2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar merhaba , lütfen bu inatçı pişiğe ne yapabiliriz bir fikir verin . Artık psikolojim bozuldu çocuğumun ağıtlarından. Ne uyku kaldı ne bir şey . Ne yaptıysak geçmiyor . Yara ve kanıyor . Oturmuyor artık çocuk yere . Havalandırıyorum her seferinde yıkıyorum . Diş filan bunun yanında bir şey değilmiş yemin ederim kafayı yiyeceğim. Sudocrem, bepantol, zeytinyağı, penaten, mustela, ne varsa çözüm olmuyor .

Sarı Kantaron yağından çok fayda gören var onu denedin mi? Bir de doktorlar eczanede yapılan ilaçlar veriyor bazen onu da bir sor istersen doktoruna. Alerjikti dimi senin bebek yediklerinden mi oluyor acaba?

Sarı Kantaron yağından çok fayda gören var onu denedin mi? Bir de doktorlar eczanede yapılan ilaçlar veriyor bazen onu da bir sor istersen doktoruna. Alerjikti dimi senin bebek yediklerinden mi oluyor acaba?
Domates vermiştim vermez olaydım , perişan oldular ya . Doktorumuz durum açık yara haline gelince kortizonlu krem verdi onu aldık inşallah fayda görürüz ondan artık. Ama kantaronu bende çok duyuyorum . Normal daha minimal pişikte deneyeceğim onuda.

Canim aile hekimliginde de yazilan bir krem var benimkilerin pisiklerine o iyi geliyor mutlaka danis ve kullan bu derece ciddi pisikte saydigin kremler etkili olmaz

Bence diş çıkarıyorlar canım gece ani başlayan ağlama ve huzursuzluk kesinlikle diş . Ben pazar gününden beri günlük 2 saat uyku ile dolaşıyorum . Gece boyuna ağlıyor kızımın biri . Eğer alerji şüphen varsa yoğurdu bir kaç gün yedirme bakalım geçecek mi . Ah şu dişler beni deli etti

Benimkiler de mamayı erken bıraktılar maalesef bir yerden sonra bazı bebekler mamadan bıkıyorlar .Muzu yoğurtla verirsen belki yerler .Sürekli farklı bir şeyler dene . Patates çorbası bal kabağı çorbası yoğurt çorbası aklıma gelenler bunlar . Diş te olabilir iştahsızlıkların sebebi . Ben o aylar yoğurtla cicibebeyi bile karıştırmıştım çaresizlikten artık deneyerek bulacaksın

Ah canım o problem benim kızlardan birinde var . Dediğin gibi kanıyor artık silerken ben o dönemlerde gündüz uyurken altını bağlamıyorum hava alsın diye . Yatağına battaniye sarıyorum tek bir pijama giydiriyorum ( bol olsun ama ) bir de vazelin iyi geliyor bize o şekilde 2 güne geçiyor bizim . Bir dene istersen . Yazık çok üzülüyorum ben geçen aynı şekilde yine oldu ben de onunla beraber ağladım

Hamezinc ve dextrocin (antibiyotikli merhem) vermişti doktor hemen geçti.
Pamuk ve su ile sil bir de büyüğünü yapınca lavaboda yıka kurula

Elinde silverdin varsa onu kullanabilirsin canım. Anında geçiriyor. Hatta silverdini hametanla karıştırıp surersen daha iyi olur. Allah şifa versin. Bizde yaşadık baya kötü oluyor

Kivi, Muz, şeftali, kayısı, yenidunya gibi meyveleri çok rahat yiyebiliyorlar diş olmasa bile
Elma sert geliyor biraz
Benimkiler ellerine alıp yemeye pek alışmadılar galiba. Üst dişleri çıkıyor artık bundan sonra daha fazla vereyim ellerin2 alışsınlar.
Canım ben 1 gun hastaneye gitmiştim, kızım kaka yapmış ama kayinvalidem güzelce temizlememiş. Çocugun poposu kakali kalmış. Bi geldim çocuk pişik olmuş, o gece poposunu yıkadım, bolca bapanthen sürdüm, normalde sabaha iyileşmiş olurdu ama iyilesmemis. Evde hametan krem vardı eşime vermişti doktor, burda da duymuştum pişik için kullanıldığını. Görümcem de hemşire ona sordum kullanabilirsin dedi, Bepanthol ve hametan karıştırıp sür dedi. Gece yapmadan güzelce poposunu yıkadım kuruladım, ve dediği gibi ikisini karıştırıp sürdüm , sabaha hiç bir şey kalmamıştı, mucize gibi resmen. Bi daha da hemen yıkıyorum kakayi fazla yapınca. Ama bazen domatesten falan da oluyormuş . Istersen sen de bi doktoruna danışıp hemetani dene. Inşallah şifa olur size de.

Sarı tüp hametan
Bir gecede pişik geçiyor
Senin kızınki biraz ağır ama birkaç gün sürebilir geçmesi

Mari seninkilerin cildide benimkilerin gibi inatçı ve hassas ben sana fayda gördüğüm kremi söyleyeyim öncelikle mantarlıdır o pişik yoksa o kadar inatçı olmaz Travazol bu iş için ama çok sürülmeyecek en fazla günde 2 kez 5 gün kullanılabiliyor. Aslında 2 güne geçiriyor bizim sağlık ocağındaki doktorumuz yazdı gerçekten kendi doktorundan daha fazla verim aldım yazdıklarından. Kendi doktorları Hamazinc vermişti kızarıklıkları geçirsin diye oda vız geldi çoğu kişi memnun o kremden. Sana en fayda gördüğüm kremi söyleyeyim adı Fito Travazolun geçirdiği mantardan sonra olan cilt tahrişini geçirip cildi yeniliyor. 1 günde iyileşme garanti
Hametan, bepantol, sudocrem gibi kremler bize hava civa
Pişik geçtikten sonra olmaması için kantaron yağı Ama ne yaparsan yap alerjik ve beyaz tenli bebeler altında kaka durmasada pişiyor. Birde dursa ne olacak tahmin bile edemiyorum

Bende onu düşündüm ama çiş yapınca ıslağıyla üşütürse diye korktum . Doktorumuz kortizonlu krem verdi şimdi onu sürüyorum inşallah o fayda eder.

Bize de doktor trosyd diye bir krem verdi mantar kremi kortizonlu muhtemelen birbirlerine eş değer kremler . Şimdi sürüyorum onu bakalım . Çiş bile pişik yapıyor ya . Diğerleri ancak hafif kızarmalarda işe yarıyor bu tip durumlarda asla bana mısın demiyor . Fitoyuda duydum onuda alayım bari kanamaları dünden beri azaldı şükür ama hala kötü durumda .

Hametan bepantol denedim canım asla fayda etmedi. O evreyi geçmiş durumdaydı sanırım . Kortizonlu kreme başladık . Bende hep yıkıyorum havalandırıp kurutup bağlıyordum ama bu kez hiç biri çözüm olmadı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…