2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bana da bu daha iyi geldi.çok strese girmiştim ben de önce hangisiyle başlıcam nasıl olucam diye.inşallah sizinki de kolay bir yol gösterir kuzum
Benım doktor sadece bal dısında( 1 yaş) evinde ne pişyorsa yedir dedi
Ayrı yemek yapma. Sizinle birlikte masaya davet et dedi. Bende artık yavas yavas öyle yapmaya başladım
Sadece yemeklerımıze tuz katmıyorum

Aynısı işte 30 dk alarm kurmuş gibi ikisi aynı anda gözlerini açıyor 😂 Bir kaç kez yanlarında durup dakika tuttum ve izledim hatta 😬
Yavrum acaba bize hamileken verdikleri ilaclardan mi oldu bunlar boyle. Cıldırıcam yani 30 dk da sarji full yapiyorlar bide öyle tatlı bakiyorlar kizamiyorumda 🙈

Bana da bu daha iyi geldi.çok strese girmiştim ben de önce hangisiyle başlıcam nasıl olucam diye.inşallah sizinki de kolay bir yol gösterir kuzum
Onceleri girdigim onca sinava strea yapıp ruyalarımda ugrasirdim. Iki uc gundur ruyamda tadim yaptiriyorum bu sefer buna stres yaptim saka gibi 😂 insallah kolay bisiler soyler yoksa naparim bilemiyorum

Yavrum acaba bize hamileken verdikleri ilaclardan mi oldu bunlar boyle. Cıldırıcam yani 30 dk da sarji full yapiyorlar bide öyle tatlı bakiyorlar kizamiyorumda 🙈

Folik asit bebeleri normal anacım 😬 Biz bebeyken 40 çıkmadan gözümüzü açamaz,malak gibide uyurmuşuz tüm gün. Şimdi ilk 40 gününü düşün ve neden böyle diye sorma 🙈

Bebelerine yalnız bakan kardeşlerim bu hafta annemi çarşı iznine yolladım(geleceğe yatırım) yalnız bakıyorum bebelere ama gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Bizimkiler kucakta gezerek uyumak istiyor bi de yeni bir huy çıktı tam 30.dakikada uyanıyorlar tekrar sallayıp uyutursam uzun uyuyorlar yoksa geçmiş olsun. Aşamıyorum bu işi bir yol gösterin yav 🙈
Uyku döngüsü 30-45 dk arası o yüzden uyanıyorlar benimkilerde öyle . Pek aşamıyorum sadece kızlardan biri öğlen uykusunu 1.5 saat uyuyor . İnan 20 dk sonra uyandıklarını bilirim . Bazen devam ettiriyorum ama bazen asla devam etmiyorlar . Bunun için desteksiz uykuyu bilmeleri gerektiği söyleniyor . Bizde destek olduğu için devam edemiyorlar tabi .

Bebelerine yalnız bakan kardeşlerim bu hafta annemi çarşı iznine yolladım(geleceğe yatırım) yalnız bakıyorum bebelere ama gündüz nasıl uyutuyorsunuz? Bizimkiler kucakta gezerek uyumak istiyor bi de yeni bir huy çıktı tam 30.dakikada uyanıyorlar tekrar sallayıp uyutursam uzun uyuyorlar yoksa geçmiş olsun. Aşamıyorum bu işi bir yol gösterin yav 🙈
Yavrum ya tavsiye verecek durumda değilim sizlere ama benimkiler kucak sevmiyorlar hiç serbest bırakacaksın. Bazen biri çünkü özellikle diğerini ha babam sallayacaksın öyle uyuyor 😅 diğerine gündüz uykusunda ağzına emziği veriyorum peteğin önünde sevdiği bir yer var camdan gün ışığına bakmasını seviyor bırakıyorum yere minder üzerine. Kendi kendine dalıyor. Bazen de çok huysuz ise ana kucağında koyuyorum fena bebeler sallanan yeri biliyorlar o zaman sallama istiyor biraz sallayıp bırakıyorum kendi dalıyor. Bence uyku ile bağdaştırdı burayı ama eve gidince ne oluruz bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Onceleri girdigim onca sinava strea yapıp ruyalarımda ugrasirdim. Iki uc gundur ruyamda tadim yaptiriyorum bu sefer buna stres yaptim saka gibi 😂 insallah kolay bisiler soyler yoksa naparim bilemiyorum
😅 ben şöyle düşünüyorum ciddi alerji olsa tabii anne sütü almışsa bebek annenin yediklerine de reaksiyon oluştururdu. O yüzden her şeyden azar azar vermek en iyisi gibi. Tabii işte yazmışlar bal zehirleyebiliyormuş bir yaş öncesi ondan uzak durmak gerekir ama diğer şeyler inek sütü dahi seyreltilip verilebilir en azından denenir yani arada.

Yavrum ya tavsiye verecek durumda değilim sizlere ama benimkiler kucak sevmiyorlar hiç serbest bırakacaksın. Bazen biri çünkü özellikle diğerini ha babam sallayacaksın öyle uyuyor 😅 diğerine gündüz uykusunda ağzına emziği veriyorum peteğin önünde sevdiği bir yer var camdan gün ışığına bakmasını seviyor bırakıyorum yere minder üzerine. Kendi kendine dalıyor. Bazen de çok huysuz ise ana kucağında koyuyorum fena bebeler sallanan yeri biliyorlar o zaman sallama istiyor biraz sallayıp bırakıyorum kendi dalıyor. Bence uyku ile bağdaştırdı burayı ama eve gidince ne oluruz bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Ne güzel ya. Bizimkiler de bi ara anakucağında çok iyi uyuyordu sonra nedense kucakçı oldular. Şimdi gene sabahları ana kucağında uyutabiliyorum ama öğlen zor oluyor. Saat ilerledikçe uyutmak zorlaşıyor 😅 seninkiler de hep öyle devam eder kuzu inşallah 🙏🏻
😅 ben şöyle düşünüyorum ciddi alerji olsa tabii anne sütü almışsa bebek annenin yediklerine de reaksiyon oluştururdu. O yüzden her şeyden azar azar vermek en iyisi gibi. Tabii işte yazmışlar bal zehirleyebiliyormuş bir yaş öncesi ondan uzak durmak gerekir ama diğer şeyler inek sütü dahi seyreltilip verilebilir en azından denenir yani arada.
Alerji konusunda katılıyorum ama inek sütü alerjiden ziyade sindirimi zor bebekler için o yüzden 1 yaşından önce süt yerine yoğurt ya da kefir olarak vermek öneriliyor. Hatta artık bazı doktorlar fıstık alerjisi için anne erkenden yesin bebek alışsın diye öneriyorlar.

Ne güzel ya. Bizimkiler de bi ara anakucağında çok iyi uyuyordu sonra nedense kucakçı oldular. Şimdi gene sabahları ana kucağında uyutabiliyorum ama öğlen zor oluyor. Saat ilerledikçe uyutmak zorlaşıyor 😅 seninkiler de hep öyle devam eder kuzu inşallah 🙏🏻

Alerji konusunda katılıyorum ama inek sütü alerjiden ziyade sindirimi zor bebekler için o yüzden 1 yaşından önce süt yerine yoğurt ya da kefir olarak vermek öneriliyor. Hatta artık bazı doktorlar fıstık alerjisi için anne erkenden yesin bebek alışsın diye öneriyorlar.
İnşallah kuzum çok uykuları yok ama işte kucak sevmiyorlar o var🙂 Ben fıstık yemiyordum yumurta da yemedim ilk zamanlar sonra ufak ufak yedim ki görebileyim diye. Aynen hazmı zor diyorlar ama kolik bebeklere bile veriyorlarmış eskiden çok soğuk bakmıyorum ben sulandırıp vermeyi düşünüyorum az az

Güzellik 🤩 kız bebesi olanlar şanslı 🙂

Benım doktor sadece bal dısında( 1 yaş) evinde ne pişyorsa yedir dedi
Ayrı yemek yapma. Sizinle birlikte masaya davet et dedi. Bende artık yavas yavas öyle yapmaya başladım
Sadece yemeklerımıze tuz katmıyorum
Aynen canım bana da öyle dedi.sizinle birlikte yesin masada mutlaka olsunlar kendileri için özel bişeymiş gibi hissetmesinler eğer öyle hissederlerse bunu kullanıp canları istediğinde yemeği reddederler dedi.böylesi daha güzel oldu

LaRisaCca LaRisaCca Nosking Nosking merakliblog merakliblog nerelerdesiniz yahu, iş taşınma derken yok oldunuz 🙄
Yorgunum mutsuzum nays🤣
Bir sürü şey yapmam gerekiyor, bir sürü şey yapmak istiyorum ama hiçbir şey yapamıyorum
Bebekler uyuyunca sadece ek gıda hazırlayabiliyorum
Kendimi çok yordum hem fiziksel hem psikolojik
Benim gidişat hiç iyi değil

Yorgunum mutsuzum nays🤣
Bir sürü şey yapmam gerekiyor, bir sürü şey yapmak istiyorum ama hiçbir şey yapamıyorum

Yardım edecek kimse yok mu
Senin çok iyi anlıyorum su ara bende yetemiyorum ev işi bebekler büyük çocuk derken çok zorlanıyorum. Birde şu lanet elktrik faturasindan dolayı 1 odaya tikilip kaldık . Havaların ısınmasını çok istiyorum.
Sana da bu dönemde yardımcı şart en azından neyi nasıl yapacağını söylersin yapar

Yorgunum mutsuzum nays🤣
Ah ah hangimiz değiliz ki 😅 anamı evine yolladım 10 gün daha yok o yüzden ek gıdayı 10 gün daha erteledim 🤭🤭 allah kolaylık versin canım sana da

Benim ufakliklardan bir tanesi mama icmiyor kizlar yaa 😕 emiyor ikiside ama biri mama verincede iciyor ama digeri illa emecek cok guzel emmek istemesi ama zorunlu olarak disari cikmam buyuk oglumla ilgili islerim oluyor o sirada mama icsin istiyorum nafile aranizda var mi benim gibi bebesi mama icmeyen emmek isteyen

Gece önceden ayakta sallanmak istiyorlardı 🤦🏼 Cidden eziyet haline gelmişti ikiside üstümde çünkü eşim hergün olmuyor bazen gece çalışıyor. Bende naptım onu beşiğe çevirdim 😬 İkisi hala aynı beşiğe sığıyorlar emzik, örtü, beyaz gürültü zaten olmazsa olmaz ama bu sefer derin uykuya geçmeleri için bir adet anne ninnisi ve park beşiği hafif sallama. Ha beşiğin sallama aparatı takılı değil sadece kendi yaylanma kapasitesi kadar sallıyorum. Uykuları varsa zaten 10 dk'da nakavt ama tabi 1 saat başında nöbet var ara ara yaylandırmak gerekiyor bebeleri 😂😂
Bende senin gibi uyutuyorum mi yoksa zor

Benim ufakliklardan bir tanesi mama icmiyor kizlar yaa 😕 emiyor ikiside ama biri mama verincede iciyor ama digeri illa emecek cok guzel emmek istemesi ama zorunlu olarak disari cikmam buyuk oglumla ilgili islerim oluyor o sirada mama icsin istiyorum nafile aranizda var mi benim gibi bebesi mama icmeyen emmek isteyen

Ya şey diyecegim kizlar ben benim kuzulara makarna veriyorum patates kizartmasi 🙈 bulgur pilavi yayla corbasi taneli ekmek içi ben gibi yediren var mi
Alıştırmışsın patatese ekmeğe içer mi mama 🤣 sütünü sağıp verince içiyor mu? Dışarı çıkarken öyle yapsan?

Benimde oğlan içmiyor illa meme emecek . Bu sefer kizimida haksızlık oluyor . Oğlan mamayi verince ogürüyor

X