- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.229
- 37
- Konu Sahibi incikartanesi
- #37.001
İnci gibi dizilsin insallah
Sağol Masalım Hepimizinkinin estetik görünümlü mis gibi dişleri olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnci gibi dizilsin insallah
Hergun dünün aynısı gibi, alt al, kaka yapmış olsunlar, banyo yaptır salya sil, salla,salla salla. Aglamalaei susturmaya çalış. Vitaminlerini ver. VAkit bulursan bolca sevVallaha senin annen yapmaz diyordum ama oda yaptı. Demek ki hiç biri kaldıramıyor ikiz bebeleri Birde sizi düşünseler ya
Gerçi bunu diyorum ama en küçüğü 14 yaşında olan diğer ikisi 20-21 yaşında olan yeğenlerim aç(!) kalmasın diye annemde bende pek durmuyor 2 kez geldi biri doğumda biri sünnette 1 ay kaldı kalmadı gidicem aç kalırlar diye tüğdü Benimkiler 6 aylık onların aç kalması umurunda değil pek galiba Neyse ben yaparım nasılsa diye düşünüyordur zaar
Tüm günüm bebeler uyandı mama yedi kahvaltı yaptı yattı kalktı mama yedi sebze hazırladım yedi yemedi yattı kalktı mama yedi gece uykusuna yattı diye geçiyor. Herkesle aynı yani
Amin kuzum insallh bunu umuduyla kendime guvenim artti bugünCanım sabah 1 yemek kaşığı yulafi biraz suyla pisiriyorum, bu arada yulafi robotta çektim. Sonra içine haslanmis 1 yumurta sarısı mutlaka hergun, bazen muz , bazen lor peyniri, bazen labne koyuyorum. Üzerine de 1 çay kaşığı pekmez gezdiriyorum böyle yiyorlar . Yeni yeni patates te katmaya başladım. BAzen bebek pankeki yapıyorum yoğurt, yumurta sarısı, tam buğday unuyla. En çok bunu seviyorlar.
Her öğlen 1 tatlı kaşığı irmik ya da pirinç unuyla muhallebi yapıyorum, yarim elma , yarim armut rendeliyorum . Çok seviyorlar bunu da. Arada kaşık maması ekliyorum hero baby tahilli meyveli mamasını almıştım 1 tatl ikasigi ekliyorum epey tok tutuyor.
Akşamları sebze yemeği, ıspanak, pırasa, kereviz vb. Ne varsa havuçlu patatesli pirinçli ya da irmikli yemeğini yapıyorum, kemik suyu ya da kuzu kıyması ekliyorum biraz. Bunu da seviyorlar çok şükür. Yanina yoğurt, ya da ayva suyu. Geçende kayısı islattim sıcak suyla onun suyunu verdim ,. Kızım sevmedi yalnız.
Genelde öğünlerim böyle şimdilik. Ha bir de haftada 2 kez falan tarhana yapıyorum. Bugün kıymalı yaptım mesela, içine ekmek ufaladım biraz.
Büyüyorlar kuzum artık, emeklemeye başlasalar sanki daha işimiz kolaylaşacak gibi geliyor bana. Yürüseler zaten kolaylıcaz da. Ben de yalnızlığı seviyorum. Ama ikizlerinsani çok zorluyor. Az kaldı kuzum az daha sabır. Üstlerimiz kolaylayip daha eğlenceli olacak Allahın izniyle. Allah kolaylığını verecek elbette.
Yapti valla benimkide biraz pisman gibi gun boyu konusmadim hic birsey icinde yardim eder misin falan da demedim kendince yemek yapmaya kalkti evi süpürdü oglumla oynadi bende bebislerimle ilgilendim uyuttum emzirdim corbalarini yaptim yedirdim vs. Simdi de biri uyudu digerinu uyutuyorum oluyormus ya tek basina da bal gibi 1 hafta snra dicem anne cok saol destegin yardimin icin diye artik hallede bilirim allah razi olsun diyip gitmesine izin vericem kirginda ayrilmak istemiyorum muhtacim cunku efeden dolayi hayirlisi bakalim bu zaman kadar geldik rabbim bundan sonrasini da kolaylkla gecirmemizi evlatlarimjzi sglikla tek başımıza bakabilmeyi nasip etsinVallaha senin annen yapmaz diyordum ama oda yaptı. Demek ki hiç biri kaldıramıyor ikiz bebeleri Birde sizi düşünseler ya
Gerçi bunu diyorum ama en küçüğü 14 yaşında olan diğer ikisi 20-21 yaşında olan yeğenlerim aç(!) kalmasın diye annemde bende pek durmuyor 2 kez geldi biri doğumda biri sünnette 1 ay kaldı kalmadı gidicem aç kalırlar diye tüğdü Benimkiler 6 aylık onların aç kalması umurunda değil pek galiba Neyse ben yaparım nasılsa diye düşünüyordur zaar
Tüm günüm bebeler uyandı mama yedi kahvaltı yaptı yattı kalktı mama yedi sebze hazırladım yedi yemedi yattı kalktı mama yedi gece uykusuna yattı diye geçiyor. Herkesle aynı yani
Benimki var ama tartısıyoruz surekliHergun dünün aynısı gibi, alt al, kaka yapmış olsunlar, banyo yaptır salya sil, salla,salla salla. Aglamalaei susturmaya çalış. Vitaminlerini ver. VAkit bulursan bolca sev
Ikiz ananeleri resmen fos cıktı. Annesi hala yanında olan var mı ? Topluca,o kadına çiçek yollayalım uzaktan elini öpelim bari.
Benimki de var ama kalmıyor artık bizde allahtan yakın oturuyoruz hafta içi gündüzleri geliyor 6 saat falan yardımcı oluyor ama mesela eşim evden çalışsa da gündüz gelmese diye fırsat kolluyor benim derdim kv üst katımda oturmasına rağmen “yardımcı olamıyor”Benimki var ama tartısıyoruz surekli
Bizimkide kactı kacacak ama bakalım ne zaman anneminde ev yakın aslnda ama git gel yapmaz üsenir giderse tam.gider.Benimki de var ama kalmıyor artık bizde allahtan yakın oturuyoruz hafta içi gündüzleri geliyor 6 saat falan yardımcı oluyor ama mesela eşim evden çalışsa da gündüz gelmese diye fırsat kolluyor benim derdim kv üst katımda oturmasına rağmen “yardımcı olamıyor”
Ben artık hiç bir şeye şaşırmıyorum bu öz annelerin yaptığını gavur yapmazGecesi gündüzüne karışmış yeri geliyor 3 çocuk üstündeymiş Ben hiç 3 çocuğu üstüne bıraktığımi hatirlamiyorum oglumun hastahane isleri oldugunda yada ona vakit ayirip disariya cikarmak zorunda kaldigimiz da kizlari birakiyorum ki onu da kendisi der oglanla da ilgilenin disari cikartin diye bu neydi şimdi sabahin 5 in de basladik tartismaya küsüs konusmuyorum . Geldiginden beri oram agridi buram mi şişti şuramda yuvarlaklik bisey var sanki yemek yiyo ardindan tansiyonum cikti ben biraz uzanayim vs vs bitmiyoooo her gune bir agri sızı e ben napayım onu söyle ben robot muyum neyim ben kaynana yok gorumce yok bi annem var dogum ve sonrasi icin bana yardimci olacak oda böyle yapiyor ananem bo yandan bu sene sen cikmasaydin annen bana bakacakti teyzem ordan ablami yormayin ha yükünü hafiflet vs zaten yük yok ortada ki ben yan gelip yatmiyorum ev evimin temizligi duzeni camasir bulasik yemek bebeklerin bakimi ekstra ekstra oglum ve onun sorumluluklari okul odev vs. Ben kaça bölüneyim esim isten gelince zaten aliyor kizlari ilgileniyor bu taviri hak ediyor muyum gerckten? Sorguluyorum kendimi . Bana hastaligi vs. Öne suren annem abimin tahini buraya çıkınca diyor ki oglum 2. Cocuguda yapin burdayken bakayim (yegenim daha 10 aylik) bu ne şimdi bana gelince gunluk hastalik siralayan kadin gitti bir anda bazen avazim ciktigi kadar bagirasim geliyor YETER diye . Hakkini yiyemem yariyardimcim ama halimi görüyor aranizda bilen arkadaslarim var ekstra ozel ilgilenmem gereken ozel gereksinimleri olan bi oglum var yiprandigimi ve yoruldugumu hissediyorum psikolojik olarak bu bana negatif olarak yansiyor babam da diyor ki annen degilde ben senin annen olsaydim onun yaptigini yapmazdim tamam dedim kapattim telefonu . Esime yansitmiyorum bu tür olaylari annemlere cephe almasin diye ama tek basima da mucadele etmekten gizlice laf işitip tartismaktan bıktım
Ikizler herkesi sınır, tansiyon hastası yaptı. Benim kayinvalidem devam ediyor bakalım nereye kadar dayanacak. Herkes kapıya bakıyor biran önce bu evden kaçsak diye.Benimki var ama tartısıyoruz surekli
Bizimki de gitmedi işte aksamlar, eşimle iyice papaz oldular. Bir de kandil günü gittiğimizde hiç Aklıma gelmeyen bir sürü şey söyledi. Ben doktora göre yasiyormusum , çocuk öyle buyutulmezmis. Niye mama vermişim, pirinç unu verecekmişim doğduklarından beri. Internetten okuyup oralardakiler ozeniyormusum, çocuklara öyle şeyler yedirmiyicekmisim, normal yemek yiyeceklermis . Bir sürü garip tuhaf şey söyledi. Dün gelir diye düşünmüştüm torunlarını özlemiştir. Aradım bacaklarım ağrıyor çıkamam merdiven dedi. Bu arada kendisi babamdan kalan bi evimiz daha var onu satmadığı için biz asansörsüz ev almak zorunda kaldık. Bütçemize gore. Bu evde olmamızın suçlusu da o. Ne bileyim kendi kendine evde dura dura iyice tuhaflasmis. Siz gelceniz bana diyo bi de. Ben nasıl çıkıyorum su evden iki bebekle bilmiyo sanki. Neyse cook tuhaf şeyler yaşıyorum.Benimki de var ama kalmıyor artık bizde allahtan yakın oturuyoruz hafta içi gündüzleri geliyor 6 saat falan yardımcı oluyor ama mesela eşim evden çalışsa da gündüz gelmese diye fırsat kolluyor benim derdim kv üst katımda oturmasına rağmen “yardımcı olamıyor”
Çok haklısın. Vallahi öyle.Ben artık hiç bir şeye şaşırmıyorum bu öz annelerin yaptığını gavur yapmaz
Kuzum benm annem hem seker hem tansiyon hastasi zaten 3 kat daha sinirli ve asabi sonra onada hak veriyorum biz dayanamiyoruz bebelere ama destekte lazm bakalm bakici tutabilirim boyle giderseIkizler herkesi sınır, tansiyon hastası yaptı. Benim kayinvalidem devam ediyor bakalım nereye kadar dayanacak. Herkes kapıya bakıyor biran önce bu evden kaçsak diye.
Bizimki de gitmedi işte aksamlar, eşimle iyice papaz oldular. Bir de kandil günü gittiğimizde hiç Aklıma gelmeyen bir sürü şey söyledi. Ben doktora göre yasiyormusum , çocuk öyle buyutulmezmis. Niye mama vermişim, pirinç unu verecekmişim doğduklarından beri. Internetten okuyup oralardakiler ozeniyormusum, çocuklara öyle şeyler yedirmiyicekmisim, normal yemek yiyeceklermis . Bir sürü garip tuhaf şey söyledi. Dün gelir diye düşünmüştüm torunlarını özlemiştir. Aradım bacaklarım ağrıyor çıkamam merdiven dedi. Bu arada kendisi babamdan kalan bi evimiz daha var onu satmadığı için biz asansörsüz ev almak zorunda kaldık. Bütçemize gore. Bu evde olmamızın suçlusu da o. Ne bileyim kendi kendine evde dura dura iyice tuhaflasmis. Siz gelceniz bana diyo bi de. Ben nasıl çıkıyorum su evden iki bebekle bilmiyo sanki. Neyse cook tuhaf şeyler yaşıyorum.
Çok haklısın. Vallahi öyle.
Aman bikac ay daha sabredemediler. Zaten kendimiz bakıcaz az kaldı azcık ayaklansalarKuzum benm annem hem seker hem tansiyon hastasi zaten 3 kat daha sinirli ve asabi sonra onada hak veriyorum biz dayanamiyoruz bebelere ama destekte lazm bakalm bakici tutabilirim boyle giderse
Bana demişti canım onu.@Kilya sana mi kendi yediklerinizden yedirin demisti doktor ne pisiriyorsun ne yediriyorsun acaba?
Bence ben dünyada 3. olarak iki farklı cinsiyette tek yumurta ikizi doğurdum. Bunun başka açıklaması olamaz çünkü
Arkadaş dişi çıkaran Demir huysuzluğunu yapan Defne
Ben bu kalitesiz-huysuz embriyomla napıcam Allah aşkına
Evet hanımlar farketmeden diş çıkardık arada derede İştahsızlıkta olmasa anlamıcaktım inşallah tüm dişleri böyle çıkar
Kuzum benim oğlan mamadan sıkıldığında değişiklik olsun diye aldık hepi hepi 1 kutu kullanıp kendi mamamıza dönüyoruz o yüzden işe yarıyorCok kotu yorumlar okudum onla ilgili ama cok seveni de var alsam mi denesem mi diye hep muallakta kaliyorum
Hayırlı olsun canım arkadaşımBence ben dünyada 3. olarak iki farklı cinsiyette tek yumurta ikizi doğurdum. Bunun başka açıklaması olamaz çünkü
Evet hanımlar farketmeden diş çıkardık arada derede İştahsızlıkta olmasa anlamıcaktım inşallah tüm dişleri böyle çıkar
Maşallah hayırlı olsun ilk dişler
Hayırlı olsun canım arkadaşım
Neler pisiriyorsun?Bana demişti canım onu.
Benim annem de halen bizde ama bizde de eşim sıkıntılarda hiç kendi alanım yok diye. Annem başka şehirde mecbur geldi mi uzun kalıyor. Bi süre sonra bıkkınlık geliyor, hep aynı şeyler konuşmalar.Hergun dünün aynısı gibi, alt al, kaka yapmış olsunlar, banyo yaptır salya sil, salla,salla salla. Aglamalaei susturmaya çalış. Vitaminlerini ver. VAkit bulursan bolca sev
Ikiz ananeleri resmen fos cıktı. Annesi hala yanında olan var mı ? Topluca,o kadına çiçek yollayalım uzaktan elini öpelim bari.
Hayırlınolsun kuzum, inci gibi dişleri olsunBence ben dünyada 3. olarak iki farklı cinsiyette tek yumurta ikizi doğurdum. Bunun başka açıklaması olamaz çünkü