulaf bugday badem alerjenleri kabartti derisini ya

Benimde muz, yumurta, karabiber, metal(gümüş dahil, altın hariç), penisilin alerjim vardı. Ergenlikten sonra bitti. Metale hala alerjim var. Altın harici takı takarsam 1 gün sonra anlarım sahtemi değil mi
Tabi zamanında öyle alerji testleri yoktu. Kendimiz deneye yamula bulmuştuk

Nice kaşık değilde çatala ilgileri var benimkilerin önce onun üstüne git istersen Bazen elimden çatalı kapıp kendileri ağızlarına sokuyorlar. Bazende diğer eliyle çatalın ucundan yürütüyorlar

Kuzu zaten her türlü havuz sıkıntı. Biz kadınlar için özellikle Ki bize bile iyi gelmeyen bebelere asla. Deniz kadar temiz su yok denize soksaydın sık sık. Napıcan havuzu
Geçmiş olsun çok inşallah diğerine geçmeden atlatırsınız
Geçen biri daha yazmıştı el ayak ağız hastalığı kaptılar diye. Neler yaptı geçirdi acaba
Benim bu ara B12 yerlerde herhalde sürekli unutuyorum bişeyleri Bugün kocayı hiç bişey lazım değil diye eve çıkartıp üstünü değiştirdikten sonra yoğurt lazımmış diye yolladım, yağ dolu tavanın altını açık unuttum. Evi filan yakmasam bari

Kaç haftalık oldun canım şimdi?
Kilyanın doğum haftasını hatırlamıyorum ama uzun zaman hastanede kalmıştı kolestazdan dolayı
Burda ilk doğum yapanlardan da biri vardı nickini hatırlamıyorum ama son evreye gelmeden bebeklere müdahale edilmemişti onun kolestaz tedavi edilmeye çalışılmıştı

Off insallah kolestaz cikmaz ya Kuzum hastanede kalmak beni cok geriyor 31+3 olduk 3-4 hafta daha dayanmak istiyordum fazlasini yapacak gucum kalmadi

Off insallah kolestaz cikmaz ya Kuzum hastanede kalmak beni cok geriyor 31+3 olduk 3-4 hafta daha dayanmak istiyordum fazlasini yapacak gucum kalmadi
Dogurursam ne yaparım diye panik yapma canım Allahın izniyle sağ salim kavuşacaksınız vakti geldiğinde
İlaç işe yaramazsa yine doktoruna haber ver vücudunu gozlemle kendini dinle
Yolunda gitmediğini düşündüğün bir şeyde hemen doktoruna ulaşabiliyor olmalısın
Sen elinden geleni yaptın bak bu zamana kadar gelmiş minikler
Bu haftadan sonra gelmek isteseler hayata tutunacaklar Allahın izniyle

Ay bizim gecirdigimiz en zor hastalıklar arasına girer. Yaklaşık 1 ay önce geçirdik. İlk önce kızım iki gün ateşlendi. İki gün ne gündüz ne gece uykusu. Döküntüleri başlamamısti. Sonra doktora götürdüm. Goturdugum gün oğlum ateşlendi. Doktor boğaz enfeksiyonu falan dedi. Döküntüleri sonradan başladı. Baya zor bir hastalık. Allah yardımcın olsun. Sanırım bende geçirdim bende de döküntüler oldu. Hoş ben sivrisinek falan soktu sandım ama çocuklarınkiyle aynıydı. Birde ikiz olunca tam biri iyileşti derken diğerine bulaşıyor. Nöbet bitmiyor. Sabaha kadar agladiklarini biliyorum. Ne zaman dolven veya calpol versem ( ateşi yokken ağrısı varsa geçsin diye ) o zaman uyudular. Normalde kolay kolay ilaç kullanmam. Ama mecbur kalmıştım.
Bütün salgınlar dan nasibimizi alıyoruz biz. İnşallah kardeşine bulaşmaz.

Ay Kuzum ya Peki zor oldumu cok bekledilermi kuvozde felan

Cansin ok yun
Kilya Acil dahiliye bekleniyorsun
Evet illaki o dönem zor geçti. Baya bekledik. Kızım 38 gün oğlum 32 gün kaldı. Son hafta da emme refleksinin gelişmesini bekledik. Ben ilk girdiklerinde çok uzulmemistim. Kendimi hazırlamıştim. Ama tabi ki girip dokunmamak ve hastanede kalma süresi uzadıkça insan çok kötü oluyor. Sonrası nasıl geçti bilmiyorum. 14 ay oldu. Bazen çok hızlı geçmiş gibi bazen çok yavaş geçiyor gibi

Insallah cicegim ya 32 gormek icin cabaliyorum valla ama bilmiyorum nolacak
Kuvoz felan beni cok korkutuyor hayirlisiyla olsun hersey

Masallah rabbim korusun onlari
28. Haftadan beri benim boyle bir Tehlikem var zaten yatiyorum ama riskte hemen kalkmiyor maalesef insallah da birae daha gidebilirim

28. Haftadan beri benim boyle bir Tehlikem var zaten yatiyorum ama riskte hemen kalkmiyor maalesef insallah da birae daha gidebilirim
Amin. Rabb im hepimizin yavrularını korusun.

İnşallah zamanın da hayırlısıyla sağlıkli bir şekilde kucağına alırsın. Ama artık riskli dönemi atlatmışsın. Biraz hastanede kalırlarsa da kucağına alırsın Allah in izniyle.

Elo 31 haftalık dogum yapmıştı canım
Kuvoz olayı da tamamen nasip aynı donem transfer olduğumuz bir arkadaş tekli gebelikte 41 haftalık doğum yaptı bebeğini kuvöze aldılar
Benimkiler 34 haftalık doğdu biri girmedi diğeri 7.gün taburcu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…