2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kader arkadaşlarım 🍀 yeni yıla karnimizda iki canla birlikte giriyoruz çok şükür bugünlere...🤲🏻
2021 yılında sagsalim vakti zamaninda sağlıkla yavrularımıza kavuşmak dileğiyle...❤️❤️
Seneye yavrularimizla saglik ve mutluluk içinde yeni yıl kutlamak dileğiyle...
Yeni yılımız kutlu olsun hepimizin...
Amin canım inşallah 😍 Hepimize iyi seneler 😍 2021 de hepimiz sağlıkla büyütelim kuzularımızı

İyi akşamlar herkese . Kızlar hatırlayanlar vardır umarım beni .3 embriyo transfer edilip 4 kese olduğunu yazmıştım. Şimdi keselerden birinin boş olduğunu öğrendim. Diğer 3 bebeğinde kalp atışını duyduk .Çok fena halde bulantım var ilaç fayda etmiyor. Kusmalar fazla olunca kanamada artıyor . Kaçıncı haftaya kadar devam etti sizlerin kusmaları
Saglikla gelsinler canim. Bulanti benim 14 falan gibi gecti

Ben park yatak aldim canim belli bi yasa kadar yatarlar diye dolabimiz vardi bos buyuk onu kullanicam simdilik.bebek arabasi sunny baby ikiz bebek arabasi onun disinda sormak istediklerini sor kuzum 🤗
Canım ben
Biberon 2 tane cam 2 tane plastik düşündüm
Burun temizleyici iki tane
Bir tane Park beşik düşündüm 6 ay idare edebilirse direk oda yaptıralim dedik
Extra tecrübelerden de yaptığıniz neler var onları merak ettim

Canım ben
Biberon 2 tane cam 2 tane plastik düşündüm
Burun temizleyici iki tane
Bir tane Park beşik düşündüm 6 ay idare edebilirse direk oda yaptıralim dedik
Extra tecrübelerden de yaptığıniz neler var onları merak ettim
Tulumlari mesela canim patiksiz alirsan daha uzun giyerler bebekler biraz uzayinca kasıyor patiksiz daha kullanisli 0 3 ay cok fazla alma bana sorarsan ihtiyaca gore yine degerlendirir alirsin zaten. Agiz mendili zibin var bende bolca aldim. Dış battaniye birer kalin birer daha ince aldim baslarda yorganla yatmiyolarmis battaniyeyle yatiyolarmis. Aklima geldikce yazarim sen de sor 😊

Kızlar dualarınız için Allah razı olsun bebeklerim şimdilik iyi 1100 gr doğdular Rabbim hepinize sağ salim nasip etsin. Ama en ufak baskıyı ciddiye alın korkutmak için değil sadece tedbir için söylüyorum benim evim 1 saat uzakta eğer hastanede yatıyor olmasaydım belki de daha kötü olacaktı herşey çünkü tüm bu olanlar yarım saatte gerçekleşti
Gozunuz aydin, hayirlisi olsun. Insallah saglikla evinize de gideceksiniz. Hastanede takip altinda olmak buyuk sans, haftalarimiz ilerledikce hepimizin tereddutleri, kaygilari da artiyor tabi ki. Sizin yolculuk sekil degistirdi. Evinizde emzirdiginiz gunler nasip olsun insallah. 🙏🏻

Kader arkadaşlarım 🍀 yeni yıla karnimizda iki canla birlikte giriyoruz çok şükür bugünlere...🤲🏻
2021 yılında sagsalim vakti zamaninda sağlıkla yavrularımıza kavuşmak dileğiyle...❤️❤️
Seneye yavrularimizla saglik ve mutluluk içinde yeni yıl kutlamak dileğiyle...
Yeni yılımız kutlu olsun hepimizin...
iyi haberler mutluluklar getirsin yeni yil hepimize, hepimizin guzel haberlerini kutlamak nasip olsun insallah😘😘

Amin canım.
Senin durumun nasıl ağrın vs oluyo mu?Haftan çok güzel 🧿bizde görsek o günleri.Zaman durmuş gibi ilerlemiyo sanki.🙈
canim sali gunu nstde 60i gecen sancilar gorunmustu hatta baya bi korkmus, uzulmustuk.o gunden beri sabah aksam yarim tablet adalat kullaniyorum, bir de progestan. nstde sanci olarak gorunen ama benim karnimda gaz sıkısmasi gibi hissettigim seyler yine oluyor, hatta her oldugunda acaba bugun mu dogurucam diye yine korkulara kapiliyorum.karnim tren yutmusum gibi one dogru baya bi uzadi gitti. hastanede 37-38. haftalarda nstye girenlere baktim da, dev gibi gorunuyordu benim karnim onlarin yaninda. tekmeler hala hep alttan geliyor, hareket etmek de zorlasti iyice. basindan beri olan sirt agrisi devam ediyor, bir de mide yanmalari. hepsini bi kenara birakabilirsem iyi sayilirim ama😆😆pazartesi kontrolum var, bakalim nolucak, yine hareketsiz olurlarsa, yine sanci cikarsa, korkuyorum vallahi. insallah canim insallah hepimiz 36lari gorebilelim hayirlisiyla, saglikla zamaninda gelsin butun minikler..

canim sali gunu nstde 60i gecen sancilar gorunmustu hatta baya bi korkmus, uzulmustuk.o gunden beri sabah aksam yarim tablet adalat kullaniyorum, bir de progestan. nstde sanci olarak gorunen ama benim karnimda gaz sıkısmasi gibi hissettigim seyler yine oluyor, hatta her oldugunda acaba bugun mu dogurucam diye yine korkulara kapiliyorum.karnim tren yutmusum gibi one dogru baya bi uzadi gitti. hastanede 37-38. haftalarda nstye girenlere baktim da, dev gibi gorunuyordu benim karnim onlarin yaninda. tekmeler hala hep alttan geliyor, hareket etmek de zorlasti iyice. basindan beri olan sirt agrisi devam ediyor, bir de mide yanmalari. hepsini bi kenara birakabilirsem iyi sayilirim ama😆😆pazartesi kontrolum var, bakalim nolucak, yine hareketsiz olurlarsa, yine sanci cikarsa, korkuyorum vallahi. insallah canim insallah hepimiz 36lari gorebilelim hayirlisiyla, saglikla zamaninda gelsin butun minikler..
Güzel haberle dön inşallah benimde kontrol Çarşamba bakalım kızlarım büyü kilo aldılar mi🤗

X