2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Babası olacak adam uyandırdı . İftarda sevemedi diye şimdi ona vereceğim uyutsun diye koca ayı 🐻. Maşa mı uykusundan uyandırdı 😂

Ahhh o babalar bunu hep yapıyor. Benimkide akşam uykusuna geçtiklerinde geliyor bazen bakıyorum tepelerinde 😬😬 Uyandırırsan merdane ve oklavayı hazırda tutuyorum diyorum 😩 Ev hanımı topu tüfeğiyle saldırman lazım yoksa böyle sırıtır sana minnoşlar 😍 Ahh dişlerini yidiklerimmm 😁

Sabahta böyle idiler . Uyanır uyanmaz etrafı döküyorlar

Başladılar mı emeklemeye 🙈 Benimkiler töbe emeklemicekler istemiyorlar yeri 😬 direk yürüyecekler galiba 😩
Alın benden de selfie çeken mutlu bebe resmi gelsin size geceniz güzelleşti kızlarla 😍 iyice güzelleşsin ❤️

IMG_20220405_110816.jpg

Ahhh o babalar bunu hep yapıyor. Benimkide akşam uykusuna geçtiklerinde geliyor bazen bakıyorum tepelerinde 😬😬 Uyandırırsan merdane ve oklavayı hazırda tutuyorum diyorum 😩 Ev hanımı topu tüfeğiyle saldırman lazım yoksa böyle sırıtır sana minnoşlar 😍 Ahh dişlerini yidiklerimmm 😁
Benim ki laftan anlamıyor ki bir de küsüyor niye izin vermiyorsun diye . Bir trip bir trip bildiğin ergen hallerine dönüyor . Be adam sen 40 ına merdiven dayamışsın 2 basamak kaldı . Kız ne yapsın sonradan görme olunca böyle oluyor heralın . Geçen eltimin kızına diyor ki Alya cım bak onlar pahalı bebek öyle yolup molma 😂Anlayacağınız görgüsğzlükte çığır açtık

Benim ki laftan anlamıyor ki bir de küsüyor niye izin vermiyorsun diye . Bir trip bir trip bildiğin ergen hallerine dönüyor . Be adam sen 40 ına merdiven dayamışsın 2 basamak kaldı . Kız ne yapsın sonradan görme olunca böyle oluyor heralın . Geçen eltimin kızına diyor ki Alya cım bak onlar pahalı bebek öyle yolup molma 😂Anlayacağınız görgüsğzlükte çığır açtık

Biz ona kız babası oldu diyoruz 😂 Adam işini biliyor kapıyı açacaklara şimdiden yatırım yapıyor 😂 Kız evlat öz evlat hesabı 🤭

Başladılar mı emeklemeye 🙈 Benimkiler töbe emeklemicekler istemiyorlar yeri 😬 direk yürüyecekler galiba 😩
Alın benden de selfie çeken mutlu bebe resmi gelsin size geceniz güzelleşti kızlarla 😍 iyice güzelleşsin ❤️

Eki Görüntüle 3049461
Hele o sıfatlara 😘😘😘 kız bunlar çok güzel 🧿🧿🧿🧿🧿

Zeynep emekliyor daha yeni yeni ama Ayça da daha tık yok. Sadece elleri üzerine kalkıyor Esmer olan Zeynep Sena babasının kızı o . Klonlamış resmen kendine gönlümün efendisi ❤️

Biz ona kız babası oldu diyoruz 😂 Adam işini biliyor kapıyı açacaklara şimdiden yatırım yapıyor 😂 Kız evlat öz evlat hesabı 🤭
Vallaha benim kızların işi çok zor anacım . Babaları çok kıskanç . Oğlanları şimdiden uyarıyor aman oğlum bacılarnızı koruyup kollayın devir çok bozuk ben olmasam bile siz sahip çıkın diye yıkıyor akıllarını 🙄aklıma şu Kemal Sunal ın film i geldi . Ayşen gruda ile olan kapıcılar kralımıydı o 4 erkeğin bir bacısı 😂😂

Hele o sıfatlara 😘😘😘 kız bunlar çok güzel 🧿🧿🧿🧿🧿

Zeynep emekliyor daha yeni yeni ama Ayça da daha tık yok. Sadece elleri üzerine kalkıyor Esmer olan Zeynep Sena babasının kızı o . Klonlamış resmen kendine gönlümün efendisi ❤️

Yine yerde mutlular oda olur yakın zamanda 😍 Yirimm Zeynepler hamarat ve tezcanlı olurlar ondan başlamış gara kız 😍

Vallaha benim kızların işi çok zor anacım . Babaları çok kıskanç . Oğlanları şimdiden uyarıyor aman oğlum bacılarnızı koruyup kollayın devir çok bozuk ben olmasam bile siz sahip çıkın diye yıkıyor akıllarını 🙄aklıma şu Kemal Sunal ın film i geldi . Ayşen gruda ile olan kapıcılar kralımıydı o 4 erkeğin bir bacısı 😂😂

Meraklı köftecidir o 😂😂 Sizin evde aynısı olucak anlaşıldı tam bir komedi filmi çıkar sizden de 🤣🤣 Merakla takip ediciz 😁😍

Yine yerde mutlular oda olur yakın zamanda 😍 Yirimm Zeynepler hamarat ve tezcanlı olurlar ondan başlamış gara kız 😍

Meraklı köftecidir o 😂😂 Sizin evde aynısı olucak anlaşıldı tam bir komedi filmi çıkar sizden de 🤣🤣 Merakla takip ediciz 😁😍
He yaa düşünsene kızlar büyümüş çıkacaklar bir yerlere arkaların da baba ve 3 abi kız yazık gariplerime 😂 nerden doğdun bizi diyecekler . Zaten bizim ev oldum olası komedi . Büyük oğlan takıntılı bir işi yaptığı zaman kırk sefer dönüp oldu mu diye kontrol eder ama nasıl oluyorsa çok dağınık diyor ki yapacağım annecim ama olmaz diye korkuyorum 😂😂 en iyisi yapmamak . ya nasıl bir psikoloji dir ? Öbürü yapmaz yapmaz ama bir de yapmaya kalksa durduramazsın 😂Biri beni tutabilir mi diyor . Küçüğü hiç anlatmiyim evlerden ırak çoookkk deli ya hasbam barut yapmaya çalışıyor evde 😂bulduğu ne varsa karıştırıyor ama ne varsa 😂😂unundan balına kadar aklınıza ne geliyorsa . Diyorum barutu ne yapacaksın sen diyor ki Salih i ( arkadaşı ) patlatacağım 😂yarabbi ben nasıl doğmuşum bunları kızlar nasıl bir deli olurlar hiç kestiremiyorum şu an 😩😩

Eki Görüntüle 3049461
Oyyy rabbim verdiğin güzelliklere şükürler olsun..masallahh bi değiştiler sanki bu ara banamı öyle geldi 🥰🥰🥰🥰

Kuzu senin sorunun senin stresin bebeklere sirayet ediyor. Şuan tek problemin bu. Uyumamalarıda sana huysuzluk yapmalarına tamamen bundan. Birde kalabalık ortamda uyumak istemiyorlar. Eşim bazen gece çalışıyor o zaman daha kolay uyutuyorum. Yada ailemden biri gelip evde olduğu dönemler uyku, yemek herşey birbirine giriyor. Yalnız bakmanın en güzel avantajı bu. Sakin oluyorsun ortam sessiz oluyor onlarda uyuyorlar.
Uyutmak için zorlama uykuları geldiğini zaten anlatıyorlar. Biraz ağlayıp direnselerde yinede uyuyorlar. Kendine saat belirlemelisin aynı saatte özellikle gece uykusu için iki elin kanda olsa altını, üstünü değiştirip yatırmalısın. Benim rutinim alt üst değiştirip, d vitamini vermek. İlk günlerden beri D vitaminin verdiğim için onu içtiklerinde gece uykusu zamanı geldiğini anlıyorlar.
Dediğim gibi sen sakin olursan onlarda olur. Bunu hiç aklından çıkarma 👍
Artik psikolojikmen bitigim farkındayım stresimi onlara yazdığından ama yaşadıklarım çok asti kaldıramıyorum wc ye bile girdiğimde hemen tuvaletim geldi çık annesi babası olmayan halinden anlayacak kimsesi olmayan birinin ikiz neyine niye öyle bir hata yaptım bilmiyorum ben zaten yalnızlığa mahkumdum

Canım birkaç gündür giremedim buraya, bugün açıköğretim sınavım vardı ona çalışıyordum.
Gözüm için ilk iğneyi oldum çok şükür. Baya faydası oldu. bulaniklik az da olsa dağıldı. Yamuk yumuk görüyorum yalnız. Zaman ilerledikçe gariplesmeye başlamıştı gormem zaten. Bakalım 3 iğne hakkım var, 3. Igneden sonra baya baya iyileşme oluyormuş. Ama tekrarlama olasılığı varmış. Ilk iğne etkili oldu, sınava çalışırken de az da olsa rahat ettim şükür.

Kuzum gerçek manada biz 6. Aydan sonra rahatladık. 5. Ayda uyku düzeni olusturduk geceleri rahatlattı epey. Şimdi son iki -uç haftadır gündüz uykularını da düzenledik. Iki uyku yapıyorlar. Yani zamanla kolaylaşıyor kuzum. Bu bir süreç az daha sabır gercekten geçiyor. Bak ben bir gözümden oldum çok fazla stres sıkıntıdan tansiyonum yükselmiş ve göz damarımda tıkanıklık olmuş.

O yüzden sakın olmaya çalış, ve bunların geçeceğini düşün. Ek gıdaya başlamak çok fark ettiriyor. Güzelce doyunca daha iyi uyuyorlar .
Ay nasıl güzel söyledin bana ya nasıl güzel geldi son 1 ay diye sayar dururum artık

Mesajınızı görünce yazmak istedim. 4. ayda uyku gerilemesi yaşıyorlar gelişimlerinin bir parçası. Atak dönemi bitince her şey düzene girecek biraz sabretmeniz lazım zor olsa da.
Bu uyku gerilemesidir umarım yani bundan daha beter hal almayız cevabınız için teşekkür ederim

Canımcım bence sen hiç durma önce evine git . O şartlarda asla bakamazsın çocuklara . Düzenleri bozulduğu için de uyumuyorlardır . Zaten o aylarda uyku düzeni diye bir şey yok bir saat uyutmaya çalışırsın 20 dakika uyurlar sonra hep huzursuzlar . Şahsen ben öyle idim . Orda olmak seni ve benekleri daha çok yorar . Evet 4 . Ay erken uyku eğitimi için . Ben 7. Ayda başladım ve sonuç olumlu . Sanırım seninkilerin halen gaz sancısı da var 1 saat uyumaları gerçekten çok az . Kimyon denedin mi hiç . Denemediysen bi dene derim . Gerçekten iyi geliyor . Bir de yoğurta verebilirsin o da iyi hem bağırsak hem de uyku için . 6. Aydan sonra rahatlayacaksın az kaldı sabır 😘Ayrıca senin ikizlerin var hasta bakmak nerden çıktı . Bence çok yanlış bir karar . Eşinle ne yaşarsan yaşa evinden çıkma sakın . Yaşadığın problem ne boyutta bilmiyorum ama evine geri dön . İki çocukla perişan olma . Bundan 10 sene falan önce ben de yapmıştım o hatayı gittiğime gideceğime pişman oldum . Çocuklar eve gidelim diye tutturdular . Bir daha asla yapmadım . Öyle bir şey olduğunda herifi yolla evden . Ya da hiç evde yokmuş gibi davran . Niye sen sıkıntı yaşayasın ki o yaşasın. Vallaha çocuklu olduğun zaman bir yere sığamıyorsun . Çünkü onların bir düzeni var bebek bile olsalar . O düzen bozulduğu zaman huzursuzluğun iki kat artıyor . Hemen evine git bence daha rahat edeceksin
Ben böyle olacağını bilseydim ah gelirmiydim ömrüm boyunca yalnızlık çektim hep sığınacak bir yuva aradım hep yalnız kaldım ve şimdi bu yalnızlığa iki bebeği daha suruklemem hiç bir mantık bulamıyorum niye iki embriyo koydum diye pişmanlık yaşayıp duruyorum olan bebeklerime oldu Rabbım hiç kimseyi yalnız bırakmasın onlar büyüse öyle bir yar olcaz ki birbirimize sanki zaman hiç gelmiyormuş geçmeyecekmiş gibi geliyo Allah o kv belasını versin huzurumuzu mahvetti içine tükürdü bıraktı mahvetti bizi

Bu karnımdaykende böyleydi yok böbrek büyümesiymiş yok plesentası rahim ağzındaymış 🤦🏼 Doğdu sarılık oldu 😬 Şimdi zaten doktor doktor gezdiriyor. Gelde kalitesiz embriyo deme 😁 Demir'e bak tık yok hem karnımda usluydu hem sarılık olmadı geniş geniş rahat rahat yaşıyor 🙈 Adamın sülalesi rahat 🤣🤣 Kepçoşun o kulakları çekicem artık az kaldı 😩
Çok geçmiş olsun canım, hepimiz çok büyük bir sınavdan geçiyoruz, ama Allahın izniyle atlaticaz . Inşallah kızında da hiç problem çıkmaz. Ya da halledilebileceķ basit bir problemdir.
Sahuru bekliyor bal böcüğüm
Ya ben bunu gülen yüzünü yerim. Maşallah maşallah.
Ay nasıl güzel söyledin bana ya nasıl güzel geldi son 1 ay diye sayar dururum artık
Gerçekten bizim ek gıdadan sonra epey değiştiler. Ben de sanırım bol bol doyurdum iyice 😄 bak benim oğlan da gece 5 te kaktı hiç uyumadı sonra. Daha şimdi kahvaltılarıni yaptirdim . Emerken bayıldı ki bu asla olmayacak bisey. Artık nasıl uykusu geldiyse .

Ben böyle olacağını bilseydim ah gelirmiydim ömrüm boyunca yalnızlık çektim hep sığınacak bir yuva aradım hep yalnız kaldım ve şimdi bu yalnızlığa iki bebeği daha suruklemem hiç bir mantık bulamıyorum niye iki embriyo koydum diye pişmanlık yaşayıp duruyorum olan bebeklerime oldu Rabbım hiç kimseyi yalnız bırakmasın onlar büyüse öyle bir yar olcaz ki birbirimize sanki zaman hiç gelmiyormuş geçmeyecekmiş gibi geliyo Allah o kv belasını versin huzurumuzu mahvetti içine tükürdü bıraktı mahvetti bizi
En azindan senin kv yapmis benim oz annem yapti, kendini sansli say 😅

Kızlar son durumu bildiriyorum.

Defne bugün yine aynı şeyi yaptı. Ve biz soluğu doktorda aldık.
Kan değerlerinde hiç bir problem yok. Kalbi dinledi sıkıntı görünmüyor ama çocuk kardiyolojisine bir gidin dedi.
Cumartesi kardiyolojiye pazarteside nörolojiye gideceğiz.

Valla ne yapacağımı şaşırdım. Nedir bu anlam veremiyoruz. 1 dk kadar kısa süren birşey söz konusu. Beti benzi atıyor dudak çevresi morarıyor. Gözleri boş bakıyor sanki o an hiç nefes almıyor gibi oluyor. Sonra düzeliyor rengi geri yerine geliyor.

Çevresinde hiç böyle bişey yaşamış, duymuş olanınız var mı? Ne olabilir bu aklımı kaçırmaya az kaldı 😢
Benim oğlumda ugunarak ağlıyor nefesi yarım dk falan gidiyor kararariyor,yüzüne ufleyince veya sırtına vurunca geliyor katılma nöbetini neymiş bazı bebeklerde olurmuş yenidoganda nadirmis oda bize rastladı kansızlık yanda olabiliyormuş.dun üç kere oldu çok kötü ağlıyor sesi gidiyor dudak çevresi morariyor.benim gorumcemin kızımda öyleydi olabiliyor yani bildiğim halde çok tedirginim🥺

X