- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.421
Haftalar ilerliyor malumTopic e noldu boyle hep ya sancilar falan hastaneler
Yaaaa gerçekten mi; peki kaçıncı haftada büyüyolar. artık pantalonlarım sıksın istiyorum :)İkizz merak etme Bi anda büyücek
Cok sukurHaftalar ilerliyor malum
Haftalar ilerlesin,günler gecsin sagsalim vaktinde kavusalim inşallah...Topic e noldu boyle hep ya sancilar falan hastaneler
Yani bence de korkma ne kadar rahat olursan o kadar sıkıntı olmaz. Benim transfer sonrası ertesi gün ben kampa gittimBiz de zaten çok nadir oluyor insan tedirgin oluyor tüp bebek olunca ama .bana tüp bebek yapan doktor 2 gün yasak dedi sadece istediğin herşeyi yapabilirsin hamilelik hastalık değil dedi .ama zor elde edince insan herşeyden korkuyor riske atmak istemiyorsun
Canım kişiden kisiye değişiyordur o kesin ama benim mesela 10.haftadan sonra şişti şimdi 20 leedeyiz bariz belliYaaaa gerçekten mi; peki kaçıncı haftada büyüyolar. artık pantalonlarım sıksın istiyorum :)
Anakucagı özelliği de var canım. Yatak yanı, en asagı kadar da iniyor 3 farklı pozisyon alma ozelşipi var reflü modu Düz yatış birde en son dik oluyor mama sandalyesiAnakucağı gibi
Anakucağı gibi olan mı canım
Belkide olabilir camım ama benim de tüp bebekValla bilemem çoğumuzun yasak
Normal yolla gebeliginiz olduysa belki ondandir ama tüp bebek doktorları onermiyo.Rahim ağzında açılmaya sebep olmasından kaynakli
Benim şimdilik yok qmq ileride ne olur bimmiuprım tuz falan kontrolü saglıuor musun canımKizlar odemleriniz sismeleriniz oluyor mu ayaklarim asiri sisti benim
Ben almadım henüz daha çok eksikleri var kızların.Dogumdan snra duruma göre alırız bebek arabasını nasılsa bı sure pusette götürüp getircez.Ya kızlar bebek arabası ne aldınız? Ben prego trawel set baktım ama öneriniz var mı
Hayırlısı olsun canım Allah ın izniyle sorunuz sağ salim kavus inşaallah yavrularına hastanede olman iyi bir yandan gözetim altındasn hiç kafana takma saglıkla gelsinler vaktinde inşaallahKızlar biz yine hastaneye yattık rahim ağzı incelmiş doktor artık çıkaramam her an doğum olabilir dedi dualarınızı bekliyorum
30.haftadaKızlar ikiz gebelikte nst ye kaçıncı haftada baslanıyor
Canım aşırı sancı ve açılma işe acil sezeryana alındım
Pek vakitli olmadı canım geldi kızlarım dua edin inşallah evimize sağ salim gidelimHayırlısı olsun canım Allah ın izniyle sorunuz sağ salim kavus inşaallah yavrularına hastanede olman iyi bir yandan gözetim altındasn hiç kafana takma saglıkla gelsinler vaktinde inşaallah
Tebrik ederimmmm. İnşallah birşey olmayacak 4 kişi doneceksiniz eve. Allah sağlık sıhhat versin. Bebekler nasıl ?Pek vakitli olmadı canım geldi kızlarım dua edin inşallah evimize sağ salim gidelim