2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Beyaz gürültü de desteğe giriyor ama aralarında en masumu bırakması en kolayı
Bütün uykularında aynı yöntemi kullan ve tutarlı ol
Yatağında 35 dakika ağladıktan sonra dayanamayıp sallarsan bebek senin gelip sallaman için 35 dakika ağlaması gerektiğini öğrenir
Atak diş dönemlerinde uyku eğitimi olsa bile bozulur deniyor ama çok şükür benimkilere artık atak matak sökmüyor
Ama eğitim sürecinde atak gerçekten zorluyor sıradan bi huysuzluk mu uykuya direniş mi yoksa gerçekten fizyolojik bir sorun mu var emin olamıyorsun

Benim dişlerde falan hiç bozulma olmadi biliyor musun eğitimden sonra
Maşallah diyeyim yine çünkü şom ağzım
Hatta dişleri daha kolay çıkarttılar diyebilirim gündüz oynarken bi bakıyorum diş çıkmış büyümüş bile

Dişlerde bende aaa gelmiş dedim benimkilerde fazla üzmediler beni ama bazen 2 gün zorluyorlar ben dişe yoruyorum da yedikleri birşey yüzünden de yapıyor olabilirler ayda bi 2 gün birinin 2 gün birinin krizi tutuyor
Uyumamak için direnme oda en fazla yarım saat

Bunca sene ben de direndim uykuya şimdi utanmasam tavuklardan önce yatacam
Dirensinler hele onları da görecez bi 30 35 yıl sonra ölmezsek

Bunca sene ben de direndim uykuya şimdi utanmasam tavuklardan önce yatacam
Dirensinler hele onları da görecez bi 30 35 yıl sonra ölmezsek

Ben hala direniyorum malesef o yüzden bebeyede kızamıyorum Sabah kalkmak bana eziyet 8:30 kalkış olsa dadından yenmez de 6 ney yaaa

Ben bu döneme yine iyi geldim bence.
Çocukların gündüz uykuları kuş uykusu gibiydi, 11-12den önce yatmazlardı sürekli uyanırlardı vs. Birden değiştirdim on gün olmuştur, bayramdan hemen sonra başladım.
İnşallah bu şekilde devam eder yoksa zor cidden ikiz anası olmak kolay formül arıyorum

Aynen güzel anlattın emin olamıyorum bi türlü. Bir de benimkinde şu var oğlum bana dokunarak uyumak istiyor o biraz zorladı beni şimdileri daha iyiler.
Ben ağladıklarında yatır kaldır yapıyorum sakinleşince tekrar bırakıyorum açıkcası öyle daha güzel sonuç aldım koyunca daha kolay uyudular

Herşey ama herşey uykuyla bağlantılı...
Uykularını aldılar mı özellikle gece uykularını gündüz pammuk gibi oluyorlar, yemeleri de yerinde oluyor, gündüz uykuları da
Ama gece uykusunu almamış bir bebe zombiye dönüşüyor Bizimkilerde o ikiz etkisiyle vampir zombi oluyor Kanımızı emip iliğimizi kemiğimizi sömürüyorlar

Ben hala direniyorum malesef o yüzden bebeyede kızamıyorum Sabah kalkmak bana eziyet 8:30 kalkış olsa dadından yenmez de 6 ney yaaa
Evet 6 diye bir gerçek var malesef
Benimkiler dün uyuyakalmış sabah 7yi 10 gece uyandık
O 1 saat fazladan uyku bile o kadar iyi geldi ki anlatamam keşke her sabah uyuyakalsalar

Evet 6 diye bir gerçek var malesef
Benimkiler dün uyuyakalmış sabah 7yi 10 gece uyandık
O 1 saat fazladan uyku bile o kadar iyi geldi ki anlatamam keşke her sabah uyuyakalsalar

Bacım beni saat 5:30'da yatır 3 saat uyut tüm gün kanım akmaz ama 8:30'dan önce kaldırma 5:30 - 8:30 arası benim verimli uyku saatim o saatte uyumamışsam kazulet gibi gezerim tüm gün. Ama o saatlerde uyumuşsam beni 21 saat çalıştır tık demem
9 aydır o saatlerde uyumuyorum. Merhaba ben kazulet

Zaten uyumadıklarında resmen negatif iyon saçıyorum saçlarım dikeliyor
Eşimin de evden kaçası geliyor
Son bişey sorucam dışarda napıyoruz uyku işini cafede misafirlikte bayram tatillerinde Nosking Mi-Ok Yun

Aman sıpalar almak BİLE istemedi doğru düzgün . Akıyordu da onlar almadı hep merak ediyorum tek bir çocuk olsa normal zamanında doğsa ve emseydi doğunca direk acaba sütüm olurmuydu?

Herifler birgün kaçacak ama ne zaman du bakalım
Bu soruyu ben pas geçiyorum dışarı ile muhabbetimiz 5 marketin bir tanesi yürüme mesafesinde orası, kapı önü bahçe parkı ve taksi ile hastane Hepsinin ömrü 1 saat

Aman sıpalar almak BİLE istemedi doğru düzgün . Akıyordu da onlar almadı hep merak ediyorum tek bir çocuk olsa normal zamanında doğsa ve emseydi doğunca direk acaba sütüm olurmuydu?

İnan bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum ara ara Hatta süt olayıda genetik mi annem ve ablamın dolup taşmış zamanında benim yaşadığım olaylar nedeniyle geri çekilmişti ilk günler onlarınki kadar çok olur muydu geçiyor hep. Kör şeytan korunma diyor Sonra kızım sen aklını peynir ekmekle mi yedin tek başınasın otur aşağı diyorum. O zaman merak filan kalmıyor

Ben primaya hiç bulaşmadım zaten , 1 kere denedim o zaman bu kadar pahalı değildi, hani dışarı çıkarken falan takarım diye , bitince almadım bi daha, baby turko su an için bize çok iyi , çünkü bezin dolmasına musade etmeden boyuna kaka yapıyorlar. O yüzden ikide birde bez değiştirmek zoruma gitmiyor , prima olsa oturup ağlardım herhalde. Tam kaka yaptı degistiriyorum, hoop yine kaka :)
Bakalım belki günde 1 kere kaka yaparlarsa daha iyi bir beze geçerim. Yoksa günde 10 bez değiştirerek anca bizi ucuz bezler paklar.
BU arada bizim pOpolar öyle hassas değil, gerçi her seferinde pişik kremi sürüyorum. Geçenlerde hastaneye gittik eşimle, kayinvalidemle görümcem baktılar çocuklara, kızım kaka yapmis baya bulaşıyor fark edilmezse . Güzelce almamış çocuğun altını yazık,kakali kalmış, o da pişik oldu mu kuzum . Neyse ki bir gece uyumadan önce hametan ve Bepanthol karıştırıp sürdüm şabah bi baktım iyileşmiş.
Ya benim oğlan çok nadiren pamuk gibi oluyor. Durdu durdu 3 dişi birden çıkardı. Hem alttan 2 dış bir de on orta dislerden değil de, onun yanındaki tek 1 dişi çıkarmış. Çocuğun dis çıkarmasi bile garip.
Her şeyde ağlıyor sürekli ya.. artık onun ağlamasından herkes ilalaah etti. Napsak çözüm bulamadım. Sizce nasıl bir çözüm olabilir. Yenidogan yoğun bakımda bile sürekli ağlamış. Götürün bunu artık demişlerdi.

O konunun cevabıda bende yok Komşularım rahat Bu evde ikiz mi var aa hiç seslerini duymadık diyen oldu
Benim bebeler anaları kılıklı ağlamayı bilmiyorlar Ha bizde de çığlık atma ve vız vız vızırdama var. Çığlık oğlanda, vızırdama kızda Uykum geldi çığlık at, kaka yaptım çığlık at Birde tiz gırtlaktan çıkarıyor var gücüyle Acaba bu yaş grubunda olduğundan soprano diyebilir miyiz yoksa kontrtenor diyip olayı kapatsam mı bilemiyorum Öyle ince bir ses Onun çığlığını nasıl duymuyorlar hayret Acaba yanlış düşüncelere kapılıp benim olduğumu düşünüyor olabilirler mi Aman Allahım

Benim kızım aşırı ağlaktı sonra baktım uykuları uzadıkça gülücükler saçmaya başladı mama ve ya meme vermediğin zaman çok mutlu yani sen daha bebeksin, mama ve meme almayacaksa ne yiyecek bu çocuk anlamıyorum, uyku sersemi yiyor sadece ben de uyku vakitlerine denk getiriyorum artık
Oyun oynadığında falan da mı ağlak yavrum benim ya bebeler hiç ağlamasa keşke

Bayramda uyku düzenlemesi yoktu ana kucağında sallaya sallaya kollarım ağrıyordu artık şimdi düzen oturttum bundan sonra nasıl olacak meraktayım. Kurbanda 2-3 hafta ailemlere gideceğiz perişan ederler mi beni derdindeyim şuan.
Dün 19 mayıs gösterisi için stada gittik, bezlerini değişip karınlarını doyurmuştum bebek arabasında uyudular ama gündüzdü sonuçta. gece cafede falan otursak nasıl olur hiç bilemedim. Biz de üç kez çıkmış olduk hepsi 2şer saatti max
Ay lütfen terketsinler ya, eğitim veriyorum sürekli bence uyumaz erken yatırdın bence uyanacak bence ağlayacak bilmemne delirtti beni. Bi de sen çok erken uyutuyorsun biz bi yere çıkamayız böyle diyip duruyor köstek kocişim benim
Haberlerde ikiz anası kocasını dövmüş diye geçerlerse bilinki benim

İşte benimkiler o noktada baya sorun çıkartıyor
Her şeyi çocukların uyku saatlerine göre ayarlıyorum
Öğleden sonra 3-7 arasi çıkıyoruz çıkacaksak
Bebek arabasında da uyuyorlar öğlen uykusunu dışarıda yapmak zorunda kalacaksak bebek arabasında uyutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…