- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.401
Anakucağı gibi olan mı canımCanım ben chicco Hug 4 in 1 aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anakucağı gibi olan mı canımCanım ben chicco Hug 4 in 1 aldım
Biz de zaten çok nadir oluyor insan tedirgin oluyor tüp bebek olunca ama .bana tüp bebek yapan doktor 2 gün yasak dedi sadece istediğin herşeyi yapabilirsin hamilelik hastalık değil dedi .ama zor elde edince insan herşeyden korkuyor riske atmak istemiyorsunValla bilemem çoğumuzun yasak
Normal yolla gebeliginiz olduysa belki ondandir ama tüp bebek doktorları onermiyo.Rahim ağzında açılmaya sebep olmasından kaynakli
İkisini aynı anda nasıl emzirecegiz özellikle başlarda çok küçük olacaklar? Nasıl olacak ben de merak ediyorum bu konuyuIkiz emzirme yastigi alabilen, bulan var mi acaba? Önerilerde ozellikle de yeni dogan memede cok vakit geçirdiği icin ikisini aynı anda emzirme öneriliyor. Nasil yapacagiz?cok zor bişey bence.
Acilma var mi kuzum rahim agzinda kac mm dusmusKızlar biz yine hastaneye yattık rahim ağzı incelmiş doktor artık çıkaramam her an doğum olabilir dedi dualarınızı bekliyorum
Açıklık yok canım doktor artık incelmiş eve göndermem dedi o an gerisini soramadım bile bi 2 hafta daha tutsak çok iyi olur dedi ilaç veriyorlar sürekliAcilma var mi kuzum rahim agzinda kac mm dusmus
Cok sukur canim aciklik yoksa 2 haftadan fazla da durur insallah Allahin izniyle icim azicik rahatladi aceleci olmadan gelsin minikler insallah. Benim arkadasin 3 cm aciga ragmen 1 hafta ertelediler dogumu hastanede yatti sen icini ferah tut 2 haftadan da fazla duraclar inaniyorumAçıklık yok canım doktor artık incelmiş eve göndermem dedi o an gerisini soramadım bile bi 2 hafta daha tutsak çok iyi olur dedi ilaç veriyorlar sürekli
En azından bir iki hafta tutarlar canım sonra doğsada sıkıntı olmaz sadece küvezde biraz dururlar okadar gözetim altındasın en azından dualarımız sizinleKızlar biz yine hastaneye yattık rahim ağzı incelmiş doktor artık çıkaramam her an doğum olabilir dedi dualarınızı bekliyorum
Canım ya Allah sizi korusun hayırlısı ne ise o olsun . İnşallah sağlıkla zamanını beklerKızlar biz yine hastaneye yattık rahim ağzı incelmiş doktor artık çıkaramam her an doğum olabilir dedi dualarınızı bekliyorum
İnşallah canım ama hastane 1 saat uzaklıkta ve yollar pek iyi değil o yüzden riske atamadı küçükler bir an da doğar dediCok sukur canim aciklik yoksa 2 haftadan fazla da durur insallah Allahin izniyle icim azicik rahatladi aceleci olmadan gelsin minikler insallah. Benim arkadasin 3 cm aciga ragmen 1 hafta ertelediler dogumu hastanede yatti sen icini ferah tut 2 haftadan da fazla duraclar inaniyorum
Aynen canim tedbir cok iyi olmus 2 haftadan fazla duracaklar bak demisti dersin icime doguyoİnşallah canım ama hastane 1 saat uzaklıkta ve yollar pek iyi değil o yüzden riske atamadı küçükler bir an da doğar dedi
İnşallah canımAynen canim tedbir cok iyi olmus 2 haftadan fazla duracaklar bak demisti dersin icime doguyo
Sabah uyandigimdan beri içimde sen vardın inanki...Allah yardımcın olsun canim benim bebeklerin yaşam sınırına ulaştı iğne de olmustun İnşallah erken dogmazlar ama dogsalarda her tedbiri aldı doktorun Allah'ın izniyle bişey olmaz canım benim dualarımız seninle.Kızlar biz yine hastaneye yattık rahim ağzı incelmiş doktor artık çıkaramam her an doğum olabilir dedi dualarınızı bekliyorum
inşallah cnm.sakin kalmaya calis, hersey yolunda gidecek insallah zamaninda gelecekler. son haftalar daha fazla surprizlerle dolu bizim gibi ikiz gebeliklerde.Hepinize çok teşekkür ederim kızlar inşallah bunu da atlatırız sağlıkla hayırla
Sana da geçmiş olsun canım sagsalim vaktinde dogsun inşallah yavrularımız.inşallah cnm.sakin kalmaya calis, hersey yolunda gidecek insallah zamaninda gelecekler. son haftalar daha fazla surprizlerle dolu bizim gibi ikiz gebeliklerde.
bizim de ultrason muayenesi normaldi dun, ilk kez de nstye girdim, bebekler birbirlerine cok yakin, yapismislar nerdeyse, ayri ayri kalp atislarini alamadilar bir turlu, uzun zaman ugrasti hemsire, neyse bulduk problari yerlestirdik derken sagdaki de soldaki hareket etmiyor bu sefer, kalp atisi var hareket yok. 1 saate yakin bagli kaldim hareket gorunmedi. doktor birakamam seni nst iyi degil dedi. ogleden sonra birseyler yiyip tekrar nstye girdim, bu sefer sagdaki hafif hareketlendi soldakinde yine tık yok, meyve suyu ve cikolata yemekten midem bulandi ama hareket etmiyor yine soldaki. doktor 1 kere daha gireceksin nstye, yine hareket yoksa doppler bakilacak dedi, morallerimiz sifir. aksam 8 gibi tekrar girdim nstye, cok sukur ki soldaki bebekte de hareket var ama 60i bulan sancilar cikmaya basladi bu sefer, onceki nstlerde yoktu sanci, ben sanci da hissetmiyorum ama. doktor sancilar icin kalmami istedi hastanede, erken dogum sebebi bu sancilar dedi, sonra adalat yazdi sabah aksam yarim kullan dedi, eve geldim.cok cok zor bir gundu dun bizim icin de.
hepimiz icin hayirlisi olsun,bu haftalara kadar iyi geldik ama gercekten bu son haftalarda ne olacagi belli olmuyor. icimizi ferah tutalim zor gunler gececek insallah sonu iyi olacak hepimiz icin.
Rabbim ne dilerse o olur canım o istedi nasip etti şimdi ömür verdiyse bize nasip olur çok zor bir durum her an ne olacak diye düşünmek ama hastane şu an benim için en iyisi en azından hemen gereken yapılır gerisi Allahtan Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıkla nasip etsin. Ben en başından beri dikkat ettim tedbir aldım taktir Allahtaninşallah cnm.sakin kalmaya calis, hersey yolunda gidecek insallah zamaninda gelecekler. son haftalar daha fazla surprizlerle dolu bizim gibi ikiz gebeliklerde.
bizim de ultrason muayenesi normaldi dun, ilk kez de nstye girdim, bebekler birbirlerine cok yakin, yapismislar nerdeyse, ayri ayri kalp atislarini alamadilar bir turlu, uzun zaman ugrasti hemsire, neyse bulduk problari yerlestirdik derken sagdaki de soldaki hareket etmiyor bu sefer, kalp atisi var hareket yok. 1 saate yakin bagli kaldim hareket gorunmedi. doktor birakamam seni nst iyi degil dedi. ogleden sonra birseyler yiyip tekrar nstye girdim, bu sefer sagdaki hafif hareketlendi soldakinde yine tık yok, meyve suyu ve cikolata yemekten midem bulandi ama hareket etmiyor yine soldaki. doktor 1 kere daha gireceksin nstye, yine hareket yoksa doppler bakilacak dedi, morallerimiz sifir. aksam 8 gibi tekrar girdim nstye, cok sukur ki soldaki bebekte de hareket var ama 60i bulan sancilar cikmaya basladi bu sefer, onceki nstlerde yoktu sanci, ben sanci da hissetmiyorum ama. doktor sancilar icin kalmami istedi hastanede, erken dogum sebebi bu sancilar dedi, sonra adalat yazdi sabah aksam yarim kullan dedi, eve geldim.cok cok zor bir gundu dun bizim icin de.
hepimiz icin hayirlisi olsun,bu haftalara kadar iyi geldik ama gercekten bu son haftalarda ne olacagi belli olmuyor. icimizi ferah tutalim zor gunler gececek insallah sonu iyi olacak hepimiz icin.
Canim cok gecmis olsun insallah zamaninda gelecek minisler hep iyiyi dusunelim ben de adalatin muadilini kullaniyorum nidicard bende de sanci cikti hakkimizda hayirlisiinşallah cnm.sakin kalmaya calis, hersey yolunda gidecek insallah zamaninda gelecekler. son haftalar daha fazla surprizlerle dolu bizim gibi ikiz gebeliklerde.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah biraz daha beklerler. Hastanede olan daha iyi. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah evlatlarını.Kızlar biz yine hastaneye yattık rahim ağzı incelmiş doktor artık çıkaramam her an doğum olabilir dedi dualarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun. Sağlıkla vaktinde kucağınıza alın inşallah.inşallah cnm.sakin kalmaya calis, hersey yolunda gidecek insallah zamaninda gelecekler. son haftalar daha fazla surprizlerle dolu bizim gibi ikiz gebeliklerde.