2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yaşını beklemez bizimki gibi deliyse 😂😂 Yamuk prenses dün ilk adımını attı oğlumla birlikte🤦🏼 Demir'den bekliyorduk 1 haftadır ayakta durabiliyor ama adım atamıyordu. Defne 12 adım gidiyor ayakta duramadığı halde 😂 Sabit tutunca durmak istemiyor. Biz Demir'den beklerken Defne bu yarışta bende varım dedi 😂😂 Tabi inatlaşıyorlar tutma diye tutunca ağlıyorlar. Senin anlayacağın günler zırıltıyla geçiyor bu yüzden 🤦🏼
O zaman benimkilerde adımlar mi bekleyeyim mi 😄 gerci bizimkiler emeklemede daha baslardayiz yururler mi bilmiyorum 🤭

O zaman benimkilerde adımlar mi bekleyeyim mi 😄 gerci bizimkiler emeklemede daha baslardayiz yururler mi bilmiyorum 🤭

Emeklemediler benimkilerde yeri istemiyorlar 🤷‍♀️ Yani olamaz mı 🙈 Olabilir...
Ama zıpırlar örümcekten inmekte istemiyorlardı illa yürüyecekler şimdi örümcekten al beraber yürüyelim triplerinde geziyorlar işim zorlaşmaya başladı 🤦🏼

Ben genetik diyorum oğlan babası gibi zayıf uzun kız anası gibi bodur 😂 Yani ne bir eksik ne bir fazla 🤭
Mama işin esprisi artık 😂 İzahı olmayan şeyin mizahını yapıyoz bizde napalım süt vardı da biz mi vermedik 🤭
Vardi
Vermedim
Ve çok üzülüyorum 🤕
Emmedi eşekler napiyim
Babası kılıklılar😒

Ama zıpırlar örümcekten inmekte istemiyorlardı illa yürüyecekler şimdi örümcekten al beraber yürüyelim triplerinde geziyorlar işim zorlaşmaya başladı 🤦🏼
Arkadan tuttur onu iterek gitsinler
70 cm boy var ona bel mi dayanır 50 yaşına gelmeden kambur olacaz🤣

Vardi
Vermedim
Ve çok üzülüyorum 🤕
Emmedi eşekler napiyim
Babası kılıklılar😒

Emmeselerde sağıp verebildin en azından 😍 ona şükür Yeni nesil bebeler her zaman bi çıkıklık yapacaklar zaten.

Arkadan tuttur onu iterek gitsinler
70 cm boy var ona bel mi dayanır 50 yaşına gelmeden kambur olacaz🤣

Tutunmak istemiyorlar ki 🤷‍♀️🤦🏼 Bana bile tutturmuyorlar kendilerini ellerimi itiyorlar. Bırakcakmışım yürüyeceklermiş 🤭Bu ne özgüven yiğidim diyorum bu ara bebelere 😬

Emmeselerde sağıp verebildin en azından 😍 ona şükür Yeni nesil bebeler her zaman bi çıkıklık yapacaklar zaten.

Tutunmak istemiyorlar ki 🤷‍♀️🤦🏼 Bana bile tutturmuyorlar kendilerini ellerimi itiyorlar. Bırakcakmışım yürüyeceklermiş 🤭Bu ne özgüven yiğidim diyorum bu ara bebelere 😬
Yalnız bu ara kime sorsam aynı problem
Yeni nesil bebelerin çoğunda meme reddi var hiçbiri istemiyor
Düz duvara tırmanıp da kalkıyorlar mı 🤣

Yalnız bu ara kime sorsam aynı problem
Yeni nesil bebelerin çoğunda meme reddi var hiçbiri istemiyor
Düz duvara tırmanıp da kalkıyorlar mı 🤣

Hepsi hazırcı 🤭 Yeme konusunda olduğu gibi yürümede de hazırcılar ayağa dik Allah ne verdiyse yardıralım modundalar düz duvara yakında ben tırmanıcam 😬😬

İnan bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum ara ara 😂 Hatta süt olayıda genetik mi annem ve ablamın dolup taşmış zamanında benim yaşadığım olaylar nedeniyle geri çekilmişti ilk günler onlarınki kadar çok olur muydu geçiyor hep. Kör şeytan korunma diyor 🤭 Sonra kızım sen aklını peynir ekmekle mi yedin tek başınasın otur aşağı diyorum. O zaman merak filan kalmıyor 😂😂
Bu merak için yakma başınıııı 😁😁 boşver bazı şeylerde cevapsız kalsın 😂

Daha da mı zorlastı 😂 o zaman yerde debelenmeye devam etsinler hic bulasmayayim 🙈

nicecream nicecream bende axissfix aldım bacım kılıfları yıkıycam şimdi önerin varmı ?
Teşhir ürünleri buldum uyguna biraz tozlular
Hayırlı olsun. Youtubeda videosu vardı galiba nasıl çıkıp yıkandığına dair. Ya da kullanma kılavuzunda 🧐Biraz zor çıkıyormuş ama çıkıyor. Ben yıkamadım valla sıfır kutuydu diye üşendim 😅

O konunun cevabıda bende yok 😂 Komşularım rahat 🤭 Bu evde ikiz mi var aa hiç seslerini duymadık diyen oldu 🤦🏼
Benim bebeler anaları kılıklı ağlamayı bilmiyorlar 🤭 Ha bizde de çığlık atma ve vız vız vızırdama var. Çığlık oğlanda, vızırdama kızda 🤦🏼Uykum geldi çığlık at, kaka yaptım çığlık at 😩 Birde tiz gırtlaktan çıkarıyor var gücüyle 🤔 Acaba bu yaş grubunda olduğundan soprano diyebilir miyiz yoksa kontrtenor diyip olayı kapatsam mı bilemiyorum 🤦🏼 Öyle ince bir ses 😬😬 Onun çığlığını nasıl duymuyorlar hayret 🤦🏼 Acaba yanlış düşüncelere kapılıp benim olduğumu düşünüyor olabilirler mi 🤭🤭 Aman Allahım 🙈
Aman aglamalarindan iyidir, ben çığlıklara raziyim. Keşke hiç ağlamasalar yahu .
Benim kızım aşırı ağlaktı sonra baktım uykuları uzadıkça gülücükler saçmaya başladı mama ve ya meme vermediğin zaman çok mutlu😂 yani sen daha bebeksin, mama ve meme almayacaksa ne yiyecek bu çocuk anlamıyorum, uyku sersemi yiyor sadece ben de uyku vakitlerine denk getiriyorum artık🙈
Oyun oynadığında falan da mı ağlak yavrum benim ya bebeler hiç ağlamasa keşke
Oyun oynadığında birazcık oyalanıyor, şimdi sürünmeye başladı, bakalım bütün evi gezip ağlamayı bırakmasını temenni ediyorum. Dün düğüne gidecektik yok uyumadı gicik, düğünün sonuna yetiştik. Ağla ağla bi hal oldu çocuk. Bugün de yemek yemiyor , sanırım aynı anda birkaç dişi daha çıkacak.

Hayırlı olsun. Youtubeda videosu vardı galiba nasıl çıkıp yıkandığına dair. Ya da kullanma kılavuzunda 🧐Biraz zor çıkıyormuş ama çıkıyor. Ben yıkamadım valla sıfır kutuydu diye üşendim 😅
Kolay sökülüyo her yeri cırtlı zaten :)
Başlığında polimer köpük var sadece soğuk suyla yıkıycam bakalım :)

Regen_ Regen_ su içirmek için yeni yöntem: bugün dışarda oyalansın diye Eline suluğumu vermiştim. Bi şekilde pipetten su çekmeyi başardı bizimki. Zaten emme refleksinden dolayı kolay öğreniyorlarmış diye gösterecektim bu hafta, gerek kalmadan öğrendi. Bi dene istersen ☺️

Regen_ Regen_ su içirmek için yeni yöntem: bugün dışarda oyalansın diye Eline suluğumu vermiştim. Bi şekilde pipetten su çekmeyi başardı bizimki. Zaten emme refleksinden dolayı kolay öğreniyorlarmış diye gösterecektim bu hafta, gerek kalmadan öğrendi. Bi dene istersen ☺️
Kuzum pipetli bardak aldım ebebekten oglan onunlada içmiyor ne yapcagımı şaşırdım 🤦🏻‍♀️

merhaba bebeklerim 4 aylik oldugunda uyku egitimi alacagim ayni zamanda 4 yasinda bir oglum var. tek bakabilir miyim sizce hepiniz bakiyorsunuz gordugum kadarıyla. biraz stres oldum çıldırır miyim acaba

Aman aglamalarindan iyidir, ben çığlıklara raziyim. Keşke hiç ağlamasalar yahu .

Oyun oynadığında birazcık oyalanıyor, şimdi sürünmeye başladı, bakalım bütün evi gezip ağlamayı bırakmasını temenni ediyorum. Dün düğüne gidecektik yok uyumadı gicik, düğünün sonuna yetiştik. Ağla ağla bi hal oldu çocuk. Bugün de yemek yemiyor , sanırım aynı anda birkaç dişi daha çıkacak.
Allah kolaylık versin canım

X