2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhaba kızlar ,aksilikler yaşayan arkadaş lar
Çok geçmiş olsun inşallah hepinizden güzel haberler alırız...rabbim hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin... çokmu ayakta kaldınız noldu diye düşünüyorum.. bugün hiç oturmadım alttan ufak ağrım oldu kasıklarda ..
Dikkat etmedim bende hataydı... lütfen kendinize çok iyi bakın... birbirimize dua etmeyi ihmal da etmeyelim... Allaha emanet olun..

Yani bence de korkma ne kadar rahat olursan o kadar sıkıntı olmaz. Benim transfer sonrası ertesi gün ben kampa gittim cok sukur Bi sıkıntı da yazamadım. Katılıyorum hamilelik hastalık değil o yüzden rahat olmak lazım. Doktorun sakınca yok dediyse kasma kendi he ama bazı gebelerde düşük riski oluyor o zaman zaten doktor yasak diye söylıyot

Kızlar biz yine hastaneye yattık rahim ağzı incelmiş doktor artık çıkaramam her an doğum olabilir dedi dualarınızı bekliyorum
Hayırlısı olsun canım Allah ın izniyle sorunuz sağ salim kavus inşaallah yavrularına hastanede olman iyi bir yandan gözetim altındasn hiç kafana takma saglıkla gelsinler vaktinde inşaallah

Hayırlısı olsun canım Allah ın izniyle sorunuz sağ salim kavus inşaallah yavrularına hastanede olman iyi bir yandan gözetim altındasn hiç kafana takma saglıkla gelsinler vaktinde inşaallah
Pek vakitli olmadı canım geldi kızlarım dua edin inşallah evimize sağ salim gidelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…