- 2 Ağustos 2014
- 3.263
- 5.832
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.721
Ben 1 er tatlı kaşığı tarhanayı biraz zeytinyağında ceviriyorum , üzerine iki küçük kase su ekliyorum tam kıvamlı güzel oluyor. Bazen kıyma bazen kemik suyu koyuyorum. Genelde sade yapıyorum. Içine de biraz ekmek ufalıyorum. Ama artık çorbayı sade vermiyorum genelde aynı bizim menülerimiz gibi çorba , yemek , yoğurt gibi tabldot hazırlıyorum. E bebekten 2 bölmeli tabaklardan almıştım çok iyi oldu. Köfteyi geçen denedim ilk defa fırında pişireyim dedim çok pişmiş yanmışlar taş gibi olmuş. BeceremedimBebek tarhanasını ne miktarda veriyorsunuz arkadaşlar ?Bir de köfteyi?moda tas ogrt Mi-Ok Yun nicecream ve diğer ek gıda veren arkadaşlar
Biz chicco nün 6 ayına geçtik çok güzel. 6 Ay öncesi baya yavaştı, bu tam ideal şimdi. Ama elimizde 150 cc lık var daha büyüğüne baktım 160 170 lira. Valla napcaz bilmiyorum.Kızlar phılıps Avent biberon kullanan varsa 6+ geçmeyi düşünmeyin bile
Akımı o kadar hızlı ki bugün Defne nefessiz kaldı morardı,bayılıyordu az kalsın.
Uzun uzun çok uzuuuuun bir süre daha geçmem büyük boya sanırım bu saatten sonra
İlk başta bişey yoktu yedirirken yiyemedi ama tekrar eskisine geçip yedirmeye devam ettim. Yerde yuvarlanıyordu bende diğerinin altını değiştirmeye giderken eşimi çağırdım, Defne yerde olsada içime mi doğdu ne git başına dedim. Elinde çocukla bir geldi kızın bişeyi var ağzının kenarları mor gözleri gidiyor diye aldım hemen nefes almasını sağladım ama ben bile soğuk kanlılığıma şaşırdım.Hala şoktayım nasıl oldu neden hemen değilde belli bir süre sonra oldu diye durup durup geri sarıyorum.
Ben 1 er tatlı kaşığı tarhanayı biraz zeytinyağında ceviriyorum , üzerine iki küçük kase su ekliyorum tam kıvamlı güzel oluyor. Bazen kıyma bazen kemik suyu koyuyorum. Genelde sade yapıyorum. Içine de biraz ekmek ufalıyorum. Ama artık çorbayı sade vermiyorum genelde aynı bizim menülerimiz gibi çorba , yemek , yoğurt gibi tabldot hazırlıyorum. E bebekten 2 bölmeli tabaklardan almıştım çok iyi oldu. Köfteyi geçen denedim ilk defa fırında pişireyim dedim çok pişmiş yanmışlar taş gibi olmuş. Beceremedim
Biz chicco nün 6 ayına geçtik çok güzel. 6 Ay öncesi baya yavaştı, bu tam ideal şimdi. Ama elimizde 150 cc lık var daha büyüğüne baktım 160 170 lira. Valla napcaz bilmiyorum.
Çok geçmiş olsu bu arada ya , nasıl kurtardın naptın canim anlat bize de örnek olsun. Kıyamam ya. Bugün ben de patatesleri fazla ezmemiştim zoe yuttular, hatta oğlanın genzine kaçtı galiba kuzum kızardı bozardı kurtardı kendini çok şükür.
Çok geçmiş olsun canım ya , allah korumuş valla bende çok korkuyorum bu boğaza kaçma durumlarından . Biz aventi baştan beri hiç kullanamadık . Hep sorun yaşadım . Lansinoh en güzeli . Tabi biberon başlığında ikinciye geçtik ama hala küçük biberondayız malum 90 cc den fazla içermediğimiz için 3. Aydan beri
Kuzum çok gecmis olsun defnosaKızlar phılıps Avent biberon kullanan varsa 6+ geçmeyi düşünmeyin bile
Akımı o kadar hızlı ki bugün Defne nefessiz kaldı morardı,bayılıyordu az kalsın.
İlk başta bişey yoktu yedirirken yiyemedi ama tekrar eskisine geçip yedirmeye devam ettim. Yerde yuvarlanıyordu bende diğerinin altını değiştirmeye giderken eşimi çağırdım, Defne yerde olsada içime mi doğdu ne git başına dedim. Elinde çocukla bir geldi kızın bişeyi var ağzının kenarları mor gözleri gidiyor diye aldım hemen nefes almasını sağladım ama ben bile soğuk kanlılığıma şaşırdım.Hala şoktayım nasıl oldu neden hemen değilde belli bir süre sonra oldu diye durup durup geri sarıyorum.
Allah korumuş gerçekten, çocukları yalnız bırakmamak lazım böyle şeyler yee içerken. Allahtan ne yapılacağını biliyormuşsun da uygulamışsın hemen. Kıyamam ya kuzularaBiberondan memnundum şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım ama bunu nasıl bir anda büyütmüşler aklım almadı. Eskiye döndüm şimdilik bakalım olmazsa Dr brownslar var elimde cam onlara uç alayım dedim.
O tarz boğaza kaçma durumlarında hiç sıkıntı yaşamıyorduk sebze meyve büyük büyük veririm çokta güzel yutarlar ama sıvı bir anda gidince tıkadı galiba. Önce dili boğazına kaçtı sandım hemen elimi ağzına attım yok. Sonra Heimlich manevrası yaptım oda işe yaramasaydı suni teneffüse geçecektim ama heimlichte fışkırtarak kustu ve normale döndü hemen.
Düzelince analık kuvveti gitti elim ayağım titriyordu
Allah korusun hepsini
Sağol kuzum ya Allah korusun hepimizinkileriBenimkilerde az içtikleri için başlığı değiştirsem sanki daha çabuk ve fazla yerler diye düşünmüştüm ama bu kadar fazla büyük yapacaklarını düşünemedim Lasinohuda benimkiler pek sevmedi aynı şekilde de brownslar var onlarada pek şans vermediler. Bakalım bi yol bulmaya çalışıcam
Nolmus nisa bebeğe ben hiç duymadım?Kuzum çok gecmis olsun defnosaAllahım korumus. Bende almayı düsünüyordum çok hizlı akiyor yorumlarini gordum almadim. +3 ay bile hizli diyorlar ama ona da cekindim simdi sen yazinca. Zaten nisa bebek olayindan sonra korkarak mama yediriyorum
Kuzum çok gecmis olsun defnosaAllahım korumus. Bende almayı düsünüyordum çok hizlı akiyor yorumlarini gordum almadim. +3 ay bile hizli diyorlar ama ona da cekindim simdi sen yazinca. Zaten nisa bebek olayindan sonra korkarak mama yediriyorum
Allah korumuş gerçekten, çocukları yalnız bırakmamak lazım böyle şeyler yee içerken. Allahtan ne yapılacağını biliyormuşsun da uygulamışsın hemen. Kıyamam ya kuzulara
Nolmus nisa bebeğe ben hiç duymadım?
Kuzum kkdan gorustugumuz en buyuk ikilerimiz 19 aylik onlar dahi suan 3+ kullaniyor hic birimiz y kesik almadik bildigin yirtik o ben almayi duusnmuyorum da 3+ nin akisi oldukca yeterli. Defne kuzuyu da allah esirgesin gecmis olsunSağol güzelim Allah yaşatmasın kimseye cidden inanılmaz zormuş+3'te bu kadar sıkıntı yaşamadık delikleri fazla ama diğeri bildiğin yırtık Böyle olduğuna göre demekki yutabiliyorlar artık dedim ama yok Ben yandım başkası yanmasın diye hemen yazayım dedim.
Çok geçmiş olsun kuzucuğaKızlar phılıps Avent biberon kullanan varsa 6+ geçmeyi düşünmeyin bile
Kuzum kkdan gorustugumuz en buyuk ikilerimiz 19 aylik onlar dahi suan 3+ kullaniyor hic birimiz y kesik almadik bildigin yirtik o ben almayi duusnmuyorum da 3+ nin akisi oldukca yeterli. Defne kuzuyu da allah esirgesin gecmis olsun
Çok geçmiş olsun kuzucuğabizde elma püresinde bir parça kalmış tehlike yaşadık bir daha olmaz inşallah
Kesinlikle haklisin tuketicinin yani bizim ihmalimiz aslinda bu nedir arkadas diye hukuki yollara basvurmamiz gerek ama iste dedigin gibi enerjiSağol Masalım büyüdüler 7 aylıklar artık onlarda 6+ koyduklarına göre kullanılmalı dedim ama ne bileyim böyle birşey yapacaklarını. Bebek ürünleri bunlar sonuçta dikkat ve özen gerektiren araç gereçler. Yazdıysan üstüne onu karşılayabişiyorsun demektir. Ah eşim bu tarz şeylerle uğraştırmaz kiBenimde eski enerjim yok yoksa hukuki yollarla tükürürdüm ben onların ağızlarına
Kuzum çok geçmiş olsunKızlar phılıps Avent biberon kullanan varsa 6+ geçmeyi düşünmeyin bile
Cok gecmış olsun canım. Allah bebeişlerimizi korusun. Bizimkilerde Dr. Browns 3 noyla sürekli boğuluyorlardı. Bende halen 2 ile devam ediyorum. Valla 1 dakıka gözümüzü ayırmaya gelmiyorSizede çok geçmiş olsun vallaha her zaman ayrı tehlike cidden anne olmak ne zormuş
Canım baya haber oldu nisa bebegi annesi terletmis bos bir araziye birakmis sonra acil tip teknisyeni kadin bebegi buluyor emziriyor sonra bebegi yurda yerlestiriyorlar ordaki bakici beslerken nefes borusuna mama kaciroyor suan durumu kritikAllah korumuş gerçekten, çocukları yalnız bırakmamak lazım böyle şeyler yee içerken. Allahtan ne yapılacağını biliyormuşsun da uygulamışsın hemen. Kıyamam ya kuzulara
Nolmus nisa bebeğe ben hiç duymadım?
Kuzum çok geçmiş olsunben hiç sevemedim aventi hep içine kaçıyor. Lansinohçuyuz biz ama benimkiler soluksuz içtikleri için 2 numaraya geçmeye korkuyordum ben de artık hiç geçemem
Cok gecmış olsun canım. Allah bebeişlerimizi korusun. Bizimkilerde Dr. Browns 3 noyla sürekli boğuluyorlardı. Bende halen 2 ile devam ediyorum. Valla 1 dakıka gözümüzü ayırmaya gelmiyor
Allah Allah işte ne zaman ne olacağı hiç belli değil çocuklarla ya, daha yürüseler napcaz bakalım. Bizim oğlan daha yurutecle toz artırıyor.İşte takıldığım nokta tamda o yalnız değildi kalan mamayı diğer uçla güzelce içti sonra yerde yuvarlanıyordu baya bir konuşuyordu filan ondan yuvarlanıp betona iner diye eşimi çağırdım. Anlık olan bişey değildi
Ayy ondan mi olmuş , ben de neden durumu kritikmis diye merak ediyordum. Kuzum şansı gülmedi desene , o kadar da güzel bi bebekti ki .Canım baya haber oldu nisa bebegi annesi terletmis bos bir araziye birakmis sonra acil tip teknisyeni kadin bebegi buluyor emziriyor sonra bebegi yurda yerlestiriyorlar ordaki bakici beslerken nefes borusuna mama kaciroyor suan durumu kritik
Allah Allah işte ne zaman ne olacağı hiç belli değil çocuklarla ya, daha yürüseler napcaz bakalım. Bizim oğlan daha yurutecle toz artırıyor.
Ayy ondan mi olmuş , ben de neden durumu kritikmis diye merak ediyordum. Kuzum şansı gülmedi desene , o kadar da güzel bi bebekti ki .
O zaman da,başka şeyler olacak galiba, yan komşunun çocukları hala dertli, biri 5 ,biri 8 yaşında. Evde bağrışıp duruyorlar.Her günümüz ayrı ekşın ayrı atraksiyonAllah sonumuzu hayretsin şöyle kendilerini bildikleri ve idame ettirdikleri günlere ışınlanmak istiyorum. Bir yanımda büyümesine çabuk diyor yine psikoloji pert
Ay nasıl düştü? Ben de dikkat edeyim.Kızlar bendnde aman dikkat dediğim birşey söyleyim. Benim oğlan ne yaptı etti yurutecten düştü. Çok şükür birşeyi yok. Kademesini arttırdım.
Asıl ekşınlar anca başlıyor. Git gide iş zorlaşıyor. Tek bakmak büyük mesele haline geliyor. Biri dursa diğeri durmuyor. Allah yardımcımız olsun. Bende senin gibi hayirlisiyle kendilerine zarar vermicek , önlerine ne koysam yicek kıvama gelsinler istiyorum. Ama bir yandan bu halleri aşırı hoşuma gidiyor.Her günümüz ayrı ekşın ayrı atraksiyonAllah sonumuzu hayretsin şöyle kendilerini bildikleri ve idame ettirdikleri günlere ışınlanmak istiyorum. Bir yanımda büyümesine çabuk diyor yine psikoloji pert