2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bugün eve çıktım canım kızlarımı bırakıp geldim 😔
Kizlarin da gelecek kuzum biraz sabir sadece Rabbim boyle nasip etmis cok sukur ki guzel bi haftada dogdular kuzular. Benim arkadasin ikizleri de ayni dogdu hafta olarak simdi yasitlariyla ayni gelisimde 3 yasinda minnos kizlar

Kizlarin da gelecek kuzum biraz sabir sadece Rabbim boyle nasip etmis cok sukur ki guzel bi haftada dogdular kuzular. Benim arkadasin ikizleri de ayni dogdu hafta olarak simdi yasitlariyla ayni gelisimde 3 yasinda minnos kizlar
İnşallah bizde sağlıkla o günlerini görürüz canım üzülmek istemiyorum şu an bana çok ihtiyaçları var süt göndermem lazım onlar için güçlü olmaya devam etmem lazım hala daha elim karnıma gidiyor çok tuhaf birşey

İnşallah bizde sağlıkla o günlerini görürüz canım üzülmek istemiyorum şu an bana çok ihtiyaçları var süt göndermem lazım onlar için güçlü olmaya devam etmem lazım hala daha elim karnıma gidiyor çok tuhaf birşey
Hayrolsun bütün yaşadıkların inşallah,güzel günlerde gelecek birazcık sabır cnm... tekrardan geçmiş olsun...

Merhabalar öncelikle hayırlı, uğurlu olsun, bir yakınım 30. Haftada doğurdu ikizlerini, 15 gün küvezde kaldılar, şu an 2 yaşındakar ve yaşıtlarından daha tombikler ve de çooook güzeller 😍 hiç sıkmayın canınızı, doktorunuz sorun yok diyorsa yoktur, olmayacak da, sağlıkla evinize gelicekler 🙏🏻❤️

Gozlerim doldu son cumleni okuyunca. Rabbim evlatlarini sana bagislasin canim gececek bu gunler sen guclu ol yeter kizlarin senden gucluler

Canım benim iyi taraflarına odaklan sen kızlarına süt yolla onlar sana sağlıkla gelsin inşallah. Bu günler geçecek güzel günler gelecek

Merhabalar öncelikle hayırlı, uğurlu olsun, bir yakınım 30. Haftada doğurdu ikizlerini, 15 gün küvezde kaldılar, şu an 2 yaşındakar ve yaşıtlarından daha tombikler ve de çooook güzeller 😍 hiç sıkmayın canınızı, doktorunuz sorun yok diyorsa yoktur, olmayacak da, sağlıkla evinize gelicekler 🙏🏻❤️
Amin inşallah dualarınız için Allah razı olsun 🤲❤️

Gozlerim doldu son cumleni okuyunca. Rabbim evlatlarini sana bagislasin canim gececek bu gunler sen guclu ol yeter kizlarin senden gucluler
3 sene bekledim Rabbim nasip etti sıkıntılı geçti yine de çook şükür Rabbime daha hamilelikten birşey anlamadan bir anda tekrar yeni bir imtihanım var olsun sonunu güzel eylesin Rabbim bu günleri nasip eden Allah inşallah kuzularımı da nasip eder bana

3 sene bekledim Rabbim nasip etti sıkıntılı geçti yine de çook şükür Rabbime daha hamilelikten birşey anlamadan bir anda tekrar yeni bir imtihanım var olsun sonunu güzel eylesin Rabbim bu günleri nasip eden Allah inşallah kuzularımı da nasip eder bana
Amin canim guzel olacak icini ferah tut bol dua et

Beklemekten başka şu an bir durum yok canım eve gelince kendimi çok kötü hissettim karnım boş ama evim de boş 😔
Biliyorum kucağında evine dönmek çok isterdin ama şükür hayattalar sağlık durumları iyi 🧿 geçecek bugünler bitanem sabır.Onlar mucize minikler çok güçlüler.
Allah'ım acılarını gostermesin.🤲🏻

Rabbim tez zamanda kızlarını alıp eve gelmeyi nasip etsin canım senin kızların çok güçlü annelerinin sütü ile daha da iyi olacaklar canım.

Merhaba arkadaşlar. Herkesin bebeğini Rabbim sizlere bağışlasın. Allah nasip ederse ikizlerime hamileyim. 13. haftama girdim. Sizlere sorularım olacak. Aşırı mide bulantılarım devam ediyor. Ne zaman hafifler?
Şimdiye kadar klozet kullandım, şimdi alafranga tuvalet kullanmak istiyorum. Bunun gebeliğe etkisi olur mu?

Merhaba arkadaşlar. Herkesin bebeğini Rabbim sizlere bağışlasın. Allah nasip ederse ikizlerime hamileyim. 13. haftama girdim. Sizlere sorularım olacak. Aşırı mide bulantılarım devam ediyor. Ne zaman hafifler?
Şimdiye kadar klozet kullandım, şimdi alafranga tuvalet kullanmak istiyorum. Bunun gebeliğe etkisi olur mu?
Hayirli olsun canim insallah. Bulantilar bu aralar hafiflemeye baslar bi kac haftaya insallah birden kesiliyor. Doktoruna danisman daha dogru olur bu konuda mahsur gorur mu bilmem de klozet kullanman sanki daha dogru

Kizlar bende tup bebekle ikizlere hamileyim 7.haftaya girdim ama hic bulantim yok hic bulanti yaşamayanlar bebeklerinizin cinsiyeti ne oldu acaba

canim sabirli ol, guclu ol, sutunun 1 damlasi bile azalmasin, cok degerli bebeklerin icin. inan ki hepsi geride kalacak, dilerim en kisa zamanda kavusacaksiniz, aramizdaki en tecrubeli ikiz annesi sen olacaksin Allah'in izniyle,hep sana sorucaz icinden cikamadigimiz herseyi:)))
seni dusundukce kendi korkularim icin kiziyorum ben de bazen kendime. cok guclu bir annesin, birakma kendini, guzel haberler al bize de haber et hep bundan sonra insallah, dualarimiz seninle..

X