2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba bende geldim annemi bugün yolcu ettim gitmeden önce anlamadığım şekilde çok fazla ağlamalı bir hafta geçirdik bizde hamak beşik kurduk tavana onda güzel uyudular şükür dedim ki ikinciyi de alayım bugün ikiside uyumaz oldu ya ben stres yaptım onu çektiler. 2 buçuk aylığız şuan yaklaşık 2 3 haftadır bebekleri ayırıyoruz geceleri birine eşim bakiyo diğerine ben acaba yanlış mı yapıyoruz siz odaları ayırdınız mi naptiniz bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa özellikle uyku ve beslenme konusunda tavsiyelerinizi alırım. Eşim normalde izin alçaktı ama iş yeri vermemiş izin yarın itibariyle evde Bi başıma iki bebekle ne yapacağım hiç bilmiyorum önceden by kadar çok aglamazlardi ikisinde de su fıtığı çıktı hatta birinde enfeksiyon da çıktı antibiyotik kullanıyoruz o da bagirsaklari talan etti geçecek mi ya bugünler gerçekten yapmam dediğim her ne varsa yaptım yeter ki az sussunlar 1 gram uyku uyusunlar diye ne yapacağımı şaşırdım kaldim
Su fıtığı dediğin şey göbek fıtığımı

Benım yaşadığımdan daha kötüsünü kimse yaşamamıştır. Ana denen şahsa gel benım cocuguma bak demedım. Ben dikişli Olcam bana bak dedım sadece iyileşene kadar. Hadı bana bakmayıda bırak 1 tane kazan corba kaynat ana dedim. Hastanedeyiz ben 4 gün kaldım. O şahısta 4 gün kaldı benle 5.gün eve gectik. Bu arada Cocuklarıma ben bakıyorum. Hastanede hep yattı. Nerdeyse ben ona baktım. Vicdanım el vermedı cebıne harclıkta koydum bi ihtiyacını karşılarsın diye. 8. Gün kocam cagırıyor dedi çekti gitti. Gidiş o gidiş. Cocuklarımı bir daha görmeye gelmedı. Takısını takmadı. Kocası geldı sözde baba. Ben bebek göremem dedi evimde 1 kere bile yüzlerine bakmadı çekti gitti. Benı sildiler engellediler telde. Aradım bana küfür etti. Kocamada etti. Ben 1 tane saygısızlık etmedim onlara. Benım sütüm ayaklarıma kadar akardı. Üstüm ıslanırdı. Ama bana o kadar cok sey yaşattı Kı hiç sucum yokken stresten sütüm gittikçe azaldı ve bitti. El kapısında rezil etti beni. Hamıle ıken bile canının istedigi bir sey var mı diye 1 kere bile sormadı. Nasıl bakacaksın karnında 1 tanesi ölsün dedı. Hayırlı olsun evladım bile demedı. Bu laflara ragmen anadır atadır dedım sustum genede aradım. Ama olmadı olmadı bu kadarda evlat düşmanı olunmaz ki. Benım artık bi annem yok. Af dilemez zaten affetmemde sildim gitti o kadını.
Çok üzüldüm canım ya bunları bir annenin babanın yapıyor olması çok garip . Neden böyleler insan hiç evladına bu kötülüğü yapar mı ? İnsanın hayattaki tek varlığıdır evlatlarıdur. Kaç yaşında olursan ol anneye babaya muhtaçsın . Demek ki her evlat sahibi olan anne baba olamıyormuş bir kez daha anladım . Şimdi bunları kaynana yapıyor olsa istemiyor sevmiyor vs deriz ama anne babanın yapması çok daha acı verici . Bu da senin imtihanın demek ki . Takılma üzülme diyeceğim ama o kadar haklısın ki ne diyeyim bilemedim şimdi çok üzgünüm 😞

Çok üzüldüm canım ya bunları bir annenin babanın yapıyor olması çok garip . Neden böyleler insan hiç evladına bu kötülüğü yapar mı ? İnsanın hayattaki tek varlığıdır evlatlarıdur. Kaç yaşında olursan ol anneye babaya muhtaçsın . Demek ki her evlat sahibi olan anne baba olamıyormuş bir kez daha anladım . Şimdi bunları kaynana yapıyor olsa istemiyor sevmiyor vs deriz ama anne babanın yapması çok daha acı verici . Bu da senin imtihanın demek ki . Takılma üzülme diyeceğim ama o kadar haklısın ki ne diyeyim bilemedim şimdi çok üzgünüm 😞
Acaba evlatlıkmıyız diye düşündüm oda degil. Tek cevap imtihanımızmış. Bana bu imtihanı kaybettırdıler. Çünkü beddua ettim ana baba denilen şahıslara.. Hiç ama hiçbirini hak, etmedik. Daha buda yetmezmiş gibi arkamızdan dedikodu yapıyor. Bide ben beyın tumorü hastasıyım yarınım belli degil. Ben üzülmüyorum sende üzülme be canım. Vicdanım cok rahat

Bekarken de sevgi görmedim ama saygı vardı. Çok demişimdir
Anne 1 kere senle yatayım diye
Ama olmadı hep bi bahane. Bu dünyadan ana sevgisi görmeden ölüp gideceğim.
Her anne bi değişik, ne alıp veremedikleri var ben anlamadım. Yalniz ikiz bakmak bize zor gelmiyor demek ki, onlara da zor geliyor bazıları hiç bakma gereği bile duymuyor. sizinkiler hep sogukmus demek ki .
Ben de ailemle baglari koparttim kolonya dokun dedim diye evden gittiler tam 50 gun oldu 1 kere aramadilar, bitti artik yeter ben sinir krizleri geciriyorum bazen yorgunluktan teklikten, beni bu hale sokan torunlarini da unutsun bir zahmet
Seninkiler anlamak zaten imkansız. Aman bir şeye faydaları olmasın. Obur dünyada elbette hesaplasicaz.

Benım yaşadığımdan daha kötüsünü kimse yaşamamıştır. Ana denen şahsa gel benım cocuguma bak demedım. Ben dikişli Olcam bana bak dedım sadece iyileşene kadar. Hadı bana bakmayıda bırak 1 tane kazan corba kaynat ana dedim. Hastanedeyiz ben 4 gün kaldım. O şahısta 4 gün kaldı benle 5.gün eve gectik. Bu arada Cocuklarıma ben bakıyorum. Hastanede hep yattı. Nerdeyse ben ona baktım. Vicdanım el vermedı cebıne harclıkta koydum bi ihtiyacını karşılarsın diye. 8. Gün kocam cagırıyor dedi çekti gitti. Gidiş o gidiş. Cocuklarımı bir daha görmeye gelmedı. Takısını takmadı. Kocası geldı sözde baba. Ben bebek göremem dedi evimde 1 kere bile yüzlerine bakmadı çekti gitti. Benı sildiler engellediler telde. Aradım bana küfür etti. Kocamada etti. Ben 1 tane saygısızlık etmedim onlara. Benım sütüm ayaklarıma kadar akardı. Üstüm ıslanırdı. Ama bana o kadar cok sey yaşattı Kı hiç sucum yokken stresten sütüm gittikçe azaldı ve bitti. El kapısında rezil etti beni. Hamıle ıken bile canının istedigi bir sey var mı diye 1 kere bile sormadı. Nasıl bakacaksın karnında 1 tanesi ölsün dedı. Hayırlı olsun evladım bile demedı. Bu laflara ragmen anadır atadır dedım sustum genede aradım. Ama olmadı olmadı bu kadarda evlat düşmanı olunmaz ki. Benım artık bi annem yok. Af dilemez zaten affetmemde sildim gitti o kadını.
Ah kuzum ☹️ Düşmanın attığı taş değilde dostun attığı gül acıtır derler. Seninki daha da kötü olmuş. Rabbim kalplerine ferahlık versin herkesin

Bekarken de sevgi görmedim ama saygı vardı. Çok demişimdir
Anne 1 kere senle yatayım diye
Ama olmadı hep bi bahane. Bu dünyadan ana sevgisi görmeden ölüp gideceğim.
Canım annenin babanla arası nasıl? Belki kendi çok mutsuzdur ne bileyim işte hiç kolay değil yaşadıkların ☹️ Bizde sorunlar yaşadık maalesef neden oluyor bilmiyorum 😑

Biz iyiyiz bu ara çok şükür. Ek gıda tadım serüvenindeyiz. Ek gıdaya başlayınca mama yemeleri biraz sıkıntılı oluyor sadece o var ama sabredin dedi doktoru geçiş sürecinde hep yaşanan bişey galiba 🤭 Annem gelmişti sünnet için 1 ay kaldı ama şöyle bir baktım evde kimse yokken daha rahat bakılıyor. Çocuklar anneme eziyet etti resmen. Ayakta bile sallattılar kendilerini ki hiç istemezler benden normalde 🤣 Gittilerde geri eski sakin yaşamımıza döndük çok şükür. 🤦🏼 Örümceğe de koydum zaten. Artık benden rahatı yok 🤭 Bizde de durumlar böyle ☺️
Dün bende sünnet olayını sordum yapmıyorlar 🙄 çocuk cerrahı bir yıldan önce yapmıyormuş ürolog da yazın yapalım dedi. Genel cerraha da doktorumuz götürmeyin dedi. Ben de daha fazla büyümeden bebeler yapalım istiyordum

Her anne bi değişik, ne alıp veremedikleri var ben anlamadım. Yalniz ikiz bakmak bize zor gelmiyor demek ki, onlara da zor geliyor bazıları hiç bakma gereği bile duymuyor. sizinkiler hep sogukmus demek ki .

Seninkiler anlamak zaten imkansız. Aman bir şeye faydaları olmasın. Obur dünyada elbette hesaplasicaz.
Psikiyatriye gitcem yoksa kafayi yicem az kaldi, istemsiz cigliklar atmaya basladim 3 cocugum da cok korkuyor 😩

Dün bende sünnet olayını sordum yapmıyorlar 🙄 çocuk cerrahı bir yıldan önce yapmıyormuş ürolog da yazın yapalım dedi. Genel cerraha da doktorumuz götürmeyin dedi. Ben de daha fazla büyümeden bebeler yapalım istiyordum
Alla alla neden yapmıyormuş ki? Ben de aslında çok istiyorum hemen iyileşsin diye ama eşim illa 6 yaşında yaptırmak istiyor. Hatırlasınlarmış 😒

Sanki benim anne babami anlatmissin, e ben ise baslayinca nolcak dedim bize guvenme dediler ve gittiler tam 51 gun once ve arayıp sormadilar, bu saatten sonra kapimda aglasalar cocuklarimi goremezler

Psikolojik destek alip ilac kullanan var mi aramizda? O ilaclari alirken emzirme devam edebiliyor mu merak ettigim bu. Cunku bana eminim ki ilac verecek cok kotu durumdayim

Psikolojik destek alip ilac kullanan var mi aramizda? O ilaclari alirken emzirme devam edebiliyor mu merak ettigim bu. Cunku bana eminim ki ilac verecek cok kotu durumdayim
Kuzum hamile iken verilmiyordu onu biliyorum muhtemelen emzirirkende verilmiyordur. Ağır ilaçlar çünkü. Belki bitkisel bir şeyler önerir. Yalnız başa çıkmaya çalışmak çok zor çok haklısın. Bazen ben dahi aşırı bunalıyorum. Çıkmazda hissediyorum.

Kuzum hamile iken verilmiyordu onu biliyorum muhtemelen emzirirkende verilmiyordur. Ağır ilaçlar çünkü. Belki bitkisel bir şeyler önerir. Yalnız başa çıkmaya çalışmak çok zor çok haklısın. Bazen ben dahi aşırı bunalıyorum. Çıkmazda hissediyorum.
Istemsiz ciglik atiyorum asla engel olamiyorum. Enerjim tukeniyor ve 3 tane bebek bazen hepsi agliyor, yani sinirim bebeklerime asla degil sinirim kaderime annem ve babam olacak pisliklere. Vok ofkeliyim

Istemsiz ciglik atiyorum asla engel olamiyorum. Enerjim tukeniyor ve 3 tane bebek bazen hepsi agliyor, yani sinirim bebeklerime asla degil sinirim kaderime annem ve babam olacak pisliklere. Vok ofkeliyim
Herkes kendi yaşadığını en iyi bilendir. Kimse seni tam anlayamaz ama az çok nasıl zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Eşin taraftan yardımcı olabilecek kimse yok mu? Azıcık büyüseler sana da toparlanma imkanı doğar

1C4F2282-CCCF-40ED-B4F7-F2E779E6517A.jpeg

Azıcık tadım yaptıkta 😅 kedi yalasa doyar 😅

X