2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bebek tarhanasını ne miktarda veriyorsunuz arkadaşlar ?Bir de köfteyi? moda tas ogrt Mi-Ok Yun nicecream ve diğer ek gıda veren arkadaşlar
Ben 1 er tatlı kaşığı tarhanayı biraz zeytinyağında ceviriyorum , üzerine iki küçük kase su ekliyorum tam kıvamlı güzel oluyor. Bazen kıyma bazen kemik suyu koyuyorum. Genelde sade yapıyorum. Içine de biraz ekmek ufalıyorum. Ama artık çorbayı sade vermiyorum genelde aynı bizim menülerimiz gibi çorba , yemek , yoğurt gibi tabldot hazırlıyorum. E bebekten 2 bölmeli tabaklardan almıştım çok iyi oldu. Köfteyi geçen denedim ilk defa fırında pişireyim dedim çok pişmiş yanmışlar taş gibi olmuş. Beceremedim
Biz chicco nün 6 ayına geçtik çok güzel. 6 Ay öncesi baya yavaştı, bu tam ideal şimdi. Ama elimizde 150 cc lık var daha büyüğüne baktım 160 170 lira. Valla napcaz bilmiyorum.
Çok geçmiş olsu bu arada ya , nasıl kurtardın naptın canim anlat bize de örnek olsun. Kıyamam ya. Bugün ben de patatesleri fazla ezmemiştim zoe yuttular, hatta oğlanın genzine kaçtı galiba kuzum kızardı bozardı kurtardı kendini çok şükür.

Biberondan memnundum şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama bunu nasıl bir anda büyütmüşler aklım almadı. Eskiye döndüm şimdilik bakalım olmazsa Dr brownslar var elimde cam onlara uç alayım dedim.
O tarz boğaza kaçma durumlarında hiç sıkıntı yaşamıyorduk sebze meyve büyük büyük veririm çokta güzel yutarlar ama sıvı bir anda gidince tıkadı galiba. Önce dili boğazına kaçtı sandım hemen elimi ağzına attım yok. Sonra Heimlich manevrası yaptım oda işe yaramasaydı suni teneffüse geçecektim ama heimlichte fışkırtarak kustu ve normale döndü hemen.
Düzelince analık kuvveti gitti elim ayağım titriyordu
Allah korusun hepsini

Sağol kuzum ya Allah korusun hepimizinkileri Benimkilerde az içtikleri için başlığı değiştirsem sanki daha çabuk ve fazla yerler diye düşünmüştüm ama bu kadar fazla büyük yapacaklarını düşünemedim Lasinohuda benimkiler pek sevmedi aynı şekilde de brownslar var onlarada pek şans vermediler. Bakalım bi yol bulmaya çalışıcam

Kuzum çok gecmis olsun defnosa Allahım korumus. Bende almayı düsünüyordum çok hizlı akiyor yorumlarini gordum almadim. +3 ay bile hizli diyorlar ama ona da cekindim simdi sen yazinca. Zaten nisa bebek olayindan sonra korkarak mama yediriyorum

Allah korumuş gerçekten, çocukları yalnız bırakmamak lazım böyle şeyler yee içerken. Allahtan ne yapılacağını biliyormuşsun da uygulamışsın hemen. Kıyamam ya kuzulara
Nolmus nisa bebeğe ben hiç duymadım?

Sağol güzelim Allah yaşatmasın kimseye cidden inanılmaz zormuş +3'te bu kadar sıkıntı yaşamadık delikleri fazla ama diğeri bildiğin yırtık Böyle olduğuna göre demekki yutabiliyorlar artık dedim ama yok Ben yandım başkası yanmasın diye hemen yazayım dedim.

İşte takıldığım nokta tamda o yalnız değildi kalan mamayı diğer uçla güzelce içti sonra yerde yuvarlanıyordu baya bir konuşuyordu filan ondan yuvarlanıp betona iner diye eşimi çağırdım. Anlık olan bişey değildi

Kuzum kkdan gorustugumuz en buyuk ikilerimiz 19 aylik onlar dahi suan 3+ kullaniyor hic birimiz y kesik almadik bildigin yirtik o ben almayi duusnmuyorum da 3+ nin akisi oldukca yeterli. Defne kuzuyu da allah esirgesin gecmis olsun

Çok geçmiş olsun kuzucuğa bizde elma püresinde bir parça kalmış tehlike yaşadık bir daha olmaz inşallah

Kuzum kkdan gorustugumuz en buyuk ikilerimiz 19 aylik onlar dahi suan 3+ kullaniyor hic birimiz y kesik almadik bildigin yirtik o ben almayi duusnmuyorum da 3+ nin akisi oldukca yeterli. Defne kuzuyu da allah esirgesin gecmis olsun

Sağol Masalım büyüdüler 7 aylıklar artık onlarda 6+ koyduklarına göre kullanılmalı dedim ama ne bileyim böyle birşey yapacaklarını. Bebek ürünleri bunlar sonuçta dikkat ve özen gerektiren araç gereçler. Yazdıysan üstüne onu karşılayabişiyorsun demektir. Ah eşim bu tarz şeylerle uğraştırmaz ki Benimde eski enerjim yok yoksa hukuki yollarla tükürürdüm ben onların ağızlarına

Kesinlikle haklisin tuketicinin yani bizim ihmalimiz aslinda bu nedir arkadas diye hukuki yollara basvurmamiz gerek ama iste dedigin gibi enerji

Kuzum çok geçmiş olsun ben hiç sevemedim aventi hep içine kaçıyor. Lansinohçuyuz biz ama benimkiler soluksuz içtikleri için 2 numaraya geçmeye korkuyordum ben de artık hiç geçemem

Canım baya haber oldu nisa bebegi annesi terletmis bos bir araziye birakmis sonra acil tip teknisyeni kadin bebegi buluyor emziriyor sonra bebegi yurda yerlestiriyorlar ordaki bakici beslerken nefes borusuna mama kaciroyor suan durumu kritik

Kuzum çok geçmiş olsun ben hiç sevemedim aventi hep içine kaçıyor. Lansinohçuyuz biz ama benimkiler soluksuz içtikleri için 2 numaraya geçmeye korkuyordum ben de artık hiç geçemem
Cok gecmış olsun canım. Allah bebeişlerimizi korusun. Bizimkilerde Dr. Browns 3 noyla sürekli boğuluyorlardı. Bende halen 2 ile devam ediyorum. Valla 1 dakıka gözümüzü ayırmaya gelmiyor

Sağolun kızlar Allah razı olsun Sizde dikkat edin diye yazdım vallaha çok korkuttu kalitesiz embriyom beni

Allah Allah işte ne zaman ne olacağı hiç belli değil çocuklarla ya, daha yürüseler napcaz bakalım. Bizim oğlan daha yurutecle toz artırıyor.
Canım baya haber oldu nisa bebegi annesi terletmis bos bir araziye birakmis sonra acil tip teknisyeni kadin bebegi buluyor emziriyor sonra bebegi yurda yerlestiriyorlar ordaki bakici beslerken nefes borusuna mama kaciroyor suan durumu kritik
Ayy ondan mi olmuş , ben de neden durumu kritikmis diye merak ediyordum. Kuzum şansı gülmedi desene , o kadar da güzel bi bebekti ki .

Her günümüz ayrı ekşın ayrı atraksiyon Allah sonumuzu hayretsin şöyle kendilerini bildikleri ve idame ettirdikleri günlere ışınlanmak istiyorum. Bir yanımda büyümesine çabuk diyor yine psikoloji pert

Kızlar bendnde aman dikkat dediğim birşey söyleyim. Benim oğlan ne yaptı etti yurutecten düştü. Çok şükür birşeyi yok. Kademesini arttırdım.

O zaman da,başka şeyler olacak galiba, yan komşunun çocukları hala dertli, biri 5 ,biri 8 yaşında. Evde bağrışıp duruyorlar.
Kızlar bendnde aman dikkat dediğim birşey söyleyim. Benim oğlan ne yaptı etti yurutecten düştü. Çok şükür birşeyi yok. Kademesini arttırdım.
Ay nasıl düştü? Ben de dikkat edeyim.

Asıl ekşınlar anca başlıyor. Git gide iş zorlaşıyor. Tek bakmak büyük mesele haline geliyor. Biri dursa diğeri durmuyor. Allah yardımcımız olsun. Bende senin gibi hayirlisiyle kendilerine zarar vermicek , önlerine ne koysam yicek kıvama gelsinler istiyorum. Ama bir yandan bu halleri aşırı hoşuma gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…