- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.381
Gecen acile esimin ayakkabisiyla gittimCanım ben misafirliğe falan gittiysem yani ayağımı uzatmadiysam dönüşte ayakkabıma zor sığıyorumevde sürekli yastık var ayağımın altında
Tombik az kalir benimkilerin yaninda bagimsizligini ilan ediyor ayaklarBenimde ayakta kalırsam şişiyor ayaklarım tombik tombik oluyo
Bu tam olarak gittiğim 3. doktor hep aynı şeylerle karşılaşıyorum en son kanama ile hastahaneye gittiğimde “bebek öldüyse biz ne yapabiliriz neden geldin her yer korona zaten diye azarlamıştı beni doktor” işin komiği ben de sağlıkçıyım ama hiç bir şey diyemiyorsun çünkü genel olarak Avrupa’da sağlık sektörü çok pasif.Neyse seni de sıkmayayım inşallah güzel haberlerle devam ederiz.Sevgilerimi iletiyorum, bebeklerinle çok güzel günler seni beklesinO nasil bir zihniyetmis yani doktor degissen belki ilgili birisi vardir canim ?
Bnmde sabah uyandigimda ellerim şişmiş oluyo canım.İzmire doktora gidip gelince yolda sisiyo ayaklarimKizlar odemleriniz sismeleriniz oluyor mu ayaklarim asiri sisti benim
Ay olur mu estagfrullah her zaman sorabilirsin istedigini. Eminim guzel bir sekilde ilerleyecek guzel gunler yasayacaksin, yasayacagiz insallah hepimizBu tam olarak gittiğim 3. doktor hep aynı şeylerle karşılaşıyorum en son kanama ile hastahaneye gittiğimde “bebek öldüyse biz ne yapabiliriz neden geldin her yer korona zaten diye azarlamıştı beni doktor” işin komiği ben de sağlıkçıyım ama hiç bir şey diyemiyorsun çünkü genel olarak Avrupa’da sağlık sektörü çok pasif.Neyse seni de sıkmayayım inşallah güzel haberlerle devam ederiz.Sevgilerimi iletiyorum, bebeklerinle çok güzel günler seni beklesin
Ben sadece dr raporunu verdim canımKizlar 24.hafta idari izin için kurumunuza dilekçe verdiniz mi. Dilekçe örneği var mı nasıl bir dilekçe yazacağız
Gördüm canım ama içim sinmediYoykonun park beşiğini gördün mü canım hem anne yanı oluyor
İkizz merak etme Bi anda büyücekCanım biz de şuan 9+4 deyiz ama henüz bişeycik yok belli değil. bir an önce göbeklenmek istiyorum vallahi :)
Yok canım ya öyle Bi genelleme bana doktorum 3 Aydan sonra sakınca yok dedi.Doğuma kadar ilişki yasak ikizlerde
Canım bana ilk 3 ay yasaktı sonra sıkı yı yok dedi doktor. Kesinlikle yasak falan demedi. Kisinin gebelik durumuna dusuk riskine baglı bence ama ikiz bebek hamilesin ilişki kesin yasak dşye bisey yokİlişki konusunda buradaki herkese doktoru yasak mu dedi .bana lekelenme olduğunda bi süre yasak dedi sonra da sormadık.ben de ilişki konusunu merak ediyorum
Valla bilemem çoğumuzun yasakYok canım ya öyle Bi genelleme bana doktorum 3 Aydan sonra sakınca yok dedi.
Almadım belki almam da ya da dogumdan snra ihtiyaca göre alırım.Kızlar ya! Bebek arabası olayını ne yaptınız? Prego trawel set hosuma gitti benim ama siz aldınız mı
Canım bizde de yasak değil ama biz tercih etmiyoruz yapmayı . Ne bileyim yapamam ben icerde bebisler var sonuçtaValla bilemem çoğumuzun yasak
Normal yolla gebeliginiz olduysa belki ondandir ama tüp bebek doktorları onermiyo.Rahim ağzında açılmaya sebep olmasından kaynakli
Araştırdığım kadarıyla tüp bebekte ikiz gebelikte herkes yasak olduğunu söyledi.İkiz doğum yapmış kişiler dahi.Doktorumda rahim ağzında açılma vs olur diye doğuma kadar yasak dedi her doktorun prosedürü farklı.Canım bizde de yasak değil ama biz tercih etmiyoruz yapmayı . Ne bileyim yapamam ben icerde bebisler var sonuçta
Canım bizde de yasak değil ama biz tercih etmiyoruz yapmayı . Ne bileyim yapamam ben icerde bebisler var sonuçta
Bize de ayni sekilde tup bebek olmasindan dolayi en basindan beri yasakAraştırdığım kadarıyla tüp bebekte ikiz gebelikte herkes yasak olduğunu söyledi.İkiz doğum yapmış kişiler dahi.Doktorumda rahim ağzında açılma vs olur diye doğuma kadar yasak dedi her doktorun prosedürü farklı.
Ayrıca intertte çoğu doktorların açıklamalarında da yasak yazıyo
Zaten annelik psikolojisi ile yapamam öyle bişey serbest deseler bile.
Aynen canım serbest biz de ama yapmıyoruz dediğim gibi hiç cinsel içerikli düşünemiyorum. Haklısın her doktor ve hamile farklı bizim doktor sadece eğer ilişkiye girerseniz prezervatif kullanın dedi çünkü sperm rahim hareketini arttırıp doğumu tetikliyor dedi. Onun dışında cinsel ilişki bebeklere mutluluk veriyormuş annenin kalp atışı hızlanıyor diye öyle dedi☺ ama ben yapamamAraştırdığım kadarıyla tüp bebekte ikiz gebelikte herkes yasak olduğunu söyledi.İkiz doğum yapmış kişiler dahi.Doktorumda rahim ağzında açılma vs olur diye doğuma kadar yasak dedi her doktorun prosedürü farklı.
Ayrıca intertte çoğu doktorların açıklamalarında da yasak yazıyo
Zaten annelik psikolojisi ile yapamam öyle bişey serbest deseler bile.
Ben hamile yastığı aldım doğum zamanı onu kesip emzirme yastığı yapıcamIkiz emzirme yastigi alabilen, bulan var mi acaba? Önerilerde ozellikle de yeni dogan memede cok vakit geçirdiği icin ikisini aynı anda emzirme öneriliyor. Nasil yapacagiz?cok zor bişey bence.
Sen ne aldın canım mobilya beşik miGördüm canım ama içim sinmedi
Canım ben chicco Hug 4 in 1 aldımSen ne aldın canım mobilya beşik mi