Günaydın Canım çok geçmiş olsun. Bizim bebekler 3 aylıkken olduk biz. Baya ağır geçirdik, çocuklar inledi resmen . Düşmeyen inatçı ateşle başladı kızımda ilk. Hastanede serum taktılar test yaptılar öyle anlaşıldı. Calpol ve dolven kullandık biz bebeklere dönüşümlü, 4 ve 6 saat arayla. Calpol tek başına etkili olmadi, yetmedi, ama dolven düşürüyordu atesi. cocuklarin kafalarına ıslak bez koymak da rahatlatıyor, ama 5 gün çekiyorsun bunu , ben de baya ateşlenmistim. Emzirdigim için sadece parol içtim. Çok fazla terleme yapmıştı, uyuyordum bi uyanıyordum tüm kıyafetlerim su içinde, sıksan su çıkar. Ateşten halüsinasyon gördüm resmen. Bir de görümcem hemşire bana ve eşime serum takmıştı, içinde vitaminler falan varmış o çok iyi gelmişti, rahatlamıştım. Imkaniniz varsa hastanede taktirin. 5. Gün sanki hiç hasta olmamışsınız gibi oluyor. Çok tuhaf, boğaz ağrısıyla başladı, tum vucutta ağrıyla devam etti ve bitti. Inşallah sizin daha kolay geçer. Güya bitti dediler ama yeniden bi hortlama var sanırım. Bir de tavuk çorbası iyi gelmişti, limonlu falan. Eşime ilaç vermişlerdi o içmedi ilaçları, bana vermediler zaten. Sanırım şimdi ilaç vermiyorlarmış.
Çok cok geçmiş olsun. Inşallah çabucak geçer gider. 5 gün sürünürdü bizi .