2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Canım atak patak haftası falan olabilir mi?

Nos bayadır sesin çıkmasada çok iyi yol kat etmişsin Kesinlikle herşey uykuya bağlı ne zaman düzgün uyusalar ertesi gün rahat geçiyor.
Şu gece beslenmesini teke ne zaman düşürüyoruz sen bize onla gel. Hiç kalkmamayı geçtim Hala 2 kez besleniyorlar 12:30 ve 4:30 olarak

Allah kolaylık versin canim ya, esin bari 5 'te gelse eve nefes alırsın. Herkes bi alem , kaçma peşinde.
Seninkiler 2 kez kalkıyormuş bizimkiler herhalde dün gece 20 yi buldu. Napsak netsek şaşırdım. Ikide birde uyanıp agliyorlar. Nevrim döndü iyice .

O mızırdanmalarını saymadım Mama yeme bölümüydü benim bahsettiğim. Yoksa ohooo bizde de emzik düştü, yan döndüm beğenmedim, yüzümü çizdim, emziği suratıma yapıştırdım uyanmaları olmazsa olmaz

20 mi mi abooo delirmelik, sen ise basladin dimi?

Teoride özel bir durum yoksa 6-7 ay arası tek beslenme yeterliymis.
8.ayda da gece beslenmesine gerek yokmuş artık.
Uyku eğitimine başlayana kadar benimkiler de 2 kere kalkıyorlardı alışkanlık haline gelmiş.
Kesintisiz uykuya geçince gece beslenmesini de kestim.
Beslenme saati gelince mızırdanıp uykuya devam ediyorlar
Sabahları da öyle aşırı açlık belirtisi göstermiyorlar.
Zaten bi yerden sonra ekstra kalori aldıkları için gündüz beslenme kalitelerini de olumsuz etkiliyormus gece beslemek.
Benimkilerin gündüz mama sıklığı da çok azaldı 3 kere veriyorum

merakliblog 1 aylıkken yaptirdi, cok da sorunsuz oldu
Kuzum her hastanenin farklı prensipleri olabiliyor ben evde yaptırdım ya o yüzden sorun olmadı benim eskiden çalıştığım hastane tanıdığım bir sağlık memuruna yaptırdım Kilya İstiyorsan öyle birine yaptırabilirsin demokrasilerde çareler tükenmez

Sakın ol kuzum 4.ay atağındasınız
5 hafta kadar sürüyor
Çok fena noss sürekli etini koparıyormuşçasına bağırıyor bir şey oldu zannediyorum sadece kucakta uyuyor. Memeyi nadiren kabul ediyor. Nadiren ana kucağını kabul ediyor kucak dışında ama kafa şekli bozuluyor onda da çok koymak istemiyorum. Yatağına koyunca yarım saatte kalkıyor bağır çağır. Hiç böyle değildi

Kilyacim bana sunu soyle, gaz olayi gecti mi sizin? Nolur gecti de sabrim kalmadi kivranmalarini izlemeye

O atakta bebelerin içine canavar kaçıyor bacım yaşayan bilir
Asla geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor
Sen de alışıyorsun bir haftayı geçince öyle yaşamaya

Ayni dert bende var 11 bucukta yedirip yatiriyorum 3 bucuk sonra 6 bucuk diye gidiyo. Hala 8 kere beslenme yapiyoruz mamayi arttrmiyorlar ne yapabilirim kizlar ya bide oglum hic ama hic derin uyumuyor 1 er saat arayla uyanfi aglandi sizlandi cok yorgunum uykusuzum

Uyku eğitimi der susarım rego
Alın aldırın resmen hayatın değişti bir haftada

Regen bizimkilerde mamayı hiç artırmıyor ya neden öyle oluyor ki. Sende geleceğimi görüyorum sanırım az sık beslenmeye alıştılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…