- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.601
Haşlayıp ellerine tutusturuyorumNos balık ve tavuk veriyor musun? Nasıl veriyorsun?
ben izgara balii veriyorum cok seviyorlqr . tavuk haslayip sehriye corbasi icine atiyprum yada firin posetine patates brokoli koyuyorum oyle cok seviyorlar benimkilerNos balık ve tavuk veriyor musun? Nasıl veriyorsun?
Evet dörtte tattırmaya başladım ama birkaç gündür düzenli iki öğün şeklinde verdimAlıştırma bardağına koyup denedin mi beybi belki onla içerler başka aklıma bişey gelmiyor. Ek gıdaya ne zaman başladın erken başlamışsın sanki
Sarı Kantaron yağından çok fayda gören var onu denedin mi? Bir de doktorlar eczanede yapılan ilaçlar veriyor bazen onu da bir sor istersen doktoruna. Alerjikti dimi senin bebek yediklerinden mi oluyor acaba?Kızlar merhaba , lütfen bu inatçı pişiğe ne yapabiliriz bir fikir verin . Artık psikolojim bozuldu çocuğumun ağıtlarından. Ne uyku kaldı ne bir şey . Ne yaptıysak geçmiyor . Yara ve kanıyor . Oturmuyor artık çocuk yere . Havalandırıyorum her seferinde yıkıyorum . Diş filan bunun yanında bir şey değilmiş yemin ederim kafayı yiyeceğim. Sudocrem, bepantol, zeytinyağı, penaten, mustela, ne varsa çözüm olmuyor .
Domates vermiştim vermez olaydım , perişan oldular ya . Doktorumuz durum açık yara haline gelince kortizonlu krem verdi onu aldık inşallah fayda görürüz ondan artık. Ama kantaronu bende çok duyuyorum . Normal daha minimal pişikte deneyeceğim onuda.Sarı Kantaron yağından çok fayda gören var onu denedin mi? Bir de doktorlar eczanede yapılan ilaçlar veriyor bazen onu da bir sor istersen doktoruna. Alerjikti dimi senin bebek yediklerinden mi oluyor acaba?
Canim aile hekimliginde de yazilan bir krem var benimkilerin pisiklerine o iyi geliyor mutlaka danis ve kullan bu derece ciddi pisikte saydigin kremler etkili olmazKızlar merhaba , lütfen bu inatçı pişiğe ne yapabiliriz bir fikir verin . Artık psikolojim bozuldu çocuğumun ağıtlarından. Ne uyku kaldı ne bir şey . Ne yaptıysak geçmiyor . Yara ve kanıyor . Oturmuyor artık çocuk yere . Havalandırıyorum her seferinde yıkıyorum . Diş filan bunun yanında bir şey değilmiş yemin ederim kafayı yiyeceğim. Sudocrem, bepantol, zeytinyağı, penaten, mustela, ne varsa çözüm olmuyor .
Bence diş çıkarıyorlar canım gece ani başlayan ağlama ve huzursuzluk kesinlikle diş . Ben pazar gününden beri günlük 2 saat uyku ile dolaşıyorum . Gece boyuna ağlıyor kızımın biri . Eğer alerji şüphen varsa yoğurdu bir kaç gün yedirme bakalım geçecek mi . Ah şu dişler beni deli ettiBebeklerime 8 gündür yoğurt veriyorum ilk bir hafta sıkıntı olmadı ama 2 gündür bebeklerimden biri gece boyu agliyo gaz çıkarırken kusuyo kustugu içinde tekrar acikiyo mama veriyorum biraz uyuyo ama gece boyu sürekli agliyo sürekli ama gündüz bir sıkıntı yok inek sütü alejisi mi acaba diye çekindim açıkçası vermiycem 3 4 gün takip etcem ama salyaları çok artı el sürekli damakta ve kasiyolar sürekli kulakta elleri sanırım dış çıkarırken oluyomus doktorum dedi acaba dişin etkisi mi sizce verdiğim yogurttan mi kaynaklı
Benimkiler de mamayı erken bıraktılar maalesef bir yerden sonra bazı bebekler mamadan bıkıyorlar .Muzu yoğurtla verirsen belki yerler .Sürekli farklı bir şeyler dene . Patates çorbası bal kabağı çorbası yoğurt çorbası aklıma gelenler bunlar . Diş te olabilir iştahsızlıkların sebebi . Ben o aylar yoğurtla cicibebeyi bile karıştırmıştım çaresizliktenOff kızlar kafayı yemek üzereyim. Bebekler mamayı reddediyor zaten emmiyorlar ek gıda da sadece tatlı şeyler istiyorlar ne yapacağım şaşırdım sürekli mama deneyip durdum zayıflamaya başladılar birkaç günde doktora gideceğiz yarın inşallah altta yatan bir hastalık filan yoktur bilmiyorum mahvoldum şu birkaç günde sadece muz istiyorlar. Daha yeni iki öğün ek gıda vermeye başlamıştım ki hemen mamayı reddettiler. Anlamıyorum neden oldu dişte yok ortalıkta. Kaşıkla verdiğimde biraz yiyorlar o bütün gün başka bir şey yok asla yediremiyorum.
Ah canım o problem benim kızlardan birinde var . Dediğin gibi kanıyor artık silerken ben o dönemlerde gündüz uyurken altını bağlamıyorum hava alsın diye . Yatağına battaniye sarıyorum tek bir pijama giydiriyorum ( bol olsun ama ) bir de vazelin iyi geliyor bize o şekilde 2 güne geçiyor bizim . Bir dene istersen . Yazık çok üzülüyorum ben geçen aynı şekilde yine oldu ben de onunla beraber ağladımKızlar merhaba , lütfen bu inatçı pişiğe ne yapabiliriz bir fikir verin . Artık psikolojim bozuldu çocuğumun ağıtlarından. Ne uyku kaldı ne bir şey . Ne yaptıysak geçmiyor . Yara ve kanıyor . Oturmuyor artık çocuk yere . Havalandırıyorum her seferinde yıkıyorum . Diş filan bunun yanında bir şey değilmiş yemin ederim kafayı yiyeceğim. Sudocrem, bepantol, zeytinyağı, penaten, mustela, ne varsa çözüm olmuyor .
Hamezinc ve dextrocin (antibiyotikli merhem) vermişti doktor hemen geçti.Kızlar merhaba , lütfen bu inatçı pişiğe ne yapabiliriz bir fikir verin . Artık psikolojim bozuldu çocuğumun ağıtlarından. Ne uyku kaldı ne bir şey . Ne yaptıysak geçmiyor . Yara ve kanıyor . Oturmuyor artık çocuk yere . Havalandırıyorum her seferinde yıkıyorum . Diş filan bunun yanında bir şey değilmiş yemin ederim kafayı yiyeceğim. Sudocrem, bepantol, zeytinyağı, penaten, mustela, ne varsa çözüm olmuyor .
Anladım çok erken başlamışsın iyi bari sorun olmamış. İnşallah mama işini de çözersinEvet dörtte tattırmaya başladım ama birkaç gündür düzenli iki öğün şeklinde verdim
Elinde silverdin varsa onu kullanabilirsin canım. Anında geçiriyor. Hatta silverdini hametanla karıştırıp surersen daha iyi olur. Allah şifa versin. Bizde yaşadık baya kötü oluyorKızlar merhaba , lütfen bu inatçı pişiğe ne yapabiliriz bir fikir verin . Artık psikolojim bozuldu çocuğumun ağıtlarından. Ne uyku kaldı ne bir şey . Ne yaptıysak geçmiyor . Yara ve kanıyor . Oturmuyor artık çocuk yere . Havalandırıyorum her seferinde yıkıyorum . Diş filan bunun yanında bir şey değilmiş yemin ederim kafayı yiyeceğim. Sudocrem, bepantol, zeytinyağı, penaten, mustela, ne varsa çözüm olmuyor .
Benimkiler ellerine alıp yemeye pek alışmadılar galiba. Üst dişleri çıkıyor artık bundan sonra daha fazla vereyim ellerin2 alışsınlar.Kivi, Muz, şeftali, kayısı, yenidunya gibi meyveleri çok rahat yiyebiliyorlar diş olmasa bile
Elma sert geliyor biraz
Canım ben 1 gun hastaneye gitmiştim, kızım kaka yapmış ama kayinvalidem güzelce temizlememiş. Çocugun poposu kakali kalmış. Bi geldim çocuk pişik olmuş, o gece poposunu yıkadım, bolca bapanthen sürdüm, normalde sabaha iyileşmiş olurdu ama iyilesmemis. Evde hametan krem vardı eşime vermişti doktor, burda da duymuştum pişik için kullanıldığını. Görümcem de hemşire ona sordum kullanabilirsin dedi, Bepanthol ve hametan karıştırıp sür dedi. Gece yapmadan güzelce poposunu yıkadım kuruladım, ve dediği gibi ikisini karıştırıp sürdüm , sabaha hiç bir şey kalmamıştı, mucize gibi resmen. Bi daha da hemen yıkıyorum kakayi fazla yapınca. Ama bazen domatesten falan da oluyormuş . Istersen sen de bi doktoruna danışıp hemetani dene. Inşallah şifa olur size de.Kızlar merhaba , lütfen bu inatçı pişiğe ne yapabiliriz bir fikir verin . Artık psikolojim bozuldu çocuğumun ağıtlarından. Ne uyku kaldı ne bir şey . Ne yaptıysak geçmiyor . Yara ve kanıyor . Oturmuyor artık çocuk yere . Havalandırıyorum her seferinde yıkıyorum . Diş filan bunun yanında bir şey değilmiş yemin ederim kafayı yiyeceğim. Sudocrem, bepantol, zeytinyağı, penaten, mustela, ne varsa çözüm olmuyor .
Sarı tüp hametanKızlar merhaba , lütfen bu inatçı pişiğe ne yapabiliriz bir fikir verin . Artık psikolojim bozuldu çocuğumun ağıtlarından. Ne uyku kaldı ne bir şey . Ne yaptıysak geçmiyor . Yara ve kanıyor . Oturmuyor artık çocuk yere . Havalandırıyorum her seferinde yıkıyorum . Diş filan bunun yanında bir şey değilmiş yemin ederim kafayı yiyeceğim. Sudocrem, bepantol, zeytinyağı, penaten, mustela, ne varsa çözüm olmuyor .
Kızlar merhaba , lütfen bu inatçı pişiğe ne yapabiliriz bir fikir verin . Artık psikolojim bozuldu çocuğumun ağıtlarından. Ne uyku kaldı ne bir şey . Ne yaptıysak geçmiyor . Yara ve kanıyor . Oturmuyor artık çocuk yere . Havalandırıyorum her seferinde yıkıyorum . Diş filan bunun yanında bir şey değilmiş yemin ederim kafayı yiyeceğim. Sudocrem, bepantol, zeytinyağı, penaten, mustela, ne varsa çözüm olmuyor .
Bende onu düşündüm ama çiş yapınca ıslağıyla üşütürse diye korktum . Doktorumuz kortizonlu krem verdi şimdi onu sürüyorum inşallah o fayda eder.Ah canım o problem benim kızlardan birinde var . Dediğin gibi kanıyor artık silerken ben o dönemlerde gündüz uyurken altını bağlamıyorum hava alsın diye . Yatağına battaniye sarıyorum tek bir pijama giydiriyorum ( bol olsun ama ) bir de vazelin iyi geliyor bize o şekilde 2 güne geçiyor bizim . Bir dene istersen . Yazık çok üzülüyorum ben geçen aynı şekilde yine oldu ben de onunla beraber ağladım
Bize de doktor trosyd diye bir krem verdi mantar kremi kortizonlu muhtemelen birbirlerine eş değer kremler . Şimdi sürüyorum onu bakalım . Çiş bile pişik yapıyor ya . Diğerleri ancak hafif kızarmalarda işe yarıyor bu tip durumlarda asla bana mısın demiyor . Fitoyuda duydum onuda alayım bari kanamaları dünden beri azaldı şükür ama hala kötü durumda .Mari seninkilerin cildide benimkilerin gibi inatçı ve hassas ben sana fayda gördüğüm kremi söyleyeyim öncelikle mantarlıdır o pişik yoksa o kadar inatçı olmaz Travazol bu iş için ama çok sürülmeyecek en fazla günde 2 kez 5 gün kullanılabiliyor. Aslında 2 güne geçiriyor bizim sağlık ocağındaki doktorumuz yazdı gerçekten kendi doktorundan daha fazla verim aldım yazdıklarından. Kendi doktorları Hamazinc vermişti kızarıklıkları geçirsin diye oda vız geldi çoğu kişi memnun o kremden. Sana en fayda gördüğüm kremi söyleyeyim adı FitoTravazolun geçirdiği mantardan sonra olan cilt tahrişini geçirip cildi yeniliyor. 1 günde iyileşme garanti
Hametan, bepantol, sudocrem gibi kremler bize hava civa
Pişik geçtikten sonra olmaması için kantaron yağıAma ne yaparsan yap alerjik ve beyaz tenli bebeler altında kaka durmasada pişiyor. Birde dursa ne olacak tahmin bile edemiyorum
Salı gününden beri çekiyoruz inanırmısın çocuk mahvoldu .Sarı tüp hametan
Bir gecede pişik geçiyor
Senin kızınki biraz ağır ama birkaç gün sürebilir geçmesi
Hametan bepantol denedim canım asla fayda etmedi. O evreyi geçmiş durumdaydı sanırım . Kortizonlu kreme başladık . Bende hep yıkıyorum havalandırıp kurutup bağlıyordum ama bu kez hiç biri çözüm olmadı .Benimkiler ellerine alıp yemeye pek alışmadılar galiba. Üst dişleri çıkıyor artık bundan sonra daha fazla vereyim ellerin2 alışsınlar.
Canım ben 1 gun hastaneye gitmiştim, kızım kaka yapmış ama kayinvalidem güzelce temizlememiş. Çocugun poposu kakali kalmış. Bi geldim çocuk pişik olmuş, o gece poposunu yıkadım, bolca bapanthen sürdüm, normalde sabaha iyileşmiş olurdu ama iyilesmemis. Evde hametan krem vardı eşime vermişti doktor, burda da duymuştum pişik için kullanıldığını. Görümcem de hemşire ona sordum kullanabilirsin dedi, Bepanthol ve hametan karıştırıp sür dedi. Gece yapmadan güzelce poposunu yıkadım kuruladım, ve dediği gibi ikisini karıştırıp sürdüm , sabaha hiç bir şey kalmamıştı, mucize gibi resmen. Bi daha da hemen yıkıyorum kakayi fazla yapınca. Ama bazen domatesten falan da oluyormuş . Istersen sen de bi doktoruna danışıp hemetani dene. Inşallah şifa olur size de.