2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Hiçbir şey yapmadım valla iki ağladılar sonra uyudular
O kadar uzun süre de dayanıyorlar bebelerin glikoz depoları çok küçükken oluşuyor
1 yasini geçti seninkiler çok rahat 12 saat bile dayanirlar
Bi de artık 1 yasa doğru gece beslemek gündüz yemeklerini de etkiliyormus
Gece ekstra kalori aldıkları için gündüz yemek istemiyorlarmjs
Dogru aslinda gece yediklerj icin gunduz red ediyor olabilirler . ama ben biri aglayinca yerinden aliyom pispis ayakta vs salliyom geri yerinde birkaiuom uyuyor . ikisi ayni anda aglayip susmazlar ya 🤷🏻‍♀️ biri agladikca diger daha cok aglar , aglarda aglar susmazlar sanki

Kızlar fazla giremiyorum bebislerde dis sancısı basladı ikiside ateslendiler onlarla uğrasıyorum.
Oglan ust iki disi cıkarmak yerine köpek dislerini cıkarıyor 🤷🏻‍♀️ ve resmen inim inim inliyor yavrum cok zormus. Kızda basladı insallah onun köpek disler gelmiyordur normal ust disleri geliyordur.

Herkese iyi bayramlar diliyorum 🙏🏻🤗 yavrularimizla nice saglıkla girecegimiz bayramlar olsun 🤗

Merhaba arkadaşlar ben ikiz arabası ve anne yanı park yatl almayı düşünüyorum. Kullanıpta memnun kaldığınız ürünler yada memnun olmadığınız ürünler nelerdir? Benim baktıklarımda Kraft fena gelmedi ama tabiki deneyim başka bir şey . Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ❣️🌺

Valla bacım ben birden kestim biraz acılı oldu ama çabuk kurtuldum
Uyku eğitimine başlar başlamaz kes demişlerdi süreci olumsuz etkiler diye bir süre dev ettim
Sonra pat diye bıraktım birkaç gece sürekli uyanıp ağladılar
Açlıktan olmadığından emin olsan bile insan sabaha kadar açlıktan öleceklermis gibi vicdan yapıyor
Ama şu hayatta verdiğim en doğru kararmış gece beslenmesini kesmek
Karnindakinin yüzü suyu hürmetine tereyagindan kıl çeker gibi hallolur inşallah senin iş de
Yaa nazil kestin uyandıklarında naptin surec nasıl oldu bana da anlatır mısın bizimkilerin kilolar üste yakın gece beslenmeleri 1 sefer ama yine de o da olmasa daha iyi olcak açlık değil de alışkanlık gibi geliyo uyku eğitimine başladığım danışman 2 rüya öğünü yaotircakti ben tek istedim çünkü daha fazlasına gerek duymuyorlar diye ama benim onu da kesmem lazım uyandıklarında falan naptin biraz süreçten bahseder misin bana bugünden itibaren aynı odada yatırmaya gecicez nasıl olcak hicbilmiyorum şuan iyi ilerliyoruz eğitimde dediğim gibi gece beslenmesini kesmek en güzeli olcak hem çocuklara hem bana Bi de saat 6 da standart uyaniyolar bazen 6 buçuk oluyo uzatamadim hic

Hayırlı bayramlar. Bayramınız mübarek olsun. Rabbım nice güzel bayramlar nasip etsin

Yaa nazil kestin uyandıklarında naptin surec nasıl oldu bana da anlatır mısın bizimkilerin kilolar üste yakın gece beslenmeleri 1 sefer ama yine de o da olmasa daha iyi olcak açlık değil de alışkanlık gibi geliyo uyku eğitimine başladığım danışman 2 rüya öğünü yaotircakti ben tek istedim çünkü daha fazlasına gerek duymuyorlar diye ama benim onu da kesmem lazım uyandıklarında falan naptin biraz süreçten bahseder misin bana bugünden itibaren aynı odada yatırmaya gecicez nasıl olcak hicbilmiyorum şuan iyi ilerliyoruz eğitimde dediğim gibi gece beslenmesini kesmek en güzeli olcak hem çocuklara hem bana Bi de saat 6 da standart uyaniyolar bazen 6 buçuk oluyo uzatamadim hic
Daha önce yazmıştım bu konuyla ilgili
Ne yaparsan yap 7den fazla uzatamazsin güneşin dogusuyla beraber uyanırlar
Seninkiler 7 aylik sanıyorum şu an
Gece beslenmesini en erken 8.ayda kesiliyor
Bir ay daha en azından uyku düzeni oturana kadar devam etmeni tavsiye ederim ben
Sonrasında doktora danışın uyku danışmanıyla bu süreci planlayanilirsin
Uyku eğitiminde hangi yöntemi kullandın bilmiyorum
O yüzden direkt söyle yap diye akıl vermek çok doğru olmaz yönteminle cakisabilir

Daha önce yazmıştım bu konuyla ilgili
Ne yaparsan yap 7den fazla uzatamazsin güneşin dogusuyla beraber uyanırlar
Seninkiler 7 aylik sanıyorum şu an
Gece beslenmesini en erken 8.ayda kesiliyor
Bir ay daha en azından uyku düzeni oturana kadar devam etmeni tavsiye ederim ben
Sonrasında doktora danışın uyku danışmanıyla bu süreci planlayanilirsin
Uyku eğitiminde hangi yöntemi kullandın bilmiyorum
O yüzden direkt söyle yap diye akıl vermek çok doğru olmaz yönteminle cakisabilir
7 aylık olacaklar doktorum beslemeyebilirsin dedi bu muayene de tekrar teğit edicem valla yöntemin adını bilmiyorum sandalyede oturuyorum gün güne biraz daha uzaklaşıyorum sadece desteksiz uyuyolar elhamdülillah ya ona kalsa 2 beslenme dedi sinir oldum ya 7 ye de razıyım 6 çok erken geliyo bana aman gerci uyusunlar da o da yeter diyodum hem Bi tik üstünü istiyoruz valla uyusunlar beslenmesinler sabah geç uyansinlar bitmiyo istekler

Valla bacım ben birden kestim biraz acılı oldu ama çabuk kurtuldum
Uyku eğitimine başlar başlamaz kes demişlerdi süreci olumsuz etkiler diye bir süre dev ettim
Sonra pat diye bıraktım birkaç gece sürekli uyanıp ağladılar
Açlıktan olmadığından emin olsan bile insan sabaha kadar açlıktan öleceklermis gibi vicdan yapıyor
Ama şu hayatta verdiğim en doğru kararmış gece beslenmesini kesmek
Karnindakinin yüzü suyu hürmetine tereyagindan kıl çeker gibi hallolur inşallah senin iş de
Nosscum ya ben gece beslenmesini. Kesmeyi denedim. Anam evi basıma yıktılar ne agladılar. Azzaltmayı denedim gene olmadı. kendileri kesecek diyorum galiba yemeyi

Nosscum ya ben gece beslenmesini. Kesmeyi denedim. Anam evi basıma yıktılar ne agladılar. Azzaltmayı denedim gene olmadı. kendileri kesecek diyorum galiba yemeyi
Ben şimdi gündüz mamayi kesmeye niyetlendim
Öğle maması bi kere fazla geliyor eminim yani
Ne zaman tamam artık vermiyorum dediysem bir sey oldu ve yemek yemediler
Sabırla kendileri bırakacakları günü bekliyorum
Ağlama biraz oluyor evet
Memeden kesince otomatik olarak gece beslenmesi de kesiliyor ama biberonla o iş ağlatmadan nasıl oluyor inan hiç fikrim yok

Ben şimdi gündüz mamayi kesmeye niyetlendim
Öğle maması bi kere fazla geliyor eminim yani
Ne zaman tamam artık vermiyorum dediysem bir sey oldu ve yemek yemediler
Sabırla kendileri bırakacakları günü bekliyorum
Ağlama biraz oluyor evet
Memeden kesince otomatik olarak gece beslenmesi de kesiliyor ama biberonla o iş ağlatmadan nasıl oluyor inan hiç fikrim yok
gunduz mamasi nasil oluyo tam anlamadim 🤷🏻‍♀️ ben dun kesmeye niyetlendim ama uyumadan huzursuzlardi gece iki kere verdim yine mamayi 😩 disleri cok bastirdi bu aralar , bitanesi bana cok dustu kicagimdan inmiyo

moda tas ogrt moda tas ogrt
@nicecream

4-5 gün bozyunca 4 saat ara ile dolven ve calpol sürekli vermelimiyim. Yoksa bekleyim ateş 37.5 u geçtikçe mi vereyim
Ateşleri oldukça verdik, bize de 38 olursa verin dediler ama hastalıktan inledi yavrular. O yüzden 38 olmasını beklemedik biz .4 saat ve 6 saat arayla . 6 saatte 1 dolven sonra 4 saatte 1 calpol.

Kızlar fazla giremiyorum bebislerde dis sancısı basladı ikiside ateslendiler onlarla uğrasıyorum.
Oglan ust iki disi cıkarmak yerine köpek dislerini cıkarıyor 🤷🏻‍♀️ ve resmen inim inim inliyor yavrum cok zormus. Kızda basladı insallah onun köpek disler gelmiyordur normal ust disleri geliyordur.

Herkese iyi bayramlar diliyorum 🙏🏻🤗 yavrularimizla nice saglıkla girecegimiz bayramlar olsun 🤗
Benim oğlan da öyle herkesin önce alt dişleri çıkar, bizimkinin üst on dişlerin yanındakiler cıktı. Aman dış çıkarma çok zor dönem ya, ne uyku ne yemek kaldı. Biz de sinir hastası olduk.
Iyi bayramlar kuzum🤗🤗
Bizimkiler 2 haftadır gece uyanmadan uyumaya başladı. Uyanmadan derken , tamamen uyanıp ağlıyordu şimdi sadece mizirdaniyorlar enzimlerini verince uyumaya devam ediyorlar. O avladıkları zaman emziriyorum gece , şimdi artık gece emmeleri bitti. Yalniz 6 ile 7 arası uyanıyorlar mutlaka. Karartma perde de var ama yine de uyanıyorlar hem de kacta yatarlarsa yatsın. Bebeklerin biyolojik saati öyle işliyor galiba . Şimdi de kafam kazan gibi , sabahın 6 sında uyandı kızım. Havalar da çok sıcak, ki yazı hiç sevmem. Bi de bayram yorgunluğu.

Merhaba arkadaşlar ben ikiz arabası ve anne yanı park yatl almayı düşünüyorum. Kullanıpta memnun kaldığınız ürünler yada memnun olmadığınız ürünler nelerdir? Benim baktıklarımda Kraft fena gelmedi ama tabiki deneyim başka bir şey . Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler ❣️🌺
Park yatak olarak kraft prime 2 adet aldım memnunum araba olarak chicco ohlala aldım ondanda memnunum.

Benim oğlan da öyle herkesin önce alt dişleri çıkar, bizimkinin üst on dişlerin yanındakiler cıktı. Aman dış çıkarma çok zor dönem ya, ne uyku ne yemek kaldı. Biz de sinir hastası olduk.
Iyi bayramlar kuzum🤗🤗

Bizimkiler 2 haftadır gece uyanmadan uyumaya başladı. Uyanmadan derken , tamamen uyanıp ağlıyordu şimdi sadece mizirdaniyorlar enzimlerini verince uyumaya devam ediyorlar. O avladıkları zaman emziriyorum gece , şimdi artık gece emmeleri bitti. Yalniz 6 ile 7 arası uyanıyorlar mutlaka. Karartma perde de var ama yine de uyanıyorlar hem de kacta yatarlarsa yatsın. Bebeklerin biyolojik saati öyle işliyor galiba . Şimdi de kafam kazan gibi , sabahın 6 sında uyandı kızım. Havalar da çok sıcak, ki yazı hiç sevmem. Bi de bayram yorgunluğu.
Bende karartma perdesi kullandım ama nafile. Emzık hiç almadı bizimkiler. Galıba mamayıda kendılıgınden bırakmalarını bekleyecem. Bi doktorla konuşayım belki tavsiyede bulunur

Iyi bayramlar kuzum🤗🤗

Simdi sira kizda 😐 atesleniyor huysuz off cidden cok zormus 😟

İyi bayramlar kuzu 😔
Diş dedin beni mahvettin 😬 Oğlan sana ters köşe yapmış Demir'de bana yapıyor bir türlü çıkartmayarak 😩

inshallah ya vallah cok yoruldum fiziksel olarak zaten ama sinirlerimde bozulmak uzere . bi tek ikiz doguran ben degilim herkezmi boyle diyom acaba hersey herkez gozume batiyo esimin tarafi cok yanliz biraktikar . biran once bebekte doguaun kendime gelmek istiyom birilerine muhtac olmak zoruma gidiyo . daha olmadim ama su onumuzdeki 2/3 ay muhtacim artik 😩😩😩. benim esimde arkadasim bebesine derdi ne istiyorsa ver aglamasin ama oyle olmadigini anladi oda 🤣
Senin için çok zor , tek başına altından kalkamazsın . Yardımcı şart . İnsan psikolojisi bozuluyor . . Eğer maddi güç varsa kesinlikle yardımcı tutmanı tavsiye ederim .

Senin için çok zor , tek başına altından kalkamazsın . Yardımcı şart . İnsan psikolojisi bozuluyor . . Eğer maddi güç varsa kesinlikle yardımcı tutmanı tavsiye ederim .
oyle valla yine 3/4 haftadir kaynanam gun arası geliyo yemek yapıp yardim ediyo gidiyo ama kac kere dike getirip laf soktun ancak iyle ona ragmen her firsatta gitmeye calisiyo ama sorsan cocuklarima kendi bakiyo 😃 ne bilim nankorlukde etmek istemiyom sonucta yardim etmek zorunda degil . bir haftadir da goruncemin 14 yasindaki kizi geceleri kaliyo o kosusturuyo o yuzden kaynanam yine gelmiyo. bakici cok aradim 2 ay baktim bulamadim vallahi 🤷🏻‍♀️ okadar para vermeye raziydim ama bulamadim . 2 ay daha zorlanicam sorna en azindan hamilelik olmaz cok yorulurum ama huzurlu tek basima olurum insan muhtac zamanlarinda anliyormus bazi seyelri

X