2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Biraz daha bekleyeyim dedim bende canım az önce bardaktan icirmeye çalısırkn bogazına kaçırdı yine korkuttu beni
Boğazlarına hala daha kaçıyor:) bi de şu suluklarin en basit hali var ya bebekler için kucucuk bisey, ondan da rahat içiyor benimkiler , ihlamur yapıyorum sabahları, bazen de ayva suyu falan güzel içiyorlar ondan.

Boğazlarına hala daha kaçıyor:) bi de şu suluklarin en basit hali var ya bebekler için kucucuk bisey, ondan da rahat içiyor benimkiler , ihlamur yapıyorum sabahları, bazen de ayva suyu falan güzel içiyorlar ondan.
Ayy ne zaman gecer acaba bu durum korkarak veriyorum bide bizim burası simdiden 35 derecelerde su icmeleri şart

Ayy ne zaman gecer acaba bu durum korkarak veriyorum bide bizim burası simdiden 35 derecelerde su icmeleri şart

Rego zorlama aynı hataya düştüğümde inatla daha fazla içmemeye başlamışlardı. Bende saldım. Her seferinde teklif ediyordum, içerse içer moduna girdiğim zaman başladılar içmeye Kız güzel içiyor ama oğlan hala mızıldanmada Mamanın suyu yetiyor herhalde O değil kızamıyorum da bebeye anası günü 1 bardak suyla bitiren insan senin genetiğin ne ki beben ne olsun

Aman ya bana cekmesinlet bende az su icerim hamileken su icmekte cok zorlanmistim

Bende var hemşo atıl duruyor Emmek yerine dişleriyle çıt çıt yaptıkları için oyuna çevirdiler

Bide ona bakayım canım sagolasin .

Kuzu geri bildirime geldim. 2 gün zorla içirdim pipetle hep reddetti. Şu suluktan aldım. Bugün oynadı oynadı sonra bi içmeye başladı bu sefer elinden alamadım. Eki Görüntüle 3072252
Hmm benmki bardak seklinde olandandı olmadi bunuda deneyeyim kuzum bizinkide oyun istiyor acaba eline verip beklesem mi ustunu islatcak diye vermiyorum

Hmm benmki bardak seklinde olandandı olmadi bunuda deneyeyim kuzum bizinkide oyun istiyor acaba eline verip beklesem mi ustunu islatcak diye vermiyorum
Bunun ucu yumuşak ya oynadı oynadı çekti. Bi de üstüne dökme ihtimali yok bunla bi de ben normal pipetle çekip ağzına damlattım ucunu hemen bardağa soktum öyle de çekmeye alıştı ama tabi oyuna dönüp sular dökülüyor. Bu suluk birebir. Bi de bebek suluk olduğu için küçük iki eliyle çok iyi kavrıyor.

Bakayım o zaman bugun ebebekten kuzum insallah alisirda icer

Kızlar fikir olsun diye yazayım. Instagram'da bir video görmüştüm pipet kullanmayı öğretmek için. Normal pipeti ilk önce biz çekiyoruz içi dolunca yukardan hemen kapatıp geri akmamasını sagliyoruz. Sonra bebenin ağzına yavaş yavaş veriyoruz. Bir iki kere yapınca öğreniyolar. Pipete alışınca bu bardaktan aldım. İçine su doldurup açık bırakıyorum. Sıkı kapatınca akmıyor. Bebe ters çevirince de akmıyor. Denemek için kendim çok sert aşağı salladigimda pipetten damlıyor. O da sıkıntı yapcak kadar değil. Ben memnun kaldım. Bebelerde sevdi.

Bebeklerime 8 gündür yoğurt veriyorum ilk bir hafta sıkıntı olmadı ama 2 gündür bebeklerimden biri gece boyu agliyo gaz çıkarırken kusuyo kustugu içinde tekrar acikiyo mama veriyorum biraz uyuyo ama gece boyu sürekli agliyo sürekli ama gündüz bir sıkıntı yok inek sütü alejisi mi acaba diye çekindim açıkçası vermiycem 3 4 gün takip etcem ama salyaları çok artı el sürekli damakta ve kasiyolar sürekli kulakta elleri sanırım dış çıkarırken oluyomus doktorum dedi acaba dişin etkisi mi sizce verdiğim yogurttan mi kaynaklı

Takiple çözersin süt ürünü dokunup dokunmadığını çok kafana takılıyorsa bi kan testiyle çıkıyor.
Dişte çok huysuz oluyorlar 2 gün tabi bebekten bebeğe de değişir.

ya mesajlari okuyorumda halen uyku egitimi verip vermemekte kararsiz kaldim 3500 fiyat aldim cok pahali degilmi benim kizlar hergun farkli saatte uyur ama uykulari gelince kendi kendilerine dalarlar , ben uyurmak istesem 5 daka salayik yine uyurlar , gun icinde 2/3 1er saatlik uyurlar . gece pek aglamazlar ama 2 kere beslerjm gece yani 10 gibi uyurlarsa 1/2 kere beslerim sabahta 8 gibi uayniryorlar . yani gece aglayarak kalkip yada gece kalkip saatlerce uyumama huylari yok . cok giremiyorum buraya okuyamiyorumda ama esim diyo kendi kendine illaki duzene girer yani su 1 aydir boyleler.

Off kızlar kafayı yemek üzereyim. Bebekler mamayı reddediyor zaten emmiyorlar ek gıda da sadece tatlı şeyler istiyorlar ne yapacağım şaşırdım sürekli mama deneyip durdum zayıflamaya başladılar birkaç günde doktora gideceğiz yarın inşallah altta yatan bir hastalık filan yoktur bilmiyorum mahvoldum şu birkaç günde sadece muz istiyorlar. Daha yeni iki öğün ek gıda vermeye başlamıştım ki hemen mamayı reddettiler. Anlamıyorum neden oldu dişte yok ortalıkta. Kaşıkla verdiğimde biraz yiyorlar o bütün gün başka bir şey yok asla yediremiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…