2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

O zaman benimkilerde adımlar mi bekleyeyim mi gerci bizimkiler emeklemede daha baslardayiz yururler mi bilmiyorum

O zaman benimkilerde adımlar mi bekleyeyim mi gerci bizimkiler emeklemede daha baslardayiz yururler mi bilmiyorum

Emeklemediler benimkilerde yeri istemiyorlar Yani olamaz mı Olabilir...
Ama zıpırlar örümcekten inmekte istemiyorlardı illa yürüyecekler şimdi örümcekten al beraber yürüyelim triplerinde geziyorlar işim zorlaşmaya başladı

Vardi
Vermedim
Ve çok üzülüyorum
Emmedi eşekler napiyim
Babası kılıklılar

Arkadan tuttur onu iterek gitsinler
70 cm boy var ona bel mi dayanır 50 yaşına gelmeden kambur olacaz

Vardi
Vermedim
Ve çok üzülüyorum
Emmedi eşekler napiyim
Babası kılıklılar

Emmeselerde sağıp verebildin en azından ona şükür Yeni nesil bebeler her zaman bi çıkıklık yapacaklar zaten.

Arkadan tuttur onu iterek gitsinler
70 cm boy var ona bel mi dayanır 50 yaşına gelmeden kambur olacaz

Tutunmak istemiyorlar ki Bana bile tutturmuyorlar kendilerini ellerimi itiyorlar. Bırakcakmışım yürüyeceklermiş Bu ne özgüven yiğidim diyorum bu ara bebelere

Yalnız bu ara kime sorsam aynı problem
Yeni nesil bebelerin çoğunda meme reddi var hiçbiri istemiyor
Düz duvara tırmanıp da kalkıyorlar mı

Yalnız bu ara kime sorsam aynı problem
Yeni nesil bebelerin çoğunda meme reddi var hiçbiri istemiyor
Düz duvara tırmanıp da kalkıyorlar mı

Hepsi hazırcı Yeme konusunda olduğu gibi yürümede de hazırcılar ayağa dik Allah ne verdiyse yardıralım modundalar düz duvara yakında ben tırmanıcam

Bu merak için yakma başınıııı boşver bazı şeylerde cevapsız kalsın

Daha da mı zorlastı o zaman yerde debelenmeye devam etsinler hic bulasmayayim

nicecream bende axissfix aldım bacım kılıfları yıkıycam şimdi önerin varmı ?
Teşhir ürünleri buldum uyguna biraz tozlular
Hayırlı olsun. Youtubeda videosu vardı galiba nasıl çıkıp yıkandığına dair. Ya da kullanma kılavuzunda Biraz zor çıkıyormuş ama çıkıyor. Ben yıkamadım valla sıfır kutuydu diye üşendim

Aman aglamalarindan iyidir, ben çığlıklara raziyim. Keşke hiç ağlamasalar yahu .
Oyun oynadığında birazcık oyalanıyor, şimdi sürünmeye başladı, bakalım bütün evi gezip ağlamayı bırakmasını temenni ediyorum. Dün düğüne gidecektik yok uyumadı gicik, düğünün sonuna yetiştik. Ağla ağla bi hal oldu çocuk. Bugün de yemek yemiyor , sanırım aynı anda birkaç dişi daha çıkacak.

Kolay sökülüyo her yeri cırtlı zaten :)
Başlığında polimer köpük var sadece soğuk suyla yıkıycam bakalım :)

Regen_ su içirmek için yeni yöntem: bugün dışarda oyalansın diye Eline suluğumu vermiştim. Bi şekilde pipetten su çekmeyi başardı bizimki. Zaten emme refleksinden dolayı kolay öğreniyorlarmış diye gösterecektim bu hafta, gerek kalmadan öğrendi. Bi dene istersen

Kuzum pipetli bardak aldım ebebekten oglan onunlada içmiyor ne yapcagımı şaşırdım

merhaba bebeklerim 4 aylik oldugunda uyku egitimi alacagim ayni zamanda 4 yasinda bir oglum var. tek bakabilir miyim sizce hepiniz bakiyorsunuz gordugum kadarıyla. biraz stres oldum çıldırır miyim acaba

Allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…