2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Uyku eğitimi veren arkadaşlara bir sorum var.Benim beybiler annelerin kolları ağrıdığı için ayakta sallayarak uyumaya alıştı bi süredir ben de uyku eğitimi vermek istiyorum bu yüzden.Ama şimdi malum havalar ısınıyor geceleri falan sahile çıkarız biz ya da arkadaşlara gideriz.Tabi annelerde de kaldığımız oluyor.O zamanlarda bu rutin ve uyku işini nasıl yapıyorsunuz??
Ben o zaman 1 saat ileri çekmeyi düşünüyorum. Hem hava daha kararmamış olacak 7 de, hem de dediğin gibi hayat bitmemiş oluyor . Ama çok düzenlerini bozmak istemiyorum . Çünkü artık çocuklara göre yasamak zorundayız hem de iki bebe olunca mecburen rahat etmek için rutinlere uymamiz gerekiyor.

Meraklı sana güzel haber vereyim yine bebeden bebeye değişiyor. Benimkiler kucak sevmiyorlar mesela. Örümcekten kucağıma alıyorum az binsinler diye kıyamet kopuyor geri koy ben free takılıcam diye 🤦🏼
Benim oğlum sanırım öyle kız ama bana yapışık gezse yok demez ölüyorum tipine böyle kendini kambur gibi yapıp sokuluyor aha diyorum boku yedik yapışığız büyüyene kadar😂

Sağol Nicecım sizden sonra takip ediyoruz herhalde 😂 Senin ikisininde çıktı mı? Aynı cinsiyette farkediyorum mu diş?

Tam 200. gününde bir anda diş gördüm Rego sende bekle az kaldı 🤣🤣 Gece bir anda çığlık kıyamet ağladığı günün ertesi gelecek 😂😂 Kızda yok daha onu bekleme 🙈 Yine yavaş kalıyor kızlar 😂

Sağol Nicecım sizden sonra takip ediyoruz herhalde 😂 Senin ikisininde çıktı mı? Aynı cinsiyette farkediyorum mu diş?

Tam 200. gününde bir anda diş gördüm Rego sende bekle az kaldı 🤣🤣 Gece bir anda çığlık kıyamet ağladığı günün ertesi gelecek 😂😂 Kızda yok daha onu bekleme 🙈 Yine yavaş kalıyor kızlar 😂
Biz dun gece bu ciglik kiyamet aglamayi yasadik bakalim dis gelecek mi?😔

Kızlar günaydın 🤗 yürüteç kullanan arkadaşlarım hangi marka aldınız tavsiye eder misiniz. Simdi nette biraz arastırdımda karar veremedim. Çok hantal bisi olmasın istiyorum gerci yüruteçte ne dikkat etmek gerek onuda bilmiyorum sizlere danısayım dedim ☺

Kızlar günaydın 🤗 yürüteç kullanan arkadaşlarım hangi marka aldınız tavsiye eder misiniz. Simdi nette biraz arastırdımda karar veremedim. Çok hantal bisi olmasın istiyorum gerci yüruteçte ne dikkat etmek gerek onuda bilmiyorum sizlere danısayım dedim ☺
Baby plus cozy kullandim ben oldukca memnundum ne hantal ne hafif. Hafif yurutec tercih etme canim icinden sarkiyolar kendilerini geri atiyolar bu gibi durumlarda kolaylikla havaya kalkmasin. Zaten bi sure sonra etek tutar gibi tutup kaldiracaklar o ayri😂

Benim oğlum sanırım öyle kız ama bana yapışık gezse yok demez ölüyorum tipine böyle kendini kambur gibi yapıp sokuluyor aha diyorum boku yedik yapışığız büyüyene kadar😂

Yaw hani kızlar babaya düşkün oluyordu 😂 Ben büyüttükten kahrını çektikten sonra babaya düşerse sorarım hesabını 😬 demen lazım daha çok meraklı 😁😁

Benim tercihim tekerler ses yapmasın(halı sevmem o yüzden her yer dip köşe halı kaplı değil) birde çok fazla tekeri olsunki denge mekanizması sağlam olsun. Ayrıca çok büyük olmasın 2 taneler evde kapıdan geçme kavgası olmasındı.
Normalde hep internetten söylerim ama bunları görerek almak zorundaydım. Bazıları aşırı langır lungurdu.
Prego Teddy bizimkiler 👍

Benim tercihim tekerler ses yapmasın(halı sevmem o yüzden Her yer dip köşe halı kaplı değil) birde çok fazla tekeri olsunki denge mekanizması sağlam olsun. Ayrıca çok büyük olmasın 2 taneler evde kapıdan geçme kavgası olmasındı.
Normalde hep internetten söylerim ama bunları görerek almak zorundaydım. Bazıları aşırı langır lungurdu.
Prego Teddy bizimkiler 👍
Ayni tarz tercih etmisiz cok benzer cozy yle 🤗

Ayni tarz tercih etmisiz cok benzer cozy yle 🤗

Orda kullanan ve alışveriş yapmaya gelen bir kadın önerdi seninkini. Memnun kalmıştı. Ama bana biraz büyük geldi oradayken.Ev büyük olmasına rağmen bebeler köşeleriyle ağzımıza tükürür diye daha yuvarlacık olanı almıştım 😂 Kadınada tek olsaydı tercih ederdim ama iki tane alacağım dedim Allah sabır versin dedi 🙊🙊

Orda kullanan ve alışveriş yapmaya gelen bir kadın önerdi seninkini. Memnun kalmıştı. Ama bana biraz büyük geldi oradayken.Ev büyük olmasına rağmen bebeler köşeleriyle ağzımıza tükürür diye daha yuvarlacık olanı almıştım 😂 Kadınada tek olsaydı tercih ederdim ama iki tane alacağım dedim Allah sabır versin dedi 🙊🙊
Ev buyuk olunca sukur hasarsiz atlattik yurutec maceramizi 🙈 artik binmek istemiyolar 2 kisi tutup zorla bindirdik bi kac sefer icinden cikiyolar 😂 artik aktivite masasi olark kullaniyorum 😂

Yaw hani kızlar babaya düşkün oluyordu 😂 Ben büyüttükten kahrını çektikten sonra babaya düşerse sorarım hesabını 😬 demen lazım daha çok meraklı 😁😁
İlk 40 gün kızımın sesi çıkmıyordu baba koynundaydı, sonra vızlamaya başlayınca ki ben ona düdük diyorum😂 babası reddetti kızını oğluna yöneldi büyüyünce bunları anlatıcam yok ille de babam derse anne terliği diye birşey var😂😂

İlk 40 gün kızımın sesi çıkmıyordu baba koynundaydı, sonra vızlamaya başlayınca ki ben ona düdük diyorum😂 babası reddetti kızını oğluna yöneldi büyüyünce bunları anlatıcam yok ille de babam derse anne terliği diye birşey var😂😂

Erkeklerin bu ses yüzünden küçük büyük farketmiyor kaçışları demek 😂 Dırdır her yaşta 🙈🙈

Oglum 9 aylikti ciktiginda 🙈 yazmayla bagladigim oldu yurutecte durmasi gerek isim var ama cikiyor bagladim yazmadan kemer yaptim 😂 darisi sizlere insallah 😍

Aha bir güzel akıllı anne çözümü daha 🥰 Aklımda olsun o zamanlarda baya işe yarar gibi yazmayla bağlamak 😂😂
Benimkide o aylarda çıkar daha şimdiden tozunu attırıyor 🤭

Baby plus cozy kullandim ben oldukca memnundum ne hantal ne hafif. Hafif yurutec tercih etme canim icinden sarkiyolar kendilerini geri atiyolar bu gibi durumlarda kolaylikla havaya kalkmasin. Zaten bi sure sonra etek tutar gibi tutup kaldiracaklar o ayri😂

Benim tercihim tekerler ses yapmasın(halı sevmem o yüzden her yer dip köşe halı kaplı değil) birde çok fazla tekeri olsunki denge mekanizması sağlam olsun. Ayrıca çok büyük olmasın 2 taneler evde kapıdan geçme kavgası olmasındı.
Prego Teddy bizimkiler 👍
Cok tesekkürler kızlar 🤗 dediklerinize bakayım hemen 😘
Almayi dusunmuyordum ama cok bana baglandilar gezdirmemi istiyorlar bunaldim 1 haftadir

X