2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Çok yüksek degildi be kuzum birazcıkta ona güvendim
Bide uykulu uykulu burayamı tırmanıp düşecek dedim. Hemen ındırdım zaten.
Onların uykularının açılması bizimkinden çok daha hızlı oluyor denedim onayladım
Yatağın kademesinden bahsetmiyorum canım kendi yüksek park yatakların
Yüksekten düşmüş demek istedim yani
Cidden yapamaz dememek lazım hiç belli olmuyor o kadar hızlılar ki
Çok şükür kazayı hafif atlatmış ve çok şükür duymuşsunuz sesini Allah korumuş
Sen de çok korkmussundur insanın içi bi tuhaf oluyor öyle görünce

Onların uykularının açılması bizimkinden çok daha hızlı oluyor denedim onayladım
Yatağın kademesinden bahsetmiyorum canım kendi yüksek park yatakların
Yüksekten düşmüş demek istedim yani
Cidden yapamaz dememek lazım hiç belli olmuyor o kadar hızlılar ki
Çok şükür kazayı hafif atlatmış ve çok şükür duymuşsunuz sesini Allah korumuş
Sen de çok korkmussundur insanın içi bi tuhaf oluyor öyle görünce
Duymamak mumkun degıldi ki 😔 o ağladı ben ağladım elım ayagım titredi. Alalh hepımızın evladını korusun. Evet baya yüksek bi yatak. Bide biz sallanma aparatını actık bıraz daha yükseldi 😔

Selam bacılarım
Hoppala ya da yürüteç düşünmüyorum hep bu amerikan pediatri akademisi yaktı beni. bKalım dayanabilecek miyim😂ama evde bakıcı olduğu için benim için konuşması ekstra kolay kabul ediyorum.🙏🏻
Ek gıda ile ilgili bayağı heyecanlıyım
Havuç kabak patates yoğurt denendi. Bizim yemeklerden de verdim ilk başlarda alerji olmadı ama tuzlu yağlı diye kendim özel yapıyorum artık.
2 gündür bebek tarhanası yapıyorum bayağı sevdiler bir dolu kaseyi bitiriyorlar onlar yiyo ben mutlu oluyorum😂
Hippin yulaflı elmalı? Tahılllı? 6. Ay ibaresi olan ürünlerini deneyen var mı?
Kızım 4.5 aylıkken patlattı dişlerini oğluşumunki de bu aralar olacak gibi...
Oğlan dönüyor ama kızım bayağı tembel anca bacaklarını diksin havaya totoyu sağa sola çevirmeye dair hiçbir çaba yok😂
Karın üstü egzersizden de nefret ediyor.
Yarın beşinci ay kontrolüne 5.5 aylıkken gidebileceğiz ancak😂

Evde tek başınayı çevirirken yürütece mecbur kalıyoruz malesef amerikanın oyununa gelmeyelim 🤣🤣 hopp. alayı düşünmüyorum örümceğe de mecbur kalmasam düşünmem fırsatın varken yapmamak en iyisi 👍. Arkadaşımın çocuğu yürümeye başladıktan sonra sürekli zıpladı evde hoppaladan alışkanlık diyordu evde iki adet kanguru isteyenler haberiniz olsun🤦🏼
Hipp'in ve milupanın 4.ay-6.ay ürünlerini alıyorum tadlarına baktım çok doğal geldi. En azından yediklerimiz kadar doğal diyeyim 😂 Zaten normal sebze meyve bile mevsiminde doğal değil ya 😬 Benimkiler sebzelisine bayılıyorlar. İçinde yok yok 🤭 Benmari usulü ısıtıp yediriyorsun onu. Milupanın da tek meyve serisi var. Onun sayesinde de kayısı, erik yedik. Kışın meyve muz, elma, armuttan ibaret olduğu için bebelerde sıkılıyor belli bir zaman sonra.

Selam kızlar. Nasılsınız? Sabaha karşı pat diye bi ses geldı. Eşimle ben yataktan fırladık. Ama benım kalp güm güm atıyor. Bide ne görelim benım kız park yataktan kendını atmış. Yere serilmiş hareketsiz donuk yatıyor. Şok geçirmiş korkudan. 😔(Bu arada durumu iyi) Ha bugun ha yarın diye diye yatağı en alt kademeye indirmemiştim salak kafam. 2 kademe zaten diger kadame cok yüksekte degildi derindeydi genede düşürdü kendıni. Çok ama çok agladı cadı kızım. Şimdi benım günlerde olanlar park yataginın kademesine en alta indirsin!!

Hemşerim kalkabiliyorlar mı seninkiler 😢 Nasıl yapabilmiş onu cadı gerçekten akıl almaz birşey. Park yatak orta kademe baya içerde çünkü. 😞 Çok geçmiş olsun. Rabbim esirgemiş. 🤲

Günaydınlar herkese sma mama kullanan var mı aranızda ben yeni geçtim de arkadaki ölçü tablosuna göre 3 aya 180 ml diyo ben 150 veriyordum fazla gibime geldi ama gram olarak da kullandığım mamadan düşük siz nasıl verdiniz bu arada hiç anne sütü almıyor bebeklerim

Canlar bunlardan kullanan var mı? Nasıl kullanılıyor?

Eklentiler

• IMG_20220321_121454.jpg
    IMG_20220321_121454.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 39
Günaydınlar herkese sma mama kullanan var mı aranızda ben yeni geçtim de arkadaki ölçü tablosuna göre 3 aya 180 ml diyo ben 150 veriyordum fazla gibime geldi ama gram olarak da kullandığım mamadan düşük siz nasıl verdiniz bu arada hiç anne sütü almıyor bebeklerim

Ben Sma kullanıyorum ama bebekten bebeğe fark gösterir. Benimkiler 6 aylıklar hala 5 ölçek fazlasına çıkmıyorlar çoğu zaman 4 yiyorlar 😩 3 aylıkken 3 saatte bir 3 ölçek yiyorlardı. Ne kadar yemek isterlerse o kadar veriyorum genelde.

Ben Sma kullanıyorum ama bebekten bebeğe fark gösterir. Benimkiler 6 aylıklar hala 5 ölçek fazlasına çıkmıyorlar çoğu zaman 4 yiyorlar 😩 3 aylıkken 3 saatte bir 3 ölçek yiyorlardı. Ne kadar yemek isterlerse o kadar veriyorum genelde.
Herkesdebi problem yemeleri yeseler Bi dert yemeseler ayri

Hemşerim kalkabiliyorlar mı seninkiler 😢 Nasıl yapabilmiş onu cadı gerçekten akıl almaz birşey. Park yatak orta kademe baya içerde çünkü. 😞 Çok geçmiş olsun. Rabbim esirgemiş. 🤲
Evet yüksekte bile tutsak yatagı ıcı derin Bende ona güvendim hemşehrim. Kızım kalkıyor artık. Nerdeyse tam kalkacak. Allah razı olsun. Hepımızon evladını korusun 💕🌺🤲

180 ml denedin mi içiyorlar mi?
Benimkiler neredeyse 9 aylık 180 ml bir aydır falan veriyorum

Herkesdebi problem yemeleri yeseler Bi dert yemeseler ayri

Ben pek dert etmiyorum ya yemek isteyen yer yemek istemeyen yemez 😂 Kendim bile zorlanınca iyice iştahı kaçan biriyim bebelere aynını yapmam 😁
Gelişimleri ortalama gidiyor gerisine zaten ihtiyacım yok onlarında yok ☺️

Evet yüksekte bile tutsak yatagı ıcı derin Bende ona güvendim hemşehrim. Kızım kalkıyor artık. Nerdeyse tam kalkacak. Allah razı olsun. Hepımızon evladını korusun 💕🌺🤲

Benimkiler 1'er kez düştü sıralarını savdılar 😂 Kalkmaya başlarlarsa direk derune en derune yollarım daha fazla düşme görmek istemiyorum 🤭

Ben isim varsa yere bırakıyorum geziyorlar
Ayna karşısına koyunca da uzun süre oyalanıyorlar kendilerini görünce
Evi baştan dizdigimiz için her şeyi bebek güvenliğine göre ayarladık o iyi oldu
Yalnız bırakırken korkmuyorum bir şey olacak diye
Tek tehlike kardeşleri şu an
Sabah kahvaltılarını hazırlarken biri diğerinin yüzünü yolmaya çalışıyordu 🤣
O yolma bizde de var kız direk yüze çalışıyorlar 😂

Selam kızlar. Nasılsınız? Sabaha karşı pat diye bi ses geldı. Eşimle ben yataktan fırladık. Ama benım kalp güm güm atıyor. Bide ne görelim benım kız park yataktan kendını atmış. Yere serilmiş hareketsiz donuk yatıyor. Şok geçirmiş korkudan. 😔(Bu arada durumu iyi) Ha bugun ha yarın diye diye yatağı en alt kademeye indirmemiştim salak kafam. 2 kademe zaten diger kadame cok yüksekte degildi derindeydi genede düşürdü kendıni. Çok ama çok agladı cadı kızım. Şimdi benım günlerde olanlar park yataginın kademesine en alta indirsin!!
Maşallah kuzucuga , benimkiler daha sağdan sola dönmeye yeni başladılar, bebekler ne kadar farklı, çok geçmiş olsun aynı zamanda , valla azıcık kafanı cevirsen çok acayip şeyler olabiliyor bebeklerde. Allah korumuş.
Canlar bunlardan kullanan var mı? Nasıl kullanılıyor?
Ben kullanıyorum. Öğlen elmalı armutlu muhallebi yapıyorum onun içine ekliyorum bazen 1 er tatlı kaşığı. Sade sevmedi bizimkiler hep kuştular onu verince.

X