2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ne yaparsan yap istersen sabah 6da yatır yine 5te kalkarlar
En fazla 6ya kadar uzatabilirsin
Gece sorunsuz uyuyan bebek için konuşuyorum bu arada
Güneş enerjisiyle çalışıyorlar
Güneşin dogusuyla beraber uyanırlar gün batımıyla uyurlar
Bi de sabah geç kalksın diye gece geç yatırma işi de bebelerle olmuyor malesef
Geç yattıkları zaman sabah daha erken kalkıyorlar gece uykuları da daha çok bölünüyor
Birkaç gündür annemlerdeyim burda güneş bir saat geç doğup batıyor
Evde 5te uyanan bebeler burda 6.30dan önce uyanmıyor
Akşam da 7de uyumak istemiyorlar aynı sekilde
O işin çözümü eve panjur mis gibi valla uyuyorlar . Dediğin gibi güneşi gören kalkıyor yoksa .

Bazı çocukların biyolojik uyanma saati var bence gece 11de de uyusalar akşam 8de de uyusalar 6-7 arası kalkıyorlar . Hatta geçen gece kızlardan biri 1.30dan 3.30a kadar uyanık durdu sabah 6.20de uyandı yani orada 2 saat ayaktaydın bari 7.30 gibi uyan ama yok.
benimkilerde oyle 6/7 arasi uyanir biri digeride hep 7:30 gibi

benimk birakma dedi 9 kilo olsuklari icin ama ben birakicam yinede dun gece 12 verdim dabah 7 uyandikar . az once verdim mesela bugun degisik oldu sabaha kadar vermemeye calisixam ama muhtemelen 4/5 gibi isterler
Doktorlarda farklı çok, bizim kızlardan biri daha bugün tarttım 8 diğeri 7.600 gr çıktı . Seninkine göre daha zayıflar ama bizim ki bırak ek gıdaya ağırlık ver dedi .

Bizde de öyle biri daha çok uyur gündüz uykusunuda daha çok uyumasına rağmen gel de gece de daha çok uyuyor . Bıraksam tek uykuda 2.5 saat uyuyacak neredeyse . Hep ben uyandırıyorum
benimkilerde oyle bitanesi herzaman hem gunduz hem gece uykusunda daha erken uyuanir hic sasmazlar . benimkiler bu ara birgun yediklerini diger gun sevmiyo bende herseyden karisik veriyom meyve buscuvi formul mama corba yani beslenme duzenleri yok ne denk gelirse onu veriyom yeterki bisi yesinler ama gece mamayi kesmem lazim gercekten yoksa 4 hafta sornw bebis dogudugunda maf olucam tamamen . zaten aliskanlik benimkiler aclik degil ama ben iste yeterki beni yormasiblar diye veriyordum

benimkilerde oyle bitanesi herzaman hem gunduz hem gece uykusunda daha erken uyuanir hic sasmazlar . benimkiler bu ara birgun yediklerini diger gun sevmiyo bende herseyden karisik veriyom meyve buscuvi formul mama corba yani beslenme duzenleri yok ne denk gelirse onu veriyom yeterki bisi yesinler ama gece mamayi kesmem lazim gercekten yoksa 4 hafta sornw bebis dogudugunda maf olucam tamamen . zaten aliskanlik benimkiler aclik degil ama ben iste yeterki beni yormasiblar diye veriyordum
Aynen bebiş gelince onun zaten gece mesaisi olacak birde bunlar seni çok zorlar . Yavaş yavaş düşür cc olarak belki bir anda kesmek seni rahatsız edebilir hem de onlarında belki uyumu daha kolay olur. Bu ara bizde de yemek seçme başladı . Her gün ne bulalım ya. Kendime yapmak zoruma giderdi şimdi birde bunların Kİ çıktı 😁

Aynen bebiş gelince onun zaten gece mesaisi olacak birde bunlar seni çok zorlar . Yavaş yavaş düşür cc olarak belki bir anda kesmek seni rahatsız edebilir hem de onlarında belki uyumu daha kolay olur. Bu ara bizde de yemek seçme başladı . Her gün ne bulalım ya. Kendime yapmak zoruma giderdi şimdi birde bunların Kİ çıktı 😁
cc olarak dusurmek ise yaramadi az yiyince hemen uyaniyorlar 🤣 'anne bu ne' der gibi . ben 2 beslenmeden teke gectim simdi onuda yok edicem inshalllah 9 gibi veririm uyuturken sorna 3/4 gobi 1/2 hafta boyle devam edip onuda keserim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

kesinlikle 😃 hamileligim son 2 ayini annemlerde gecirdim abimin 1 yas bebesi vardi surekli ne mizmiz derdim yemiyor icmiyo yatmiyo . benimkilerde vallah cok mizmiz ciktilar 😩😩😩
Seneler önce üst komşumuzun kızı vardı çocuk sürekli ağlıyordu . Bir rahatsızlığı filanda yok. Bir çocuk neden ağlayıp durur yani bir şekilde sustur demiştim kendi kendime geçen bizimkilerden biri evde bütün gün ağladı sebepsiz aklıma o geldi 😂

cc olarak dusurmek ise yaramadi az yiyince hemen uyaniyorlar 🤣 'anne bu ne' der gibi . ben 2 beslenmeden teke gectim simdi onuda yok edicem inshalllah 9 gibi veririm uyuturken sorna 3/4 gobi 1/2 hafta boyle devam edip onuda keserim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
O zaman en iyisi bu şekilde yapman . Bir dene bakalım sabah uykusunda sorun yaratmazsa oldu bu iş 😁

Valla bacım ben birden kestim biraz acılı oldu ama çabuk kurtuldum
Uyku eğitimine başlar başlamaz kes demişlerdi süreci olumsuz etkiler diye bir süre dev ettim
Sonra pat diye bıraktım birkaç gece sürekli uyanıp ağladılar
Açlıktan olmadığından emin olsan bile insan sabaha kadar açlıktan öleceklermis gibi vicdan yapıyor
Ama şu hayatta verdiğim en doğru kararmış gece beslenmesini kesmek
Karnindakinin yüzü suyu hürmetine tereyagindan kıl çeker gibi hallolur inşallah senin iş de

O zaman en iyisi bu şekilde yapman . Bir dene bakalım sabah uykusunda sorun yaratmazsa oldu bu iş 😁
inshallah ya vallah cok yoruldum fiziksel olarak zaten ama sinirlerimde bozulmak uzere . bi tek ikiz doguran ben degilim herkezmi boyle diyom acaba hersey herkez gozume batiyo esimin tarafi cok yanliz biraktikar . biran once bebekte doguaun kendime gelmek istiyom birilerine muhtac olmak zoruma gidiyo . daha olmadim ama su onumuzdeki 2/3 ay muhtacim artik 😩😩😩. benim esimde arkadasim bebesine derdi ne istiyorsa ver aglamasin ama oyle olmadigini anladi oda 🤣

Valla bacım ben birden kestim biraz acılı oldu ama çabuk kurtuldum
Uyku eğitimine başlar başlamaz kes demişlerdi süreci olumsuz etkiler diye bir süre dev ettim
Sonra pat diye bıraktım birkaç gece sürekli uyanıp ağladılar
Açlıktan olmadığından emin olsan bile insan sabaha kadar açlıktan öleceklermis gibi vicdan yapıyor
Ama şu hayatta verdiğim en doğru kararmış gece beslenmesini kesmek
Karnindakinin yüzü suyu hürmetine tereyagindan kıl çeker gibi hallolur inşallah senin iş de
gece nasil bas ettin ikisiyle . yani benimkiler daha aman diyim olmasinda ikiai ayni anda gece krizine girmedi hic ama uyuturken zorlanibca birini ousette birini ayakta salliyom ama ikisi bir aglarsa napicam 🤷🏻‍♀️ bu aralar goruncemin kizi bizde ondan firsat yardim bulup kesim bende gece mamayi en iyisi ama 9 dan sabah 6/7 kadar dayanirlarmi acep . bende gervekten vicdan yapiyom yani 3 saate bir yoyecek bisi vermediysem dedigin gibi sanki ac kalmislar gibi

gece nasil bas ettin ikisiyle . yani benimkiler daha aman diyim olmasinda ikiai ayni anda gece krizine girmedi hic ama uyuturken zorlanibca birini ousette birini ayakta salliyom ama ikisi bir aglarsa napicam 🤷🏻‍♀️ bu aralar goruncemin kizi bizde ondan firsat yardim bulup kesim bende gece mamayi en iyisi ama 9 dan sabah 6/7 kadar dayanirlarmi acep . bende gervekten vicdan yapiyom yani 3 saate bir yoyecek bisi vermediysem dedigin gibi sanki ac kalmislar gibi
Hiçbir şey yapmadım valla iki ağladılar sonra uyudular
O kadar uzun süre de dayanıyorlar bebelerin glikoz depoları çok küçükken oluşuyor
1 yasini geçti seninkiler çok rahat 12 saat bile dayanirlar
Bi de artık 1 yasa doğru gece beslemek gündüz yemeklerini de etkiliyormus
Gece ekstra kalori aldıkları için gündüz yemek istemiyorlarmjs

X