2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba. Bizim grupta kolestaz olan ya da alerjik kaşıntısı olan olmamıştı sanırım. Yani hiç hatırlamıyorum ama tahminimce eğer kaşıntı varsa muhakkak yara oluyordur.

Kilya var çok çekmişti kuzum. Biri daha vardı hatırlayamıyorum çıksın ortaya. Nosking bacooo sen bilirsin herşeyi bildiğin gibi Gel yardım et. Magnifiaque nin sıkıntısı var

Hah işte Nicecımmış Nosking geri git istemiyom seni Kaç gündür sesin çıkmıyor zaten ayarım sana

Buldum gitmiş başka konuda aşı muhabbeti yapıyor.
Gel ben sana diyem

12.ay aşıları 12.ayda yapılacak. 13.ayda Nimenrix yapılacak 14.ayda Bexsero 1.doz 16.ayda Bexsero 2.doz
2 yaş civarında Bexsero 3. doz hatırlatma yapılacak bendeki planlama bu.
Seninkilerin arası çok yakın kızları zorlama

Bugun bi dostumla konuştum.. Bebişi 14 aylık kasık catal kullanıyor ve cocuk kendı yiyor. Tabbı döktüğüde oluyor yerken. Ver önune tabagı kendı yesın dedı. Arada sen yedir dedi. Yanı tabak önunde kendı yerken senınde elınde kasık olsun sende yedir dedi. Hemen bi kırılmayan tabak falan ayarlamam lazım hemsehrim

Meyveleri hep kendileri yer
Ben hiç yedirmedim
Ama sistemde bi hatam vardı çözdüm galıba

Hemşerim ben onu arada yapıyorum. Ama her zaman olursa oynatırım Yine nasılsa bir noktada kaşık çatal kullanacaklar kafasından da vazgeçemiyorum Her seferinde temizleme işine girersem günün yirmi dört saati yetmez

Naystı evet ama kilya perişan oldu konestazdan onu hatırlıyorum
Magnifiaque hayırdır minik kuşum yaa ikizler seni çok yordu daha doğurmadan
Son durum ne nasılsın şimdi?

Benim kizimda arpa ve yulaf alerjisi cikti mesela

Baco benimkilerin ilk doz bexserosu 10.aydq yapıldı
2 hafta sonra 2.doz planlandı 13.ayda da nimenrix var

3 doz bexsero 1 doz nimenrix dedi bizim doktor
Temmuz annelerinden çoğu arkadaşın bexsero dozları tamamlandı bile ben de geç geldik diyordum

Tamam 1 yaştan sonra öyle olabilir diye bizde beklettik. Şimdi sen diyince baktım 6-12 ay arasında 3 doz 12-24'tede 3 doz yazmışlar.
Keşke yaptırıp zamma yakalanmasaydım

Nimenrix ama 1 yaştan önce yaptırırsan 3 doz 1 yaş sonrası tek doz onu unutma Ne kadar mantığıma yatmasada

Aynen canım destekle uyuyorlar ama seslerini duymuyorlar belki en baştan beri birlikte oldukları içindir . Ama bizim kızlar gece uyanınca geri kendileri uyuyor tekrar destek vermiyordum . Mama içip emziği alıp devam ediyorlar ya da su içip . O da gece bir kez oluyor ya da olmuyor . Yani destekli uyuduklaru halde sık uyanma yok. Şimdilik bizde kendimizce bir eğitime başladık . Mesela biri uyuyakalıyor diğeri bağırıyor ağlıyor ona uyanmıyor .

Böyle olacağını bileydim doğurmadan alır saklardım aşıları

Arkadaşlar çocuklarınızı tatilde asla havuza sokmayın . Tatilden Nur topu gibi el ayak hastalığı ile döndük . Ve çok sancılı bir hastalık . Özellikle çocuk havuzları pislik dolu resmen . Bizimkilerin toplamda durması 5dk bile değildi ona rağmen aldı biri . Diğerine geçmesin diye dua ediyorum . Çünkü ağlamasından düşmeyen ateşten sinirim bozuldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…