Gecesi gündüzüne karışmış yeri geliyor 3 çocuk üstündeymiş
Ben hiç 3 çocuğu üstüne bıraktığımi hatirlamiyorum oglumun hastahane isleri oldugunda yada ona vakit ayirip disariya cikarmak zorunda kaldigimiz da kizlari birakiyorum ki onu da kendisi der oglanla da ilgilenin disari cikartin diye bu neydi şimdi sabahin 5 in de basladik tartismaya küsüs konusmuyorum . Geldiginden beri oram agridi buram mi şişti şuramda yuvarlaklik bisey var sanki yemek yiyo ardindan tansiyonum cikti ben biraz uzanayim vs vs bitmiyoooo her gune bir agri sızı e ben napayım onu söyle ben robot muyum neyim ben kaynana yok gorumce yok bi annem var dogum ve sonrasi icin bana yardimci olacak oda böyle yapiyor ananem bo yandan bu sene sen cikmasaydin annen bana bakacakti teyzem ordan ablami yormayin ha yükünü hafiflet vs zaten yük yok ortada ki ben yan gelip yatmiyorum ev evimin temizligi duzeni camasir bulasik yemek bebeklerin bakimi ekstra ekstra oglum ve onun sorumluluklari okul odev vs. Ben kaça bölüneyim esim isten gelince zaten aliyor kizlari ilgileniyor bu taviri hak ediyor muyum gerckten? Sorguluyorum kendimi . Bana hastaligi vs. Öne suren annem abimin tahini buraya çıkınca diyor ki oglum 2. Cocuguda yapin burdayken bakayim (yegenim daha 10 aylik) bu ne şimdi bana gelince gunluk hastalik siralayan kadin gitti bir anda bazen avazim ciktigi kadar bagirasim geliyor YETER diye . Hakkini yiyemem yariyardimcim ama halimi görüyor aranizda bilen arkadaslarim var ekstra ozel ilgilenmem gereken ozel gereksinimleri olan bi oglum var
yiprandigimi ve yoruldugumu hissediyorum psikolojik olarak bu bana negatif olarak yansiyor babam da diyor ki annen degilde ben senin annen olsaydim onun yaptigini yapmazdim
tamam dedim kapattim telefonu . Esime yansitmiyorum bu tür olaylari annemlere cephe almasin diye ama tek basima da mucadele etmekten gizlice laf işitip tartismaktan bıktım