- 3 Ocak 2020
- 853
- 756
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.581
Valla dün dedim iyi ki 36 saat olmuş diye keske 48 saat olsaydı diye dün geldi iste akşam bebeleri uyuttum ben yemek yedik sonra baktım yok gitmiş bebeklerin odaya yatmış Bi bakayım demeye gittim ki horlamasiyla biri hemen uyandı uykuya döndürmeye falan çalıştım işte sonra gözünü açmış niye uyandi ki diyoŞimdi sana çok zor geliyor evde eşin olmaması ama belli bir zaman sonra olmasa daha kolay diyorsun.
Tam uykuya dalacak mesela içeriden bir ses yapıyor bebeler uyanıp ağlıyor sonra geri uykuya döndürmek mesele.
Yada tam gece beslenmesi yapacaksın içeriden yine bir ses bebe uyanıp yemeyi kesiyor hem yemek gidiyor hem uyku
Mama sandalyemiz var her yemekte ayaktaysalar mutlaka eşlik eden olur,arada ellerine veriyorum yerlere bisiyler severek,ziyan olmaması için elimden geleni yapıyorum ama oluyor cnmaradaHanımlar merak ediyorumda siz bebişlerınızle birlikte mı sofraya oturuyorsunuz?
Birde mesela ben önune bir seyler hazırlayıp koyduğumda bazen hepsı çöpe gidiyor yemiyorlar. Ozaman tekrar hazırlayıp siz mi yedıyorsunuz?
Valla dün dedim iyi ki 36 saat olmuş diye keske 48 saat olsaydı diye dün geldi iste akşam bebeleri uyuttum ben yemek yedik sonra baktım yok gitmiş bebeklerin odaya yatmış Bi bakayım demeye gittim ki horlamasiyla biri hemen uyandı uykuya döndürmeye falan çalıştım işte sonra gözünü açmış niye uyandi ki diyoölür müsün öldürür müsün dedim
Genelde Sen mi yediriyorsun canımMama sandalyemiz var her yemekte ayaktaysalar mutlaka eşlik eden olur,arada ellerine veriyorum yerlere bisiyler severek,ziyan olmaması için elimden geleni yapıyorum ama oluyor cnmarada
Kahvaltıyı kesin beraber yapıyoruz. Kendileri yiyorlar. Diğer öğünlerde bazen beraber bazen ayrı oluyor. Yemeğine göre ben de yediriyorum kendileri de yiyorlar. Ben bez seriyorum yere. Dökülenleri tekrardan koyuyorum önlerine yesinler diyeHanımlar merak ediyorumda siz bebişlerınızle birlikte mı sofraya oturuyorsunuz?
Birde mesela ben önune bir seyler hazırlayıp koyduğumda bazen hepsı çöpe gidiyor yemiyorlar. Ozaman tekrar hazırlayıp siz mi yedıyorsunuz?
Mesela sabah birlikte yapalım dedik önlerine koydum hiç yemediler. Kendimce ee diyorum kahvaltıdan bi protein vs alamadılar.Mamalarını yediler yattılar Uyanınca tekrar ben kahvaltımı yedırsem dıyorum. Kafama takılıyor buKahvaltıyı kesin beraber yapıyoruz. Kendileri yiyorlar. Diğer öğünlerde bazen beraber bazen ayrı oluyor. Yemeğine göre ben de yediriyorum kendileri de yiyorlar. Ben bez seriyorum yere. Dökülenleri tekrardan koyuyorum önlerine yesinler diyeen kötü ben alıp yiyorum.
Mesela sabah birlikte yapalım dedik önlerine koydum hiç yemediler. Kendimce ee diyorum kahvaltıdan bi protein vs alamadılar.Mamalarını yediler yattılar Uyanınca tekrar ben kahvaltımı yedırsem dıyorum. Kafama takılıyor bu
Bende bu şekildeyim. Kötü hissediyodum hala kendim besledigim için ama sen de yazınca oh dedim. Mesela sarma , meyve , ekmek falan olunca ellerine veriyorum ama çorba ya da öğün beslemesini kendim yapıyorum. Bende biraz daha dişleri çıksın akılları ersin öyle bırakacam sanırım. İçim rahat etmiyor başka türlü.Bende bu kafada olduğum için hala kendim besliyorum. Anneme kızardım yeğenlerime kaç yaşına geldi kendisi yesin diye söylenirdim. Şimdi başıma geldi.Arada ellerine verdiğim şeyler oluyor tabi ama öğün olarak tamam verdim yediler kaldır hiç yapmadım. Yapamamda sanırım
Bende bu şekildeyim. Kötü hissediyodum hala kendim besledigim için ama sen de yazınca oh dedim. Mesela sarma , meyve , ekmek falan olunca ellerine veriyorum ama çorba ya da öğün beslemesini kendim yapıyorum. Bende biraz daha dişleri çıksın akılları ersin öyle bırakacam sanırım. İçim rahat etmiyor başka türlü.
Güzel taktik. Benim bebeler hala gece beslemesini birakmadiklari için bende hiç yeltenmiyorumNasıl olsa bir noktada alışacaklar mantığındayımBenden yiyorlarken yesinler iyice doysunlar Zaten kendim beslerken bile az yiyorlar ellerine versem aç kalıcaklar.
Birde bu zamanları özleyip, yada çok uğraştırıcı şeklinde düşünüp yeni bebe yapmaya niyetlenmeyeyim diye yapıyorum çoğu zaman
Zamanla alışırlar ama bu aylar öğğrenmeleri açısından çok tavsiye ediliyor bence ısrarla dene. Muz kayısı falan dene bence yerler. Hatta kaşığı kendi tutabilirler artık diyorlar bu aylarda, ona geçemedim bi türlü ama yaparsak olur. Benim yeğenim 13 aylıkken kaşıkla kendi yiyebiliyordu mesela.Mesela sabah birlikte yapalım dedik önlerine koydum hiç yemediler. Kendimce ee diyorum kahvaltıdan bi protein vs alamadılar.Mamalarını yediler yattılar Uyanınca tekrar ben kahvaltımı yedırsem dıyorum. Kafama takılıyor bu
İyi ki dogdunuzKizlar dogum gunu pastasını üzerine ne yazdirsam önerileriniz var mi
Merhaba. Bizim grupta kolestaz olan ya da alerjik kaşıntısı olan olmamıştı sanırım. Yani hiç hatırlamıyorumMerhaba Kizlar
Yardiminiza ihtiyacim var
Aceba gebelikte kasindiginizda kolestaz veya alerji oldugunuzu ogrendiginizde ne gibi belirtileriniz vzrdi
Ornegin kolestaz varken yara felan oluyormuydu kasidiginiz yer
Ben kolestaza yakın bişey oldum çok kaşıntım vardı ve karaciğer değerlerim çok yüksekti.ilaç kullandım. O yüzden de bebekleri biraz erken aldılar. Ama yara olmadı hiç.Merhaba Kizlar
Yardiminiza ihtiyacim var
Aceba gebelikte kasindiginizda kolestaz veya alerji oldugunuzu ogrendiginizde ne gibi belirtileriniz vzrdi
Ornegin kolestaz varken yara felan oluyormuydu kasidiginiz yer
Yok kolestazda sadece kasinti var sanirim yara yokMerhaba. Bizim grupta kolestaz olan ya da alerjik kaşıntısı olan olmamıştı sanırım. Yani hiç hatırlamıyorumama tahminimce eğer kaşıntı varsa muhakkak yara oluyordur.
Cok tesekkur ederim benimki alerji olabilir buna gore kasidigim her yer kucuk kucuk yaralar dokuntulerle doluyorBen kolestaza yakın bişey oldum çok kaşıntım vardı ve karaciğer değerlerim çok yüksekti.ilaç kullandım. O yüzden de bebekleri biraz erken aldılar. Ama yara olmadı hiç.
Bir deKilya cım çok çekti kaşıntıdan. O da tecrübelerini aktarabilir.
Anladım canım. Bizim grupta da varmış kaşıntısı olan.Yok kolestazda sadece kasinti var sanirim yara yok
Cok tesekkur ederim benimki alerji olabilir buna gore kasidigim her yer kucuk kucuk yaralar dokuntulerle doluyor
Test verdim sonuc bekliyorum hayirlisi
Geçmiş olsun. İnşallah geçici bir şeydir. Testlerde çıkar zaten ne olduğu. Kaçıncı haftanız?Yok kolestazda sadece kasinti var sanirim yara yok
Cok tesekkur ederim benimki alerji olabilir buna gore kasidigim her yer kucuk kucuk yaralar dokuntulerle doluyor
Test verdim sonuc bekliyorum hayirlisi
Cok tesekkur ederim canim zaten ikiz gebeliklerde cok oluyormusAnladım canım. Bizim grupta da varmış kaşıntısı olan.Sana da çok geçmiş olsun