- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #36.601
Canım atak patak haftası falan olabilir mi?Off kızlar ya. Kafayı yiyeceğim bebeklerden biri aşırı huysuzlandı. Gece hiç uyumuyor resmen dalıyor çığlık çığlığa kalkıyor zor sakinleşiyor kucağımda yine dalıyor koyuyorum yarım saat bir saat sonra aynı. Kucak sevmeyen bebek zorla kucakta sakinliyor. Memeyi tutmuyor çok üzülüyorum iyice bıraktı. Sinirleniyor ısrar edemiyorum. Gündüz de öyle. Mama vermeyeyim diyorum bu kez de aç uyumuyor diyorum hoş mamada çok almıyor. Rutin doktor kontrolü vardı iki gün önce bir sorun görmedi huysuz diyince dişe baktı idrar tahlili istedi sorun çıkmadı. Ateş vs de yok. Bir yeri mi ağrıyor anlamıyorum bilmiyorum çok bunalttı kendi de perişan. Bari emse çok üzgünüm. Kulağı filan ağrısa belli olurdu demi ?
Çok şükür alıştılar canım kendileri dalıyor artık
Bu yolda akıttığım kan, ter ve gözyaşının hesabı yok çetin bi savaş oldu
Valla ben hiç pış pat uğraşmadım ağlatarak verdim eğitimi.
Ilk gece kendimi çocuğunu çöpe atan vicdansizlar gibi hissettim ama gündüz perdeyi açmamla susmalari bir olunca anladım dönen numarayı
Hicbir şey yok bildiğin fake ağlama yani.
Inan sallayarak uyuturken çok daha fazla ağlıyorlardı
Uzun süren vicdan muhasebesi sonrası verdiğim en doğru karar olduğunu anladım
Gün içindeki enerjilerini bile etkiledi
Ben kızları huysuz sanıyordum meğer uykusuzlarmis.
Doktorumuzla görüştüm gece beslenmesini de kestik
Uyumak çok güzelmiş
Allah kolaylık versin canim ya, esin bari 5 'te gelse eve nefes alırsın. Herkes bi alem , kaçma peşinde.Bi kaynanam var onun da kardesi kanser diye o bakiyor ona eli kolu baglandi, ben gitcem artık onun yanına. Ameliyat olacak. Kardesi ameliyat olunca gelecek yanima. Anneme zaten artık siz anlayin diyebanne diyorum o bir hic artik. Evet elim ayağıma dolasiyor bebeler aglarken o sirada kizim anne kakam geldi diyor mesela onu götürürken bebeler morariyor, esim 9a kadar yok calisiyor ne yazik ki, sacma sapan bir de futbol isine girdi. Yanivar bin lira fazla eve para girecek diye psikolojimin icine etti, ama amacinin para oldugunu düşünmüyorum eve girmemek bence amaci. Bu aralar gördü halimi aka ona da yansitmaya basladim ona da istemsiz cigliklar attim geldi agzimi kapatti inanamadi gozlerine. O gunden beri 9da zart evde cok korkuyor surekli ariyor o gunden beri
Seninkiler 2 kez kalkıyormuş bizimkiler herhalde dün gece 20 yi buldu. Napsak netsek şaşırdım. Ikide birde uyanıp agliyorlar. Nevrim döndü iyice .Nos bayadır sesin çıkmasada çok iyi yol kat etmişsin Kesinlikle herşey uykuya bağlı ne zaman düzgün uyusalar ertesi gün rahat geçiyor.
Şu gece beslenmesini teke ne zaman düşürüyoruz sen bize onla gel. Hiç kalkmamayı geçtimHala 2 kez besleniyorlar 12:30 ve 4:30 olarak
Allah kolaylık versin canim ya, esin bari 5 'te gelse eve nefes alırsın. Herkes bi alem , kaçma peşinde.
Seninkiler 2 kez kalkıyormuş bizimkiler herhalde dün gece 20 yi buldu. Napsak netsek şaşırdım. Ikide birde uyanıp agliyorlar. Nevrim döndü iyice .
20 mi mi abooo delirmelik, sen ise basladin dimi?Allah kolaylık versin canim ya, esin bari 5 'te gelse eve nefes alırsın. Herkes bi alem , kaçma peşinde.
Seninkiler 2 kez kalkıyormuş bizimkiler herhalde dün gece 20 yi buldu. Napsak netsek şaşırdım. Ikide birde uyanıp agliyorlar. Nevrim döndü iyice .
12.hafta da görünüyor ama nerdeyse bir hafta olacak düzelmediCanım atak patak haftası falan olabilir mi?
Teoride özel bir durum yoksa 6-7 ay arası tek beslenme yeterliymis.Nos bayadır sesin çıkmasada çok iyi yol kat etmişsin Kesinlikle herşey uykuya bağlı ne zaman düzgün uyusalar ertesi gün rahat geçiyor.
Şu gece beslenmesini teke ne zaman düşürüyoruz sen bize onla gel. Hiç kalkmamayı geçtimHala 2 kez besleniyorlar 12:30 ve 4:30 olarak
Sakın ol kuzum 4.ay atağındasınız12.hafta da görünüyor ama nerdeyse bir hafta olacak düzelmedi
Kuzum her hastanenin farklı prensipleri olabiliyor ben evde yaptırdım ya o yüzden sorun olmadı benim eskiden çalıştığım hastane tanıdığım bir sağlık memuruna yaptırdımmerakliblog 1 aylıkken yaptirdi, cok da sorunsuz oldu
Çok fena noss sürekli etini koparıyormuşçasına bağırıyor bir şey oldu zannediyorum sadece kucakta uyuyor. Memeyi nadiren kabul ediyor. Nadiren ana kucağını kabul ediyor kucak dışında ama kafa şekli bozuluyor onda da çok koymak istemiyorum. Yatağına koyunca yarım saatte kalkıyor bağır çağır. Hiç böyle değildiSakın ol kuzum 4.ay atağındasınız
5 hafta kadar sürüyor
Ay kimseyi tanımıyorum güvenemem evde yapmasınaKuzum her hastanenin farklı prensipleri olabiliyor ben evde yaptırdım ya o yüzden sorun olmadı benim eskiden çalıştığım hastane tanıdığım bir sağlık memuruna yaptırdımKilya İstiyorsan öyle birine yaptırabilirsin demokrasilerde çareler tükenmez
Kilyacim bana sunu soyle, gaz olayi gecti mi sizin? Nolur gecti de sabrim kalmadi kivranmalarini izlemeyeÇok fena noss sürekli etini koparıyormuşçasına bağırıyor bir şey oldu zannediyorum sadece kucakta uyuyor. Memeyi nadiren kabul ediyor. Nadiren ana kucağını kabul ediyor kucak dışında ama kafa şekli bozuluyor onda da çok koymak istemiyorum. Yatağına koyunca yarım saatte kalkıyor bağır çağır. Hiç böyle değildi
Kuzum geçmedi ama eskisi kadar kasılıp ağlamıyorlar daha rahat geçiyor. Nadiren o kasılmalı bol ağlamalı gaz durumu yaşanıyorKilyacim bana sunu soyle, gaz olayi gecti mi sizin? Nolur gecti de sabrim kalmadi kivranmalarini izlemeye
O atakta bebelerin içine canavar kaçıyor bacım yaşayan bilirÇok fena noss sürekli etini koparıyormuşçasına bağırıyor bir şey oldu zannediyorum sadece kucakta uyuyor. Memeyi nadiren kabul ediyor. Nadiren ana kucağını kabul ediyor kucak dışında ama kafa şekli bozuluyor onda da çok koymak istemiyorum. Yatağına koyunca yarım saatte kalkıyor bağır çağır. Hiç böyle değildi
Ayni dert bende var 11 bucukta yedirip yatiriyorum 3 bucuk sonra 6 bucuk diye gidiyo. Hala 8 kere beslenme yapiyoruz mamayi arttrmiyorlar ne yapabilirim kizlar yaNos bayadır sesin çıkmasada çok iyi yol kat etmişsin Kesinlikle herşey uykuya bağlı ne zaman düzgün uyusalar ertesi gün rahat geçiyor.
İnşallah geçer ya valla şu an biri öyle yetti yaniO atakta bebelerin içine canavar kaçıyor bacım yaşayan bilir
Asla geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor
Sen de alışıyorsun bir haftayı geçince öyle yaşamaya
Ikisi aynı anda olsa dertİnşallah geçer ya valla şu an biri öyle yetti yani
Uyku eğitimi der susarım regoAyni dert bende var 11 bucukta yedirip yatiriyorum 3 bucuk sonra 6 bucuk diye gidiyo. Hala 8 kere beslenme yapiyoruz mamayi arttrmiyorlar ne yapabilirim kizlar yabide oglum hic ama hic derin uyumuyor 1 er saat arayla uyanfi aglandi sizlandi cok yorgunum uykusuzum
OyyIkisi aynı anda olsa dert
Sırayla olsalar daha büyük dert
Valla ikiz büyütmek evliya ermiş sabri istiyor
Hiç mi boşluk olmaz insanın hayatında?
Hiç yok.
Regen bizimkilerde mamayı hiç artırmıyor ya neden öyle oluyor ki. Sende geleceğimi görüyorumAyni dert bende var 11 bucukta yedirip yatiriyorum 3 bucuk sonra 6 bucuk diye gidiyo. Hala 8 kere beslenme yapiyoruz mamayi arttrmiyorlar ne yapabilirim kizlar yabide oglum hic ama hic derin uyumuyor 1 er saat arayla uyanfi aglandi sizlandi cok yorgunum uykusuzum