2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kuzu demir ilacı veriyor musun? Gerçi daha küçğkler ama değerlerine baktır istersen. Demir düşük olunca iştahsızlık oluyormuş.

O esinle sizin vereceğiniz bir karar canım
Bebekleri anlattığın kadar bilebiliriz seni de öyle
Uyku için ayıracak enerjim var uğraşırım diyorsan tabi ki eğitime gerek yok
Hemen de dalıyorlar diyorsun seni çok yormuyor anladığım kadarıyla
Ben esime bu konuda söz hakkı tanımadım kendi de karşı çıkmadı diretmedi zaten gece boyu bir kez bile kalkmadığı icin
3.cocuga hamile olsam hiç tereddüt etmezdim ama
Benimkilerin ilk 6 ay mükemmel uykuları vardi ne olduysa dişten sonra oldu
Şimdi o kadar rahatım ki anlatamam bebelerle de ilgileniyorum evimle de ilgileniyorum kendime vakit ayirabiliyorum
Kitap okuyabiliyorum spora başladım daha ne olsun

Çok çok normal bir durum dönem donem yasayacaksin bunu ki ben halen yasiyorum

ohh miss valla benim esim oglen ise gidip gece geliyor ama sanah erken kalkiyprki ben iyice uyuyum yani asiri fir faydasi bar bana o yuzden bilemedim ben en iyisi bir ay daha bekleyim duzene girmesse oyle yapim . ben ama hoc bisey yapamiyorum tek oldugum icin arabada yok elimin altinda su an zaten hamileyim cocuklari yasiyamoyorum malesef eve kapandim kaldim

Kim ne derse desin bebeyle dışarı çıkmak işkence
Gece uykusuna yatırıp esime bırakıyorum avmye gidiyorum yürüyüşe çıkıyorum
Sabah uykusu sırasında spor yapıyorum
İse döneceğim için aslında biraz da mecbur hissettim kendimi
Hadi şimdi uykusuz idare ederim de çalışmaya dönünce asla olmazdi
Bu düzenle bir bakıcı ikisine de bakabilir cidden hiçbir zorlukları yok bana
Sabah 6.30da kalkıyoruz bi mama içiyorlar
7.30 gibi kahvaltı yaptırıp oyun oynuyoruz genelde çekmeceler karışıyor
9.15 gibi yatırıp 10da alıyorum 11de öğle yemekleri var
12.30da öğlen uykusuna yatiriyorum 14.30da alıyorum
Eşim de tam kizlar uyandığı sırada geliyor gelen bakıcı 8de gelecek 9da yatırıp 14.30a kadar oynayacak
Zaten huysuzluk mizirdanma akşam 6dan sonra başlıyor uykuları geldiği için
7de de gece uykusuna yatıyorlar

Kuzu demir ilacı veriyor musun? Gerçi daha küçğkler ama değerlerine baktır istersen. Demir düşük olunca iştahsızlık oluyormuş.
Veriyorum yavrum birine bakılmıştı bir ay olmadı normaldi diğeri daha iştahsız tabii de bilmiyorum doktor ne diyecek çok bunaldım bir sürü mamayı çöpe attım kaç günde almadığım mama kalmadı bir numara iki numara

Çok çok normal bir durum dönem donem yasayacaksin bunu ki ben halen yasiyorum
Yaa valla bu duyduğuma sevindim. Hastalık vs olmasın da geçici ise inşallah sabretmeye çalışacağım. Bir de kaşık mama soracaktım bugün bir tane aldım da ballı diyor bir yaşına kadar verilmez diye biliyorum da verdim bir kere içime sinmedi. Altı ay sonrası kullanılır yazıyor ama

Kilya ahhh aynıyız ya. bende sütten kesicem mama vereyim diyorum yok almıyorlar inatla. Uyurken bile almıyorlar. Bi çare bulursan beni de bilgilendir.

Yok yok Allahin izniyle rahat ol, oldukca normal surecler bunlar canim. Diyorumya benimkiler halen yeme icme uyku duzenini oturtmadi disler tamamlanana kadar duzen olmuyor. Kasik mama hic vermedim bilmiyorum içerikleri nasil

Ben veriyorum ama ballı olanından değil, hero baby tahilli meyveli var ondan 2. Kutuyu aldım. Yalniz öğlenleri pirinç onuyla muhallebi yapıyorum onun içine katıyorum bazen. Benimkiler de ondan sıkıldı galiba artık yemiyorlar . Öğlenleri meyveyi nasıl vericem artık hiç bilmiyorum .

mashallah tam tamina duzenli senin bebeler . beninkiler ne zaman uyanirlarsa o gun degisik oluyor , 3 satte bir 1er saat gibi uyurlar degisiyo . aksam da ne kadar gec uyanirlarsa ondan 3 saat sornada gece uykusu

Biberonun ucunu aç hızlı gelsin öyle dene ya da alıştırma bardakları ile falan. Az geliyorsa almak istemiyor olabilirler

Moda ellerine veriyor musun meyve?
Benimkiler kaşıkla yedirmemi istemiyor artık kendileri yemek istiyorlar
Bi de öyle dene bakalım

Moda ellerine veriyor musun meyve?
Benimkiler kaşıkla yedirmemi istemiyor artık kendileri yemek istiyorlar
Bi de öyle dene bakalım
Veriyorum , üst dişleri tam çıkmadığı için daha kemiremiyorlar. Ama kavun verdim, elma veriyorum, yenidünya verdim dün:) görsen ortalık savaş alanı gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…