- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.541
O zaman benimkilerde adımlar mi bekleyeyim miYaşını beklemez bizimki gibi deliyseYamuk prenses dün ilk adımını attı oğlumla birlikte Demir'den bekliyorduk 1 haftadır ayakta durabiliyor ama adım atamıyordu. Defne 12 adım gidiyor ayakta duramadığı halde Sabit tutunca durmak istemiyor. Biz Demir'den beklerken Defne bu yarışta bende varım dedi Tabi inatlaşıyorlar tutma diye tutunca ağlıyorlar. Senin anlayacağın günler zırıltıyla geçiyor bu yüzden
O zaman benimkilerde adımlar mi bekleyeyim migerci bizimkiler emeklemede daha baslardayiz yururler mi bilmiyorum
VardiBen genetik diyorum oğlan babası gibi zayıf uzun kız anası gibi bodurYani ne bir eksik ne bir fazla
Mama işin esprisi artıkİzahı olmayan şeyin mizahını yapıyoz bizde napalım süt vardı da biz mi vermedik
Arkadan tuttur onu iterek gitsinlerEmeklemediler benimkilerde yeri istemiyorlarYani olamaz mı Olabilir...
Ama zıpırlar örümcekten inmekte istemiyorlardı illa yürüyecekler şimdi örümcekten al beraber yürüyelim triplerinde geziyorlar işim zorlaşmaya başladı
Vardi
Vermedim
Ve çok üzülüyorum
Emmedi eşekler napiyim
Babası kılıklılar
Arkadan tuttur onu iterek gitsinler
70 cm boy var ona bel mi dayanır 50 yaşına gelmeden kambur olacaz
Yalnız bu ara kime sorsam aynı problemEmmeselerde sağıp verebildin en azındanona şükür Yeni nesil bebeler her zaman bi çıkıklık yapacaklar zaten.
Tutunmak istemiyorlar kiBana bile tutturmuyorlar kendilerini ellerimi itiyorlar. Bırakcakmışım yürüyeceklermiş Bu ne özgüven yiğidim diyorum bu ara bebelere
Yalnız bu ara kime sorsam aynı problem
Yeni nesil bebelerin çoğunda meme reddi var hiçbiri istemiyor
Düz duvara tırmanıp da kalkıyorlar mı
Bu merak için yakma başınııııİnan bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum ara araHatta süt olayıda genetik mi annem ve ablamın dolup taşmış zamanında benim yaşadığım olaylar nedeniyle geri çekilmişti ilk günler onlarınki kadar çok olur muydu geçiyor hep. Kör şeytan korunma diyor Sonra kızım sen aklını peynir ekmekle mi yedin tek başınasın otur aşağı diyorum. O zaman merak filan kalmıyor
Daha da mı zorlastıEmeklemediler benimkilerde yeri istemiyorlarYani olamaz mı Olabilir...
Ama zıpırlar örümcekten inmekte istemiyorlardı illa yürüyecekler şimdi örümcekten al beraber yürüyelim triplerinde geziyorlar işim zorlaşmaya başladı
Daha da mı zorlastıo zaman yerde debelenmeye devam etsinler hic bulasmayayim
Hayırlı olsun. Youtubeda videosu vardı galiba nasıl çıkıp yıkandığına dair. Ya da kullanma kılavuzundanicecream bende axissfix aldım bacım kılıfları yıkıycam şimdi önerin varmı ?
Teşhir ürünleri buldum uyguna biraz tozlular
Aman aglamalarindan iyidir, ben çığlıklara raziyim. Keşke hiç ağlamasalar yahu .O konunun cevabıda bende yokKomşularım rahat Bu evde ikiz mi var aa hiç seslerini duymadık diyen oldu
Benim bebeler anaları kılıklı ağlamayı bilmiyorlarHa bizde de çığlık atma ve vız vız vızırdama var. Çığlık oğlanda, vızırdama kızda Uykum geldi çığlık at, kaka yaptım çığlık at Birde tiz gırtlaktan çıkarıyor var gücüyle Acaba bu yaş grubunda olduğundan soprano diyebilir miyiz yoksa kontrtenor diyip olayı kapatsam mı bilemiyorum Öyle ince bir ses Onun çığlığını nasıl duymuyorlar hayret Acaba yanlış düşüncelere kapılıp benim olduğumu düşünüyor olabilirler mi Aman Allahım
Oyun oynadığında birazcık oyalanıyor, şimdi sürünmeye başladı, bakalım bütün evi gezip ağlamayı bırakmasını temenni ediyorum. Dün düğüne gidecektik yok uyumadı gicik, düğünün sonuna yetiştik. Ağla ağla bi hal oldu çocuk. Bugün de yemek yemiyor , sanırım aynı anda birkaç dişi daha çıkacak.Benim kızım aşırı ağlaktı sonra baktım uykuları uzadıkça gülücükler saçmaya başladı mama ve ya meme vermediğin zaman çok mutluyani sen daha bebeksin, mama ve meme almayacaksa ne yiyecek bu çocuk anlamıyorum, uyku sersemi yiyor sadece ben de uyku vakitlerine denk getiriyorum artık
Oyun oynadığında falan da mı ağlak yavrum benim ya bebeler hiç ağlamasa keşke
Kolay sökülüyo her yeri cırtlı zaten :)Hayırlı olsun. Youtubeda videosu vardı galiba nasıl çıkıp yıkandığına dair. Ya da kullanma kılavuzundaBiraz zor çıkıyormuş ama çıkıyor. Ben yıkamadım valla sıfır kutuydu diye üşendim
Kuzum pipetli bardak aldım ebebekten oglan onunlada içmiyor ne yapcagımı şaşırdımRegen_ su içirmek için yeni yöntem: bugün dışarda oyalansın diye Eline suluğumu vermiştim. Bi şekilde pipetten su çekmeyi başardı bizimki. Zaten emme refleksinden dolayı kolay öğreniyorlarmış diye gösterecektim bu hafta, gerek kalmadan öğrendi. Bi dene istersen
Canım benimkiler de hiç içmiyorlardı, daha yeni yeni su içmeye başladılar. Sanırım onun da bi zamanı var ☺Kuzum pipetli bardak aldım ebebekten oglan onunlada içmiyor ne yapcagımı şaşırdım
Biraz daha bekleyeyim dedim bende canımCanım benimkiler de hiç içmiyorlardı, daha yeni yeni su içmeye başladılar. Sanırım onun da bi zamanı var ☺
Allah kolaylık versin canımAman aglamalarindan iyidir, ben çığlıklara raziyim. Keşke hiç ağlamasalar yahu .
Oyun oynadığında birazcık oyalanıyor, şimdi sürünmeye başladı, bakalım bütün evi gezip ağlamayı bırakmasını temenni ediyorum. Dün düğüne gidecektik yok uyumadı gicik, düğünün sonuna yetiştik. Ağla ağla bi hal oldu çocuk. Bugün de yemek yemiyor , sanırım aynı anda birkaç dişi daha çıkacak.